Jerusalem

Kirja..

JERUSALEM – Juutalainen rabbi on julkaissut Israelissa kirjan, joka antaa luvan murhata ei-juutalaisia, mukaan lukien vauvoja ja lapsia, jotka saattavat olla todellinen tai mahdollinen uhka juutalaisille tai Israelille. Yitzharissa vallatulla länsirannalla Od Yosef Chai –ješivaa pitävä rabbi Jitchak Shapiro kirjoitti kirjassaan ”Kuninkaan Toora”, että ”on luvallista tappaa vanhurskaita ei-juutalaisten joukossa, vaikka he eivät olisikaan vastuussa uhkaavasta tilanteesta.”

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dead Zionist

      Taas uusi Herodes? No, ei tähän oikeasti keisaria tarvita, tuollaiset vaatimukset ovat sionisteille jokapäiväisiä. 'Tuhoutukoon minkä täytyy tuhoutua', sehän oli juutalaisen Theodor Herzlin tunnuslause.

    • Antisairas

      Sairasta!

    • bcklbkbkkckk

      No montako ovat tappaneet....eivät ole tehneet eivätkä tee murhaa, jos tuo on nyt edes oikein tulkittu oikein ...juttu on otettu irti asiayhteydestään. Muslimit tekevät mitä puhuvat...eli hedelmistään puu tunnetaan!
      Sinä ole tyksi niitä "vouhottajia" joiden pitääkin ilmaantuman "näyttämölle",viha sitä kansaa vastaan on suuri...niin raamattu on kertonut ennakkoon, mutta JUmala vie asiansa päätökseen ja koko Israel on pelastuvat! Älkää unohtako Hesekiel 37/kuivien luiden ihme....se ei ole vain symbolinen, kun sen tarkkaavaisesti lukee huomaa sen!

      • Onko sulla lapsia

        Eikös se ollut n. 500 lasta jotka Israel murhasi 2014 Gasassa.


      • bcklbkbkkckk
        Onko sulla lapsia kirjoitti:

        Eikös se ollut n. 500 lasta jotka Israel murhasi 2014 Gasassa.

        Gazan arabit,( jotka ovat iseasiassa Jordanialaisia) käyttivät lapsiaan ihmiskilpinä. Ensin ampuivat Gazasta aina vuodesta 2005 Israelin Sderotin, Ashtonin ja Askolinin kaupunkeihin. Ensimmäisen kerran Israel lopultakin puuttui tuohon terroriin ja alkoi puolustaa kansalaisiaan ja omaa maataan, joka on jokaisen valtion ehdoton velvollisuus, ja pommitti Gazaa.... se oli vuosien 2008-2009 vaihteessa.

        Silloin kommunistimielinen ylekin alkoi levittämään tietoa, että Israel iski Gazaan!!!? Kommunistinen yle ei puhunut mitään Gazasta ammuttuihin raketteihin ja ohjuksiin, joita Israeliin ammuttiin useiden vuosien ajan!!! Kukaan ei myöskään tiedota siitä tuhosta, mitä nämä kaupungit ovat kokeneet ja kokevat nytkin. Ashton on autioitunut ja monet jättäneet asuntonsa ja paenneet mualle sisämaahan! Onko tämä sinusta lukemisen arvoinen tieto?
        Sen jälkeen oli hetken hiljaisempaa, mutta kun arabit saivat taas rahaa mm. sinun verorahojasi jotka oli tarkoitettu kansalle.....hamas ottikin rahat ja alkoi valmistella uutta sotaa. Olet varmaan kuullu niista sadoista tunneleista joita hamsterit kaivoivat Isralin rajan alitse Israelin puolelle...eräskin tunneli oli kaivettu lastentarhan alle.....luuletko, että hamstereilla oli rauhanomainen hake ajatuksissaan!

        Tämä viimeinen Israelin koetus oli täysin ja pelkästään sinun palestiinalaisiksi kutsumien arabien syytä! Ampuivat ja pommittivat taas aikansa Israeliin, kunnes Israelin oli puolustuduttava. Sehän on ihan tunnettua, että Gazan lapsia käytettiin taaskin ja varmaan tullaan käyttämään ihmiskilpinä. Varmaan tiedät mitä ihmiskilpi tarkoittaa. Suomalaiset veivät lapsensa sodan aikan maalle ja jopa Ruotsiin asti....mutta niin eivät tee muslimit...he uhraavat lapsensa täysin itsekkäistä syistä .....Araffatti aikoinaan antoi rahaa 60.000 jokaiselle perheelle, joka lähetti poikansa napavyön kanssa räjäyttämään juutalaisia ja samalla kuollen itse!
        Kerrankin juutalaisten puolelle käveli pikkupoika, joka itkua tihertäen kertoi, ettei hän halua kuolla.....sotilaat tutkivat pojan.... takin alle oli asennettu pommi, joka hänen piti laukaista kansanjoukossa......juutalaiset sotilaat irrottelivat pommin ja poika pääsi vapaaksi!
        Tekivätkö juutaliset poliisit sinusta oikein, kun pelastivat tuon itkevän pojan?Pystytkö sanomaan mitään HYVÄÄ mitä juutalaiset olisivat tehneet...muuta kun sen muurin, joka jonka juutalaiset rakensivat, jonka ansiosta nämä itsensäräjäyttelevät pikkupojat ovat pelastuneet varmalat itsetuholta!?Itsmurhapommittajien määrä on lakenut muurin ansiosta 99%...nyt he tulevat maanalaisia tunneleita pitkin....etkö jo huomaa, että olet oivallinen kohde niille jotka vihaavat Israelia/juutalaisia ja sionismia! Kaikki kolme ovat mainio yhdistelmä minkä itse Israelin Pyhä=Jumala on tehnyt ja suunnitellut ja säätänyt sen yhdistelmän! Siinä EI OLE mitään pahaa!
        Minulla on lapsia ja lastenlapsiakin! Ja nekin tietävät jo totuuden tästäkin asiasta!


    • 3+14

      Kuka on kieltänyt tappamisen ?

      • Hyihyi

        Olipas sulla harvinaisen sairas kysymys.


    • ????

      En jaksa uskoa että tällainen hyväksytään mukisematta, tarkoitan kirjan aatetta.
      Vai hyväksyykö juutalaiset. Onko mies tuomittu yleisesti juutalaisten keskuudessa.

      • Ei tuomita

        Juutalaiset.eivät tuomitse omiaan. Paitsi jos väärinteko kohdistuu toiseen juutalaiseen.


      • katso jo ympärillesi
        Ei tuomita kirjoitti:

        Juutalaiset.eivät tuomitse omiaan. Paitsi jos väärinteko kohdistuu toiseen juutalaiseen.

        Tuomitsevathan juutalaiset omiaan ....oikeusistuimissa on tuomittu virkamiehiä ja ministereitä......muslimit toimivat kuten harhaanjohtavasti väitit Israelin tekevän! Älä viitsi valehdella puhut ihan potaskaa!


      • Juidish
        katso jo ympärillesi kirjoitti:

        Tuomitsevathan juutalaiset omiaan ....oikeusistuimissa on tuomittu virkamiehiä ja ministereitä......muslimit toimivat kuten harhaanjohtavasti väitit Israelin tekevän! Älä viitsi valehdella puhut ihan potaskaa!

        Juutaiset eivät tuomitse omiaan, kun väärinteko kohdistuu kristittyyn. Kun väärinteko kohdistuu toiseen juutalaiseen niin se on tuomittavaa.


    • 14+15

      Saahan täälläkin tappaa niitä, jotka ovat uhkaksi.

      En valita ollenkaan. Toivon lisää valtuuksia poliisille, meilläkin.

      • ILovemysan

        Niin sittenhän poliisi saattaa tappaa sun lapsen tai lähiomaisen. Mitenkäs sitten sun toiveet menikään?


      • 8+15
        ILovemysan kirjoitti:

        Niin sittenhän poliisi saattaa tappaa sun lapsen tai lähiomaisen. Mitenkäs sitten sun toiveet menikään?

        Jos se aikoo surmata, tai uhkaa, tai heiluu kirveiden ja pommien kanssa, niin siitä vaan.

        Miksi lähiomainen murhanhimoisena olis' kummempi kuin muukaan murhamies.


    • No jo on

      Talmudista:
      "Juutalainen, joka tappaa kristityn, ei tee syntiä" (Sepher or Israel 177b).

      • Uskomatonta!

        OHOH! Vai semmosta tekstiä Toorassa on. En ole lukenut sitä.
        Siitäköhän juontuu tuo heidän vihansa kristittyihin ja onko siellä Toorassa myös Islamista jotain samantapaista koska he mielellään tappaisivat ja häivittäisivät kaikki muslimit maan päältä. Näin kertovat juutalaiset itse, mutta en tiedä mihin tuo viha on perustunut. Oisiko Tooraan?


      • Fidel Castro
        Uskomatonta! kirjoitti:

        OHOH! Vai semmosta tekstiä Toorassa on. En ole lukenut sitä.
        Siitäköhän juontuu tuo heidän vihansa kristittyihin ja onko siellä Toorassa myös Islamista jotain samantapaista koska he mielellään tappaisivat ja häivittäisivät kaikki muslimit maan päältä. Näin kertovat juutalaiset itse, mutta en tiedä mihin tuo viha on perustunut. Oisiko Tooraan?

        Ettekö näe hedelmistään puu tunnetaan...muslimit tappaa kaikkialla, mutta tällä palstalla muutamat järjenjättiläiset osoittavat syyttävän sormensa juutalaiseen rabbiin, joka ei ole tappanut yhtään ainoa ihmistä eikä tule tappamaan. Suomessakin on muutamia kristittyjä jotka ovat ns. laina alla......se on raskasta elämää, eikä Jumala ole sitä sellaiseksi tarkoittanut!

        Juutalaiset eivät vihaa ketään, mutta heitä on vihattu ja syy on se, että Jumala on toteuttavat pelastustekonsa sen kansan kautta! Siksi te puhutte pahaa ja valehtelette....ette tiedän minkä vallassa oletta...teette isänne tekoja.....ei pahalla mutta tajutkaa jo!!!!!
        tässä Fidelin toteamus samasta aiheesta, ja hän oli sentään kommunisti...teidän idolinne kaiketi!
        Shalom lehdestä helmikuu/2011.

        Fidel Castro vihaa antisemitismiä.

        Viime syksynä amerikkalaiselle toimittajalle antamassaan haastattelussa Kuuban entinen yksinvaltias sanoo inhoavansa antisemitismiä. Castron mukaan Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejahin tulisi tehdä täyskäännös ja tunnustaa 2. maailmansodan aikainen holokausti.
        Toimittaja Jeffrey Goldberg sai haastatella Castroa The Atlantic-lehteen, kun 84-vuotias entinen diktaattori kutsui hänet keskustelemaan Irakista ja Israelista.

        Castron mukaan Iranin tulisi tiedostaa antisemitismin ainutlaatuinen historia ja pyrkiä ymmärtämään miksi israelilaiset pelkäävät olemassaolonsa puolesta.

        "Kun oli lapsi ihmiset saattoivat sanoa: juutalaiset tappoivat Jumalan. He syytivät juutalaisia Jumalan tappajiksi!.
        En usko kenenkään muiden tulleen niin solvatuiksi kuin juutalaisten. Heitä on parjattu paljon enemmän kuin muslimeja, koska heitä on parjattu syypääksi kaikkeen mahdolliseen.

        Kukaan ei syytä muslimeja oikein mistään."Castro sanoi juutalaisen kansan tulleen karkotetuksi omasta maastaan, joutuneen vainotuksi ja väärinkohdelluksi. "Juutalaiset ovat joutuneet kokemaan paljon pahempaakuin me. Mikään ei vedä vertoja holokaustin kauheudelle", sahoi Castro.
        Toimittaja Goldberg kysyi Castrolta:"Voisitteko kertoa Ahmadinejahille saman minkä kerroitte minulle?"Castron vsatus:"Sanon sen teille, jotta te voitte välittää sen."
        Aika erikoista, että kommunisti siunasi Israelia puhumalla totuutta juutalaisen kansan kärsimyksistä! Jumala tulee palkitsemaan Castrolle tuon, koska hän siunaa niitä jotka Isralia siunaavat!


      • Napoleon 9
        Fidel Castro kirjoitti:

        Ettekö näe hedelmistään puu tunnetaan...muslimit tappaa kaikkialla, mutta tällä palstalla muutamat järjenjättiläiset osoittavat syyttävän sormensa juutalaiseen rabbiin, joka ei ole tappanut yhtään ainoa ihmistä eikä tule tappamaan. Suomessakin on muutamia kristittyjä jotka ovat ns. laina alla......se on raskasta elämää, eikä Jumala ole sitä sellaiseksi tarkoittanut!

        Juutalaiset eivät vihaa ketään, mutta heitä on vihattu ja syy on se, että Jumala on toteuttavat pelastustekonsa sen kansan kautta! Siksi te puhutte pahaa ja valehtelette....ette tiedän minkä vallassa oletta...teette isänne tekoja.....ei pahalla mutta tajutkaa jo!!!!!
        tässä Fidelin toteamus samasta aiheesta, ja hän oli sentään kommunisti...teidän idolinne kaiketi!
        Shalom lehdestä helmikuu/2011.

        Fidel Castro vihaa antisemitismiä.

        Viime syksynä amerikkalaiselle toimittajalle antamassaan haastattelussa Kuuban entinen yksinvaltias sanoo inhoavansa antisemitismiä. Castron mukaan Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejahin tulisi tehdä täyskäännös ja tunnustaa 2. maailmansodan aikainen holokausti.
        Toimittaja Jeffrey Goldberg sai haastatella Castroa The Atlantic-lehteen, kun 84-vuotias entinen diktaattori kutsui hänet keskustelemaan Irakista ja Israelista.

        Castron mukaan Iranin tulisi tiedostaa antisemitismin ainutlaatuinen historia ja pyrkiä ymmärtämään miksi israelilaiset pelkäävät olemassaolonsa puolesta.

        "Kun oli lapsi ihmiset saattoivat sanoa: juutalaiset tappoivat Jumalan. He syytivät juutalaisia Jumalan tappajiksi!.
        En usko kenenkään muiden tulleen niin solvatuiksi kuin juutalaisten. Heitä on parjattu paljon enemmän kuin muslimeja, koska heitä on parjattu syypääksi kaikkeen mahdolliseen.

        Kukaan ei syytä muslimeja oikein mistään."Castro sanoi juutalaisen kansan tulleen karkotetuksi omasta maastaan, joutuneen vainotuksi ja väärinkohdelluksi. "Juutalaiset ovat joutuneet kokemaan paljon pahempaakuin me. Mikään ei vedä vertoja holokaustin kauheudelle", sahoi Castro.
        Toimittaja Goldberg kysyi Castrolta:"Voisitteko kertoa Ahmadinejahille saman minkä kerroitte minulle?"Castron vsatus:"Sanon sen teille, jotta te voitte välittää sen."
        Aika erikoista, että kommunisti siunasi Israelia puhumalla totuutta juutalaisen kansan kärsimyksistä! Jumala tulee palkitsemaan Castrolle tuon, koska hän siunaa niitä jotka Isralia siunaavat!

        Napoleon ymmärsi jo silloin kauan sitten! Nyt Eurooppa on tylsistynyt, onko syynä muslimein pelko....nyt asemiin!

        Israelin maan lailliset perijät! Tämä suuri kansakunta joka ei käy kauppaa mailla eikä ihmisillä, kuten ne jotka myivät esi-isänne kansojen joukkoon, kutsuu teitä--ei valloittamaan perintöänne, vaan pikemminkin ottamaan vastaan sen, mikä on jo valloitettu, jotta voisitte pysyä sen hallitsijoina ja varjella sitä kaikilta muukalaisilta joita mahdollisesti on tulosssa. Nouskaa! Todistakaa että tyrannien mahti painoi maahan ainoastaan noiden aikaisempien sankareinne hengen---ja orjuutuksenne 2000 vuottakaan eivät ole onnistuneet muuttamaan teitä orjiksi. Kiiruhtakaa!On tullut hetki joa ei ehkä palaa tuhansiin vuosiin--vaatia itsellenne kansallista olemassaoloa kansakuntana kasakuntien joukossa.-

        Muidenkin valtiomiesten esittämiä toivomuksia juutalaisten kansalliskodin saattamiseksi esitettiin 1800 luvun lähestyessä loppuaan ja ottomaanisen imperiumin vetäessä 400- vuotisen olemassaolonsa viimesiä hengenvetoja. Brittiläisen imperiumin pääministeri Lordi Beaconfield-Disraeli oli v.1877 laatinut Kansainliitolle osoitetun muistion jossa esitetyn suunnitelman yhteisö antoikin myöhemmin Englannin toteutettavaksi.

        Ottomaanien hallintoaika 1517-1917 400 vuotta päättyi 1. maailmansotaan!

        "Jos Turkin maailmanvalta on todella hajoitettava tai heikennettävä, pitäisikö Euroopan valtioiden ehkä palauttaa Palestiina juutalaisille ja tehdä aloite MUINAISEN juutalaisvaltakunnan uudelleen perustamisesta joko kuningaskuntana tai tasavaltana."

        Hes. 36:24 "Minä otan teidät pois pakanakansoista ja kokoan teidät kaikista maista ja tuon teidät omaan maahanne."


      • Tosiasiat esiin
        Napoleon 9 kirjoitti:

        Napoleon ymmärsi jo silloin kauan sitten! Nyt Eurooppa on tylsistynyt, onko syynä muslimein pelko....nyt asemiin!

        Israelin maan lailliset perijät! Tämä suuri kansakunta joka ei käy kauppaa mailla eikä ihmisillä, kuten ne jotka myivät esi-isänne kansojen joukkoon, kutsuu teitä--ei valloittamaan perintöänne, vaan pikemminkin ottamaan vastaan sen, mikä on jo valloitettu, jotta voisitte pysyä sen hallitsijoina ja varjella sitä kaikilta muukalaisilta joita mahdollisesti on tulosssa. Nouskaa! Todistakaa että tyrannien mahti painoi maahan ainoastaan noiden aikaisempien sankareinne hengen---ja orjuutuksenne 2000 vuottakaan eivät ole onnistuneet muuttamaan teitä orjiksi. Kiiruhtakaa!On tullut hetki joa ei ehkä palaa tuhansiin vuosiin--vaatia itsellenne kansallista olemassaoloa kansakuntana kasakuntien joukossa.-

        Muidenkin valtiomiesten esittämiä toivomuksia juutalaisten kansalliskodin saattamiseksi esitettiin 1800 luvun lähestyessä loppuaan ja ottomaanisen imperiumin vetäessä 400- vuotisen olemassaolonsa viimesiä hengenvetoja. Brittiläisen imperiumin pääministeri Lordi Beaconfield-Disraeli oli v.1877 laatinut Kansainliitolle osoitetun muistion jossa esitetyn suunnitelman yhteisö antoikin myöhemmin Englannin toteutettavaksi.

        Ottomaanien hallintoaika 1517-1917 400 vuotta päättyi 1. maailmansotaan!

        "Jos Turkin maailmanvalta on todella hajoitettava tai heikennettävä, pitäisikö Euroopan valtioiden ehkä palauttaa Palestiina juutalaisille ja tehdä aloite MUINAISEN juutalaisvaltakunnan uudelleen perustamisesta joko kuningaskuntana tai tasavaltana."

        Hes. 36:24 "Minä otan teidät pois pakanakansoista ja kokoan teidät kaikista maista ja tuon teidät omaan maahanne."

        Sitten Jumalan täytyy tuoda heidät väkisin koska he EIVÄT HALUA PALATA.
        Ja toiseksi, Miten voi palata jos ei ole siellä koskaan ollutkaan.
        Kolmanneksi, Juutalaiset eivät muka vihaa ketään. Tuo on iso vitsi, ei tarvi varmaan perustella sillä te tiedätte asian vallan hyvin niin olevan, ette vain halua myöntää.


      • Napoleon 9
        Tosiasiat esiin kirjoitti:

        Sitten Jumalan täytyy tuoda heidät väkisin koska he EIVÄT HALUA PALATA.
        Ja toiseksi, Miten voi palata jos ei ole siellä koskaan ollutkaan.
        Kolmanneksi, Juutalaiset eivät muka vihaa ketään. Tuo on iso vitsi, ei tarvi varmaan perustella sillä te tiedätte asian vallan hyvin niin olevan, ette vain halua myöntää.

        Etkö tiedä mikä on ollut juutalaisten joka päiväinen sanonta täällä hajaannuksessa ollessaan "Ensi vuonna Jerusalemissa"...näin he ilmaisivat tunteensa isiensä mahan Israeliin! Koko ajan argeologia todistaa lisää ja lisää raamatun paikkansa pitäväisyydestä... olet joutumassa uppoavalle suolle väitteinesi, etteivät jutalaiset olisi Israelin mailla koskaan olleetkaan!! Israelin kansa on demokraattisin ja fiksun kansa niillä kulmilla, se sinun on pakko myöntää! Totta kai jokainen ihminen joskus vihaa, niin juutalainenkin, mutta massiivinen kiihottaminen vihaan ja tappamiseen ei kuulu juutalaisten toimintatapoihin.....muslimit toimivat niin, jopa pienet 5-6 vuotiaat opetetaan vihaamaan ja nyt se alkaa näkyä joka puolella missä heitä ikinä onkin! Gaza on ihan menetty vihan lietsonnan takia!

        Sheikki Iljan, Gazan Moskeijassa

        Siunaus sille, joka antautuu Jihadiin Allahin tehden!
        Siunaus sille, joka iskee Allahin tähden!
        Siunaus sille, joka panee räjähdevyön ylleen tai poikansa/tyttärensä ylle syöksyen sinne missä on juutalaisia huutaen Allah Akbar= Ylistys Allahille.
        Ei ole muuta Jumalaa kuin Allah ja Muhammd on hänen profeettansa.

        Tämä on kiihotusta ja lapsien oikeusia poljetaan mitä raskaimmin.....missä on nyt YK:n lastenoikeuksista päättävät viranomaiset? Tällaiset sheikit pitäisi viedä Haagiin tuomittaviksi!


        Hes. 36:24 "Minä otan teidät pois pakanakansoista ja kokoan teidät kaikista maista ja tuon teidät omaan maahanne." Tämä on Jumalan Sana joten se toteutuu!


    • pulupieru

      Hienoa! Jatkakaa samaan malliin!

    • 4+12

      " Uskomatonta "

      Miten Toorassa voisi puhua kristityistä, eihän niitä ole ollut olemassakaan vielä silloin.

      Puhutaan kyllä Ismaelista, ja hänestä sanotaan : tulee suuri kansa.

      • hmmmm

        Onko koko Toora sitten roskaa. Taitaapa olla juutalaisten propakandaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe