Aurinkorannikon koulusta kuuluu vihdoin

Tulos tai ulos

Miksi sama salailu jatkuu koulun asioista? Ennen Espanjan Sanomien uutista ei haluttu kertoa, että koulu on saanut ministeriöltä päätöksen jo 18.12. jonka mukaan koulun pitää maksaa takaisin yli 600 000 euroa. Samaisen uutisen mukaan koulun edustajat ovat olleet neuvottelemassa asiasta ministeriössä jo 12.1. eli kyllä asiasta on tiedetty. Ja nyt ruikutetaan tukea nykyhallinnolle. Ulos ja uutta verta tilalle.

88

648

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BigBosse

      Eipä taida kenelläkään hallituksen jäsenistä oikein kokemusta hallitustyöskentelystä eikä käsitystä hallituksen tiedottamisvelvollisuudesta. Ei näitä asioita hoideta painamalla päätä pensaaseen.

    • Don Raimo

      Ei Espanjan Sanomat mitään ole kirjoittanut, ja jos on niin heitätkö tänne linkin!

      • Tarkk

        Käy Facebook-sivulla. Sinne Espanjan Sanomat on asian ensimmäisenä uutisoinut, ja perässä oli pian ole-kustantamo.


      • Kähmintää
        Tarkk kirjoitti:

        Käy Facebook-sivulla. Sinne Espanjan Sanomat on asian ensimmäisenä uutisoinut, ja perässä oli pian ole-kustantamo.

        Ja soppa jatkuu. Koulu on edelleen hakenut niistä oppilaista valtionapua, joista nyt joudutaan sitä palauttamaan. Asiasta on jo tehty syksyllä tutkintapyyntö poliisille, joka tutkii asiaa. Varokoot johto seurauksia!


      • missä linkki
        Tarkk kirjoitti:

        Käy Facebook-sivulla. Sinne Espanjan Sanomat on asian ensimmäisenä uutisoinut, ja perässä oli pian ole-kustantamo.

        Saisiko sen linkin Espanjan Sanomien kirjoitukseen, en löytänyt Facesta mitään kirjoitusta.


    • 6529342754

      Toivottavasti kukaan tervejärkinen ei eksy tälle palstalle. Mitä ihmeen iloa on koulun riepottamisesta asoista joista teillä ei ole mitään tietoa?

      • vai niin

        Minä nyt valitettavasti eksyin, kun olen muuttamassa sinnepäin työn perässä ja lapset tulisi saada kouluun..


      • mustahevonen
        vai niin kirjoitti:

        Minä nyt valitettavasti eksyin, kun olen muuttamassa sinnepäin työn perässä ja lapset tulisi saada kouluun..

        Hei, älä usko näitä juttuja. Täällä meuhkaavat persoonallisuushäiriköt ja muut pahansuovat ihmiset. Ota reilusti kouluun yhteyttä, niin asiat selviävät. Myös vanhempainyhdistyksessä on täyspäisiä anhempia, jotka mielellään informoivat. Olen ollut aiemmin siellä, nyt kuitenkin Suomessa jälleen.


    • 243623423

      Koulu tulee jatkumaan, kiitos tasokkaan hallitus- ja opetustyön. Täysin erilaatuista tietoa saa s Facebookista erilaisilta palstoilta, jotka liittyvät Aurinkorannikkoon. Tai peräti kolun omalta sivulta.

      • Jotain tasoa

        Tasokas hallintotyö?! Anna mun nauraa. Kallispalkkaisin rehtori, joka ei osaa mitään eikä kanna vastuuta mistään. Ja hallitus? Hahhaa!


    • koulun sivuilta
      • Salailua

        Joo, sen jälkeen kun lehdet ovat jo netissä uutisoineet asiasta. Miksi siis salailla, kun päätös on tehty 18.12.2014!!! Ja hallitus myöntään, että ovat sen jälkeen käyneet tammikuun alussa neuvotteluja jo asiasta ministeriön kanssa,


    • Missä rehtori?

      Taas uusimmassa SE-lehdessä pj on äänessä. Mitä rehtori tekee samaan aikaan? Mistä hänelle maksetaan palkka? Eihän häntä näykään. Apulaisrehtori vaikuttaa sen sijaan koko ajan olevan kiireinen.

    • Totuus on tässä

      Pyyhkikää kuola ja koittakaa nähdä sokeilla silmillänne asiat oikeassa valossa. Itsepäivisesti valehtelemisen jatkaminen tosiasioiden edessä tekee vain teistä entistä naurettavampia. Suurin osa koulun moittijoista ovat jo tajunneet vaijeta. Jopa vanha hallitus, joka kovasti kuulutti työrauhaa lapsille peittääkseen ovat väärinkäytöksensä. Jäljellä ovat enää muutamat, joiden elämässä ei ole muuta sisältöä kuin se joka meni jo ohi. He, jotka eivät tiedä asioista yhtään mitään, tai tahallaan valehtelevat täällä. Koirat haukkuu, karavaani kulkee. Rehtori ja hallitus tekevät edelleen rajusti ja avoimesti töitä koulun eteen. Kuten olemme nähneet, se ei mennytkään nurin kuten täällä kovasti "tiedettiin". Tulokset näkyvät. Keskittyminen on opetuksen jatkamisessa ja raha-asioiden hoitamisessa. Joidenkin mielestä se on ikävä juttu, mutta onneksi näin pahoja ihmisiä on enää muutamia ja vain täällä Suoli24:ssä.

      • mustahevonen

        Juuri näin! Täällä ei levitetä oikeaa tietoa, vaan todellakin sitä virheellistä. Mietin jo, ovatko irtisanotut rehtorit ruvenneet elämöimään. Karkeruus tekee pahaa jälkeä...


    • Koirat haukkuu

      Koulu jatkuu ja hyvä koulu onkin. Sieltä tulee hienoja lapsia, jotka elävät upean elämän eivätkä kuluta aikaansa levittelemällä valeita Suomi24:ssä kuten nämä muutamat "aikuiset". Enää ei ole kyse vain viheellisestä tiedosta vaan kun eväät on loppu niin nyt keksitään juttuja ihan omasta päästä. Lasten kimppuun hyökkääminen on yksi alhaisimpia temppuja mitä aikuinen voi tehdä. Ihmetyttää suuresti kuinka alas ihminen voi vajota tehdessään tällaista. Ymmärrän, että ovat katkeria kun reksi, vanha hallitus ja terveydenhoitaja saivat kenkää eikä koulu mennytkään konkurssiin. Nyt olisi vaan parasta keksiä joku ihan toinen aihe ja luovuttaa kuten suurin osa jo tekikin. Se älykkäämpi osa.

      • mitäihmett

        Mikä on se aika joka katsotaan tilapäiseksi? 1-2 vai 3-5 vuotta? Paljonko on se valtionosuus lukuvuodessa? Entä jos ei halua sitä osuutta? Onko se vääri muita veljiä
        kohtaan?


      • osdp
        mitäihmett kirjoitti:

        Mikä on se aika joka katsotaan tilapäiseksi? 1-2 vai 3-5 vuotta? Paljonko on se valtionosuus lukuvuodessa? Entä jos ei halua sitä osuutta? Onko se vääri muita veljiä
        kohtaan?

        Palstan seriffit kyllä on myös uusittu perusteellisesti. Aivan normaaleja kysymyksiä ei näköjään voi esittää tai sitten löytyikin se porsaanreikä?


    • Älä roiskuta kuolaa

      En keksi yhtään palstaa, jossa roskatekstien (tai sairaiden ihmisen) määrä olisi näin suuri. Onneksi täälläkin on pantapäivä vain muutama.

      Koulu ei kierrä mitään. Sehän olisi laitonta. Jos joku asia painaa niin teepä rikosilmoitus. Huuteleminen turhista on poliisille paljon vaikeampaa kuin täällä nimettämänä. Jos et kestä tätä niin toivon tosiaan että hajoat siihen.

      ps, Suomi nimenomaan haluaa kansainvälistymistä.

    • muistakaa remontti

      Milloinka saadaan tietää remontissa varastetuista rahoista? Joku puhui varmana tietona kymmenistätuhansista, joku jopa miljoonista.
      Missä viipyy tuomiot?

      • Laillinen remontti

        Okm:n tarkastus ei tällaista vahvistanut. Tuntuu kaupunkilegendalle. Paljonhan sitä puhutaan.


      • remonttimies2015
        Laillinen remontti kirjoitti:

        Okm:n tarkastus ei tällaista vahvistanut. Tuntuu kaupunkilegendalle. Paljonhan sitä puhutaan.

        kyllä tosta meni yli satatonnii muualle kuin koulun remonttiin.

        terv. työn tehnyt remonttimies.


    • 18+6

      Mikä on sun osuutes tästä 600 000 €:sta?

      • Rehtori töihin

        aina vain pj on äänessä ja apulaisrehtori tekee arjen töitä. Missä rehtori?


    • Koskahan riittää?

      Rehtori pyörittää koulua kuten pitääkin ja apulaisrehtori joutuu keskittymään näihin ihan muihin asioihin kuin pitäisi, kuten hallituksen puheenjohtajakin. Osittain kiitos tämän palstan Tuksuille.

    • Tuksu15

      Niin kuin mitä rehtori tekee? Häntä ei näy eikä kuulu. Apulaisrehtori pyörii arjessa, huolehtii oppilaista jne. Julkisuudessa koko ajan äänessä on vain pj ja pj. Milloin rehtori ottaa kantaa asioihin?

    • JATKO

      Kannattako kouluun ilmoittautua? Huhuja on, ettei rahat riitä enää seuraavaan lukuvuoteen.

      • Opinpolku

        Itse ilmoitan.Toivottavasti sen puoli vuotta ainakin pysyy auki.Harmillista kyllä,mukavalta koululta vaikuttaa.Tämänkin asian on joku saanut ryssittyä,se pistää vihaksi lasten ja tietty hk.n vuoksi.


    • Nyrkkivitonen

      Kovasti se entinen ryhmä edelleen yrittää täällä aiheuttaa harmia niin paljon kun valeillaan pystyvät. Täältähän se kannattaa tavallisen ihmisen tieto hakea. Niiltä, jotka koulun jo melkein onnistuivat kaatamaan. Pilaatte koko palstan.

      Kaikista täällä olevista roskajutuista huolimatta koulu vaan jatkuu, hommat toimii, rahat riittää ja vinkuminen Suomi24:ssä jatkuu. On se toisille kova paikka, kun lapset saavat käydä koulua.

      Ihmeellisä miten alas jotkut ihmiset voivat vajota.

    • NYRKKIVITONENALAS

      Nyrkkivitonen, jospa nyt yksilöisit, mitä valheita täällä kirjoitellaan. Rahatilanne on fakta, eikä hallintokaan rikkeittä selviä.

      • HeikkiSusi

        On hämmästyttävää, että koulun johto ja vanhemmat eivät ymmärrä sitä, että koulun opetuslupa on:
        "Tilapäisesti ulkomailla oleskelevia Suomen kansalaisia varten".
        Te jotka asutte vakituisesti Aurinkorannikolla, ette todellakaan ole oikeutta saamaan lapsianne Suonen Valtion tukemaan kouluun. Se, että siirrätte lastenne kirjat Suomeen, jonkin sukulaisen osoitteeseen ei todellakaan tilannetta muuta.
        Siirtäisitte lapsenne kansainväliseen tai espanjalaiseen kouluun. Niin tekevät rehelliset ihmiset.
        Vilpillisillä keinoilla edun hankkiminen on rikos.


      • TerveisiäTalvesta

        Emme halunneet ruveta sähläämään kotikunnan kanssa. Näin ollen meidän ratkaisumme oli Suomeen muuttaminen. Lapsemme käyvät nyt Suomessa koulua. On hyvä mieli kun on oltu rehellisiä.


    • odsk

      Mikä on se aika joka katsotaan tilapäiseksi? 1-2v vai 3-5 vuotta? Entä jos halua anoa sitä valtionosuutta. Paljonko se muuten on lukuvuodessa?

    • tilapäinen

      Vuosi tai vähemmän katsotaan ulkomailla tilapäiseksi asumiseksi.

      • MasaPertti

        Tiettävästi Suomen poliisi tutkii jo kotikuntarikoksia. Eräitä kuulusteluja on jo tehty.


      • ps12

        No, huh-huu. johan on menoa koulussa.


      • maistraatti

        Toisessa osiossa se oli 2-3 vuotta. Kumpi tässä on nyt oikeassa?


    • HallitusVaihtoon

      Koulua ei voi mikään muu pelastaa, kun vaihtaa täysin uusi hallitus. Eivät hallitukseen sovi ne oman edun tavoittelijat, jotka asuvat vakituisesti aurinkorannikolla, ja vaihtavat lastensa kirjat sukulaisten luo Suomeen. Ei myöskään sellainen puheenjohtaja tule kysymykseen, joka yllyttää tällaiseen toimintaan. Ei myöskään ole hyväksyttävää, että hallitus erottaa täysin perusteettomasti työntekijöitä ja kannatusyhdistyksen jäseniä.
      Nyt ei auta muu, kuin täysin uusi alku. Hallitukseen sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole ryvettäneet itseään näissä kotikuntasähläilyissä tai perusteettomissa erottamisissa.
      Koululla ei ole tulevaisuutta, mikäli koko hallitus ei tajua erota.

    • Kallistalystiä

      Ja mitä on tapahtunut kaiken tappelun jälkeen? Koulumaksut peruskoulun ja lukion puolella nousevat useammalla sadalla eurolla ensi lukuvuonna ja opettajien palkkoja leikataan. Hilkkahan lupasi päinvastoin laskea maksuja ja nostaa palkkoja. Tämäkö on mallikasta koulun hoitoa?

      • SitäSaaMitäTilaa

        Sitä saa mitä tilaa.
        Taitaa kyseinen rouva olla oikea talous- ja hallintonero.
        Huudatti itsensä puheenjohtajaksikin hyvin epämääräisin ja häikäilemättömin keinoin.


      • niinmakaakunpetaa

        Juuri niin: Sitä saa mitä tilaa.
        Kyseinen henkilö on kirjelmillään ja muulla toiminnallaan suututtanut valionhallinnon virkamiehet niin perusteellisesti, että se on johtanut takaisinperintöihin. Tämä henkilö on ollut koululle hyvin vahingollinen ja tullut erittäin kalliiksi.


      • pedataan

        Poliisi ottaa rosvot kiinni


      • Seurauksiariittää

        Mitä koko kolmen vuoden tappelusta koulun ympärillä on seurannut? Koulu joutuu maksamaan takaisin valtionosuuksia 600 000 euroa ja risat. Käyttäjille se tarkoittaa kohoavia koulumaksuja: ensi vuonna vuosi on 200-400 euroa kalliimpaa. Vanhemmat varmaan tykkäävät. Mihinköhän kustannusnousuihin korotuksia tarvitaan muuta kuin säästetään takaisin maksua varten.

        Ja kun pj aluksi herkutteli parrasvaloissa, että koulumaksut pienenevät ja henkilökunnan palkat nousevat. Melkoista talousosaamista! Ja kiitos Katialle, Milille ja kumppaneille sotkusta, josta me käyttäjät maksamme nyt entistä enemmän, eikä opetus ole sen kummoišempaa kuin ennenkään.


      • Monetkeinot

        Entä koulun mallikasta hoitaminen? Samoista lapsista , joista rahaa peritään takaisin, saavat käydä mukana suomalaisen kotikunnan avulla koulua. Röyhkeää ja vielä hallituksen jäsenten lapset mukana. Hävetkää! Koulun pitäisi reagoida tilanteeseen ministeriön ohjeiden mukaisesti, mutta näyttää vain siunaavan tilanteen, jotta lapsia saadaan kouluun kepulikonsteillakin.


      • kepulikonsteja

        Viranomaisten on pakko kohta puuttua tähän, koska asia on heidän tiedossaan. Muuten tekevät virkavirheen.


      • qawsa

        Lapset saavat käydä koulua, se on pääasia. Kaikki muu on tyhjänjauhantaa täällä.


      • Ketkuilua

        Hallituksen jäsenet tietävät varmasti määräykset.
        On oikeus ja kohtuus, että joutuvat itse henkilökohtaisesti maksajiksi.


      • Kuhmostaako

        Tapa Trollit nälkään.

        Trollaaminen on nimimerkin suojista kirjoittamista, jonka tarkoitus on ärsyttää ja provosoida sekä ajaa propagandisesti omaa asiaa, usein miten väärillä ja valheellisilla väitteillä, joita trollaaja todistelee uskottavaan tapaan totuudeksi.

        Kahden laajan kansainvälisen tutkimuksen mukaan (2013 Kanada, 2014 Belgia) trollaajat ovat luonteeltaan liitettävissä keskivertoa selvästi sadistisempiin ja ovat taipuvaisia persoonallisuushäiriöön.

        Ruotsin ja norjankielen mukaan Trolli on luolassaan lymyilevä peikko, jonka huvia on muiden kiusaaminen, Mutta vielä kuvaavampi on englanninkielinen verbi trolling eli vetouistelu – Trolli heittää täkyjä saadakseen jonkun tarttumaan siihen. Trolli kokee onnistumisen vain kun saalista tulee, eli joku tarttuu hänen kirjoituksiinsa ja saa aikaan viestiketjun vastauksia, joihin Trolli sitten osallistuu useilla nimimerkeillä ja ohjaa keskustelua narsistisesti omaan suuntaansa. Trollit ovat liikkeellä useinmiten saman asian tiimoilla, kuten täällä koulun osalta.

        Kun tutkit viestiketjuja, löydät kohtuullisen helposti vain muutaman Trollin jäljet, jotka liittyvät toisiinsa ja motiivikin alkaa valottua.

        ÄLÄ RUOKI TROLLIA;

        kun et vastaa näihin provokatorisiin keskustelupalstan väitteisiin, Trolli laihtuu ja kuolee ennen pitkään loputtomaan sadistiseen nälkäänsä.

        Jos taas tunnistit itsesi trollaajaksi tai Trollia mukailevaksi peikkolaumalaiseksi, ei hätää; persoonallisuushäiriöistä kärsiville on apua saatavissa, ota rohkeasti yhteyttä mielenterveystoimistoihin tai omaan lääkärii


    • mark001
    • Espanjanystävä

      miksi miedän SUOMALAISTEN pitää ylläpitää koulua espanjassa ,että vanhemmat saa mennä vetään halpaa viiniä ja Sangriaa joka ehtoo ja leikkiä vähän parempaa sakkia kun meidän kakarat käykin espanjassa koulua ,jossa niistä tulee täysiä idiootteja , joilla ei valitettavasti ole mitään tulevaisuutta, kun vanhemmat halus leikkiä niiin hianoa ja vetää carlos 3. naamariin.

    • Hyvinmenee1

      Hyvin menee koululla, kuten Hilkka lupasi:
      Koulumaksut nousevat 200 - 400 eurolla
      Opettajat palkataan töihin vain koulupäivien ajaksi. Työsoppari loppuu 4.6.
      Ja oppilaita otetaan vastoin OKM:n ohjeita väärillä kotikuntatodistuksilla. Koulu sen itsekin tietää, kun samoista oppilaista peritään takaisin rahaa v. 2009 - 2011, ja nyt he pollottelevat koulun oppilaina muka Suomen kotikuntatodistuksen kera - asumatta Suomessa pätkääkään.

      Että avointa, luotettavaa ja rehellistä toimintaa. Olé

      • HyvinMenee2

        Nyt Aurinkorannikon koulun edustajat sitten tulevat yrittäjäyhdistyksen kokouksen kertomaan, kuinka Espanjassa toimivien suomalaisten yrittäjien lapset saadaan suomalaiseen kouluun. Siellä varmaan opastetaan, että asukaa ja pitäkää itse kirjanne Espanjassa sekä maksakaa veronne Espanjaan. Valtionapusäännöksiä voitte kuitenkin kiertää siten, pankaa lapsenne kirjoille isovanhempien luo Suomeen. Kieroilu on koulun hallituksen taktiikka.


      • AsioitaSeuraava

        Näin on!
        Mielenkiintoista kuulla, kuinka koulun hallitus opettaa Espanjan-suomalaisille yrittäjille, kuinka Suomen lainsäädäntöä kierretään.


      • JuusoKela

        Kuulin Radio Finlandian lähetyksessä, että ensi maanantaina olisi Aurinkorannikon Suomalaisen Koulun edustaja Yrittäjäyhdistyksen kokouksessa neuvomassa, kuinka suomalaisten yrittäjien lapset voivat käydä Suomalaista Koulua. Kuinkahan se yhtälö toimii, että vanhemmat ovat Aurinkorannikolla yrittäjinä, mutta lapset ovat Suomessa kirjoilla ja käyvät Suomalaista Koulua.


    • Tahkonvarressa

      Eikö hyväntekeväisyyskonsertti tuottanutkaan koululle lisävaroja?

      • koulu-lopetettava

        ei tuonut kun joku veti nekin rahat liiveihinsä ja osti perkeleesti sangriaa.


    • sotkua

      Ja Karppisten oikeudenkäynti koulua vastaa on parin viikon päästä. Taas tulee maksamista. Outoahan oli, että Hilkka kirjoitti yleiskokouksessa, ettei ketään eroteta, ja kuitenkin käytännössä Karppiset eivät päässeet palaamaan. Milloin rehtorin paikka pistetään hakuun? Paaso ei ole sitä hakenut, eikä hänellä ole rehtorikokemusta. TYönjälki? Nojaa ...

    • Kieroahommaa

      Ja lisää maksettavaa on tulossa Karppisten oikeudenkäynnistä jo muutenkin köyhälle koululle. Kylällä huhutaan, että entinen rehtori on tulossa todistajaksi Karppisille. KUkahan koulua edustaa lakimiehen lisäksi?

      • PettynytIsä

        Karppiset on laittomasti irtisanottu. Kannattiko koulun taas ruveta oikeudenkäynteihin. Olisi kannattanut varmasti maksaa suosiolla, jos ylipäätään oli pakko irtisanoa. Taas nostetaan koulumaksuja, että nekin rahat saadaan maksettua.


    • Valheillaonlyhyetjäljet

      Samaa mieltä. Ja kun Hilkka vielä keväänä kirjoitti yleiskokouksessa, ettei ketään ole irtisanottu eikä irtisanot, ja tässä taas ollaan. Anna mun kestää kaikki Hiljan ja rehtorin valheet.

      • JokoTaasNäin

        Ketkä opettajat taas tänä keväänä irtisanotaan?


    • Potkutehdas

      Niinpä, jotta Paason palkkaa saadaan nostettua.

    • suhmurointi2

      Miksi muuten Karppinen ei jatkanut rehtorina, kun hänet siihen valittiin? Ja mitä siinä Paaso tekee, kun ei ole edes paikaa kuulemma hakenut? Outoa meininkiä ja suhmurointia, mutta lienee nykyisen pj Hilkan ja Paason tapa. Kalliiksi taitaa tulla, kun nyt on se oikeuskin?!!!

      • Voivoi

        Ei muuten miellytä montaa muutakaan, luonnevikaiset valehtelijat eivät voi olla töissä koulussa.


      • Voivoivoi

        Taidat itse olla luonnevikainen valehtelija sekä Suomen valtion avun väärinkäyttäjä.


    • eivääriäoppilaita

      Mitäs tälle koulupaikka-asialle kuuluu? Koulu kun on avoin eikä ilmoittele asiasta mitään. Ehkä tällä palstalla tiedetään. Onko rikosilmoitus jo käsitelty, siitähän on palstalla ollut puhetta.

    • Huomioikaa

      Palstalla jatkuu Heikki,Juha,Ismo akselin lässytys. Kasvakaa aikuisiksi ja lopettakaa tällä palstalla säälittävä ulinanne.

      • Huomioidaan

        Ketkä ovat ne henkilöt, joita tarkoitat? Ismolla tietysti tarkoitat Ivakkoa. Ketkä ovat ne kaksi muuta henkilöä?


      • Jees1
        Huomioidaan kirjoitti:

        Ketkä ovat ne henkilöt, joita tarkoitat? Ismolla tietysti tarkoitat Ivakkoa. Ketkä ovat ne kaksi muuta henkilöä?

        Heikki P. , Juha H. ja Ismo K.


      • Jees2
        Jees1 kirjoitti:

        Heikki P. , Juha H. ja Ismo K.

        Nyt ymmärrän. Kysymyksessä ovat tietysti Heikki Paaso, Juha Hietala ja Ismo K. Ivakko.


      • Jees4

        Varmaan kerrot, mitä he ovat sitten tehneet.


      • Jees5

        Eipä tullut vastausta


      • Jees6
        Jees5 kirjoitti:

        Eipä tullut vastausta

        Jos et tiedä, kysyppä vaikka peililtä.


      • Jees7
        Jees6 kirjoitti:

        Jos et tiedä, kysyppä vaikka peililtä.

        Kerro, kerro kuvastin......


    • hallituksenrouva

      Oli muuten melkoisen typerä kommentti Jaanan FB:ssä. Kannattaisi vähän hillitä, kun mies istuu varapuhheennjohtajanaaaa hallituksessa.

      • tohvelivihtori

        Mitäs se oli sinne nyt laitanut. taitaa olla rouva joka siinä perheessä määrään ukon touhut. varsinainen tohvelivihtori taitaa olla tämä hallitusherra.


      • Kyssä
        tohvelivihtori kirjoitti:

        Mitäs se oli sinne nyt laitanut. taitaa olla rouva joka siinä perheessä määrään ukon touhut. varsinainen tohvelivihtori taitaa olla tämä hallitusherra.

        Eli?


      • Jaanaaa

        Jaana varmaan itse voi sen kirjoittaa, vai oletko sen jo poistanut?


    • HHHALLITTUS

      Ketä sinne hallitukseen valittiin? Saatiinko uusia ja ja tuoreita ihmisiä suhmuroinnin taitajien tilalle?

      • ASKKYhallitus

        Samat säheltäjät valittiin. Mikään ei muutu. Piiri pieni pyörii........


    • Säälitävää

      Olisi kiva tavata tämä koulusta täyttä roskaa vuodesta toiseen puhuva porukka kasvotusten. Olisiko omilla sanoilla ilman nimimerkin suojaa yhtään mitään painoa. Ei. Kakka tulisi huosuun ja itku silmään. Olette pahoja ihmisiä.

      • PekkaPuurula

        Samoin, "säälittävää" voisi aloittaa, eikä kirjoitella nimimerkin takaa.


      • ihme_touhua

        Samaa mieltä, en ymmärrä tätä jatkuvaa valitusta koulun ympärillä. Kokemukseni mukaan koulussa on hyvä henki ja oppilaat viihtyy erinomaisesti.


      • Nähtyjakoettu

        Juu, ei muuten ollut. Kiusaamista, oireilevia lapsia... Onneksi koulua pystyi vaihtamaan kesken lukukauden.


    • Taaskosuhmurointia

      Milloin koululle valitaan uusi rehtori? Nykyinenhän on toista vuotta vt. Kai se nyt julkiseen hakuun tulee, vai suhmuroidaanko tässäkin???!

      • EiSuhmuroida

        Rehtori vaihtuu.
        Karppinen tulee syksyllä takaisin


    • EntinenHallitusSäälittää

      Täällä melskaavat edelleen "se entinen porukka" joka meinasi kaataa koulun hoidettuaan enemmänkin omaa etuaan kuin lasten. Nyt tietenkin ottaa päähän, mutta saivat kenkää ja valta muuttui valitukseksi. Tekevät vain itsensä täällä naurettavaksi. Täällä Suomi24:ssä asuu oma porukkansa joka ei tiedä todellisuudesta mitään. Onneksi Fuengirolassa näille jutuille ei enää edes jakseta nauraa, ovat niin mennyttä jo... kaikki keskittyvät töihinsä ja lapset opiskeluun. Lopettaisivat jo ihan pelkän p**kan jauhamisen. Tällainen tahallinen julkinen valehteleminen mitä täällä harrastetaan on täysin ala-arvoista.

      Koululla kaikki paremmin kuin varmaan koskaan. Loistavan ammattitaitoinen hallitus, rehtori ja muu porukka siinä ympärillä. Lapset tyytyväisiä ja opetus hyvää.

      EI IHME, ETTÄ JUURI NYT ENNÄTYSMÄÄRÄ OPISKELIJOITA.

    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe