Kultatähti.fi verkkokauppa VARO TÄTÄ YRITYSTÄ

TosiPettynyt

Ostin Kultatähti.fistä Leijona-kellon joululahjaksi miehelle, jonka edellisen kellon tiedot olin häneltä salaa tarkoin selvittänyt. Kello oli ollut erityisen pidetty ja kovassa käytössä loppuunkulutettu. Tiesin lahjan olevan mieluinen. Mutta joulun jälkeen sainkin tiedon ettei kello mahtunut edes käteen. Otin yhteyttä Kultatähti.fiin, kerroin tilanteen ja että kellot ovat tismalleen samanlaiset (tuotenumerokin), mutta uuden kellon ranneke on useamman sentin lyhyempi kuin vanhan. Pyysin lähettämään itselleni lisäpaloja, että lahjansaaja voi pitää kelloaan. Tästä alkoi lähes loputtomalta tuntunut viestiralli. Myyjä jopa vaati kuvia kelloista, joiden takia jouduin loppujenlopuksi kuvien ajamaan satoja kilometrejä, että sain ne otettua. Saatuaan kuvat, myyjä ilmoitti, että voin tilata heiltä lisäpalat rannekkeeseen 8 € kappale (tarvitsee useamman) ja postituskulut 3,90 €. Olin tyrmistynyt. Olin sentään toivonut, että jonkinlaista vastaantuloa olisi myyjältä tullut. Enhän voinut ostaessani verkkokaupasta kelloa, ettei tuotenumeroltaan sama tuote olekaan oikeasti sama tuote.

Voi vain ihmetellä, että suomalaiset kauppiaat valittavat kaupankäynnin huonoutta, kun palvelun ja tuotteiden taso on tämä. Luulisi olevan kovin helppoa verkkokaupassa kertoa pikkutarkat tuotetiedot, jotta ostaja jo tilatessaan tietää mitä ostaa. Minä en ainakaan osta Kultatähti.fistä enää koskaan mitään.

54

15484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pimeän metsä asukki?

      Nettikauppa on halpa ja helppo, eikö vaan. Noita halvemman pään kelloja saa ihan suoraan kaupastakin halvalla ja muukin palvelu hoituu asiallisesti.
      Satojoen kilometrien ajo kellon kuvaamisen takia?

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep ei herran jestas ap:ta kun ajoi satoja kilometrejä leijonaa varten. Jos haluaa edullisen kellon niin katsoo jonkun kellovertailun netistä ja ostaa parhaan https://www.vuodenmies.com/paras-100e-kello.html

        Idiootti, 2015 juttuun typerä vastaus.
        Onko sulla kateutta vai tyhmyyttä enemmän?


    • Hyvät kaupat

      Ostin tuolta tyttärelle rannekellon, Leijona-merkkisen. Hyvin on toiminut jo parisen vuotta.
      Kaupankäyntikin sujui täysin ongelmitta.

      Mistä voi tietää, jos miehesi aikaisempaankin kelloon on lisätty jatkopaloja?

    • miki-66

      Ajaa nyt jonkun halpis Leijonan takia satoja kilometrejä. Ei hyvää päivää! Jos minä saisin joltain Leijona merkkisen kellon lahjaksi niin ottaisin sen loukkauksena!

    • TosiPettynyt

      Niin, jos vanhempi mies itse haluaa samanlaisen kellon kuin avuosia ranteessa on ollut - ei sitä käy kiistämään, tai sanomaan että onpas teillä huono kellomaku. Lisäpaloja ei ollut laitettu entiseen kelloon, kysyin tottakai. Kaikki vanhukset eivät osaa kuvata, eikä kaikilla ole välineitäkään. Mitäs mahdoin muuta kuin ajaa luokseen.

      Tilaaminen oli helppoa, kuten maksukin. Toimituskin toimi hyvin, mutta tuotevastuu ja muu palvelu sitten ei. No, opin kantapään kautta kalliilla ettei ainakaan tuosta verkkokaupasta voi ostaa.

    • Hundra

      Joo on myös kaikista kallein nettikauppa, luulis noilla hinnoilla saavan palvelua.

      • trudnee

    • Riiti

      Ostin netistä Armanin naisten kellon kyseisestä liikkeestä.Toimitus kesti toista viikkoa ja kun vihdoin sain kellon niin eipä toiminut.Oltiin lähetetty kello missä patteri oli valmiiksi loppu.

      Eikun taas soittamaan liikkeesen,patteri ei kuulu takuun piiriin,mutta pitkin hampain luvattiin hyvittää 8 euroa.

      Olisin päässyt paljon helpomalla ja nopeammin jos olisin kävellyt johonkin paikalliseen liikkeeseen ja ostanut toimivan kellon.

      Kultatähdessä taitaa olla sellainen ajattelu tapa, että kun kerran ostaa heiltä se riittää ei tarvitse ostaa uudestaan, Ja kun asuu niin kaukana ei tule kumminkaan paikan päälle valittaa.

    • Pöllötys

      No kannattiko ostaa netistä, hä? Olisit mennyt kelloliikkeeseen, niin olisit saanut hypistellä sitä kelloa etukäteen omin pikku kätösin, ja saada selville, onko riittävän pitkä vai ei.

    • Kellofriikki

      Olen ostanut pari kelloa kyseisestä verkkokaupasta hommaon pelittänyt hyvin...Omasta kokemuksestani kellonranneke on yleensä liian pitkä ja lyhennettävä.Olisiko lahjakellon saajalla normaalia paksumpi ranne???
      Tottakai lisäpaloista joutuu maksaa,nehän ovat lisävaruste.

    • Epäluotettava

      Tilasin netistä kyseisestä liikkeestä, Kalevala korun kaulariipuksen. Ketju oli niin lyhyt, ettei ylettynyt edes kaulani ympärille. Kalevala korun valikoimissakaan ei ollut niin lyhyttä ketjua korulle. Ketjua oli jostain syystä lyhennetty ja lähetettiin se sitten verkkokaupan kautta asiakkaalle, joka ei päässyt sitä etukäteen tutkimaan. Ei auttanut muuta kuin lähteä vaihtamaan, siinä sitten mittailivat ja vertailivat, hyvä etteivät minua syyllistäneet ketjun lyhentämisestä. Ja kuinka mahtoikaan "vahingossa"lähteä juuri verkkokaupan asiakkaalle?

    • mammu2015

      Tilasin kellon ko. liikkeestä. Kello ei toiminut, soitin liikkeeseen koska paristo oli loppu. Liikkeestä sanottiin että voin hankkia kelloon uuden pariston ja ilmoittaa sitten toimiiko kello. Pariston vaihtamisen jälkeen ilmoitin liikkeeseen kellon toimivan. Liike hyvitti pariston vaihdon hinnan. Palvelu pelasi moitteettomasti, kello toimitettiin parissa päivässä, pariston hinta hyvitettiin tilille myös kolmen päivän sisällä. Tietysti jos kellossa olisi ollut alunperin toimiva paristo olisin välttynyt pariston hankinnan vaivalta. Mutta asiassa on toinenkin puoli. Jos paristo olisi ollut kellon saapuessa toiminnassa mutta loppunut ja vaihdettava jo muutaman viikon kuluttua saapumisesta olisi tuo vaihtaminen tullut kellon saajan kustannukseksi sillä tilasin kellon lahjaksi. Nyt tiedän että kello toiminta ei ole ainakaan paristosta kiinni.

      • JaEdullinenNetistäYeah

        Siis myyvät vanhaa ja epäkuranttia tavaraa jos paterit on jo valmiiksi loppu. Yleensä kellojen nuppi on vedetty ulos ja siinä on liuska välissä ettei se vahingossa mene pohjaan jne...


    • mitenolisitämä

      Eikö se olisi kaikinpuolin helpompaa ja turvallisempaa käydä hakemassa se kello ihan henkilökohtaisesti kivijalkaliikkeestä?

      • Noinkohan

        Ei kaikilla ihmisillä ole mahdollisuutta lähteä kiertelemään eri liikkeissä mistä tietynlainen kello löytyisi. Joillakin voi olla pitkä matka liikkeisiin tai muita esteitä. Kellolle tulee hintaa jos esim. jostakin maalaiskylän perukoilta ajaa taxilla kaupunkiin kelloa hakemaan tai jotakin muuta tavaraa. Kaikilla ihmisillä ei ole autoa eikä bussit kulje maan joka kolkassa ja jos bussilla voi kulkea niin kustannuksia siitäkin tulee. Verkkokaupat ovat maalla asuvien pelastus ja kyllä niitä suosivat kaupunkilaisetkin.


      • Anonyymi
        Noinkohan kirjoitti:

        Ei kaikilla ihmisillä ole mahdollisuutta lähteä kiertelemään eri liikkeissä mistä tietynlainen kello löytyisi. Joillakin voi olla pitkä matka liikkeisiin tai muita esteitä. Kellolle tulee hintaa jos esim. jostakin maalaiskylän perukoilta ajaa taxilla kaupunkiin kelloa hakemaan tai jotakin muuta tavaraa. Kaikilla ihmisillä ei ole autoa eikä bussit kulje maan joka kolkassa ja jos bussilla voi kulkea niin kustannuksia siitäkin tulee. Verkkokaupat ovat maalla asuvien pelastus ja kyllä niitä suosivat kaupunkilaisetkin.

        Viimeksi kun ostin rouvalle kalavale-korun niin niitä oli kolmea kokoa - tämä oli siis lyheympi kuin se lyhin? Tai onko ehkä niin että normaalina pitämäsi kaula onkin mallia large+heltta?

        Ei minusta mitään huomautettavaa jos korjaavat virheensä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viimeksi kun ostin rouvalle kalavale-korun niin niitä oli kolmea kokoa - tämä oli siis lyheympi kuin se lyhin? Tai onko ehkä niin että normaalina pitämäsi kaula onkin mallia large heltta?

        Ei minusta mitään huomautettavaa jos korjaavat virheensä.

        Vuoden 2015 kommenttiin tunsit palavaa tarvetta kommentoida. Taidat olla melkoinen Persu joka odottaa, että oma tyhmyys korjataan muiden toimesta.


    • 3pilkku14159265

      Kiitos tästä viestiketjun aloituksesta. Yritin ostaa kyseisestä liikkeestä kelloa, ja tiedän jo entuudestaan, että minulla on paksut ranteet. Kolmelle palalle olisi tullut hintaa 10 euroa / pala eli yhteensä 30 euroa. Pidän moista hiukan kalliina tilanteessa, missä myydään valmista tuotetta eikä mitään rakennussarjaa. Jos myydään mielestäni kalliihkoja (no, >250euroa) miestenkelloja, niin kellon on silloin mahduttava miehen ranteeseen. Ei tässä nyt mitään epäselvää oikeasti ole. Tässä samoin kuin monessa muussakin asiassa meitä asiakkaita aivan ajamalla ajetaan keskieurooppalaisten nettiliikkeiden asiakkaiksi. Herää epäilys, että rannekkeita etukäteen lyhennetään, että saadaan pientä lisämyyntiä. Voi olla vähän foliohattupäistä ehkä tuo, mutta maailma on alkanut näyttämään päivä päivältä jotenkin aina vähän ikävämmältä paikalta.

      • kellomies63

        Jotain järkeä noihin juttuihin. Kuka niitä rannekkeita alkaisi tarkoituksella lyhentelemään. Ja muka pienen lisämyynnin toivossa. Pösilöillä on kyllä käsittämätön mielikuvitus. Onko tuolla aloittajallakaan tullut edes mieleen, että siihen miehensä kellon rannekkeeseen olisi lisätty niitä paloja jälkeen päin. Ja sitäpaitsi standardit voivat vuosien kuluessa muuttua. Esim. nahkarannekkeissa on nykyään ollut vaivana niiden lyhyys. Ja 250 euron kelloko muka kalliihko. Sillä hinnalla ei edes kunnon kelloa mistään saa.


    • 1_2345

      Nimimerkille kellofriikki: Eivät rannekkeen lisäpalat ole mikään "lisävaruste". Kun ostaa rannekellon, niin kyllä se oletusarvo on silloin se, että kello myös mahtuu ranteeseen. Jos ranneketta on ovelana menty lyhentämään liikaa ettei se suurelle joukolle ihmisiä enää sovi ranteeseen, niin kyllä silloin jossain on jotain vikaa. Se vika on silloin moisessa liiketoimintamallissa. Nykyisessä kilpailutilanteessa tuollainen asenne on melko varma kuolema omalle liiketoiminnalle.

      • kaikkeakuuleejanäkee

        Tuskin on ovelasti lyhennetty. Mitäpä hyötyä siitä kenellekään olisi. Olkoon sitten ovelasti tai vähemmän ovelasti lyhennetty. Ja miten se kello mahtuu ranteeseen. Ranteen pitäisi varmaankin mahtua sinne rannekkeeseen. Oletusarvot on oletusarvoja. Voihan jollain olla niin vahva ranne, että normaali rannekkeessa ei pituus riitä. Ja kuka tosiaan takaa, että aloittajan miehen rannekkeeseen ei olisi lisätty paloja jälkeenpäin. Ja siinä lukkolaitteessa on yleensä myös säätövara.


    • äityli86

      olemme mieheni kanssa tilanneet useita kertoja kultatähdestä ja palvelu pelaa aina moitteetta. toimitusajaksihan he lupaa 1-4 ARKIPÄIVÄÄ.. mies tilasi sunnuntaina itselleen kellon ja eilen sai hakea postista ja ainakin meidän ensimmäisten kellojen kohdalla rannekkeita on täytynyt lyhentää, mutta tajusimme sitten ilmoittaa tilauksen yhteydessä ranteen ympärysmitan niin kellot on tullut jo lyhennettynä ja rannekkeen palat laatikossa mukana. kellot on myös aina valmiina laitettu oikeaan aikaan. Aiomme tilata heiltä jatkossakin koska heillä on nopea toimitus, edulliset hinnat ja ystävälliset asiakaspalvelijat. 5/5

    • sormusko

      Nyt ei kultatähdellä homma toimi. Oli kampanja jossa kaikki tuotteet -50% , tilattiin koruja 10.7 ja vieläkään ei ole tullut ilmoitusta että tuotteet olisi toimitettu. Sähköpostilla luvattiin että tuotteet lähtisivät viimeistään 22.7 mutta tosiaan ei ole toimitettu. Ihme hommaa, jos tuotteet ikinä edes tulevat niin toiste ei kyllä tilata tästä puljusta...

    • G-shock

      Luuletko,että olet ainut tilaaja suomessa,jos liikkeessä on viikonlopun synttäritarjouksena-50% kaikki varastossa olevat tuotteet?
      Miksi sitten tilaat jos et jaksa odottaa.
      Mene kivijalkaliikkeeseen ja osta normaalihinnalla ja lopeta valittaminen!!!
      Yritys mainosti ihan selkeästi,että kaikki varastossa olevat tuotteet -50%.
      Kuinka kauan luulet varastojen kestävän/tilauksia tulevan heille tällä prosenttialella?
      Minä tilasin,odotin ja sain.
      Olen todella tyytyväinen yritykseen ja ostan toistekin,vaikka normihinnalla.

      • Anonyymi

        Onko tässä joku hyvä veli jumalan terve juttu takana?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko tässä joku hyvä veli jumalan terve juttu takana?

        Ap on niin tietämätön ettei vaikuta edes kilpailijan ostamalta jutulta. Kun ne lisäpalat vaan pitää erikseen ostaa.


    • Zetaaa

      Olen kello friiki. Ostan 4-6 rannekelloa vuodessa. Mun ranteeni on "normaali" aikuisen ranne. Itse joudun lyhentämään aina ranneketta. Pari kello olen Kultatähti.fi ostanut. Olen tilausta tehdessäni ilmoittanut pyynnön lyhentää ranneketta haluamaani mittaan. Enpä ajattelisi että lisäpalat pitäisi kuulua kelloon. Jos on lihava ranne niin eihän se Kultatähden tai valmistajan vika ole! Vai onko?
      Omistamastani 38:sta rannekellosta ainakin kahdeksasta on loppunut paristo ensimmäisen vuoden kuluessa. Mitä sitten? Sekö riittää syyksi että tavara olisi epäkuranttia?
      Tosipettynyt ja pari muuta, jesus kun olette typeriä!

      • Tietäjä01023

        Ostat paskalaatusia quartzeja ja kehtaat tänne tull niillä kehuskelemaan? Ei hyvää päivää..ja olet muka kelloharrastaja :)


      • Aitokeräilijä

        Haha!Jokseenkin huvittavaa ja kapeakatseista että edullisempia quarzeja ei saisi ollenkaan keräillä. Miksi ei? Ja keräilijä "arvonimeä" voi käyttää muka vain jos ostaa monen tonnin kelloja?! Entapä jos kerää molempia? Edullisia siksi että niissä on suuri valikoima ulkonäöllisesti hienojakin malleja ja mekaanisia kalliita kelloja sitten myös muistakin syistä?Itse teen näin ja varmaankin nyt loukkaan ja vedän lokaan kaikki "oikeat keräilijät" jotka karttavat edullisia kelloja kokonaan kuin ruttoa...Kyllä on elämä säälittävää jos kelloja voi keräillä vain yhdellä ainoalla tavalla :D


      • kellomies63

        Minä olen keräillyt kelloja kymmeniä vuosia. Myös taskukelloja, pöytäkelloja ja joitain seinäkelloja rannekellojen lisäksi. Rannekelloissa on vedettäviä, automaatteja ja kvartseja. Noissa 70- luvun halvoissa kvartseissa on myös keräilyharvinaisuuksia. Olen samaa mieltä. Kaikki mallit ovat keräilyn arvoisia jos ovat hyväkuntoisia. Kellomiehet ovat myös hyväkäytöksisiä herrasmiehiä. He eivät halveksi muiden tekemisiä eivätkä öykkäröi huutelemalla mitää paskalaatuisia..ym. Tuo Tietäjä01023 ei ole mikään kelloharrastaja eikä herrasmies.


    • nettikauppanOngelmat

      Ja kun ostaa kellonsa kivijalasta, niin yleensä saa jopa halvemmalla ja kelloa voi sovittaa ja rannekkeet lyhennetään tai pidennetään tarvittaessa. Jos paristo loppuu vuoden sisään, se kertoo että kello on seissyt hyllyssä todella pitkään ja kivijalassa se vaihdetaan ns. takuuseen.

    • voi.tyhmyyttä

      Ihan käsittämätöntä, että rannekelloja ostetaan näkemättä ja sovittamatta verkkokaupasta. Syrjäisimmästäkin maan kolkasta varmasti joskus käydään ihmisten ilmoilla, missä on kellokauppoja ja valikoimaa taatusti riittämiin yhdessäkin kellokaupassa. Silloin saa sitä, mitä pitääkin, ja koko homma hoituu kerralla.

      Harvemmin niitä verkkotilauksiakaan kuitenkaan kotiin kannetaan.

      • verkostaostanut

        Kaikkia kellomerkkejä ja malleja ei ihan joka liikkeessä myydä. Kun tietää tarkalleen mitä tilaa, ei verkkokaupasta ostaminen ole mitenkään käsittämätöntä. Se on laajempaa toimintaa, mitä jotkut tietävätkään. On suuria liikkeitä joiden suurin myynti tapahtuu juuri verkossa. Ja homma toimii. Ja se on nykyaikaa. Ja kyllä niitä tilauksia kannetaan ihan kotiovelle saakka, jos niin haluaa.


    • Kellotan

      Tilasin Kultatähdestä automaattikoneistollisen kellon erittiäin hyvään tarjoushintaan, ja tuote tuli 2 päivän päästä perille pakettiautomaattiin. Moitteeton kunto ja hyvä fiilis jäi kaikin puolin! Tilaan jatkossakin mikäli haluttu tuote löytyy riittävän edullisesti :)

    • HommaPelaa

      Tilasin noin 1000e hintaisen timanttisormuksen, joka oli suomi-hinnaksi erittäin halpa. Palvelu pelasi ja toimitus lähetys luvatun ajan sisällä(4 arkipäivää). Tuote mitä pitikin, ei moitittavaa.

      • aamullaSelvinPäinSitten

        Onko timantista sertifikaatti, ei kannattaa näyttää gemmologille ja pettyä.


      • OsaatkoLukea
        aamullaSelvinPäinSitten kirjoitti:

        Onko timantista sertifikaatti, ei kannattaa näyttää gemmologille ja pettyä.

        Tuote mitä pitikin sanoi hän.


    • Pettynytasiakas

      Kultatähti on todella epärehellinen yritys. Kannattaa varoa, maksoin verkkokaupassa ostokseni, sain rikkinäiset tuotteet ja yritys ei suostu korjaamaan asiaa. Pitäisi viedä käräjäoikeuteen, hoh hoijaa.

      • pettynytmyyjä

        On olemassa paljon myös epärehellisiä asiakkaita. Ja se tekee hommista sellaista mitä se usein on.


    • EI_IKINÄ_ENÄÄ

      Kultatähdelle ei myöskään kannata viedä sormuksia huollettavaksi/yhteenjuotettavaksi. Puhdistuksen/yhteenjuottamisen vuoksi osa timanteista on irtoamaisillaan/ melkein irti. Heillä ei ole aikomustakaan korjata aiheuttamiaan vahinkoja vaan väittävät että asia ei kuulu heille ja että he eivät korjaa valmistajan tekemiä virheitä. Jännä juttu että verkkokaupassaan kuitenkin kertovat ”Ammattitaitoinen kultaseppä tarkastaa timanttien istutukset ja tarvittaessa kiristää ne, puhdistaa korut ammattilaisen välineillä ja puhdistusaineilla. ” Heiltä nähtävästi puuttuu tämä ammattitaitoinen kultaseppä joka osaisi timantit kiristää ja näin ollen palauttavat rikkinäisen sormuksen takaisin. Varokaa siis kaikki tätä yritystä. Jos sitä kuitenkin käytätte, niin vaatikaa kirjallisena kaikki mistä on sovittu!

    • tt1234

      Hyvä ei ikinä enää nimimerkki.

      oliko kyseessä vanhat vihki ja kihlasormus. Esim jos käytetty kymmenvuotta, ja sormukset hankaavat toisiaan vasten ja muutenkin kovassa käytössä. Niin ne kivien istutukset ovat jo valmiit. Tässä tulee mieleen kuka viimeksi tavaraan koskee on vika hänen. Jos tiskin takana työn ottaa vastaan tavallinen myyjä ja hänelle sanotaan, liitä nämä sormukset yhteen. Niin hän kirjaa työn ylös ja homma menee sepäle. No sillä on hommia taatusti riittävästi, koska tekee kymmenelle liikkelle hommia. Tekee märäätytyn työn ja pistää homman takaisin. Jos viet auton huoltoon siitä korjataan se vika miksi se tuli. Ei kukaan autokorjaaja kattele onko vaihteet kunnossa, jos auto tuotu jarru remonttiin. Jos Poli uusi muutta jo valmiiksi huonosti tehty kuten monasti on, kun sormukset valmistetaan usein kaukoidässä ja se työlaatu voi olla mitä vain. Niin ei se ole se sepän vika. Ja jos näkee että tää on ihan toivoton tapaus, niin silloin ois hyvä sanoa se ennen työn aloittamista. Muttakun sen työn vastaanotti myyjä eikä kultaseppä. Mutta tämä nyt vain on arvailua, vohan se vika olla työnsä tekijässä mutta pidän sitä todella epätodennäköisenä , ellei sormuksen kokoja ole vaihdettu. Pelkkä yhteen juottaminen ei saa kiviä irtoamaan, ellei ne ole liimattu. Tämän nähneenä aasian tuonti sormuksissa.

    • Anonyymi

      Tilasin Kultatähdestä niin ikään Leijona-kellon. Toimitus sujui todella nopeasti, sillä tilaamani tuote lähti liikkeestä vuorokauden kuluessa tilauksesta. Tilaamastani rannekellosta hajosi metalliranneke kuukauden kuluttua käyttöönotosta - rannekkeen lukitustappi irtosi ja hukkui omia aikojaan, ja ranneke jäi avoimeksi. Kyllähän tuon pitäisi pysyä paikoillaan pidempään. Otin yhteyttä Kultatähteen, josta ensin ystävällisesti vastattiin, ettei takuu koske ranneketta. Vetoamalla myyjän virhevastuuseen Kultatähdestä lähetettiin kuitenkin kakistelematta uusi tappi tilalle. Eipä ole valittamista palvelusta.

    • Anonyymi

      Kyllä niin floppi oli kellon huolto Kultatähdessä. En suosittele kyseisessä yrityksessä huollattamaan kelloa.

      En saanut sitä mitä tilasin ja kello tuli paljon huonommassa kunnossa takaisin kuin sinne viedessä. Mitään ei Kultatähti suostunut korvaamaan.

      Tämän lisäksi huonoa palvelua.

      • Anonyymi

        Sama täällä, 9kk "vanhasta" automaattikellosta jossa oli 2v takuu hajosi yhtäkkiä vetonuppi jota oli käytetty ohjeen mukaan ja vain muutamana pv kuukaudessa. Vein Uimolaan joka on kultatähden ketju. Tiskillä myyjä alkoi syyttää minua väärästä käytöstä ja olen itse rikkonut kellon, pyysi kuvailemaan miten käytän kelloa ja näytin miten vetonuppi vedetään ulos ja kierretään jonka jälkeen samainen myyjä kertoi tuon olevan väärä käyttötapa. Otin alkuperäisestä laatikosta kellon ohjeen johon oli kirjoitettu kolmella eri kielellä kuvan kera "vedä nuppi ulos, älä kierrä". Tällä perusteella sain kellon takuuseen. Kello lähti kultatähden päämajaan josta se palautui 2vk jälkeen. Otin kellon käyttöön ja nuppi jäi käteen heti, palasin takaisin, kello lähti uudestaan, nyt 1,5vk huollossa. Pääsin kotiin toisen huollon jälkeen kun huomasin, kellotaulun sisällä liikkuvan mutterin, nuppi jäi tietysti käteen ensimmäisellä taas. Palasin takaisin ja tilanne oli aivan absurdi, kyseessä oli koko seikon koneiston isoin ruuvi joka pitää koneistoa paikallaan. Jokainen kaksi "takuuhuolto" kertaa oli lappu, kello moitteeton ei vikaa. Kello ei myöskään ollut enää pitänyt aikaa kuin 2h verrattuna oston ajankohtaan 48/72h.

        Jokainen kerta vakuutettiin, että kellon huoltaa kultatähden kelloseppä. Ei löydy vain haulla tuosta kylästä kelloseppää edes joka on hyvin harvinainen erikoisammatti ja vaatii pitkän koulutuksen.. Nyt sain kolmannen takuu"huolto" palautuksen jälkeen tarpeeksi ja ilmoitin, että haluan kellon hyvitettävän koska siinä on selkeästi virhevastuunalainen vika eikä toimi kuten käyttötarkoitus on. Sain peloitteluselostuksen ettei varmaan tämä onnistu valmistajan toimesta kohdemaassa johon se pitää lähettää jnejne.. Odotin tasan 1kk ja laitoin viestiä asiasta johon ei vastattu 3pv, soitin ja minulle kerrottiinkin reklamaation onnistuneen jo 2vk sitten:) rahaa ei vaan oltu vielä palautettu tilille vaikka tilinumeroni annoin pyynnöstä heille. Otan vielä uudestaan nyt 5vk jälkeen tänään ja seuraavaksi siirryn viranomaisten piiriin selvittämään miten toimia asiassa jos ei myyjäliike toimi kuten pitäisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama täällä, 9kk "vanhasta" automaattikellosta jossa oli 2v takuu hajosi yhtäkkiä vetonuppi jota oli käytetty ohjeen mukaan ja vain muutamana pv kuukaudessa. Vein Uimolaan joka on kultatähden ketju. Tiskillä myyjä alkoi syyttää minua väärästä käytöstä ja olen itse rikkonut kellon, pyysi kuvailemaan miten käytän kelloa ja näytin miten vetonuppi vedetään ulos ja kierretään jonka jälkeen samainen myyjä kertoi tuon olevan väärä käyttötapa. Otin alkuperäisestä laatikosta kellon ohjeen johon oli kirjoitettu kolmella eri kielellä kuvan kera "vedä nuppi ulos, älä kierrä". Tällä perusteella sain kellon takuuseen. Kello lähti kultatähden päämajaan josta se palautui 2vk jälkeen. Otin kellon käyttöön ja nuppi jäi käteen heti, palasin takaisin, kello lähti uudestaan, nyt 1,5vk huollossa. Pääsin kotiin toisen huollon jälkeen kun huomasin, kellotaulun sisällä liikkuvan mutterin, nuppi jäi tietysti käteen ensimmäisellä taas. Palasin takaisin ja tilanne oli aivan absurdi, kyseessä oli koko seikon koneiston isoin ruuvi joka pitää koneistoa paikallaan. Jokainen kaksi "takuuhuolto" kertaa oli lappu, kello moitteeton ei vikaa. Kello ei myöskään ollut enää pitänyt aikaa kuin 2h verrattuna oston ajankohtaan 48/72h.

        Jokainen kerta vakuutettiin, että kellon huoltaa kultatähden kelloseppä. Ei löydy vain haulla tuosta kylästä kelloseppää edes joka on hyvin harvinainen erikoisammatti ja vaatii pitkän koulutuksen.. Nyt sain kolmannen takuu"huolto" palautuksen jälkeen tarpeeksi ja ilmoitin, että haluan kellon hyvitettävän koska siinä on selkeästi virhevastuunalainen vika eikä toimi kuten käyttötarkoitus on. Sain peloitteluselostuksen ettei varmaan tämä onnistu valmistajan toimesta kohdemaassa johon se pitää lähettää jnejne.. Odotin tasan 1kk ja laitoin viestiä asiasta johon ei vastattu 3pv, soitin ja minulle kerrottiinkin reklamaation onnistuneen jo 2vk sitten:) rahaa ei vaan oltu vielä palautettu tilille vaikka tilinumeroni annoin pyynnöstä heille. Otan vielä uudestaan nyt 5vk jälkeen tänään ja seuraavaksi siirryn viranomaisten piiriin selvittämään miten toimia asiassa jos ei myyjäliike toimi kuten pitäisi.

        Takuu korjaukset tekee maahantuojan ja tehtaan valtuuttama huolto, ellei myyjä koijari ja ostanut jotain ohi virallisten reittien ja kanavien.


    • Anonyymi

      70€,ron Leijona kello kestänyt jo 6 vuotta ilman ongelmia.
      Ei ole ostettu kultatähdestä.

    • Anonyymi

      tilasin eilen kultatähdestä citizen eco drive kellon, saa nähdä tuleeko se minkä tilasin, kauanko kestää ennenkuin tulee, ei ole ainakaan vielä tullut tilausvahvistusta sähköpostiin.

      • Anonyymi

        Voi olla arpapeliä mikä sieltä sattuu tulemaan


    • Anonyymi

      Onko edes oikea firma erikousia mainoksia.

      Kultainen liisa vitalin leppäkerttu kääty yli 200e ja vastaava hopeinen yli 300e

      Aika suolaiset hinnat tuntuu olevan.

    • Anonyymi

      Sama homma toisinpäin liian pitkä ranneke eivät korviaan lotkauttaneet.
      Pitäs kysyä tilausvaiheessa ranteen mitta niin voisivat siellä tehdä oikeaan mittaan.
      Asiakaspalvelu ei hyvitystä,onneks en tilannut vaimolle uutta kelloa sieltä.

      • Anonyymi

        Ei liike ole vastuullinen jos asiakas tilaa, eikä ymmärrä ettei yleinen tuote olekaan sopivankokoinen tilaajalle.


    • Anonyymi

      Onkos tuo Oriksen valtuutettu jälleenmyyjä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1282
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1227
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1106
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1076
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe