Mikä ulkoinen kovalevy LG tv:n tallennukseen?

lg60

Eli minkähän merkin kovalevyt noissa toimii tallennuksessa...erillisellä virtalähteellä nyt varmasti oltava ainakin (HD)?

7

15125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Buffaloa peliin..

      Kun tv:n mallinumeroa ei ollut, niin laitetaan yleisluonteinen vastaus eri merkistä.
      Mitä siellä takaseinän HDD-liittimen vieressä lukee? Päivällä katselin liikkeessä yhden Samsungin liitäntöjä ja siinä luki HDD:lle tarkoitetussa USB:ssä 5 V / 1,0 A. Omassa Sonyssa ei tehomerkintää ole, mutta hyvin se Buffalon teraisia pyörittää;) Onko tv:si teknisissä tiedoissa mainittu, paljonko se antaa virtaa HDD:lle tarkoitetusta USB:stä?

      Sonyn ominaisuuksia:
      Sonyyn voi "rekisteröidä" 8 kpl USB-massamuisteja. Minimikoko on 32 gigaa, joten USB-muistitikku kelpaa vaikkapa ajan siirtoon. Maksimikoko on 2T. Kun USB-levy kytketään HDD-portiin, niin tv "rekisteröidessään" levyn tyhjentää sen ja salaa tallenteet. Kun levy palautetaan muuhun käyttöön, niin "rekisteröinti" puretaan tv:llä ja tallenteet poistetaan. USB-levy toimii rekisteröitynä vain tässä yhdessä tv:ssä. Sillä voi tallentaa pelkästään digitaalisilta tv-kanavilta ja USB-massamuistin pitää olla suoraan kytkettynä HDD-portiin..

    • tarkista valmistajal

      Televisiosi valmistajan kotisivulla voi ja pitäisikin olla olla tieto testatuista ja varmasti toimivista kovalevyistä. Kannattaa googlatakin. Kaikki kovalevyt eivät toimi riittävän hyvin, esim. käynnistyvät liian hitaasti ja ajastetut tallennukset voivat epäonnistua ja ajansiirtoa käytettäessä kanavanvaihto tai jopa tv:n käynnistyminen voi hidastella ja jumitella, ja jollain toisella kovalevyllä ei olisi mitään ongelmaa.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/USB
      "Standardin mukainen virransyöttö (esimerkiksi tietokoneesta) on 500 mA versioon USB 2.0 saakka ja 900 mA USB 3.0 liittimen kautta."

      Eli kovin paljoa virtaa sieltä ei saa ja kovalevyt toimivat vähällä virralla. Eli ei pitäisi olla tarvetta sellaiselle mallille, jossa on erillinen virtalähde.

      Omassa tv:ssäni on jopa USB 3.0-portti tallentavalle kovalevylle. Syynä kai se, että tv:ssäni on kaksoisvirittimet eli 2xDVB-T2 ja 2xDVB-C ja pitää pystyä tallentamaan vaikka kahta HD-kanavaa yhtä aikaa ja vielä katsomaan aiempaa HD-tallennetta. Olen käyttänyt pelkkään katseluun ulkoisia kovalevyjä USB 2.0-porteissakin ilman virtalähdettä.

    • lg60

      Oho täällähän kerrankin asiallisia vastauksia! Mallihan oli siis pb660v.
      Hdd pistokkeessa ei lue mitään tietoja enkä löydä niitä kyllä noista ohjeistakaan. Gigantin myyjä vaan sanoi että tarvitsee ulkopuolisen virtalähteen ettei pätki hd kuvaa tallentaessa. Netistä kun lukee nii monella tuntuu toimivan ihan hyvin normaalilla muistitikullakin että tiedä sitten näistä....

      Ei vaan viittis ostaa testausmielessä yli satasen levyä jos ei sitten pelaakaan. Jos jollain on omassa käytössä joku levy ja faktatietoa niin mielellään ostais kerralla jo hyväksi todetun :)

      • tarkista valmistajal

        Eka hakutulos: :-)
        http://www.lg.com/uk/support-product/lg-60PB660V#

        Seillä käyttöohjeessa (kopioin tuohon alle) kerrotaan, että suositus että "nimellisvirta alle 500 mA", mutta myös suositellaan virtalähteellisen kovalevyn käyttöä kai varmuuden vuoksi. En nähnyt LG:n sivulla listaa suositelluista kovalevyistä , mutta ainakin Buffalon USB-portista virtansa ottavat levyt ovat olleet hyviä. Minullakin sellainen teran levy (ainakin Panasonicin kotisivuillakin taisi olla suositus).

        ---

        "USB-tallennuslaitteen käyttäminen - varoitus

        Jos USB-muistiin sisältyy automaattinen tunnistusohjelma tai siinä on oma ohjain, se ei ehkä toimi.
        Jotkin USB-muistit eivät ehkä toimi lainkaan tai toimivat virheellisesti.
        Jos käytössä on USB-jatkokaapeli, USB-laitetta ei ehkä havaita tai se ei toimi kunnolla.
        Käytä vain sellaisia USB-muisteja, jotka on alustettu Windows FAT32- tai NTFS -tiedostojärjestelmään.
        Jos käytössä on ulkoinen USB-kiintolevy, suosituksena on käyttää laitetta, joiden nimellisjännite on alle 5 V ja nimellisvirta alle 500 mA
        Suositus: Käytä USB-keskitintä tai kiintolevyä virtalähteen kanssa. (Jos virtalähde ei riitä, USB-tallennuslaitetta ei ehkä havaita kunnolla.)
        On suositeltavaa, että käytettävä USB-muisti on alle 32 Gt ja USB-kiintolevy alle 2 Tt.
        Jos virransäästötoimintoa hyödyntävä USB-kiintolevy ei toimi oikein, katkaise virta ja kytke se takaisin. Lisätietoja on USB-kiintolevyn käyttöoppaassa.
        USB-muistissa olevat tiedot voivat vahingoittua, joten tärkeät tiedostot on syytä varmuuskopioida toiseen laitteeseen. Tietojen ylläpito on käyttäjän vastuulla eikä valmistaja vastaa tietojen menetyksistä. "

        ---


      • nfnkxxnfndnbxkfldnxn

        "Gigantin myyjä vaan sanoi "

        Joo ja seuraavaksi kysy lehmältä kevytmaidosta:)

        Hd-kanavia tallentaessa oleellista on kirjoitusnopeuden riittäminen. Usb-sovittimilla liikutaan usein aika siinä rajalla. Osa sovittimista toimi oman sony bravian kanssa ok, osa oli linuxilla tekemäni luku/kirjoitusnopeustestin mukaan liian hitaita.

        Totesin tuon telkkarin kiintolevyn kuolleena syntyneeksi ideaksi, kun se toimi vaan siinä kyseisessä telkassa. Nykyään tallentelen enigma2-boksilla ja se tallentaa salaamattomana transport-streamina myös maksulliset hd-kanavat.


    • lg60

      No niinpäs näyttäs olevan. Pitääkin alkaa tutkia noita buffaloita sitten tarkemmin :)

    • LGTV

      LG 55" Smart LED-TV 55LB610V

      Kiinto toimii ilman lisävirtaa hyvin ja pätkimättä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      980
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      238
      775
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe