Reisjärvi

levoton levonperältä

On Haapajärven poskessa oleva hymykuoppa. Nämä kaksi kuntaa voisi välittömästi sulautua toisiinsa. Keskitetään palolaitos,lukio,keskitetään päättäminen ja byrokratia,seurakunnat...Molemmille jotain ja haapikkaasta hallinnollinen keskus.

131

10994

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tero terskanperältä

      Nimeksi sitten terskanperä.

      • Terskanperä on SIIKALATVAN-kunnassa.


      • Anonyymi
        j.jussiW-T kirjoitti:

        Terskanperä on SIIKALATVAN-kunnassa.

        Hiipari Jussin persiieessä on terskaperä.


    • kreisijärvikäs

      Joo kyllä tuo malli sopii varmasti kaikille, ei Reisjärvi voi itsenäisenä kuntana kauaa porskuttaa; pitäis laittaa koulukeskus uusiksi, ja lukio nyt varsinkaan ei kannata siellä - eikä olisi koskaan pitänyt perustaakkaan.

      Samoin terveyspalvelut ja kaikki muutkin, alkokin on iät ajat ollut Haapajärvellä. Olihan Reisjärvellä sekin aika kun ei kaupasta saanut keskiolutta, muistetaanpa vain 70-80-luvuilla! Että sellaiset päättäjät sielää kunnassa on hallinneet vallinneet, itse olette päättäjänne valinneet. Syyttäkää vaan itseänne.

      Ja tuo Terskanperä on jo olemassa, se on siinä nelostienvarressa, tais olla Vornan kylän kohdilla, jos tiedätte mitä tarkoitan.

      • Anonyymi

        Haapajärvihän se on homeessa...koulut...terveyskeskus ym! Etenki päättäjien aivot!!!!


    • pesunkesto

      Nimenomattainkin vain hymykuoppa? Jos haapajärviset älyäis niin tekisvät viisaasti pysymällä visusti erossa mokomasta häpykuopasta, sillä sitä se koko mätäpesä on ollut ja tulee olemaan.
      Kuka nyt hullu ottais sen sotemenot ja sairaanhoitokulut maksaakseen ja koulujen rakennukset ja muut.
      Haisee tuo kuoppa, pitäis älytä pysyä kaukana.

    • kreisikärsäkäs

      Melkoinen tulevaisuudennäkymä on Reisjärvellä; eläköityminen uhkaa ja valtava kestävyysvaje ja taloudellinen sekä väestöllinen huoltosuhde äärimmäisen negatiivinen.
      Mitä sitten tilalle?
      Taitaa olla vain huonoja vaihtoehtoja, mutta miten valita kahdesta pahasta se pienempi paha?
      Voi voi, toivua soppii, että köyhä oppii?
      Koulutkin taitaa lakata olemasta, eikä tuolla väestöpohjalla mitään lukiopahasta kannata pitää, eikä edes haarakonttoria. Parempi ois käydä lukio useampisarjaisessa koulussa.

      • Anonyymi

        Meinaatko et kuten haapajärven homepesässä!!valmistuu ylioppilaaksi nii pääsee/joutuu sairaseläkkeelle homeen takia!! Hahhah!!!


      • Anonyymi

        Reisjärvellä on uusia kouluja ja päiväkoteja .Uusia rivitaloja nousee ...mitäs rakennuksille käyttöä.


    • yalal

      Se on tulevaisuudenkuva meleko monella pikku maalaispitäjällä, jos kohta suuremmillakin.

      Ennen oli ennen ja nyt on nyt; ennen elettiin mummon markoilla ja kaikille riitti jonkunlainen tuki ja turva.

      Nyt ei ole enää millä järjestää kansanterveyden, siis ihan perusterveydenhuolto on maassa kuralla.

      Ei riitä maksajia niille suurille sukupolville, jotka sodan jälkeen syntyivät ja kasvoivat, kävivät kouluja tai eivät käyneet, siitä huolimatta töitä tekevälle riitti.
      Nyt niille ei riitä eläkkeiden ja terveydenhuollon maksajia.

      Eikä töitä ole enää tekevällekään, ei edes Ruotsissa, eikä etelässä. Eikä taitaisi olla lähtijöitäkään. Se on perusturva passivoittanut tämän kansan ihan tarkkaan.

      • asemakatu 13

        Siis perusturva, jota ei sinun mukaasi ole, on passivoittanut tämän kansan.

        Siis onko sitä perusturvaa mielestäsi vai ei?

        Johan olet sankari, kun muutaman rivin kirjoituksella onnistut puhumaan itsesi pussiin itsesi kanssa. Perussoinilaiset voisivat olla kiinnostuneita hyvästä ehdokkaastaa...


    • conclusion

      Perusturva=työttömyystyet, ansiosidonnaiset, kaikenlaiset vastikkeettomat, huom! VASTIKKEETTOMAT "korvaukset". Ne ovat passivoineet tämän kansan.

      Kansanterveys on edelleen maksutonta, mutta sen edellytykset alkaa ehtyä, kun väestö ikääntyy ja elinikä kasvaa.

      Aiemmin, vielä 70-luvulla, kun ei ollut samanlaista "perusturvaa" oli innovaatioita, keksittiin vaikka peltipurkista tai puupalikasta joku bisnesidea, puhumattakaan pula-ajasta, sodanjälkeisestä puutteesta ja nousukauden kulutusnälästä.

      Perusturva ei ole siis sama-asia kuin peruskansanterveys.

      En nyt viitsi alkaa nimittelemään sen enempää. Lukijat tehkööt johtopäätökset sankaruudesta. Hyvää vointia kullekin ja sullekin!

      • kylläihminenkehtaa

        Kyllä te jaksatte hoilata niistä vanhoista ajoistanne. Miten mukavaa on puhua puuta heinää työtilanteesta ja ihmisistä, jotka työttöminä kituuttaa yrittäen väkisin jotain pihvinpaistokeikkaa lähigrillissä pyörittää elinkeinokseen. Kuinka vanha polvi ylpeilee sillä, miten kaikki tässä maassa on suunniteltu vain omaa napaa ajatellen. Nämä teidän 70-luvun "ihmeet" on meidän, teidän lastenne ja lastenlastenne, ongelmina nyt ja tulevaisuudessa. Virheitä nähty mutta niistä ei ole välitetty kun ottaa liikaa egon päälle myöntää olleensa väärässä. Asian ollessa vaikea tai tuntematon se heitetään vitsiksi.


    • nytkyl

      Reisjärvi on my mind?

      Onhan se omalla tavallaan pieni hymykuoppa, mutta aina niin sisäsiittoinen ja ulkoa tulleita vieroksuva.
      Jo 70-luvulla muualta tulleita koulutettujakin ihmisiä alettiin savustaa ulos, vaikka kuinka oikeassa olisivat olleet.
      Mut kun siellä kattoo noita "kuntapäättäjien" nimiä niin vuosikymmenet ne samat siellä vaan tolskaa ja mesoaa, eikä asioista osata päättää eikä haluta muutosta.
      Mut taitaa olla se muutosvastarinta nyt tiensä päässä, ja pakkoliitos pian edessä.

      • nimim. erkki

        Keväisen muutosvastarinnan jurputusta organisaatiossa. Tsirp tsirp! Muutosvastarinnat ovat jo muuttaneet Reikäperälle.


    • rapurallaa

      Onhan se reisikäs sellainen rauhallinen lomanviettopaikka, siis niinkuin mökkipaikkana ihan vietävän hyvä. Hiljaista ja ja melko puhdasta, peruspalveluita on saatavilla.
      Mutta niin kaukana kaikesta. Ne on ne valtaväylät jääneet liian kauaksi Reisjärvestä.
      Senpä vuoksi ei nykymenolla enää voi kauaa olla ilman kuntaliitosta, kasvua kun ei ole näköpiirissä - ei ainoastaan pienissä pitäjäpahasissa vaan koko maassa.
      Näyttää pahasti siltä, että joku "rommaus" on tulossa, ja se ei ole kaukana. Maailmassa epävakaus lisääntyy ja kun se saavuttaa riittävän korkean asteen niin mitta täyttyy ja alkaa muutosten aika. Eli maailma alkaa olla kokolailla valmis?

      • levoton levonperältä

        Reisikässä meillä on rauhaa,järviä,lampia ja erämaita. Tästä ei haapikkaalla ole tietoakaan. Mutta totta on ettei kumpainenkaan kunta yksin pärjää. Reisikän kunnatalosta voisi kunnostaa koulun kun kunnat liittyvät yhteen. Matkailuun pitäisi panostaa valtavasti peuranpolku,metsästys ja vaellus. Venäjälle,kiinaan ja eurooppaan. Kieliopetusta pitäisi parantaa ja siinä kaksi yhdistynyttä kuntaa voisi tehdä yhteistyötä. Paloaseman voisi toisesta lakkauttaa ja terveyskeskuksen toimintaa tehostaa. Yrittäjien yhteistyötä tukea ja lisätä. Kylätoimintaa herätellä..Mutta ominaan kuntina en haapikkaalla ja reiskalla näe mitän tulevaisuutta. Parempi liittyä pikimiten..


    • Kulkijatarkin

      Hyvä, tosi hienoa, jos Haapajärvi ja Reisjärvi yhdistyvät, olisihan siinä muitakin kuntia ympärillä, jotka voisivat tulla kimppaan! Turhaan maksa kalliita virkamieskuluja, Reijärvihän käyttää muutenkin jo Ylivieskan palveluita, kaikki jengi aina Kärkkäisellä ostoksilla, mielestään Reisjärvellä ei löydy tai ole heidän arvoisiaan palveluja.
      Pikkukunnissa luottamusmiehet taistelevat olemassaolostaan, niinhän se on Reisjärvelläkin. Hassua, mutta totta!

    • aho-la-galle

      Ihan on tiensä päässä kulkeminen nyt yksin, se on mennyttä.
      Koulukeskushanke, hmm, no joo kannattikohan tuohon yleensä ryhtyä.
      Varsinkaan tuossa laajuudessa.
      Lukiolla ei ole tulevaisuutta, sen varaan ei ainaskaan kannata unelmia rakentaa.
      50-60-70-luvuilla pärjättiin ilman, ne jotka lukiokoulutusta halusivat sen myös saivat muualla.
      Ja tasokkaammin. Siihen aikaan lukio olikin jotain aivan muuta. Ja ylioppilas.
      Eläköityvä kunta. Sinänsä omanlaisensa "hymykuoppa".
      "Niin kaukana on Helsinki ja Laukaa, Turkuun ja Tampereelle on matkaa..."

      • levonperä

        Reisjärvelle aloitettiin juuri rakentamaan kauppakeskusta. Haapikas vasta suunnittelee ja pohtii.


    • selksä

      Ai niinkö, siis oikeaa kauppojen keskittymää?
      Mä kun luulin, että KPO tekee uuden marketin, sellaisen vähän väljemmän ja tilavamman.
      Mitäs muita liikkeitä tuohon kauppakeskukseen tulee?
      Ei sille tontille oikein paljon muuta sovi, vaikka ennen silläkin suunnilleen samalla paikalla oli ok.Suomenselkä, vielä 70-luvulla oli siinä. Hietalan Matti ja Silja? taisivat olla myymälänhoitajia? Taisipa olla maatalouskauppakin siinä.
      En ole kyllä Reisjärvellä 25-vuoteen käynyt, mut valaiskaa lisää?

    • reissunpäällä

      Olihan Reisjärvellä aikoinaan kauppoja enemmänkin, kirkolla oli Suomenselän Osuuskaupan lisäksi siinä viereisellä tontilla E-liike, ja lähikulmilla Lehtolan kukka?kauppa? Olikohan siinä aiemmin muutakin kuin kukkakauppa?
      Oli Osuuspankin talossa Pesolan Ruuten kauppa, siis se T-kauppa, ja Vinkan mäellä Antti Vinkan K-kauppa, josta tuli Vi-Re sitten kirkolle. Siinähän oli linja-auoaseman baari, apteekki ja jotain muutakin.
      Sitten oli aiemmin Turpeisen kukka ja kemikalio? ja joka kylillähän omat kyläkaupat oli. Pahaillaan kaksi.
      Kalajalla oli Tarmolan osuuskauppa, Levonperällä samoin oliko "Rynnistys", Räisämäellä oli ainaskin 70-luvun alkuun E-liike ja posti oli vielä pitkälle 80-luvulle.
      Muistan kun aikoinaan 70-luvulla? jogurtti tuli kauppaan niin kyllä osasi olla ananas?jogurttti hyvää. Se oli niin aidon herkullista ja makeaa, että sitä saattoi vain harvoin saada! Eihän siihen aikaan jogurttia saanut jälkiruuaksi kuin aniharvoin. Liian hyväähän se olisikin ollut "pullamössösukupolvelle".
      Mut kertokaapas lisää jos vanhoja haluttaa muistella!

      • Ruute

        ja toivola oli köyhänperällä käännyttäessä haapajärvelle ja joku vajaa 5km oli tarmolankylä kauppa


    • kalas

      Muistelu on mukavaa jos vielä muistaa!
      Olikos siellä Leppälahdessa? siinä ennen Lestijärven risteystä tai jossain siinä paikkeilla joskus 70-luvulla joku "hansikastehdas"? Mitä siellä oikein tehtiin? Ja mihin sen toiminta päättyi? Kertokaa joku jos muistatte.
      Olihan matkustajakotikin siinä keskellä kylää, kenen se alunperin oli?
      Ja Saulin kuppila oli 70-luvulla, siinä talossa oli North State mainos silloin kun tupakkaa sai vielä mainostaa. Kuka muistaa!
      Silloin oli linja-autoasemakin siinä osuuspankin talossa? Ja baari oli sinisenään tupakansavua ja linja-autoissakin sai polttaa. Onneks ei enää.

    • Muuttanut

      Kyllä ! ,- nämä molemmat edellä mainitut paikannimet pitäis liittää ,ja valita yhteiseksi nimeksi tuo Hymynkuopat. Kuntapalvelut siirtää paloasemaa myöten ainakin Pyhikselle(=Pyhäjärvi), paikkaan missä on euroopan ehkä syvin kaivos mutta näistä edellämainituista ehkä suurin työttömyys!
      Mitähän Huapikas keksii vastineeks kauppasodassa ku Reisikäs laajentaa "Prismaa" ?

    • yhdeksäskäsky

      Yhteistyötä tehdään.haapajärveltä ajetaan käsittelemätöntä betonijätettä reisjärven suljetulle kaatopaikalle.jossain tätä kutsuttaisiin ympäristö rikokseksi.mutta teillä siellä kukaan ei tiedä asiasta mitään.

      • Anonyymi

        Joo tiedän 😂


    • ouluntie

      Älä sinäkään asiasta huutele. Pian sen tietää muuten kaikki.

    • 3323235235

      Siellä Nyman luulee johtavansa koko Reisjärveä, taitaa tosiasiassa johtaakkin.

    • poronus

      Niin joo, Reisjärvi on melkoinen "töpselinenien ja lyhytsormisten" sukulaisten naittamo, että samat suvut hallitsevat ja vallitsevat vuosikymmeniä, nyt jo yli puoli vuosisataa.
      Mut ihmekös tuo on jos kansa valitsee kaltaisensa edustajat - olivatpa he kuinka huonoja tahansa.
      Eihän kansa voi valita väärin!
      Eihän?

    • JJ-T

      Reisjärvelle pitäisi saada tänne oma keskustelukanava.

    • yg7h8

      Nyt ei kannata yhteen, kun päästään parempiin piireihin.

    • teboililta_kuultua

      Reisjärvikin voisi ottaa muutaman turvapaikan hakijan vastaan.

      • essonpaari

        Vanahalta essolta kuulin että reisjärvelle ei oteta pakolaisia, maahantunkeutujia,elintasosurffareita, terroristeja eikä partasia lapsia.
        Mutta kaikki muut siltä väliltä on tervetulleita.


      • teboilita_kuultua
        essonpaari kirjoitti:

        Vanahalta essolta kuulin että reisjärvelle ei oteta pakolaisia, maahantunkeutujia,elintasosurffareita, terroristeja eikä partasia lapsia.
        Mutta kaikki muut siltä väliltä on tervetulleita.

        Eli turvapaikan hakijat voivat tulla, hienoa.


      • essonpaari

        Juuri näin.


    • gh56

      Kyllä reisjärvi on haavikasta parempi, tartteis omat sivut.

    • iolhfg

      reisjärven skitsot levinneet hesaan ja parikkalaan...

    • reisjärven_kuningaskunta

      Reisjärvi suuntaa kpo alueelle ja haapikas oulun suuntaan. Näin lähellä ja niin kaukana.
      Ei taida haapikkaat saada tanssiin kutsua reisjärveltä.

    • eti796

      Nuin menee oikein tuo jako.

    • tsottsot

      Kuka ajeli kännissä Levonperän risteyksessä puuhun?

      • LevonperänRäikkönen

        Meillä Reisjärvellä ei juoruta..


      • hyväpaimen

        Ei juoruta koska on paikallisen päättäjien ja "valtuuston"kokouspaikka tämä" levonperän vatanen" työ


    • mmm...m

      KOLARI TESTI NUKET VOI OLLA KOTOISIN REISJÄRVELTÄ SIELLÄ MISSÄ TARVITAAN TESTINUKKEJA.

    • gvgfvvgyvg

      CRASH TEST DUMMIES MITEN HIENOA UPEAA REISJÄRVI RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 57655454545

      Nyman johtaa, luulee olevansa isokin herra.

      • Reisjärvi

        Totta!


    • hynttyyt.yhteen

      Olipa kerrankin hyvä ketju. Nämä 2 sopii yhteen.

    • puujalkawaras

      Parasta palstalla on tuo wjussin kuva. Oon nauranut jo puolitoista vuotta.

    • pöntsä

      Reisjärvelle perustettava RKP:n paikallisyhdistys.

    • Reisjärvi

      joo jäppiperäntienoille rakennetaan isot yhteiset kauppakeskukset tai antinkallion kohille olisi puolessa välissä kumpaakin ei tulisi siitä riitaa mutta kuka kääntäisi nämä reisjärvenkunnan päättäjäienpäät ja onhan se sisäsiittoista tämä porukka lestat vallassa täällä ollaaan töitä on turha kysellä koska siihen tulee tällä kertaa kaverin kummitytön enon veli kysy myöhemmin uudestaan ja kunnantalossa osaksi minihame naisella valtaa kuka pääsee töihin puhaltakoon vittuu koko porukka.Perseestä konsanaan näiden touhu! Mutta totta näin täällä asiat hoidetaan

    • reisjärwen.pilke

      Tarkoitat varmaan perseposkea. Näin on.

    • 214141414

      Nyman leikkii suurta johtajaa. Valitettavasti on vain poloinen kunnallispoliitikko.

    • pöntsä

      Reisjärvelle on perustettava RKP:n paikallisyhdistys.

    • Pillu-Iita

      herran haltuun DODII ja pojat on puissa...

    • Pyhäjärveltä

      Te ootte reisikkäät lähellä persettä

    • Reisjärven_kunnanjohtaja

      Parasta mitä haapajärvelle on tapahtunut, on Reisjärvi!

    • Anonyymi

      Kalajankylän suviseura-alueelle kannattaa kerätä paljon poliiseja ensi suviseurojen ajaksi, sillä Laesdatiolaiset tuomomitsevat homot Sodomaan ja Gomoraan, kun taas Körttiset järjestävät homokörttiseuroja Helssinkiin (Katso Haavisto, homoseurat), antavat herättäjäyhdistyksen kesäseuroihin homo-ohjelmaa, ja Kirkolliskokouksessa vaativat homoja kirkon virkoihin.

      Iso osa Reisjärven körttisistä kannatta muiden heränneiden tapaan homoja.

    • Anonyymi

      "Reporahoja" vielä jäljellä, sitten valtion riisikunta.

      • Anonyymi

        Onko Reisjärvelle muuttanut Pyhäjärven Ev.lut seurakunnan kanssa yhteisyötä tehnyt Ortodoksi munkki Kristoforos Liimatainen? Hän sai tunnustukseksi Haapajärvellä 6v MUNKKIKAKUN.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Sano suoraa vaan että Mustalainen.


    • Anonyymi

      Ei olla vielä liitytty haapajärveen. Joko keskustelu jatkuu???

    • Anonyymi

      Ei me teitä tänne otettaskaan, ei siellä ole ku tyhjiä velkasia kouluja😂

    • Anonyymi

      Millainen mies oli Uuno Maliniemi Kalajalta?

      • Anonyymi

        Kova juoppo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kova juoppo.

        Maliniemi oli iso talo Kalajalla. Kuinka se tuhoutui? Kartan mukaan jäljellä on maata vain tontti rakennusten ympärillä. Millainen oli Maliniemen viimeinen isäntä?


    • Anonyymi

      Haapajärvi, Pyhäjärvi, Kärsämäki ja Reisjärvi kuntaliitoksella pikimmiten yhteen ja järkeä rahankäyttöön.

      • Anonyymi

        Pyhäjärvi ei koskaan liity haapajärveen me olemme Savolaisia ei pohjalaisia pohjalaiset ovat jäykkä niskaisia kuin Lupsakkaat savolaiset me joustetaan asioissa ei olla uppiniskaisia!


      • Anonyymi

        Ei kukaan liity haapajärveen!!!!haapjärvi kusi selänteen kunnanki!!!uutta ei tuu..kukaa rupia konkurssi haapajärveä pelastamaan..


    • Anonyymi

      Kaksi konkurssikypsää kuntaa kun liittyisi yhteen tulisi vain yksi entistä konkurssikypsempi kunta.Kuntaliittymä Haapajärvi ja Nivala ja sitä kautta Ylivieska olisi ainoa järkeenkäypä vaihtoehto. Haapajärvi on tämän kauden päätöksillä ajettu pahimpaan tilaan kautta aikojen. Mistä revitään rahat kaiken korjaamiseen?

    • Anonyymi

      Miten Maliniemen talo Kalajalla tuhoutui? Jäljellä on vain tontti lahoine rakennuksineen.

      • Anonyymi

        Piripäät poltti ja niitähän riittää reisikkäällä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piripäät poltti ja niitähän riittää reisikkäällä

        Siis taas yksi reisikäs läheltä persettä ?


      • Anonyymi

        KANSALAISEN KARTTAPAIKAN MUKAAN TALO ON JÄLJELLÄ !!!! PASKAA PUHUT


    • Anonyymi

      Pitäisi maailmankartalta hävittää koko pitäjä. 😂😂😂😂

    • Anonyymi

      Opistolla seurat viikonloppuna, käykäähän kuuntelemassa jumalan sanaa ja syömässä makkaraa.

    • Anonyymi

      Keskitetään,Lidl, mansikka myynti tila,nenään vaan pakkoajot,ei ollut mansikkaa Reisjärvi,,, lennetään.

    • Anonyymi

      Hyvä huomio tekstinkäsittely,kohta keskitä sormeen.
      Hengenvaara rekka jahti pankkikortti sulku,Op toimittaa edu saaja asioita,pankin kassa tiski
      Energia hoitaja Takanen on niitä ainaitakin ,mutta ei kaikille,hanki kipu asiat itse,muilta,puheella tekevä Fokus
      Auvo Toivo Posti on Nyt samaa ei ole HH

      • Anonyymi

        Ei... Siis mitä vittendaalia minä just luin? Ymmärtääkö joku tuota?


    • Anonyymi

      Reisperäsiltä perheenäiteiltä saa hyvää seksua ja rakkautta.
      T:Haapajärveltä R. T

    • Anonyymi

      Ei ole Reisjärvi vielä siivonnut Tuhti peräkärryä keskustan S myynti kulmilta.
      Rivitalo esittely Huoltoaseman viereen.

      • Anonyymi

        Joo ei mutta lättyä sain taas Tarjalta t:r.t


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ei mutta lättyä sain taas Tarjalta t:r.t

        Kai sää nyt hilloaki sait?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kai sää nyt hilloaki sait?

        Ei tarjalla ole enää hilloviikkoja, sen verta ylikeski-iän jo.


    • Anonyymi

      Reisperäset on juntteja landepaukkuja elämänkoululaisia

    • Anonyymi

      Ennemmin Liuskaperä 🤭jos suuri valamiehistö samaa mieltä 🤭😂🤣😂🤣😂🤣😂👍🖕

    • Anonyymi

      Pitää tarkistaa että on Anni (erot) Kenellä on Anni etunimi on myös sukunimi oikein.
      Selvä viitoitus kesätapahtuma

    • Anonyymi

      Mitä Kalajankylän MALINIEMELLE ON TAPAHUNUT ??? Talo on tuhoutunut.

    • Anonyymi

      KUKA RYYPPÄSI MALINIEMN TALON ?????

    • Anonyymi

      Onko MALINIEMI hymykuoppa Kalajan poskessa ?

    • Anonyymi

      Uunohan se oli aikoinaan ikäänkuin harmitellut, että tuosta meijän Antistakin on tullu juoppo, niin kylänmiehet sanoivat, että isäänsähän on tullu?

    • Anonyymi

      Ymmärränkö oikein, että MALINIEMI tuhottiin viinalla ?

    • Anonyymi

      Meijän Uuno: Kalju pää, kaksi leuka, paljon viinaa, yksi silmä, sydäntä vain puolikas.

    • Anonyymi

      MITÄ NIISTÄ UUNON POJISTA OIKEIN TULI ? Entä Kestilän Jaakon siitä naapurista ?

      • Anonyymi

        noh, pojista nyt ei taida olla paljon jälkipolville kerrottavaa, mut kertokoon jos joku tietää.
        tytöt on pärjänneet paremmin maailman raitilla.
        kestilän sakista ei juurikaan senkään vertaa, enemmän sellaista joutilasta tukiaisilla elelvää sorttia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        noh, pojista nyt ei taida olla paljon jälkipolville kerrottavaa, mut kertokoon jos joku tietää.
        tytöt on pärjänneet paremmin maailman raitilla.
        kestilän sakista ei juurikaan senkään vertaa, enemmän sellaista joutilasta tukiaisilla elelvää sorttia

        Isä oli aikanaan kuuluisa mies Tarmolan kaupassa hakiessaan postia. Kuuluisa VIISAUDETAAN JA HYVÄNTAHTOISUUDESTAAN.


    • Anonyymi

      ei kai Uuno tyhmä ollut, ja ihan hoksaavia ne oli pojatkin, tytöistä nyt puhumattakaan. Kestilän Jaakko ja Elli oli meleko saamattomia ja eipä ne ole omenatkaan puusta kauas pudonneet?

    • Anonyymi

      Eikös ne Maliniemen pojat tuhonneet talonsa ?

    • Anonyymi

      niinkö siinä kävikin - eli se klassinen suomalainen kehitys - Tauno ja Emma loi, Uuno vaimoineen kehitti ja pojat hävitti?

      • Anonyymi

        Aate ja Johanna loi ?


    • Anonyymi

      saattoihan ne olla Aate ja Johannakin, muisti alkaa jo hapertaa...

    • Anonyymi

      Aate osti Maliniemen. Ja Uunon pojat tuhosi.

      • Anonyymi

        VITUTTAAKO ?


    • Anonyymi

      Oliko siinä perheessä yhtään lahjakasta jälkeläistä, joka kykeni korkeakouluun ?

    • Anonyymi

      Kyllä suku on ollut lähinnä klunk, klunk, klunk - miehiä ...

    • Anonyymi

      Pian on Reisjärvellä tuulimyllyjä ja rahaa. Ostetaan koko Haapajärvi ja sotketaan teidät suohon.
      Reisjärvi on vahvojen suomalaisten paratiisi.

      • Anonyymi

        Ei auta myllyt.R lämpö syö rahat,vaikka kova suku on ohjaksissa.onkohan tälleviikkua vielä apupakettia ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei auta myllyt.R lämpö syö rahat,vaikka kova suku on ohjaksissa.onkohan tälleviikkua vielä apupakettia ?

        Korot nollissa lyhennykset nollissa.kunnanmetistä puita.tappiota tekee.no saivat pikkutakki miehet taas kunnalta puoliska miljoonan pääoman nostuun.kelepaa ajella maakunnissa uudella autolla.onko tuurissa nyt miljoona tivolia


    • Anonyymi

      Asuin 50 vuotta sitten Maliniemen naapurissa, ja se oli rikas talo.Nyt jäljellä on vain talon tontti. MITÄ TALOLLE TAPAHTUI ?????

      • Anonyymi

        Viinan juontiko?


      • Anonyymi

        TONTTIKIN ON JAETTU KAHTIA ....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TONTTIKIN ON JAETTU KAHTIA ....

        Missä ammateissa pojat ovat ?


    • Anonyymi

      Millainen oli Kalajan kylän Kestilän Jaakko ?

    • Anonyymi

      Jaakko oli ihan tavallinen mökin ukko ja Elli oman sortin hissukka; enemmän sellaisia yhteiskunnan tukiaisilla eläjiä. Mistä lie jälkipolvi tulleet kommunistis-materialisteiksi ateisti-sosialisteiksi, ja yhä enempi yhteiskunnan tukiaisilla eläjiksi?

      • Anonyymi

        Tunnen Jaakon Ranualta. Sellainen Jaakko oli, ja jälkekäiset tulleet isäänsä .....


    • Anonyymi

      Jaakko nyt ehki saattoi häthätää omalla työllään/tukiaisilla perheensä elättää, mutta jälkipolviei oo koskaan työtä tehnyt niin että eläkseen sillä, eikä pienintäkään yritystä kouluttautua mihinkään kunnon ammattiin

      • Anonyymi

        Isäänsä tulleet ....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isäänsä tulleet ....

        Muistan miehen RANUALTA .....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isäänsä tulleet ....

        Entäs naapurin, Maliniemen Uunon pojat ??? MITÄ NIISTÄ ON TULLUT ????


    • Anonyymi

      mitä vitxxa itsestäs on tullu, on se yhtä helevettiä että muuta et saatana osaa kysellä

      • Anonyymi

        HÄVETTÄÄKÖ ?


    • Anonyymi

      Kyselen siksi että näet. onko kasvatuksesi ja oma asenteesi elämässä ollut oikea !

      MISSÄ JAMASSA ON NYT MALINIEMI JA VÄLIPELTO ????

    • Anonyymi

      Jäh, häh. häää ! Alapellolle ja Havukalle on käynyt hyvin !!!! KUINKAS SINUN KÄVI ??????Å?

    • Anonyymi

      Onko Uunon ja Jaskan pojat perineet isänsä lahjat, ja tulleet isiinsä ???```?`

      • Anonyymi

        ON, ON, ON !!!! KYSE ON SUURESTA LAHJAKKUUDESTA


    • Anonyymi

      Jaskan ja Uunon pojat ovat Reisjärven viisaimmat miehet ....

    • Anonyymi

      Reisjärvi on yhtä hyvä ja virkeä paikkakunta kuin Haapajärvikin. Puolta pienempi vain. Onko onni vai onnettomuus, että kunta on kaikkein kauimmainen maakunnassa. Siksi Haapajärvi voi sitä viedä kuin narun päässä. Ryhdistäytykää, reisikkäät! Teillä on tulevaisuus.

    • Anonyymi

      Nymanit pitää kunnan kuosissa.

      • Anonyymi

        Juu nyt tuloo kaukolämpöö ku ei enää kellään supikkaita.pitää olla putket kuumina ku porukka ilman kenkiä.kinnulaan teki numanit vielä kaikille lämpimät kengät.täällä ei kun sukkasillaan kuljetaan.onneks setä Teuvo laitto lämpölaitoksen siihen hallintaan että saadaan kunnan metästä kaikille lämpöä edullisesti.päättäjät tosin on siten onnellisessa asemassa etteivät ymmärrä vaikka palelisi


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe