tyhmä työtä tekee

fiksu pääsee vähemmällä

Ajattelin muuttaa Varkauteen työttömäksi elämään toimeentulotuella. Mitäs tähän sanotte? Vituttaako? Vain typerys tekee duunia.

94

418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jonon jatkoks vaa

      Tere tulemas vaa. Sovitkin hyvin joukkoon harmaaseen. Varkaudessa joka VIIDES vastaantulija on työtön!!

    • Faktaa.

      Täällä lähilorvailukin on luomua, eli tervetuloa työttömäksi tänne. Se on kannattavaa.
      Minä ja Mestarinikin olemme työttömiä täällä. Yhdessä olemme niin monta hahmoa.

    • yllättynyt

      Tervetuloa vaan tänne itäiseen suomeen!
      Olethan toki optimistinen, kun suunnittelet muuttoa. Muutto on aina ihmiselle suuri asia. Siksipä et edes ajatellut muuttavasi työttömäksi, vaan sinulla on ollut ajatus työllistyä lähialueelle muuttopaikastasi.
      Joten, tervetuloa kauniiseen ja vireään kaupunkiimme, sinä eteenpäin pyrkivä kansalainen! Tervehdin sinua kädestäpitäen kun kohtaamme kauniin kaupunkimme kaduilla.

    • fiksu pääsee vähemmä

      en tietenkään ajatellut!! löydän varmasti unelma työpaikan varkaudesta! ja kuulemma varkautta on kehuttu järvimaisemiltaan pohjoiseuroopan kauneimmaksi! Tervehditään sitten vaan! kun törmätään.

    • puntti-keke

      MUUTA VAAN RUOTSIIN..

    • Kokkoonpanoa

      Osaatko tehdä mitään mitä Varkaudessa tarvitaan ?

    • Kalle Kehveli

      Se on elettävä sen mukaan miten yhteisö ja koko yhteiskuinta painostaa. SF:ssä eli Socialist Finlandiassa työnteko ei kannata niin kannattaa siirtyä oikeaa työtä tekevien elätettäväksi. Sosialistina on hyvä olla. Niin tekee työttömät, virkamiehet kuin myös koko hallituskin. Tilille tulevan fyffen määrä vain vaihtelee missä kohtaa sosialistien pyramidia satut olemaan.

      Tästähän saisi muuten nettiin ihan kansanliikeen pystyyn. Perustakaa vaikka facebookkiin yhteisö, jossa joukolla mietitään minne Sosialisti-Suomessa kannattaisi muuttaa elämään tuilla ilman pelkoa työllistymisestä. Olisi aika huimaa jos kansanliikkeellä saataisin vaikka Utsojoelle yhtäkkiä 500 uutta asukasta *LOL*.

    • Jatkakaa

      Mä en elä toimeentulotuella,vaan päivärahoilla ja asumistuella;)
      Ja hyvin pärjää,kun ei pistä rahaa turhuuksiin:)
      Ruoka-apua saa monestakin paikkaa.Oliko sulla muuta:)

    • srhsrhresherhesrhreh

      Mun mielestä toimeentulotuen pitäis olla isompi esim saisin rahaa pornolehtiin koska tilaus on kallis ..... ja pitäähän sitä saada runkattua ja sitten esim huorat kelan pitäis korvata myös kerran kuukaudessa huora mulle. ja matka rahat kuopioon kun ei varkaudessa taida olla tällä hetkellä kun yksi huora jota en halua. Kuopiosssa on useita latinohuoria 24/7 käytössä hermanninrannalla

    • Perus Seittiä

      Varkaudessa menee rahat ihan perus arkeen
      - joten monella olisi haluja tehdä jotakin niin että 300euron raja ei rikoutuisi !

    • näi on!!!!!

      18 vuotiasta latinohuoraa kuopiosta matka kulut jotain 50 euroa sitten käyt syömässä subwayssa koska tulee nälkä huoraa paniessa 10 euroa ja pitäähän sitä sitten matkalukemiseks iltalehti ostaa 1,5euroa eli aika kallista käydä kuopiossa asti huorissa. Mutta ainakin ne latinot osaa sellasia temppuja joihin ei suomineidot taivu.

    • yhtht

      Onkohan aloittaja miettinyt että jos kaikki ajattelisivat sinun laillasi, niin mistähän se raha siihen toimeentulotukeen sitten otettaisiin, saattaisi olla aika järkytys kun sossun luukulla täti sanoisikin että nyt on muuten sitten nuo määrärahat loppuneet, ja epäilenpä että ei mene montaakaan vuotta kun nuokin rahat joudutte "vastikkeellisesti" hankkimaan, eli käsky käy oikeisiin töihin, mutta erittäin surkealla korvauksella.........

    • fiksu pääsee vähemmä

      yhtht olet väärässä! sun kaltaisia idiootteja jotka tekevät työtä kyllä tässä maassa riittää!! joten voin elää työtä tekemättä ihan ilman huolia. Toivottavasti kiristävät verotusta ja nostaavat toimeentulotukea.

    • fsdsadsaa

      Tässä kuvassa näkyy Suomen hätä:

      http://www.uusisuomi.fi/raha/76634-tassa-kuvassa-nakyy-suomen-hata-kataisen-hallitus-kiristi-veroja

      Harvalla on vara ostaa enää mitään ylimääräistä elinkulujen jälkeen. Ei työssä käyvilä eikä sossutuella elävillä. Kiitos meidän hallitsijoiden umpitollon politiikan. Samat politiikot normittavat kansalaisten elämää niin rajusti, että paskalla käymiselläkin tarvitaan lupa ja yrityksiin työllistämistä suorastaan estellään. Systeemi saadaan terveeksi vain romahtamisen kautta. Eli sossutuelle siirtyvä on oikeasti sankari ja töissä käyvä täysi ääliö, joka vain pitkittää tämän maan kitumiskierrettä.

    • ellun kana

      Niinpä, olen kyllä huomannut että olen varmaan liian vanhanaikaisella työmoraalilla varustettu työtötekevä. Teen kahta työtä kun sitä kerran on työtä oikeasti halauavalle. Toki koulutuskin on monialakoulutus. Saan kohtuullista palkkaa. Nyt kun lapset ovat nuoria opiskelevia aikuisia on Varkauden huonot puolet tullleet esille. Lapseni eivät saa opintotukea, asumistuki marginaalista. He eivät ole moskaan saaneet kaupungin kesätyöpaikkoja.
      Kesätyöpaikat menee Varkaudessa sen mukaan onko firmoissa isukit ja mammat töissä. Kaupungin kesäpaikat menee toisen ja kolmannen puolen sosiaalieläteille.
      Tytäs haki toimeentulotukea, kun sanoi ettei ilkeä koko ajan elää vanhempien siivellä. Tukea ei tullut.
      Suomalainen järjestelmä rankaisee työnteosta palkkaansa saavan lapsille velvoittamalla elättämään hamaan hautaan. Monen polven sosiaalielätettäviltä lähes kysytään " kuinka paljon tarvitset".....

      • PekkaKana

        Vanhempien tulot lakkaavat vaikuttamasta, kun lapsi täyttää 20. Sitten vasta saa täydet mahdolliset tuet.

        Kannattaa se kikkeli ja pimppi pitää housussa jos ei perusasioita tiedä, miten pitkälle lasten elatusvelvollisuus kestää.


      • muut syyt? vai?
        PekkaKana kirjoitti:

        Vanhempien tulot lakkaavat vaikuttamasta, kun lapsi täyttää 20. Sitten vasta saa täydet mahdolliset tuet.

        Kannattaa se kikkeli ja pimppi pitää housussa jos ei perusasioita tiedä, miten pitkälle lasten elatusvelvollisuus kestää.

        Mutta eikai kukaan lapsia tekisikään ajatuksena jotkut elatusmaksut tai raha-asiat?


      • ellun kana
        PekkaKana kirjoitti:

        Vanhempien tulot lakkaavat vaikuttamasta, kun lapsi täyttää 20. Sitten vasta saa täydet mahdolliset tuet.

        Kannattaa se kikkeli ja pimppi pitää housussa jos ei perusasioita tiedä, miten pitkälle lasten elatusvelvollisuus kestää.

        Pekka kanalle.....pidä sinä pippelisi housuissa niin minun ei tartte sun pentuja elättää.
        Se sinun 20 v ei oikein pidä paikkaansa.....


    • vapaaherra! lordi

      Työtä tekee vain apinat! mutta me vapaaherrat nautimme apinoiden tyhmyydestä ja korjaamme sadon! :)

    • Totuus on tämä.

      Varkaus on työttömies luusereiden hiljentynyt ja kuoleva kylä.

    • eivalittamista

      sanoo juoppo.
      aloittaja ilmeisesti jotenkin katkeroinut jostain?vai mistä noinkin negatiivinen asenne?

      minulla ei ole kyllä varkaudesta negatiivistä sanottavaa muuta kuin liikkeet jotka sulkee ovensa asiakas kadon takia joka johtuu ihan meistä asukkaista.

      eikä kyllä elämästä yleensäkkään.oma ok-talo joka maksettu,vakituinen työ(35v),aikuiset lapset jotka asuu maailmalla,harrastuksia viikonlopuiksi,ensimmäinen ja viimeinen vaimo joka ei vaihtamalla parane,hyvin toimeentuleva joka johtuu omaaloittuudesta ja ahkeruudesta.perustelu palkankorotukselle!


      en myöskään tupakoi tai juo,en ole koskaan tehnytkään näin.maistoin ja ei ollut minun juttu.

      terveisiä näille katkeroituneille valittajoille:kaikilla on mahdollisuus samaan,sinä itse päätät teetkö.

      • fiksu pääsee vähemmällä

        eivalittamista hyvä hyvä! Juuri noin sitä pitää paina vaan duunia niin saan sossusta rahaa joka kuukausi ja mä sanon sulle et kiitos kun sun kaltaisia idiootteja on olemassa.


    • tnjbntrm

      Piti just nostaa tuota verokortissa olevaa ennakonpidätysprosenttia, eihän teille yhteiskunnan loisille muuten rahaa saada jaettavaksi, eikä lähikapakat tule toimeen kun sitä juomarahaa ei sossusta olisi teille jakaa.

    • fiksu pääsee vähemmä

      Saisi nostaa veroja ja toimeentulotuen tulisi nousta 1000 euroon kuussa ainakin niin olisi mukava elellä. Eläkeikää nostamalla olisi mahdollista kun olisitte vaan ahkerampia laiskaperse duunarit ja muut!!!!!!!!!! niin minä eläisin leveämmin tuilla.

    • grg
    • fiksu pääsee vähemmä

      Työntekijät tosiaan ovatkin kehitysvammaisia mutta minulle se sopii että olette en tuomitse niin kauankun teette mulle tukirahoja :)

    • ellun kana

      Sen verran vituttaa nää sosiaalietätit että siirrän kotipaikkakunnan toiseen pitäjään.
      Se onnistuu kun siellä on kiinteistö joka ei ole kesämökin statuksella. Samanlaisia sosiaalituilla eläviä on sielläkin mutta pienellä maalaispaikkakunnalla se ei ole ihan yhtä räikeää kuin Varkaudessa. Siellä pitäjän organisaatiota pyörittää asukaslukuun suhteessa oleva joukko eikä Varkauden tapainen "suojatyöläisten" armeija niin kuin Varkaudessa. Eli tämä kaupungin ylimitoitettu organisaatio vituttaa enemmän kuin sosiaalielätit.

    • myötävittuuntunu
    • Ei löydy ei

      Antakaa sitä työtä niin minä tulen tekemään!

      • Käärmekeittoa

        Ei löydä ei
        Onko kokemusta ja millaista ?
        Oletko minkä ikäinen ?


    • Tervein Elämäntapak

      Minä saan tt-tukea ja lisäksi muita tukia ja ilman lisätukia ei pärjää.Diakoni,ViaDia ja Kuoppakankaan ruokajako ovat hyvä lisätuet.
      Missä välissä ehtisin hakea ruoka-apua,jos menisi töihin ja palkasta jää saman verran käteen kuin tällä elinmuodolla?
      Kertokaa se.
      Jos annatte töitä,josta jää enempi käteen,tulen töihin ja olen ahkera.Muuten jatkan näin.
      Käteen pitäisi jäädä vähintään 1600e.

    • fiksu pääsee vähemmä

      Kyllä työntekijät on sisäsiittoisia enkä minä teitä siitä tuomitse kunhan teette mulle ensikuun tuet :)

    • sinne vaan

      sovit sinne todella hyvin koska teikäläisiä on todella paljon sillä ,päästään pehmee.. ,lisätään vielä se pedari siletä tukkitieltä joka levittelee pikkutyttöjen kuvia sivuillaan

    • kari fani

      sinne vaan, taidat tarkoittaa Karia? vituttaako kun Kari kiihottuu enemmän teini tytöstä yli 16 vee joten laillista. Ja sinä olet itse vanha lehmä tai munaton mies joka ei uskaltaisi panna 16 vuotiasta

    • Nauraaaa

      Olette hyvin pipiä päästänne... No kiva näitä on lukia ja pärskähdellä ...
      Pakkaspäiville tekemistä:)
      ;D

    • fiksupääseevähemmäll

      tyhmä renki maata kääntää kun vapaa herra korjaa sadon.

    • Myö ja työ

      Myönnän oikeasti,etten halua töihin...Vaikka olisin ihmisten silmissä sossupummi...Ei se haittaa.En välitä. Minua ei kiinnosta mitä minusta ollaan mieltä.Sillä ei vain ole merkitystä.
      Mutta kelle se työ on joku status,tehkööt sitä ilolla ja ylpeydellä.

      • työhevonen

        sinun laistesi tapauksien tapia toivon että suomessakin toimeentulotuki/ pitkäaikais työttömien jotka eivät edes yritä tuki tippuisi jonnekkin viron vastaavan suuruusluokkiin 80-200€/kk ilman mitään asumislisiä jne. Alkaisi se työntekeminen kiinnostamaan.

        Työn teko ei ole status vaan tapa ansaita rahaa. Jos ei ansaitse rahaa ei saa ruokaa.


      • fiksu pääsee vähemmä
        työhevonen kirjoitti:

        sinun laistesi tapauksien tapia toivon että suomessakin toimeentulotuki/ pitkäaikais työttömien jotka eivät edes yritä tuki tippuisi jonnekkin viron vastaavan suuruusluokkiin 80-200€/kk ilman mitään asumislisiä jne. Alkaisi se työntekeminen kiinnostamaan.

        Työn teko ei ole status vaan tapa ansaita rahaa. Jos ei ansaitse rahaa ei saa ruokaa.

        työhevonen, "lyön piiskaa" menes töihin tekemään mulle ensikuun sossutuet. Onneksi sinunlaisia idiootteja jostain vielä sikiää.


    • hajutharmina

      Kommillaan soppii, on aakee laakee savontie ukkoineen.

    • Dyny Arska

      Jos vaikka vain asumistuki otettaisiin pois niin taitaisi taas työt alkaa kiinnostamaan ?

    • fiksu pääsee vähemmä

      Dyny Arska, onneksi ei oteta ja sinunkaltaiset idiootit maksaa mun asumistuet verorahoistanne!!!! kiitos idiootti!

    • nyt loppu leikki san

      Taidat ap olla aika yksinkertainen. Mitään uutta et ole tässä keskustelussa esille tuonut, hoet vaan tuota mantraasi. Mikäs juttu se vasta oli, että keskustelupalstoilla provoilijat ovat luonnehäiriöisiä..

      • whatever4

        Miksi tuoda keskusteluun mitään uutta kun vastakeskustelijatkaan eivät tuo jmitään järkevää keskusteluun?


    • fiksu pääsee vähemmä

      Taitaa ärsyttää kun elän teidän verorahoilla? olet idiootti. Taitaa totuus kirvellä?

    • nyt loppu leikki san

      Taidat olla tosissaan kipee. Tai sitten teini, jonka pitäis olla läksyjä tekemässä. Tuo tekstin köyhä anti viittaa vahvasti keskenkasvuiseen.. Nyt opiskelemaan ja jätä tällainen häiriinytynyt toiminta.

      • fiksu pääsee vähemmä

        Taitaa kovasti ärsyttää sinua kun et ole kovin älykäs etkä pärjää väittelyssä? no tyhmyys on oma häpeäsi. :) nauran sulle.


      • nyt loppu leikki san
        fiksu pääsee vähemmä kirjoitti:

        Taitaa kovasti ärsyttää sinua kun et ole kovin älykäs etkä pärjää väittelyssä? no tyhmyys on oma häpeäsi. :) nauran sulle.

        Miksi minua ärsyttäisi? Taidat puhua itsestäsi. Se ei ole väittelyä, että jankuttaa koko ajan samaa asiaa, kuten sinä teet. En pärjää väittelyssä? Koko kommetti kertoo enemmän sinusta. En jaksa en kommentoida typeriä avautumisiasi, joillakin ihmisillä kun on muutakin tekemistä kuin provoilla netissä. Au revoir!


      • fiksu pääsee vähemmä
        nyt loppu leikki san kirjoitti:

        Miksi minua ärsyttäisi? Taidat puhua itsestäsi. Se ei ole väittelyä, että jankuttaa koko ajan samaa asiaa, kuten sinä teet. En pärjää väittelyssä? Koko kommetti kertoo enemmän sinusta. En jaksa en kommentoida typeriä avautumisiasi, joillakin ihmisillä kun on muutakin tekemistä kuin provoilla netissä. Au revoir!

        No täällä kuitenkin luet ja vastailet. Koska tiedät että olen oikeassa. Olet idiootti. kerran se kirpaisee myöntää. Mene töihin ja tee mulle sossumassit olet syntynyt lypsykarjaksi.


    • Jälleen Fiksu
    • Kuparisepän Poika

      Herää epäilys että tämä on joku ego buusti !

    • fiksu pääsee vähemmä

      taitaa ärsyttää kovasti?

    • Vaikee tapaus

      Se on se kalamies :)

    • fiksu pääsee vähemmä

      työntekijät on kuin lypsykarjaa menevät kiltisti töihin lypsettäväksi. Ja minun kaltainen sitten nauttii maidosta.

    • fiksu pääsee vähemmä

      Idiootti tekee työtä vuonna 2015, hymyilen aina kaupassa ja sanon en tarvitse kuittia. Kun tiedän että sekin idiootti tekee mulle sossumasseja :)

      • hahahahahahahah

        hahahahahahahahahahahahahah


      • trollitrollitrollitr

        trollitrollitrollitrollitrollitrolli


      • hhgjshivugh
        trollitrollitrollitr kirjoitti:

        trollitrollitrollitrollitrollitrolli

        Tässä olisi nyt sinulle samantasoisia viestejä :-) lähdehän nyt muihin hommiin nettirtrollaamisen sijaan. Ärsyttää lukee tollasia viestejä, tuollanen sosiaalipummaaminen ei mitään uutta ole.


    • hahhahhahhahahhah

      Taidat olla vähän yksinkertainen... Ilmankos et ole töihin päässyt... etkä kouluun sen puoleen.. :-)

    • nim. haluasin oppia

      Kerrotko miten saa itelleen naputeltua 61 plussaa?

    • en maksa teitä

      Ajetaan Suomen sosiaaliturva yhdessä alas.

      Suosittelen kaikille yrittäjille oman palkanmaksun lopettamista ja tehokasta verosuunnittelua.Lopettakaa pummeutta tulevan sosiaalijärjestelmän tukeminen.
      Rahat ulos kerran vuodessa pääomatuloina.Tai siirtäkää yritys Viroon.

      Työntekijöillä verot nousevat,joka tarkoittaa että työhaluja on entistä vähemmän.
      Ihmiset jäävät entistä suurempina jouikkoina kotiin,ensin liiton rahoilla ja sitten syrjäytyneenä työkkärin ja sossun rahoilla.

      Palkkaaminen nousevien kulujen takia pk sektorilla tulee olemaan entistä vaikeampaa.

      Me olemme jo kierteessä.
      Rahat tulevat jossain vaiheessa loppumaan.

    • Töitä tulee !

      Ei lopu kun elvytetään... 1100 000 000€ sisäinen devalvointi.. Kohta tulee töitä.
      Painokoneet painaa euroja yötäpäivää.

    • kaikille niukkuutta

      sitten ostovoima tippuu,,

      • elintaso tippuu

        palkat on jäädytetty ja rahaa aletaan painamaan urakalla


    • Elämänkoulua

      Palstalle toiselle...

    • fiksu pääsee vähemmä

      Monia nähtävästi ärsyttää ja pitävät trollina. Vähän kun ei karjakaan ymmärrä isäntäänsä....

    • fiksu pääsee vähemmä

      Käyn välillä kaupassa katsomassa kassaihmisiä nauramassa heille kun kiltisti istuvat paikallaan ja ovat lypsettävinä. Sitten maksavat veronsa ja minä nautin heidän antamista rahoista sossumassien muodossa.

    • fiksu pääseee vähemm

      Itse ajattelen että työntekijät on kuin orjiani. Tekevät minulle rahaa. Sillä tavalla heihin on helppo suhtautua. He hyväksyy asemansa. Ja kitisemättä tekevät vuodesta toiseen minulle sossumasssit.

    • fiksu pääsee vähemmä

      ylös

    • elämän vonkamies

      Kas vain. Itsellä ihan samat suunnitelmat.

    • fiksupääseevähemmällä

      Vain idiootti tekee työtä vuonna 2015

    • fiksupääseevähemmällä

      ylös

    • tehkäävaanminälepään

      Ei mitään järkeä tehdä töitä alle 2000e bruttotuloilla. EI MITÄÄN

    • MellunKylä

      Hyvin taitaa mennä ? Laitatko vielä että millainen kulurakenne sinulla on... niin pystytään näkemään että missä siellä oikeasti mennään ?

      Laitatko

      - vuokran
      - hygieniamenot
      - puhelin kautta netti surffaaminen
      - ruoka
      - onko autoa
      - miten saunan kanssa
      - kesämökki
      - vene

      Kunhan ensiksi vastaat niin silloin tiedetään että missä oikeasti kulutat aikaasi !

      • hahahhahahahahaha

        Luettelit perus luuserin arvomaailman status merkkejä -kesämökki -auto Kuinka juntti olet?


      • MellunKylä

        Ymmärsit täysin väärin !

        - kulurakennettahan tässä ajettiin takaa ei mitää kalliita veineitä !

        Eli tulot miinus kulut ! Mitä jää ja mihin sekin raha menee jne jne


      • junttivene
        MellunKylä kirjoitti:

        Ymmärsit täysin väärin !

        - kulurakennettahan tässä ajettiin takaa ei mitää kalliita veineitä !

        Eli tulot miinus kulut ! Mitä jää ja mihin sekin raha menee jne jne

        Perusjuntti ajatteleekin että vene on oltava. Eli olet juntti ja todistit sen. Juntti teet rahaa vain siksi että voit hommata jonkun veneen ja sitten ajatella että olet jotenkin parempi tosiasiassa olet vain juntti ja ääliö. Tyhmät tekee työtä. Tämä on totuus.


      • MellunKylä

        Asutko Varkaudessa. Täällä kun on jokapuolella vettä ja ennen tänne tultiikin veneellä ! Kuopio Viipuri Linella... En tiedä että miten saat aikasi 12kk kulumaan jos et käy - sopiiko kysyä että käytkö edes vedessä uimassa ?

        En uskalla kysellä enmpää kun jokainen kysymys herättää pahaa verta ja siten taas kehut että vain hullut TYÖTÄ edes ajattelee !


      • Kauhiainen

        junttivene

        Pysytkö tupakeissa ja jääkö edes rahaa lottoon ?


      • junttivene
        Kauhiainen kirjoitti:

        junttivene

        Pysytkö tupakeissa ja jääkö edes rahaa lottoon ?

        En polta tai lottoa. Tätä varmaan pidätkin nyt köyhän merkkinä. Kun vaikutat niin älykkäältä.


      • Kauhiainen

        Junttiveneelle
        Et polta taikka Lottoa !

        Kenen sinä luulet pitävän tätä maata pystyssä ?

        Veromarkoillahan sitä tätä maata pystyssä pidetään ja jokaisen on siihen osallistuttava joko polttamalla taikka lottoamalla kaikki ylimääräiset rahansa !


      • junttivene
        Kauhiainen kirjoitti:

        Junttiveneelle
        Et polta taikka Lottoa !

        Kenen sinä luulet pitävän tätä maata pystyssä ?

        Veromarkoillahan sitä tätä maata pystyssä pidetään ja jokaisen on siihen osallistuttava joko polttamalla taikka lottoamalla kaikki ylimääräiset rahansa !

        Nyt kyllä olet väärässä! ei markka ole suomen valuutta.


      • Kauhiainen

        junttivene

        Lähes koko Varkaus rakennettu markka aikana, eli 1962 jälkeen kun rahasta pudotettiin nollat pois. Myös eläkkeet on pää osin tehty markka aikana ja siten vielä eletään niillä kuuluisilla " markoilla "...
        Kun oli markka niin silloin devalvoitiin aina niin että palkat pääsi nousemaan !


      • junttivene
        Kauhiainen kirjoitti:

        junttivene

        Lähes koko Varkaus rakennettu markka aikana, eli 1962 jälkeen kun rahasta pudotettiin nollat pois. Myös eläkkeet on pää osin tehty markka aikana ja siten vielä eletään niillä kuuluisilla " markoilla "...
        Kun oli markka niin silloin devalvoitiin aina niin että palkat pääsi nousemaan !

        Markka ei ole enää suomen valuutta. Etkö osaa lukea? vai etkö ymmärrä?


    • Enempi_parempi

      Ajattelepa, että kun muutaman vuoden kuluttua me tavataan, niin mä sanon sulle "Big Mac ja iso cokis, kiitos".

      • hehehehehee

        Kuule jos noin kävis niin sylkisin sun bic maciin. Leväperse.


      • Sosturva2020

        McDonaldsin tiskillä tunnistan sinut koulukaverikseni, joka ei ole elämässään pärjännyt. Yritän kiskoa hihaa kellon päälle ja peitellä muitakin varallisuuden merkkejä, ottaa "en-tunnista-sinua-ilmeen" ja toivon, ettet tunnista minua, ettet kysy mitä kuuluu. Kyllähän sinä tiedät, näitä sattuu sinulle koko ajan - ihmiset nolostuvat, kun näkevät sinut ja siksi yrittävät olla tuntematta. Poistuessani annan Big Macin ja cokiksen oven ulkopuolella odottaneella vähempiosaiselle pyytäjälle.


      • sinnevaan
        Sosturva2020 kirjoitti:

        McDonaldsin tiskillä tunnistan sinut koulukaverikseni, joka ei ole elämässään pärjännyt. Yritän kiskoa hihaa kellon päälle ja peitellä muitakin varallisuuden merkkejä, ottaa "en-tunnista-sinua-ilmeen" ja toivon, ettet tunnista minua, ettet kysy mitä kuuluu. Kyllähän sinä tiedät, näitä sattuu sinulle koko ajan - ihmiset nolostuvat, kun näkevät sinut ja siksi yrittävät olla tuntematta. Poistuessani annan Big Macin ja cokiksen oven ulkopuolella odottaneella vähempiosaiselle pyytäjälle.

        Mcdonaldsin juntti ravintola onkin ainoa paikka jonne menet vapaa-ajallasi.


    • MeneeköHyvin

      Kaveri ei juuri avaudu vaan koettaa kertoa että hyvin menee ja kaikkea on riittävästi.

      - jos ei töissä käy niin silloin kyllä perusturvarahoilla ei juuri Kuvansia pitemmällä polkien käydä saatikka soutuvenettä kalliimmilla veneillä järvillä kalasteta.

      • justjooooooo

        Perusjuntin ajattelu tapa "mitä hienompi vene sitä parempi elämä" nimimerkillä MeneeköHyvin


    • mutustaa

      Ajattelin etsiä duunin,missä saan istua ja lärpättää puhelimeen ja näprää tietokonetta.Ei siinä iso liksa oo,mutta ainakii perse levii ku jokisen eväät.

    • Verojenmaksaja

      Nykyään on todella paljon asennevammaisia, ettei kiinnosta koko työ ja sitten on niitä, joita kiinnostaisi, mutta ei vaan saa töitä. Paljon pienessä kaupungissa vaikuttaa tutut ja sukulaiset, kuka saa kesätöitä tai muutakaan työtä. Työn valkkauksessa: "eikös tää ookkin sen tyttö/poika, kututaan tämä." Tai: "olisko sulla meidän tytölle/pojalle..." Itse kiitutan aika pienellä palkalla. Laskin joskus, että saisin melkein saman oleilemalla. Niinkuin kaikki tietää, että molemmissa on hyvät ja huonot puolet. Olen alkanut/ saanut tehdä nykyisin myös kahta työtä, pikkuisen käy väsymyksen rajamailla välillä ja palkka ei ole kahdesta työstäkään huolimatta kummoinen.
      Olisi se kansalaispalkka ihan ok, ettei "sosiaalipummien" aikanakaan tarvitsisi olla kinuamassa sosiaalitädeiltä ja sitten vähän ainakin vanhemmalle väelle se on melkein kauhistus kaikenmaailman kinuamiset toimeentulolleen. Vapaaehtoisesti voisi lähteä kansalaispalkkaa vastaan joihinkin töihin, olisihan se vaihteluakin ja virikettäkin niille, jotka jotain haluavat tehdä tämän yhteiskunnan hyväksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe