No löytyi Riikoseltakin uutta!

Santeri plaa

106

449

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rahaa horinoilla

      Alienit kun vapauttaisivat meidät ahneista politikoista ja pankiireista olisimme paljon onnellisempia. kataisen ja urpilaisen tapaiset saisivat viedä vaikka johonkin mustaan aukkoon. No oikein totta puhuen en usko kalen horinoita. Jos tämä olisi joku ns. kokeilupalneetta ihminen olisi hävitetty jo aikoja sitten pois tuhoamasta tätä kaunista planeettaa.

    • hyi helkutti

      Säälittävää moskaahan tuo on. En ymmärrä millaisiin ihmisiin tuo oikein uppoaa?

    • ad sensee

      @Rahaa horinoilla

      Juu, nythän on alkanu buumi tehdä esim kaikenlaisia ufo,alie,kummitus ja muita ns feikki videoita ja tienata pätäkkää youtuben ja googlen avulla, eli saada katsojamääriä videolle.. eli on tulossa paljo uusia ufo videoitakin :D

      • Huono bisnes se ufopilailu on verrattuna muihin bisneksiin.

        Huomattavasti enemmän tulee klikkauksia kun laitat söpön kissan ja lankakerän videolle taikka ketkutat tissejä musiikin tahdissa tai ilman tahtia.
        Pyllistely kerää myös paljon katsojia. Urheilun videobloggarit on myös suosittuja youtubessa sekä urheilutapahtumat itse. Tappeluvideot on kuumaa kamaa ja kaikenlaiset prank- pilat. Gagnam style videolla taitaa olla jo kaksi miljardia klikkausta rikki.

        Hupailut on hupailuja ja ainakaan minua ei kiinnosta vähääkään se kuka tekee parhaat feikit.

        Hyvin tehdyt ufodokumentit asianosaisten haastatteluineen on parasta antia. Siinä säästyy vaivaa kun joku toinen on koonnut tutkimustulokset tiiviiseen pakettiin.

        Riikonen yhdistelee lapsekasta logiikkaa itsestäänselvyyksien kautta Tieteen Kuvalehteen ja henkilökohtaisen mielikuvituksen ja päätelmien tuotoksiin. Ulosanti on latteaa ja tavaraa tulee ihan liikaa kerralla.

        Tuo Riikosen "kaiken teoria" on kuitenkin vain Riikosen oma hypoteesi jossa on juurikin vain niitä itsestäänselvyyksiä ja joitakin mahdollisia todennäköisyyksiä mutta ei sanaakaan siitä mikä on tuon "tiedon" lähde ja peruste. Tuollaiset väitteet vaativat todisteita.


    • Ensinnäkin on teillä otsaa laukoa niin asiantuntevia kommentteja Kalevista, kun ette edes henkilökohtaisesti tunne häntä. Itse olen tuntenut hänet about 27-vuoden ajan ja voi todeta ettei elämäntapayrittäjänä toimiminen ainakaan Suomessa ole kummoinen business, ei sillä rahaa tee kuten jotkut täällä kuvittelevat. Kirjailijanakaan et voi rikastua ja kyllä kustantamo haluaa rahat etukäteen, ennen kuin yhtään kirjaa tulee ulos painosta ja sekään touhu ei ole aivan halpaa. Mitä kontaktipersoonia Suomesta tunnen, voin vilpittömästi todeta että Kalevi edustaa tietomäärällään ehdotonta kärkeä Suomessa. Saman kuulette vaikka Tapani Koivulalta jos kuuluu tuttavapiiriinne. Ei ole siis ihme että täältä kaikkoavat kaikki vähänkin enemmän asioista perillä olevat kun tuollaisia uutisankkojakin täällä heitellään.

      • ethän sekoita?

        Taidat nyt sekoittaa tiedon taikauskoon?


      • ethän sekoita? kirjoitti:

        Taidat nyt sekoittaa tiedon taikauskoon?

        En sekoita, kyllä ne on ihan muut henkilöt jotka asiat ihan koko ajan näyttävät sekoittavan.


      • andro kirjoitti:

        En sekoita, kyllä ne on ihan muut henkilöt jotka asiat ihan koko ajan näyttävät sekoittavan.

        En tunne Riikosta lainkaan ja olen ehkä mennyt lankaan pitäessäni häntä pelkkänä huru-ukkona.

        Vaikka ufouskovainen olenkin ollut jo noin 37 vuotta niin minulle ei riitä todisteeksi se että joku kertoo jotakin. Kertomuksen pitää olla hyvin perusteltu ja siinä pitää esiintyä jotakin konkreettista tartuntapintaa siihen mistä puhutaan.
        Kontakihenkilöllisyys ei riitä vaikka en sitä pidä ollenkaan mahdottomana.

        Energiaahan me kaikki ollaan ja siitä on tiedekin yhtä mieltä. Hiuksen hienon balanssi"virheen" vuoksi on olemassa myös näkyvää käsin kosketeltavaa materiaa.

        Andro voisi kertoa Riikosesta hieman lisää. Kiinnostavia juttuja mutta olen tämänkaltaisissa asioissa lähdekriittinen.


      • Niinux

        Kyllä noillakin tienaa kun myy kirjoja yms. vaikka suuri bisnes ei kaikilla ole kyseessä. Mutta kyllä sitä rahaa tulee.

        Ehkäpä tänä vuonna porukka kiinnostuu enemmän näistä ja rahaa saattaa tulla mukavastikin. Aika näyttää. :)

        Työtä ja bisnestä se on kirjailijanakin olo, ja kaikkea onnea Kaleville ja muille ufotyypeille näissä asioissa. :)


    • materia vs henki

      Se taitaa olla vähän joka disipliinissä sillä lailla, että siellä on harjoittajat ja vastustajat, ja harjoittajissakin on erikseen sitten vielä ne henkiset ja ei-henkiset. Niin on ufopuolella, tieteessä ja uskonnossa ja jopa itsessään henkisyydessäkin. On sellaisia "henkisiä" suuntauksia, joissa henkinen todellisuus tehdään mahdottomaksi joillakin metafyysisillä oletuksilla ja jäljelle jää vain metodit, joiden toimivuus "selitetään" materialistisesti. Uskonnoissa on myös henkiset ja ei-henkiset erikseen; ei-henkiset pitäytyvät totunnaissäädöksiin ja lyövät kirjalla päähän ja ovat tarkkoja siitä, että vain heidän uskontonsa on oikea. He saattavat olla myös hyvin yksinkertaisia. Tieteessä on klassisen fysiikan mukaiseen materialismiin kynsin hampain pitäytyvät ja sitten ne, jotka pyrkivät laajentamaan maailmankuvaa, kuten esim. kvanttimekaniikassa non-lokaalisen ja tietoisuuspohjaisen maailmankuvan suuntaan. Ufouskon puolella on sitten ne pelkästä raudasta ja aluksista kiinnostuneet, ja toisella puolella ovat ne henkiset, joille fyysiset alukset ovat sivuosassa ja opetukset enimmäkseen henkisiä. Kalevi kuuluu niihin henkisiin, henkisen sanoman tuojiin.

      • Varmaattori

        Käsittääkseni Kalevi puhuu molemmista, fyysisistä ja ei-fyysisistä eli eteerisistä olennoista.

        Avaruusystävät voivat ilmestyä monissa eri muodoissa, eli niitä on eri rotuja, jotkut omaavat verisuoniston sijaan sähkökentän jne... Monimuotoisuus elämässä ja roduissa vaikuttaisi olevan tosi laaja. :)


    • Miten todistetaan sellaiselle henkilölle jotakin, joka ei itse näe asioita? Minä tai ihan kuka vaan guru voi kertoa hyvinkin kiinnostavista asioista mutta se ei nappaa kun ei olla samoilla aallonpituuksilla. Minullekkin piiloluonnolliset asiat ovat olleet tuttuja sieltä 70- luvulta lähtien. Eniten nurinaa kuuluu juuri heiltä, joilla ei ole juuri minkäänlaisia kokemuksia rajatiedon asioista. Sitä tartuntapintaa josta kirjoitit ei ole olemassa, arvostelijat eivät ymmärrä riittävästi asiaa jota arvostelevat. Olen aika monella Kalevin luennolla ollut kuuntelemassa ja ystäviä meistä tuli heti kun ensimmäisellä luennollaan kävin. Alkuun moni asia varmaan kuulostikin siltä että menee ylitse korkealta ja kovaa. Tuollaiset asiat eivät aukene vain sormia napsauttamalla. Tarvitaan vilpitön kiinnostus, etsijän mieli tällaisia asioita kohtaan. Kalevi jos kuka on kritisoinut paljonkin sellaisia koulutuksia, jonka suoritettuasi voisit esim. alkaa välittämään energiaa. En halua nimetä tähän mitään yksittäistä juttua. Kuitenkaan asiat eivät välttämättä toimi niin, että kun euro kirstuun vilahtaa niin sielusi taivaaseen vilahtaa.

    • Varmaattori
    • Nyt ei pidä sekoittaa RLLK: n kirjamyyntiä tähän. Niitä on myyty ihan kivasti. Pitää muistaa että UOK kirjat on kirjoitettu jo 1993 ja 1996. Kuten edellä jo totesin kirjat on painettu omakustanteena, eli painos on pitänyt maksaa etukäteen. Yleensäkkin elämäntapayrittäjällä ei ole mitään säännöllisiä tuloja kuten moni täällä näyttäisi kuvittelevan. Onkohan tämä aihe nyt käsitelty ymmärrettävästi, ettei tarvi tästä enää pidempää vääntää?

      • mites on?

        Onkos se sama riikoinen joka myy niitä vedenenergiasointilaitteita jotka ovat silkkaa humpuukia?


    • Siishe
    • "mites on?
      Onkos se sama riikoinen joka myy niitä vedenenergiasointilaitteita jotka ovat silkkaa humpuukia?"

      Missä ja kuka on todennut ne humpuukiksi?

      • aloita tästä

      • Olisiko tuo Granderin menetelmä tehokkaampi jos sitä alettaisiin nimittää Grander-Meier-Däniken -menetelmäksi?


    • Mitä yrität nyt sanoa? Laitteet toimivat kyllä, itsellänikin on sellainen täällä kotona, on ollut jo varmaan yli 10-vuotta. Moni yritys on hankkinut laitteita ja näistä on maininnat siellä Granderin sivuilla, että hyvin toimivat. Saksassa oli muistaakseni 90-luvulla jo parisenkymmentä muutakin valmistajaa Granderin lisäksi.

      • seuraavaksi tänne


      • mites on?
        andro kirjoitti:

        Tulihan se Skepsis sieltä lopulta esille, mitä jo aluksi aavistelinkin.

        Onko Uuden Seelannin oikeuslaitos sinusta skepsis? En minä ainakaan ostaisi tuotetta joka on oikeudessa todettu humpuukiksi.


      • Varma merkki
        mites on? kirjoitti:

        Onko Uuden Seelannin oikeuslaitos sinusta skepsis? En minä ainakaan ostaisi tuotetta joka on oikeudessa todettu humpuukiksi.

        Jos skepsis toteaa jonkun olevan humpuukia, perehdyn välittömästi aiheeseen. Jotain siellä on.


      • Ultra.
        Varma merkki kirjoitti:

        Jos skepsis toteaa jonkun olevan humpuukia, perehdyn välittömästi aiheeseen. Jotain siellä on.

        Että oikein informaatiovettä, menee samaan sarjaan zappereiden ja muiden kusetuslaitteiden kanssa.

        Kietokaa lisää foliota pään ympärille


      • mh777

        Mielenkiintoinen tämä granderin vedenpuhdistin, katsottuani sivuilta esittelyvideoita olin jo aikeissa hankkia sellaisen laitteen, mutta nähtyäni hinnan (680e) usko loppui äkkiä kesken...
        Ongelma on se ettei vanha Grander paljasta miten valmistaa informaatioveden, joten asia jää uskon varaan. Ymmärrettävää kyllä ettei paljasta, koska kiinalaiset alkaisivat kopioimaan laitteita. Jossain määrin systeemi kuullostaa järkevältä, ja jossainmäärin lähinnä taikuudelta. Voisi kuvitella että informaatiovesi olisi rauta (mangaanipitoista) ja tämä varattaisiin voimakkaalla magneetilla. Kuullostaisi liian yksinkertaiselta tosin. Laitteen tehon väitetään kestävän suunnilleen ikuisesti,ainakin yli 20v yhdessä kohdassa sanotaan toimineen. Miksei laitteen toiminnasta löydy mitään tutkimuksia? Luulisi että veden laadun parantumisen voisi todeta laboratoriokokeilla.
        Jos kuitenkin on totta että isot yritykset käyttävät ko. laitteita, niin ei se voi olla toimimaton laite. Joko asia on totta tai sitten kyseessä on valtava ja erittäin hyvin valmisteltu huijaus.


        http://www.grander.com/en/water-revitalisation/the-principle


        Water has Memory:
        https://www.youtube.com/watch?v=ILSyt_Hhbjg

        -


      • Wasser spielen
        mh777 kirjoitti:

        Mielenkiintoinen tämä granderin vedenpuhdistin, katsottuani sivuilta esittelyvideoita olin jo aikeissa hankkia sellaisen laitteen, mutta nähtyäni hinnan (680e) usko loppui äkkiä kesken...
        Ongelma on se ettei vanha Grander paljasta miten valmistaa informaatioveden, joten asia jää uskon varaan. Ymmärrettävää kyllä ettei paljasta, koska kiinalaiset alkaisivat kopioimaan laitteita. Jossain määrin systeemi kuullostaa järkevältä, ja jossainmäärin lähinnä taikuudelta. Voisi kuvitella että informaatiovesi olisi rauta (mangaanipitoista) ja tämä varattaisiin voimakkaalla magneetilla. Kuullostaisi liian yksinkertaiselta tosin. Laitteen tehon väitetään kestävän suunnilleen ikuisesti,ainakin yli 20v yhdessä kohdassa sanotaan toimineen. Miksei laitteen toiminnasta löydy mitään tutkimuksia? Luulisi että veden laadun parantumisen voisi todeta laboratoriokokeilla.
        Jos kuitenkin on totta että isot yritykset käyttävät ko. laitteita, niin ei se voi olla toimimaton laite. Joko asia on totta tai sitten kyseessä on valtava ja erittäin hyvin valmisteltu huijaus.


        http://www.grander.com/en/water-revitalisation/the-principle


        Water has Memory:
        https://www.youtube.com/watch?v=ILSyt_Hhbjg

        -

        Sinun kannattaa tutustua Victor Schaubergerin tutkimuksiin. Masaru Emoto on myös tutkinut vettä ja sen muisti-ilmiötä.


      • mh777

        Tuttu nimi tuo Schaubergeri kyllä on, muistin sen vaan saksalaisten ufo-jutuista, tosiaan näyttäisi olleen myös oikea vesi-asiantuntija.

        Granderin laitteesta, luulen vaan että siinä laitteessa on sisällä magneetit. Veden magnetisointilaitteita myyvät muutkin firmat kovaan hintaan. Jos granderin laitteessa on sisällä sitä informaatiovettä niin sehän hölskyisi siellä kun ravistaa. Mutta jos siinä on magneetit niin sen voisi todeta gaus-mittarilla tai sitten vaikka rautanauloilla tai klemmareilla,niitä kun viskaa laitetta päin niin pitäisi napsahtaa kylkeen kiinni. Tuolla granderin sivulla olleesta mallikuvasta voisi hyvin nähdä miten magneetit on
        sijoiteltu: - - - vesi kiertäisi miinusnapojen välistä sekä plusnapojen välistä (tai päinvastoin). Luulen että laitteen omistajat tietävät mistä on kyse, mutteivät kerro.
        Jos kyseessä informaatiovesi,niin miksei mitenkään kerro sen valmistuksesta ym. edes jotain seikkoja. Sitten kyseessä olisi jonkinlainen homeopaattinen vaikutus, mutta ilman suoraa kosketusta veteen.
        Edcar Cayce aikoinaan suositteli vesihoitoja kultasulfaatilla tai jollain vastaavalla,mutta siinä käytettiin suoran kosketuksen lisäksi sähkövirtaa.

        -


      • mh777

        Täytyy korjata itseäni,nimittäin muistin väärin: Caycen hoito ei ollutkaan mikään kylpy (vaikka niitäkin suositteli) vaan "märkäparisto"-hoito, jossa sähkö johdettiin kultakloridin kautta johtoa pitkin hoidettavan ruumiiseen. Kullan antama värähtely siirtyi sähköisesti johtoa pitkin. Laite piti ladata uudestaan täyttämällä säiliö uudelleen kuukauden välein kultakloridilla.

        Tässä on siis jotain samantapaista kuin Granderin laitteessa väitetään olevan, sillä erolla ettei granderilla ole sähköä laitteessaan eikä sitä tarvitse ladata uudestaan (mikä tekee siitä mahdottoman?).

        -


      • mh777
        mh777 kirjoitti:

        Täytyy korjata itseäni,nimittäin muistin väärin: Caycen hoito ei ollutkaan mikään kylpy (vaikka niitäkin suositteli) vaan "märkäparisto"-hoito, jossa sähkö johdettiin kultakloridin kautta johtoa pitkin hoidettavan ruumiiseen. Kullan antama värähtely siirtyi sähköisesti johtoa pitkin. Laite piti ladata uudestaan täyttämällä säiliö uudelleen kuukauden välein kultakloridilla.

        Tässä on siis jotain samantapaista kuin Granderin laitteessa väitetään olevan, sillä erolla ettei granderilla ole sähköä laitteessaan eikä sitä tarvitse ladata uudestaan (mikä tekee siitä mahdottoman?).

        -

        Grander vedenenergisoija paljastettu! Katso video:
        Wie funktioniert Grander / Grander How-To
        https://www.youtube.com/watch?v=UWSUczX67Js

        ,
        ,
        ,
        ,
        Olin väärässä oletuksessani että sisältä löytynee magneetteja, niitä ei ollut.
        Videolla laite sahataan halki, sisällä todella on nestettä (en olisi uskonut), sekä kuparilevyjä. Videolla sanotaan että neste on elektrolyyttiä. Laite olisi siis ikäänkuin paristo, akku, tai kondersaattori. Jonkinlainen sähkövirta varmaankin siitä löytyy (virtaava vesi voi tuottaa suurenkin jännitevarauksen). Epäselvää on että onko neste todella elektrolyyttiä mitä paristoissa käytetään, vaiko jonkinlaista vettä kuten Grander väittää. Elektrolyysin avulla nesteestä saattaisi todella siirtyä "jotain" virtaavaan veteenkin, tai ainakin jonkinlainen vaikutus on mahdollinen.
        Jos Grander olisi alusta asti rehellisesti kertonut millä periaatteella laite toimii niin uskottavuus olisi parempi kuin nyt on.


    • Sumi L

      Tiedemiehetkö luovuttamassa palkintoa Granderille?

      http://www.grander.com/en/johann-grander/awards

      Kyllä putkistoista tulee puhdasta vettä ja aina...

      Niinhän se neiti Räsänenkin laittasi mielellään akupunktion pannaan, vaikka länsimaiset klinikat ovat yhä enemmässä määrin ottamassa akupunktion kylkiäiseksi. Etsivä löytää...

    • Helmiäinen

      Mitä mieltä porukka on tuosta Avaruusolennot Keskuudessamme (Aliens Among Us) videosta?

      Kiinnostaisi keskustelu videon aiheen ympäriltä. :)

    • Sori että meni keskustelu vähän offtopic. Uuden Seelannin oikeuslaitos ei ole sama asia kuin Suomen oikeuslaitos tai EU. Mikä estää haastamasta kaikki Suomen jälleenmyyjät oikeuteen, niitä on useita kymmeniä, ellei satoja tänä päivänä. Suomessa eikä EU:ssa myynti ole kiellettyä mutta voithan sinä haastaa yhtiön oikeuteen jos siltä tuntuu?
      Sitten ketjun aloittamaan viestiin. Katselin videota jotain about 5 min. ajan ja ihan tuttua asiaa siinä Kalevi toi esille. Paremmalla ajalla yritän katsoa videon kokonaan.

      • näin se vaan menee

        Kyllä se kuule ihan humpuukiksi on todettu ja sillä ihmisiä kusettaneita Uudessa Seelannissa korvauksiin tuomittu.


    • Sumi L

      Mielenkiintoista matskua Kalevilta!

    • Ihan tuttua asiaa josta Kalevi on puhunut jo ainakin viimeiset 25-vuotta. Constance Demby: n Novus Magnificat Throught The Stargate vuodelta 1986 soi tuossa taustalla, itselläni on myös tuo CD kotona. Kalevin kirjoista sen verran, että UOK II-III kirjasta annettiin ensin tuo III-osan tieto kirjoitettavaksi. Sivuja paksummassa (v.1996) Epistolassa, kuten Kalevi kirjaansa kutsuu, on 870-sivua.

      • Grander jatkoi siitä mihin Schauberger oli päässyt tutkimuksissaan. Niinhän se on että lääketeollisuus on maailman toiseksi suurin business, edelle menee vain sotateollisuus, jossa liikkuvat kaikista suurimmat rahat. Näistä molemmista löytyy "yllättäen" samoja omistavia tahoja.


      • Taustamusiikki

        on Kosmoksen kosketus?


      • Taustamusiikki kirjoitti:

        on Kosmoksen kosketus?

        Täällä oltiin hereillä. Kyllä vaan. Kyseessä Talasman Tommin sävellys takavuosilta, josta itselläni on sellainen raakakopio jonka Tommilta sain joskus kauan sitten.Hyvä että korjasit.Se Dembyn musiikki on ollut myös mukana monella luennolla.


    • Elämänkokeiluplaneetalla Kalevi tarkoittaa ainakin sitä, että nykyihmisellä, Homo Sapiens, on ollut monta edeltäjää, joista tämä Sapiens on sitten tänne jäänyt. Täällä teilataan heti asiat, jotka eivät mene heti kättelyssä sinne omaan jakeluun, joita ei siis ymmärretä mitä on oikeasti tarkoitettu.

    • HessuHeikki

      Suomen ufoskene on aika jännä kyllä, vähän piilossa ollu porukka mutta eiköhän ne ala sieltä heräileen koloistaan. :D

      • UfoSetä

        Joo 2012 meni jo, mutta 2015 vaikuttaa mielenkiintoiselta. :)


      • UfoSetä kirjoitti:

        Joo 2012 meni jo, mutta 2015 vaikuttaa mielenkiintoiselta. :)

        Tuleeko tänä vuonna se suuri Disclosure? Miltä sisäpiiriläisestä vaikuttaa?


    • Niimpä ja Kalevi tietää myös että hänestä on täällä kirjoiteltu.

    • Miten on?

      Onko Riikosella jotakin yliluonnollista kykyä todisteeksi puheilleen? Onko hän esimerkiksi ennustanut jotakin oikein tai levitoinut? Osaako hän lukea ajatuksia tai puhua kielillä tai onko hänellä parantajan lahja? Onko hän itse keksinyt jotakin merkittävää ja nerokasta? Onko hän esittänyt kuvia tai videoita jostakin paranormaalista?

      Vai onko kaikki vain puheita, väitteitä ja showta? Järkeily ja teorisointi ei ole paranormaali kyky eikä todiste kontakteista.

      • UfoKeisari

        Kalevilla on mm. jännä auto-onnettomuus jossa auto meni ihan tuusan nuuskaksi, mutta silti Kaleville ei käynyt mitään. Tässä vaiheessa Kalevi koki myös kuolemanrajakokemuksen jonka aikana sai päättää, että meneekö tasoille vai jatkaako elämää.

        Paljon mielenkiintoisia asioita Kalevi kokenut ja kertonut niistä mm. luennoillaan. :)


      • UfoKeisari kirjoitti:

        Kalevilla on mm. jännä auto-onnettomuus jossa auto meni ihan tuusan nuuskaksi, mutta silti Kaleville ei käynyt mitään. Tässä vaiheessa Kalevi koki myös kuolemanrajakokemuksen jonka aikana sai päättää, että meneekö tasoille vai jatkaako elämää.

        Paljon mielenkiintoisia asioita Kalevi kokenut ja kertonut niistä mm. luennoillaan. :)

        Itseasiassa on ollut parissakin autokolarissa.


    • Hupsis ukkoko se täällä tyhmiä kyselee?

      • Niin miten on?

        Ihan tosissani esitin kysymyksen. Kun en itse tiedä enkä tunne niin silloin kysyn.


      • Niin miten on? kirjoitti:

        Ihan tosissani esitin kysymyksen. Kun en itse tiedä enkä tunne niin silloin kysyn.

        Anonyymi nikki esitti ihan tosissaan kysymyksen. Saahan sitä kysellä, raja pitää johonkin vetää ja se alkaa olla tässä.


    • fsbnsdb

      Etsivä löytää...

      • Nimenomaan, etsivä löytää.


      • Ok se siitä
        andro kirjoitti:

        Nimenomaan, etsivä löytää.

        Eli suomeksi sanottuna Kalevilla ei ole mitään muuta kuin ikiomat juttunsa ja mielikuvituksensa. Eipä tarvitse enempää aiheesta sitten tietääkään. Käsittämätöntä että jos joku puhuu paljon niin häntä tulee automaattisesti uskoa.


    • Sinä et tunne Kalevia. Kyse ei todellakaan ole siitä että jos joku puhuu paljon, niin häntä tulee uskoa. Anonyyminä täällä voi kirjoitella ihan mitä vaan.

      • Puheita vai tekoja?

        No miten et pysty vastaamaan yksinkertaisiin kysymyksiin? En ole arvostellut Kalevia mutta en ole myöskään saanut vastausta että mikä ukko hän on miehiään. Meriitteihin tarvitaan meriittejä ja titteleihin jotakin osaamista. Onko Riikosella meriittejä, titteleitä, osaamista tai erityistaitoja?

        Uskottavimmatkin luennot ovat vain luentoja mikäli niissä ei esitetä tutkimustuloksia todisteineen. Jos itse piirtää ufokuvan ja kertoo sellaisista niin tuleeko kertomukseen suhtautua vakavasti?


      • Maija-Luoto
        Puheita vai tekoja? kirjoitti:

        No miten et pysty vastaamaan yksinkertaisiin kysymyksiin? En ole arvostellut Kalevia mutta en ole myöskään saanut vastausta että mikä ukko hän on miehiään. Meriitteihin tarvitaan meriittejä ja titteleihin jotakin osaamista. Onko Riikosella meriittejä, titteleitä, osaamista tai erityistaitoja?

        Uskottavimmatkin luennot ovat vain luentoja mikäli niissä ei esitetä tutkimustuloksia todisteineen. Jos itse piirtää ufokuvan ja kertoo sellaisista niin tuleeko kertomukseen suhtautua vakavasti?

        Tutkimustuloksia mistä? Kalevi puhuu laajasti eri asioista, monista joita ei ole vielä päästy tieteellisesti tutkimaan. Esim. avaruusolentojen bilologiaa ei ole vielä tieteellisesti julkisesti tutkittu, mutta Kalevi osaa videoilla kertoa miten erilaiset avaruusolennot mudostuvat.

        Joskus aikoinaan kun alettiin puhumaan bakteereista, että sellasia pikkumölliäisiä liikkuu ja ennen leikkausta pitäisi pestä kädet, niin tällaisille jutuille naurettiin. Sitten myöhemmin asia voitiin todistaa kun mikroskoopit keksittiin. Se, että jostain asiasta ei ole vielä tutkimusta ei muuta tosiasioita mihinkään suuntiin, kaikki uudet asiat alkavat tällä jännällä vaiheella jossa on paljon epäuskoa, kritiikkiä ja mm. naurunalaisuutta ja mollaamista... sitten lopulta asiat todetaan tosiasioiksi ja itsestäänselvyyksiksi.

        Monet täällä tuntuvat puhuvan asioista joilla heistä ei ole mitään tietoa, kysymykset jäävät ilmoille keskitiehen, kun niiden esittäjä olisi voinut katsoa http://secretsopen.com sivustolta videot läpi ja kommentoida niitä yksityiskohtaisesti. :)


      • eilien-

        Mitähän sinäkin sekoilet, avaruusolentojen biologiaa, heh heh


    • Kalevi tuossa soitti minulle hetki sitten. Aivan kuten aavistelinkin, ei tuo Uuden Seelannin (Grander) tapauskaan ole noin mustavalkoinen, mitä maksettu trolli täällä kirjoitteli. Suomessa n. 100 kauppapuutarhaa käyttää Grander laitteita.

      • Biologi.

        Saisimmeko listan näistä kauppapuutarhoista, kiitos.


      • haha :)
        Biologi. kirjoitti:

        Saisimmeko listan näistä kauppapuutarhoista, kiitos.

        Eipä taida löytyä ensimmäistäkään...


      • haha :) kirjoitti:

        Eipä taida löytyä ensimmäistäkään...

        Todistappa se ettei löydy ensimmäistäkään. Jospa maksettu trolli nyt sitten näkisi itse sen verran vaivaa palkkansa eteen ja osoittaisi meille, ettei ole olemassa sitä ensimmäistäkään kauppapuutarhaa, joka Grander vettä käyttää kasteluvetenä.
        Itse kun en ole jälleenmyyjä, joten asia kuuluu paremminkin jälleenmyyjille/maahantuojalle tästä eteenpäin. Tietosuojan puolestakin asiaa katsoen, pitää varmasti saada ensin lupa nimien listaamiseen jokaiselta jälleenmyyjältä erikseen?


      • haha :)
        andro kirjoitti:

        Todistappa se ettei löydy ensimmäistäkään. Jospa maksettu trolli nyt sitten näkisi itse sen verran vaivaa palkkansa eteen ja osoittaisi meille, ettei ole olemassa sitä ensimmäistäkään kauppapuutarhaa, joka Grander vettä käyttää kasteluvetenä.
        Itse kun en ole jälleenmyyjä, joten asia kuuluu paremminkin jälleenmyyjille/maahantuojalle tästä eteenpäin. Tietosuojan puolestakin asiaa katsoen, pitää varmasti saada ensin lupa nimien listaamiseen jokaiselta jälleenmyyjältä erikseen?

        SInä esitit väitten, että 100 kauppapuutarhaa käyttää tuota humpuukituotetta. Vastaa nyt huutoosi ja esitä todisteet vai valehtelitko?


      • haha :) kirjoitti:

        SInä esitit väitten, että 100 kauppapuutarhaa käyttää tuota humpuukituotetta. Vastaa nyt huutoosi ja esitä todisteet vai valehtelitko?

        En ole jälleenmyyjä kuten edellä totesin. Olen kyllä informoinut tahoja, jotka jälleenmyyjinä toimivat, joten asia jää heidän päätettäväkseen, miten ja missä ajassa asiaan vastaavat tai jättävät vastamaatta. MInä en heidän kiireistään tiedä, joten kannattaa varmaan odotella hieman pidempään kuin 9 minuuttia, ennenkuin kommentoit mitään.


      • haha :)
        andro kirjoitti:

        En ole jälleenmyyjä kuten edellä totesin. Olen kyllä informoinut tahoja, jotka jälleenmyyjinä toimivat, joten asia jää heidän päätettäväkseen, miten ja missä ajassa asiaan vastaavat tai jättävät vastamaatta. MInä en heidän kiireistään tiedä, joten kannattaa varmaan odotella hieman pidempään kuin 9 minuuttia, ennenkuin kommentoit mitään.

        En aio pidättää hengitystäni sitä odotellessa...


      • älä ruoki trollia
        andro kirjoitti:

        En ole jälleenmyyjä kuten edellä totesin. Olen kyllä informoinut tahoja, jotka jälleenmyyjinä toimivat, joten asia jää heidän päätettäväkseen, miten ja missä ajassa asiaan vastaavat tai jättävät vastamaatta. MInä en heidän kiireistään tiedä, joten kannattaa varmaan odotella hieman pidempään kuin 9 minuuttia, ennenkuin kommentoit mitään.

        Sinuna en ruokkisi tuota palstan vakiotrollia, krääkk-krääkk!!
        Ei maksa vaivaa.


      • älä ruoki trollia kirjoitti:

        Sinuna en ruokkisi tuota palstan vakiotrollia, krääkk-krääkk!!
        Ei maksa vaivaa.

        Jaksoi sentään 15 minuuttia olla hiljaa.Trolli on kyseessä se on selvä asia.Anonyyminä on helppo heitellä ihan mitä vaan.


      • anonyymi myös
        andro kirjoitti:

        Jaksoi sentään 15 minuuttia olla hiljaa.Trolli on kyseessä se on selvä asia.Anonyyminä on helppo heitellä ihan mitä vaan.

        Maksaako sinulle joku tuon hölynpölytuotteen suosittelusta? Herkkäuskoisille voidaan mukatieteellisyydellä syöttää näköjään aivan mitä huttua tahansa, vaikka "energisoitua vettä"...


      • andro kirjoitti:

        Jaksoi sentään 15 minuuttia olla hiljaa.Trolli on kyseessä se on selvä asia.Anonyyminä on helppo heitellä ihan mitä vaan.

        Humpuuki on humpuukia vaikka siihen uskoisi 7 mrd ihmistä.


      • näin se menee
        kekek-kekek kirjoitti:

        Humpuuki on humpuukia vaikka siihen uskoisi 7 mrd ihmistä.

        Kautta aikojen on ollut käärmeöljyn kauppiaita. Entisinä aikoina myivät tuotteitaan hevosvankkureista ja nykyään internetissä. Niin kauan kun on herkkäuskoisia ihmisiä, on myös niitä jotka heistä hyötyvät.


      • Biologi.
        näin se menee kirjoitti:

        Kautta aikojen on ollut käärmeöljyn kauppiaita. Entisinä aikoina myivät tuotteitaan hevosvankkureista ja nykyään internetissä. Niin kauan kun on herkkäuskoisia ihmisiä, on myös niitä jotka heistä hyötyvät.

        Eli ei ilmeisestikään löydy mitään kauppapuutarhoja, olisin mielelläni käynyt tutustumassa näiden kauppapuutarhojen tuotteisiin ja siihen kuinka paljon paremmin ne ovat kasvaneet "informaatiovedellä".


      • Hydrologi
        Biologi. kirjoitti:

        Eli ei ilmeisestikään löydy mitään kauppapuutarhoja, olisin mielelläni käynyt tutustumassa näiden kauppapuutarhojen tuotteisiin ja siihen kuinka paljon paremmin ne ovat kasvaneet "informaatiovedellä".

        Multinikki haluaisi mielellään listan puutarhoista, joiden tuotteet julistaisi sitten "humpuukiksi". Älä Andro missään tapauksessa anna mitään listaa näistä yrityksistä. Biologi voisi halutessaan ottaa itsekkin selvää asiasta, mutta asia ei oikeasti kiinnosta häntä. Ainoastaan tuotteen ja yritysten mustamaalaaminen on hänellä tavoitteena.


      • Biologi

        Jahas, sitä on sitten heti multinikki jos erehtyy kyselemään lisää jostakin asiasta.

        En usko tähän kauppapuutarhajuttuun.


      • ornitologi

        On sinullakin aika outo ongelma!


      • Uhvo

        Kyllä todellakin täytyy olla jotain ongelmia jos uskoo tällaisiin Grander laitteisiin, informaatiovettä, heh heh.


      • GRA

        Aikuiset ihmiset uskoo moiseen höpinään.


      • wasserspielen

        "... sillä vesi on elämä."

        Prof.tri Yuri Rachmanin. Venäjän Luonnontieteiden Akatemian varapuheenjohtaja, Moskovan Humaaniekologian ja Ympäristölääketieteen laitoksen johtaja ja WHO:n asiantuntijajäsen, Johannes Koppensteinerin haastattelussa.

        Teidän laitoksessanne on jo kuuden vuoden ajan tutkittu Grander Teknologiaa. Mitä voitte kertoa siitä?

        Kun aloimme 1997 tutkia Grander Teknologiaa, oli meillä jo noin kahdenkymmenen vuoden tutkimuskokemukset erilaisista ei-perinteisistä vesiteknologioista, joilla muutetaan veden rakennetta. Näitä olivat mm.korkea- ja matalalämpötilakäsittelyt, kavitaatio-impulssit, kylmän plasman vaikutukset, lasersäteily, matala- ja korkeajännityspurkaukset, sähkökemialliset, magneettiset, sähkömagneettiset käsittelyt ja monet muut.
        Emme tiedä miten jOhan Grander käsittelee vettä. Mutta yhden asian voimme sanoa varmuudella: olemme nyt tutkineet kuuden vuoden ajan (1997-2003) perusteellisesti sen vaikutuksia mikro-orkanismeihin, eläimiin ja ihmisiin, emmekä ole kertaakaan todenneet mitään negatiivisia vaikutuksia.

        Aloitimme mikro-organismeista, koska ne reagoivat veden rakenteeseen usein hyvin herkästi. Tutkimuksemme kohteena on ollut yksitoista ryhmää patogeenisia eli taudinaiheuttajabakteereja ja näennäispatogeenisia bakteereja, kuten esim. salmonella. Grander Teknologian vaikutuksesta näiden bakteerien häviäminen nopeutuu, jonka päättelemme johtuvan siitä, että veden tarjoama ympäristö on muuttunut. Lisäksi havaitsimme, että itsepuhdistuskyky ja mikrobiologinen stabiliteetti lisääntyvät.

        Monet vesilaitokset käyttävät pintavettä juomaveden valmistukseen. siinä on usein pieniä määriä orgaanisia yhdisteitä, jotka liukenevat veteen. Kun vesi desifioidaan kloorilla, syntyy ns. kloorattuja hiilivetyjä - vaarallisia yhdisteitä, koska niillä voi olla perimää vaihingoittavia tai syöpää aiheuttavia vaikutuksia. meitä kiinnosti se, mitä tapahtuu, kun käsittelemme Grander Teknologialla vettä, jolla tiedämme olevan mutaatioita aiheuttavia ominaisuuksia. Monissa erilaisilla vesillä suoritetuissa kokeissa totesimme yksiselitteisesti, että Grander Teknologian vaikutuksesta nämä ominaisuudet vähenivät merkittävästi.

        Mitä kokeita suorititte?

        Äskettäin saimme päätökseen tutkimuskokonaisuuden, jossa tutkimme ihmisiä eittäin tiukoilla tieteellisillä menetelmillä. Yhdistimme perinteisiin soluanalyysimenetelmiin uudempia ei -perinteisiä diagnoositekniikoita. Eri ryhmät saivat juodakseen erilaisia vesiä, mutta koehenkilöt eivät tienneet mitä vettä he joivat.

        Ensimmäisenä huomasimme, että jo muutaman viikon jälkeen tapahtui parannuksia vatsan ja suoliston alueella. Vieläkin selvempiä olivat tulokset tutkimuksista, joissa otimme näytteitä nenän ja suun limakalvoilta ja tutkimme niiden soluja.

        Te lähdette Venäjän terveysministeriön edustajana Geneveen WHO:n kokoukseen?

        Kyllä, lähden sellaisen työryhmän loppukokoukseen, joka laatii "ohjeita juomaveden laatutarkkailuun". Me eli kansainvälinen rthmä asiantuntijoita, tapaamme kymmenen vuoden välein käsittelemään tätä aihetta. Periaatteessa edellisten kymmenen vuoden kokemukset liitetään aina osaksi näitä ohjeita.

        Viettekö mukananne uusia tuloksia ja ehdotuksia?

        Kyllä meillä on muutamia teemoja, joista pitäisi keskustella. On tärkeätä, että voimme raportoida muiden maiden edustajille omia tutkimustuloksiamme. Tärkein teema on ehkä se, kun juomavettä desinfioidaan kloorilla, muodostuu siihen haitallisia orgaanisia kloorihiilivetyjä. Vaadimme, että määrättyjä yhdisteitä tutkitaan tarkemmin tulevaisuudessa, jotta niille saadaan raja-arvot ja normit.

        Yli kahdenkymmenen vuoden tutkimuksissa olemme päätyneet siihen, että juomaveden laaduntarkkailuun on otettava mukaan myös fysikaaliset parametrit, koska ne ovat terveydellisistä syistä ensiarvoisen tärkeitä. Juomaveden bakteriologinen stabiliteetti on tärkeä tekijä. Vesijohtovedessä se ei ole niinkään ongelmallista, koska aikaa sen valmistuksesta kulutukseen kuluu tavallisesti vain muutama tunti, korkeintaan pari päivää. Pullotetun veden kanssa on jo vaikeampaa. Pullotuksesta kulutukseen vierähtää usein muutama kuukausi jopa vuosi tai enemmän. Myös tätä varten olisi tarpeen laatia määräykset.

        Artikkeli Grander Journal III -julkaisusta.


      • Hyvinvörkkii

        Kummasti trollit hiljenee kun tieteellistä tutkimustulosta tänne laittaa.


      • näinon

        Se on nyt niin moneen kertaan jo tässäkin ketjussa pelkäksi humpuukiksi osoitettu, että ei ole tarvetta enään toistaa. Siksi täysipäiset ovat tässä ketjussa hiljentyneet ja enään vain trollit riekkuvat.


      • Jouh
        kekek-kekek kirjoitti:

        http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2011/04/kun-pelkka-vesi-ei-riita.html

        Hih hih.

        No tuosta kapeakatseisten skeptikkojen raamatusta ne totuuden löytyykin. Ajatelkaa, että jos maailma olisi täynnä kekekin tapaisia putkinäkö-skeptikkoja, niin maailmassa ei kukaan yrittäisi löytää mitään uutta, saatikka tutkia. Todelliset skeptikot sen sijaan, eivät sulje mitään mahdollisuutta pois, vaan tutkijat ja antavat tilaa uusille mahdollisuuksille. Mitä siis putkinäkö skeptikot tekevät? He istuvat sohvan pohjalla ja syvällä ja pyytävät, että heidän nenän eteen tuodaan todisteita, josta he antavat tuomionsa.


      • Hyvinvörkkii

        Hyvin nuo vörkkii, tyytyväisiä käyttäjiä on paljon. Tieteellistä tutkimusta on olemassa eikä mitään ole humpuukiksi osoitettu.


      • mahtavalaitehehheh

        "Hyvin nuo vörkkii"

        Miten sen vörkkimisen huomaa, oletko täynnä informaatiota?


      • kikukaki
        mahtavalaitehehheh kirjoitti:

        "Hyvin nuo vörkkii"

        Miten sen vörkkimisen huomaa, oletko täynnä informaatiota?

        Turha luulla, että tulemme sieltä sohvanpohjalta sinut nostamaan. Nouse ihan itse ylös.


    • Jupis

      Kannattaa nousta sohvanpohjalta ja etsiä ihan itse Grander jälleenmyyjät maailmalta.

      • Sohvanpohja

        Sinulla lienee jokin sohvanpohja fetissi.


    • jjuuu

      Niinhän se kekek-kekek Maa-planeettakin oli ennen kaiken keskus :D

      • Ei voida sanoa, missä on universumin keskus; siispä yhtä hyvin voi sanoa että Maa on universumin keskuksessa.


    • rtrwy

      ihan asiaahan tuo aloitusvideo oli, toki esittäjän omasta näkökulmasta.

    • hfghfghfh

      Tuon videon alkupuolella esitetään se entuudestaan monille tuttu ajatus, että maapallo olisi jonkinlainen koeplaneetta kehittyneemmille sivilisaatioille. Itse en siihen oikein usko. Kokeita tehdään yleensä, jotta opittaisiin jotain uutta ja tietääkseni aivan vastaavaa mikä tapahtuu nyt tässä hallintojärjestelmässä, on tapahtunut lukemattomissa toisissa vastaavanlaisissa järjestelmissä aikojen kuluessa jo ties kuinka monta kertaa. Järjestemiähän hallitsevat et-sivilisaatioiden sijaan Korkeimmat Voimat ("Jumala"). Korkeimmilla Voimilla tuskin voi olla mitään uutta opittavaa kolmannen ulottuvuuden maailmoista ja niiden asukkaista. Myöskään vankilaplaneetta maapallo tuskin on. Sen sijaan maapallo voi olla - ja todennäköisesti onkin - eräänlainen koululaitos, jossa asukkaat (sielut) oppivat uusia asioita ja saavat kaikki suuren mahdollisuuden edetä hengellisesti. Testi ja koe on usein vaikea sillä aiemmasta muistoja ei yleensä ole, eikä sielutietoisuuskaan aina ole helppoa saavuttaa. Hyväntahoisilla ihmisillä on kuitenkin yleensä aitoa uskoa ja toivoa, joka korjaa monia tiedollisia puutteita, mutta tietoakin tarvitaan (parhaimmillaan tieto jalostuu viisaudeksi).

      Uskon, että se mitä valintoja teemme tässä fyysisessä maailmassa ratkaisee pitkälti sen mitkä ovat lähtökohtamme korkeammalla tasolla kuoleman jälkeisessä henkimaailmassa. Helvetissä valinnan mahdollisuudet ovat luonnollisesti toisenlaiset kuin Valon maailmoissa. Helvettiin tosin ei joudu koskaan pelkän uskonpuutteen takia, eikä Helvetti ole ikuinenkaan.

      • fhfhfghgfh

        Niin, mikä mahtanee olla se suurin syy mikä tekee elämän haasteelliseksi ja usein hyvin vaikeaksikin tässä maailmassa? Se syy liittyy siihen, että tässä maailmassa on runsaasti erilaisia ja erilaisella kehitystasolla olevia sieluja. Sielujen kirjo vaihtelee suuresti hyvin positiivista ja hyväntahtoisista hyvin negatiiviisiin ja pahantahtoisiin...ja toisin kuin mm. kristinoppi opettaa, niin ihmiset eivät ole kaikki pohjimmiltaan hyviä... jokainen sielu voi kuitenkin muuttaa polkunsa suuntaa niin halutessaan. Avoimuus aidolle totuudelle on se avainasia hengellisessä ja henkisessä muutoksessa.

        Salaliittoteoria- ja mielenterveyspalstoilla on keskusteltu viime aikoina runsaastikin ns. gangstalking -ilmiöstä ja hyvinkin monet vakavan kiusaamisen ja vainoamisen uhrit ovat omakohtaisesti kokeneet laumasieluisuuteen sisältyvän pimeyden. Se on negatiivisuuden eräs yleinen ilmentymä nykyaikana. On helppoa mennä lauman mukana ja olla samaa mieltä, mutta usein onkin vaikeampi ajatella itsenäisesti ja kyseenalaistaa esimerkiksi vallalla olevia näkemyksiä ja toimintatapoja.

        Totuuden kieltämiseen liittyy usein jonkinlaista henkistä ja moraalista pelkuruutta. Sen sijaan, että me pyrkisimme tietämään ja ymmärtämään, saatamme kieltää esimerkiksi Korkeammat Voimat kokonaan.


      • suolamies

        Minä olen onnistunut karkottamaan suolalla kummituksia. Ei siinä sen korkeampia voimia tarvita !


      • Pieruerkka

        Itse karkotan kummituksia valkosipulilla, lisäksi piereskelen voimakkaasti.


      • sunmutsisx100

        ikinä kuullu "kappaleista" -> on niiku pienempi juttu, osiin koko härdelli, savvy? moron


    • an.ak

      Isokorvaisen olennon on laittanut esille. Tiedottajan oma alkuperäinen rotu kenties.

      Olentojen luokitus on valaiseva ja oikeansuuntainen. Hieno sumu tuossa videon loppukuvassa, on yksi kauneimmista Lohikäärmeen tähdistöstä.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kissansilmäsumu

      Nyt on tulossa/jo tullut iso pläjäys ihan uusia tähteläisiä niiden lisäksi tosiaan, jotka on jo käynnistäneet inkarnaationsa täällä tuhansia vuosia sitten. Maailma muuttuu reilunpuoleisesti.

      Nykyisen länsimaisen rodun mallikuvat on tuotettu valkoisen kääpiön nimeltään Sirius B taivasmaailmoista. Siriuksilla ei ole näin fyysistä muotokehoa. Sirius B oli ohikulkupaikka, liikenne tänne maahan ohjataan osittain Sirius B:n taivasmaailman kautta. Tuo ohikulkupaikka on täynnä hohtavaa valkoista valoa. Me olemme laskeutuneet tänne aikoinaan, monet tuhansiakin vuosia sitten, kauempaa kuin tuo lähin asema. Suurin osa tänne tulleista on tullut ylifyysisistä maailmoista.

      Intelligenssiä on etsittävä siis lähinnä ylifyysisiltä alueilta.

      Maassa on hyvin vähän pelkästään maasta evolvoituneita olentoja, jos ollenkaan, suurin osa muualta. Intelligenssi ja ihmismuodon kauneus on tuotettu muualta, maan alkuperäinen porukka on sangen robustia/jähmeää sakkia.

      https://www.youtube.com/watch?v=veTORxQ1nr8

      • an.ak

        Isokorvaisella olennolla tarkoitan tähteläistä esittävää patsasta.


      • Sfäärsföörstrollströll

        "Suurin osa tänne tulleista on tullut ylifyysisistä maailmoista."

        Ja ajatteletko niin, että ylifyysisiä sfäärejä on kaikkialla maailmankaikkeudessa, paitsi Maapallon kohdalla ei?

        " Intelligenssi ja ihmismuodon kauneus on tuotettu muualta"

        Kiäh kiäh

        Kyl muual on sent hianoo...


    • ufotutkija_95v

      Totta mies puhuu, vain finninaamaskepot voivat tuota epäillä !

    • Dilemma_teoriassa

      Vilpitön kysymys vesiriikosille ja grandiositeettisille granderkannattajilleen: Jos vesimolekyylillä on kerran muisti, niin mitä tapahtuu hyväuskoisen juodessa kusipään kertaalleen kuseman veden?

      • voehanves

        mieti itse sitä, mikäli juot jonkun vedenpuhdistuslaitoksen välittämää vettä!


    • hölyn

      Kaikella materialla on muisti. Lyöpä vasaralla läppärisi näyttöä kaaliin, niin kyllä se muisto siihen jää. Eri asia on tietenkin se, että joidenkin täytyy asiasta vakuuttua referoidusta ja vertaisarvioidusta kirjallisuudesta käsin.

      • Päätteles_tästä

        No, "veden muistista" ei ole kyetty tekemään vertaisarvioitua ja referoitua kirjallisuutta, kuten ei lentävästä spagettihirviöstäkään.


    • epäilyttää

      Jonkin sortin petos.

      • Itsepetosta

        Eihän se ole petos jos hölmö ostaa taikavettä 15.50€ / Litra, ainakaan niin kauan kuin hölmö uskoo ostamaansa taikaveteen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      305
      3408
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1379
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1260
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      168
      1078
    Aihe