Koraanin ja muhamedin mukaan muslimilla

sovitus on olemassa

ainoa varma tapa päästä paratiisiin on ansaitaan marttyyri kuolemalla jihad-taistelussa.

Tämä tekee islamin todella vaaralliseksi, koska syytävän omantunnon kanssa painivan ihmisen ainut tie vapauteen ja muslimien paratiisin iloihin on kuolla itsemurhaiskussa joko Juutalaisia tai kistittyjä vastaan.

Kristin uskossa ihminen saa kaikki synnit anteeksi kun toimimme tämän ohjeen mukaisesti: "Sillä Kristuksen rakkaus vaatii meitä, jotka olemme tulleet tähän päätökseen: yksi on kuollut kaikkien edestä, siis myös kaikki ovat kuolleet; ja hän on kuollut kaikkien edestä, että ne, jotka elävät, eivät enää eläisi itselleen, vaan hänelle, joka heidän edestään on kuollut ja ylösnoussut. Sentähden me emme tästä lähtien tunne ketään lihan mukaan; jos olemmekin tunteneet Kristuksen lihan mukaan, emme kuitenkaan nyt enää tunne.

Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut. Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran. Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.

Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.

Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi"

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menee hyvin kaupaksi

      Islamin oppi on tehokkaimmin markkinoitu uskonto maailmassa. Mikä voisi innostaa miehiä tehokkaammin kuin varma pääsy Taivaaseen jossa 70 neitsyttä odottaa ja tekee kaiken vastustelematta.

      Kristinusko ei ole päässyt likikään samaan. Johtuu varmaan siitä, että siinä seksuaalisuus on syntiä.

    • järki hoi!

      Muslimien taivas oli varmaankin vain muhamedin autiomaassa kokeman kangastuksen tuomaa harhaisuutta.

      Kirjojen kirjan mukaan taivaassa ei enää naida, eikä naiteta.

    • fda

      Ei ihminen paratiisiin toivomalla pääse. Paratiisi on vasta sitten kun sen on itse rakentanut, eikä se ikuisuuksia kestä.

    • ikuisuus

      "Älkää hankkiko sitä ruokaa, joka katoaa, vaan sitä ruokaa, joka pysyy hamaan iankaikkiseen elämään ja jonka Ihmisen Poika on teille antava; sillä häneen on Isä, Jumala itse, sinettinsä painanut."

      Profeetta Jesajan 66 luvussa ilmoitetaan: ”Niinkuin uudet taivaat ja uusi maa, jotka minä teen, pysyvät minun kasvojeni edessä, sanoo Herra, niin pysyy teidän siemenenne ja teidän nimenne. Joka kuukausi uudenkuun päivänä ja joka viikko sapattina tulee kaikki liha kumartaen rukoilemaan minua, sanoo Herra.

      Ja he käyvät ulos katselemaan niiden miesten ruumiita, jotka ovat luopuneet minusta; sillä heidän matonsa ei kuole, eikä heidän tulensa sammu, ja he ovat kauhistukseksi kaikelle lihalle”.

    • käsikirja

      Islam on Saatanasta. Muhamed raiskasi 8-vuotiasta lapsivaimoaan Aishaa. Islamin käsikirjassa sanotaan, että aikuinen mies voi harrastaa seksiä vauvan kanssa hankaamalla lapsiparkaa haaroihinsa. Islam on haureellien ja törkeä uskonto, jossa silvotaan ja pahoinpidellään naisia ja lapsia. Islam on maailman ruokottomin uskonto. Kaikki paha leviää hyvin, siksi islam leviää kun pieru.

      • samaapaskaakaikki

        samaa aivotonta sontaa se kristinuskoki on, lähi-idän rättipäisen aivopieremää paskaa.



    • eipahalle

      Toivoisin että Islamistit tulisivat keskenään toimeen siten että ei tarvitsisi julistaa vihaa ja pyhää sotaa. Ei ole pyhää sotaa on vain ihmisten murhaamista.
      Rakkaus ei tapa.

    • Eikös kristitynkin velvollisuus ole käännyttää meitä pakanoita?

      Inkvisition aikana tuohon uskoon suhtauduttiin melkolailla samalla tavalla, kuin muslimit nykyisin.

      Heikkomieliset uskovaiset jos valtaan pääsisivät, alkaisivat hirmuteot heti uudelleen. Noitia poltettaisiin ja uskoa testattaisiin upottamalla ateisteja kivi kaulassa jokeen.

      • >Heikkomieliset uskovaiset jos valtaan pääsisivät, alkaisivat hirmuteot heti uudelleen. Noitia poltettaisiin ja uskoa testattaisiin upottamalla ateisteja kivi kaulassa jokeen.
        Tuntuu olevan kiihkouskoville hyvin traumaattista tajuta, että sitä valtaa ei heille enää koskaan tule. Tämä johtaa sitten haaveiluun Jumalan kauheasta ja aina myös pikaisesta kostosta kaikille jotka eivät taputa heille käsiään.


      • eipahalle

        Uskovan tärkein tehtävä on uskossa uskoa.
        On myöskin Jumala antanut tehtävän tuoda uskon merkitys kaikille kansoille tiedoksi mikä on Raamatun opetus.
        Ihmisille on annettu oma tahto uskoa tai olla uskomatta.


      • satujahve

        3. Moos. 12:6 "Kun pojan tai tytön synnyttämisestä määrätty puhdistumisaika on kulunut umpeen, naisen on tuotava papille pyhäkköteltan oven eteen vuoden vanha karitsa polttouhriksi ja metsäkyyhky tai muu kyyhkynen syntiuhriksi. 7 Pappi uhratkoon ne Herran edessä ja toimittakoon sovitusmenot, ja näin nainen on taas puhdas verenvuodosta. Tämä laki koskee naista, joka on synnyttänyt lapsen, joko pojan tai tytön.

        Sen lisäksi että tämä raamatussa temmeltävä jumalaolento vaati eläinuhreja ja verta alttarilleen, kuvitteli tämä olento myös eläinuhrin puhdistavan naisen synnytyksestä johtuvasta veren vuodosta.

        Sitä voi jokainen miettiä olisiko ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento näin narsistinen, itsekäs, typerä ja tietämätön? Entä olisiko paimentolaismiehen keksimä jumalaolento?


      • eipahalle
        satujahve kirjoitti:

        3. Moos. 12:6 "Kun pojan tai tytön synnyttämisestä määrätty puhdistumisaika on kulunut umpeen, naisen on tuotava papille pyhäkköteltan oven eteen vuoden vanha karitsa polttouhriksi ja metsäkyyhky tai muu kyyhkynen syntiuhriksi. 7 Pappi uhratkoon ne Herran edessä ja toimittakoon sovitusmenot, ja näin nainen on taas puhdas verenvuodosta. Tämä laki koskee naista, joka on synnyttänyt lapsen, joko pojan tai tytön.

        Sen lisäksi että tämä raamatussa temmeltävä jumalaolento vaati eläinuhreja ja verta alttarilleen, kuvitteli tämä olento myös eläinuhrin puhdistavan naisen synnytyksestä johtuvasta veren vuodosta.

        Sitä voi jokainen miettiä olisiko ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento näin narsistinen, itsekäs, typerä ja tietämätön? Entä olisiko paimentolaismiehen keksimä jumalaolento?

        Mielipiteesi on jo vanhanaikainen asiasta jolla johdattelit itsesi ei ole voimassa. Uhraaminen kumoutui silloin kun Jeesus oli ristillä.
        Lue vaikka kirje Hebrealaisille sieltä se selviää.
        Voitaisiin sitten vaikka mielipiteitä kun puhuisimme samasta uskonnosta.
        Sinua auttaakseni kirjoitin.


      • satujahve

        Ei sillä ole mitään merkitystä onko se voimassa vai ei. Tämä raamatussa seikkaileva jumalaolento on vaatinut verta ja uhrilihaa alttarilleen milloin mistäkin syystä kuten synnyttämisestä. Eikö niin? :D


    • ttkkl

      Jeesus on vastaava Viimeisellä tumiolla:
      MMatteuksen Evankelimin 25.uvun muaan.lmoittanut etukäteen vastauksen!!
      "31 Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle.
      32 Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niinkuin paimen erottaa lampaat vuohista.
      33 Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle.
      34 Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: 'Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti.
      35 Sillä minun oli nälkä, ja te annoitte minulle syödä; minun oli jano, ja te annoitte minulle juoda; minä olin outo, ja te otitte minut huoneeseenne;
      36 minä olin alaston, ja te vaatetitte minut; minä sairastin, ja te kävitte minua katsomassa; minä olin vankeudessa, ja te tulitte minun tyköni.'
      37 Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä ja ruokimme sinua, tai janoisena ja annoimme sinulle juoda?
      38 Ja milloin me näimme sinut outona ja otimme sinut huoneeseemme, tai alastonna ja vaatetimme sinut?
      39 Ja milloin me näimme sinun sairastavan tai olevan vankeudessa ja tulimme sinun tykösi?'
      40 Niin Kuningas vastaa ja sanoo heille: 'Totisesti minä sanon teille: kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle.'
      41 Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä.
      42 Sillä minun oli nälkä, ja te ette antaneet minulle syödä; minun oli jano, ja te ette antaneet minulle juoda;
      43 minä olin outo, ja te ette ottaneet minua huoneeseenne; minä olin alaston, ja te ette vaatettaneet minua; sairaana ja vankeudessa, ja te ette käyneet minua katsomassa.'
      44 Silloin hekin vastaavat sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä tai janoisena tai outona tai alastonna tai sairaana tai vankeudessa, emmekä sinua palvelleet?'
      45 Silloin hän vastaa heille ja sanoo: 'Totisesti minä sanon teille: kaiken, minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähimmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle.'
      46 Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."

    • Yleistetäänkö

      Aikooko Halla-ahon EU-ryhmäpomo (kun katsoit silmiin) tehdä marttyyrikuoleman?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1761
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1118
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe