Joku surullinen onnettomuus?

Lapsi auton alle?

Mitäpäs sattui Riihimäellä eilen illalla Hämeenkadun ja Valtakadun risteyksessä töistä tulo aikaan siellä oli ambulanssi suojatien kohdilla ja lastenrattaat nurin tienpenkalla onko lapsi jäänyt auton alle vai äiti tai isä?

17

895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mtv3 uutisista kopio

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/iakas-rattijuoppo-riihimaella-tormasi-lastenrattaisiin-suojatiella-ja-pakeni/4700576

      Riihimäellä tapahtui perjantaina iltapäivällä kello 16.30 aikaan onnettomuus, jossa oli kaikki ainekset tragediaan.

      85-vuotias päihtynyt mies ajoi Hämeenkadun ja Valtakadun risteyksessä henkilöautolla suojatietä ylittävän naisen työntämiä lastenrattaita päin.

      Törmäyksessä rattaat lensivät vastakkaisen ajokaistan yli tienpenkalle ja rattaissa ollut lapsi putosi rattaista ajoradalle.

      Hämeen poliisilaitoksen mukaan autoa ajanut mies oli pysähtynyt hetkeksi paikalle, mutta jatkanut pian matkaansa, jäämättä selvittämää asiaa. Silminnäkijät olivat saaneet ylös ajoneuvon rekisterinumeron, jonka perusteella poliisi tavoittikin autoilijan tämän kotoa.

      Iäkäs kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1.78 promillea. Mies myönsi ajaneensa autoa ja törmänneensä suojatiellä lastenrattaisiin, mutta ei osannut kertoa syytä paikalta poistumiselle.

      Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, vammantuottamuksesta ja liikennepaosta.

      Lapsi kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan. Alustavien tietojen mukaan lapsi loukkaantui lievästi onnettomuudessa.

    • Voimia uhrille

      Tuo sairaalaan viety lapsi on vasta neljävuotias tyttö mutta tarpeeksi vanha muistamaan järjettömän vaarin aiheuttaman ilmalennon ikänsä. Toivottavasti vanhuksen ajolupa perutaan loppuelämäksi.

    • ei vaihtoehtoja

      Kortti pois!

      • einomp

        Kuka kuskaa 4 v lastenvaunuissa?


      • ei autolla
        einomp kirjoitti:

        Kuka kuskaa 4 v lastenvaunuissa?

        Itsekin kuskasin lastani rattaissa jopa vanhemmaksi, kun matka kotoa keskustaan oli kolme kilometriä. Autoa ei ollut käytössä ja bussiin en halunnut rahoja tuhlata. Toki lapsi välillä käveli, mutta välillä oli hyvä huilata rattaissa. Ostokset kulki mukavasti alakorissa. Kesäkeleillä tietty pyöräiltiin ja talvella vedin pulkalla.


      • Uunona

        Ei 4 vuotiaalla vielä ole korttia


    • Hoivakoti Kurppa

      Kuvittelisin tuollaisen vanhuksen, joka ei osaa kertoa syytä käyttäytymiseensä eikä ymmärrä tekemisiään kuuluvan pikemminkin vanhainkotiin kuin liikenteeseen.

    • 14+7

      Luitteko uutisen? Ikä ei ole se juttu, vaan 1,78 promillen humalatila.

      • kokoomus

        Käydäänhän sitä ikäkausitarkastukset että vanhoilla päivillään saa korttinsa pitää. Kuuluu lääkärin tehtäviin ottaa kortti pois, tai ajattaa inssi uudelleen. Yhdistettynä 85v ja viina on vaarallinen yhdistelmä, molemmat hidastaa reaktiokykyä.
        Ei silti tuon ikäinen hyväkuntoinen ihminen edes kelpaa vanhainkotiin.


    • Viikonloppuiskä

      Neuvoisin kaikkia Lastenvaunuja sun lastenrattaita lykkiviä odottamaan suojatien edessä, että saapuva auto pysähtyy sama koskee lapsiaan pulkassa vetäviä tämä äiti ei odottanut ja nyt kävi näin. Muistakaa, ettei kaikilla ole jarrut kunnossa saati hoksottimet varsinkaan rattijuopoilla. En kuuna päivänä työntäisi lasta auton eteen ennenkuin auto on pysähtynyt vaikka se hiljentäisi kuinka, olen puhunut.

      • kokoomus

        Hyvin ohjeistettu, sopii käyttää vaikka ilman rattaitakin. Pulkka siellä perässä tulemassa on ihan vihon viimeinen kapistus, voi jäädä huomaamatta nuoreltakin. Varsinkin pimeään aikaan.


      • 70%jalkasin30%autolla

        Tuntuu välillä ettei jotkut jalankulkijat ymmärrä talviliukkaalla ettei auto välttämättä pysähdy heti, kun hypitään sieltä piilosta tielle katsomatta sen kummemmin. En puolusta tässä autoilijoita tai ketään, mutta järki käteen liikenteessä, myös jalankulkijat.


    • niinpäniin

      ei se odottaminenkaan aina auta
      joskus vuosia sitten meinasi itselle ja lapselle käydä samoin, kun suojatien eteen pysähtynyt vanhempi mies keksikin lähteä liikkeelle.Takana oli pysähtyneenä jo pari muutakin autoa, kyllä niidenkin kuskien leuka putosi lattiaan kun tilanteen huomasivat, onneksi ehdin vaunut kiskaista alta pois.

    • mikäs nyt

      Taas oli iäkäs kuski ajanut pariskunnan päälle suojatiellä.

    • turhautunut2

      onko se teille automobiilin käyttäjille niin vaikea asia tajuta, että suojatien kohdalla pitää pysähtyä jos ihminen haluaa ylittää sen. ja on ihmeellistä kun ei viitsitä edes hidastaa tällaiseen hengenvaaralliseen risteykseen ja katsoa ympärille. riksussa riittää näitä kuolemanloukkuja ja kädettömiä puusilmiä sekä rattijuoppoja. Varokaa! ihan turha itkeä yhtään mitään jalankulkijoista, kun 90% autoilijoista ei noudata ehkä tärkeintä liikennesääntöä. kortti pois niiltä jotka ei pysähdy niin alkaako sitten mennä kaaliin?

      • klklklgbk

        Kyllä se olis jalankulku kiellettävä kaupunkien keskustoissa nyt. Suojatiet pois lisää parkkipaikkoja.Kaupungin laitamille jotku samanlaiset tienylityssillat ku eläimille on tehty riista-aitoihin että pääsevät toiselle puolelle tietä. Ja se polkupyöräily pitäis kieltää lailla kaupunkialueilla. Sotkekoon munat vaahdossa syrjäteillä missä eivät oo autoilijoitten jatkuvana riesana.


      • naullankanthaan

        JUURIKIN NÄIN!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe