Karvanpoistosta laserilla

miettttivä4

Haluisin tietää, että 'millä tavalla' karvojen pitäisi lähteä irit operaation jälkeen? Kolme kertaa nyt takana. Kuuluisiko niiden suoraan ns. ''irrota'' muutamia päiviä hoidon jälkeen? Mulla ei näin ole käynyt, vai huomaako sen lopputuloksen sitten vasta myöhemmin, ettei ne selkeästi irtoa vaan ikään kuin katoaa??

5

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oma kokemus

      Siis karvojahan ei pitäisi laserepiloinnin jälkeen olla kun ne on sheivattu ennen käsittelyä (vaikka hoitajan toimesta ellet sheivannut itse). Jos näkyviä karvoja on ollut, ne palaa pois (kovasti käryten) laserepiloinnissa. Jäljelle jääneet kuolleet karvatupet tavallaan työntää ulos sen poltetun karvanystyn ja se ei välttämätä putoa itsekseen pois vaan tarvitsee pientä apua. Pinseteillä voi ottaa ne pois, mutta ne eivät saa olla enää niin tiukassa että se tuntuisi nyppimiseltä vaan karvan juuri pitää lähteä selvästi irrallisena pois. Viikon sisällä pitäisi kaikkien karvanystyjen olla tippunut pois.

    • Karvat veks

      Ai meinaat että karva kerrallaan nypitään pinseteillä pois?? :D huh huh, siinä oliskin operaatiota kerrakseen. Ei todellakaan ole noin.

      Minulla on ihan kaupasta ostettu " flash & co" laite, joka ns polttaa ihon alla kasvavan karvatupen ja sitä kautta ensin hidastaa karvan kasvua ja pidemmällä käytöllä karvan kasvu loppuu LÄHES kokonaan..

      Karvoja ei siis todellakaan tarvitse ysitellen nyppiä irti eikä ne varsinaisesti "tipukaan", vaan karva ikään kuin kuolee..

      Olen käyttänyt laitetta useamman kuukauden ja saanut siitä valtavan avun. Ennen ikävä sänki kasvoi jo päivässä takaisin, mutta nykyään sheivaan n kerran parissa viikossa.

      Vaikka jossain vaiheessa ehkä tuntuu, että karvan kasvu on loppunut kokonaan niin ikävä kyllä näin ei kuitenkaan ole. Laitetta tulee käyttää senkin jälkeen ns ennalta ehkäisevästi, ehkä joka toinen kuukausi.

      Toivottavasti oli apua.:)

      • Oma kokemus

        Tässä huomataa ero mikä on aidon laserkäsittelyn ja näiden kodinkoneliikkeiden heikkotehoisten valoimpulssilaitteiden välillä. Laserilla käsitellyt karvat kuolee kerralla, ne eivät kasva takaisin. Kasvavat karvat ovat lepovuorossa olleita ja kun laserkäsittelyjä on tehty 6-8 kertaa n. 6 viikon välein, karvaa ei kasva enää eikä sheivailua tarvita. Mutta pitää huomata että niin laser kuin valoimpulssilaitteetkin tehoaa vain mustaan tai muuten tummaan karvaan, vaaleaan ne eivät tehoa (iho palaa ennen kuin karvatuppi kuolee). Laserkäsittelyn jälkeen kuolleet karvatupet tippuu vähitellen pois, mutta jos odottelu hermostuttaa niin pahimmin näkyvät voi nypätä pinseteillä pois. Itselläni tällaisia taisi olla kaikenkaikkiaan koko käsittelyjaksolla joitakin kymmeniä. Minulla on karvankasvu loppunut kokonaan ja on pysynyt poissa jo noin seitsemän vuotta. Muutama karvatuppi vältti lasersäteen joten kasvoista voi joutua nyppäämään puolisen tusinaa karvaa noin kuukauden tai parin välein (ei kannata mennä enää käsittelyyn).


    • bk.jm-l

      Minä kävin joitakin vuosia sitten kosmetologilla tuossa toimenpiteessä useita kertoja, mutta kyllä ne karvat vaan rupesi kasvamaan siitä huolimatta muutaman vuoden päästä taas ihan normaalisti. Sen takia olen ostanut laitteen kotiin.

      Ja vaikka ei ehkä ole yhtä tehokas niin minulla se ainakin on toiminut yhtä hyvin kuin kosmetologilla. Ja nyt voin käsitellä karvat myös ennalta ehkäisevästi.

      • Ei laser

        Kosmetologeilla ei ole aitoa laserepilointilaitteistoa koska sen käyttö edellyttää lääkäriä tai sairaanhoitajaa. Kosmetologit käyttävät valoimpulssilaitteita (IPL) vaikka joku mainostaakin "laseriksi". Taitaa olla äärimmäisen harva kosmetologifirma joka on palkannut hoitajan tekemään laserepilointeja koska palkkakulut on suuremmat ja laitteisto paljon kalliimpi kuin IPL.

        IPL voi tehota joillakin, mutta yleensä vaatii paljon useamman hoitokerran. Kotikäyttöön tarkoitetut heikkotehoiset IPL-laitteet vaativat vielä useampia hoitokertoja, mutta kun laite on aina käsillä, sitä voi käyttää tarvittaessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe