Pyhä henki ei voi olla Raamatun henki.

oppia ikä kaikki

Perustelu: Raamatussa on niin paljon ristiriitaisia kirjoituksia ja asiavirheitä vilisemällä, joten Raamatussa ei voi olla pyhää henkeä.
Kirkollisille ja uskovaisille: Valhetta te kylvitte ja valheessa te elitte. Ikävä kyllä minäkin kirjoittaja olen syyllistynyt edellä mainittuun, kunnes minun ymmärrykseni avautui käsittämään oikein.

28

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oIKEASSA oN

      Raamattu on kokonaan Jumalan sanaa, jossa ei ole Jumalan puolelta virheitä. Käännöksissä eri kielille voi olla hieman.

      Jos et ymmärrä Raamattua, Sinulle ei siis ole Pyhää hENKEÄ SITÄ KIRKASTAMASSA.

    • Raamatun kiroitus on hengen. Yksikään profeetallinen sana ei ole tullut julki ihmisten tahdosta, vaan ihmiset ovat puhuneet Pyhän Hengen johtamina sen, minkä ovat Jumalalta saaneet.

      Jokainen pyhä, Jumalan Hengestä syntynyt kirjoitus on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi Jumalan tahdon mukaiseen elämään.

    • Vai ei voi olla,kun profeetat ovat kirjoittaneet hengen vaikutusesta,kaikki mitä on Raamatussa on hengen vaikutukseta kijrotetut profetiat edenkin.

    • Petos

      Näin Raamattu itse paljastaa kuplan. Hebr.11:3. Biblia. Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on Jumalan sanalla valmistettu, ja että kaikki mitä me näemme, ne ovat tyhjästä tehdyt. Tyhjästä on paha nyhjästä.

      • pyhpyh

        Puhut potaskaa ja menet kadotukseen. Oma mokas.


      • Järkihoiäläjätä
        pyhpyh kirjoitti:

        Puhut potaskaa ja menet kadotukseen. Oma mokas.

        Siis Raamatun sana on potaskaa? Lainasin Raamatun sanaa Biblia (kirjakääröt)


      • joopajooasdf
        pyhpyh kirjoitti:

        Puhut potaskaa ja menet kadotukseen. Oma mokas.

        Menet kadotukseen, tuomitset toisia.


    • tammi23

      Raamatun sana on hengen täyttämä sanaa,joka ravitsee sielun uskovilla.

      • luomaihmis

        Tottakai, koska se on ihmisten luoma kuten Jumalakin on ihmisten luoma.


    • Hannamaija

      Raamtunkäännöksiä on todella useita. Voisitko hankkia itsellesi Raamattu Kansalle painoksen kts, googlesta, joka on viimeisin alkukieleen verrattu laitos. Raamattu ei ole ristiriitainen kirja VT_ ja UT. tukevat toisiaan ,sitä on saatavana myös helppo lukuisempi kronologinen Raamattu aloittelijalle, mutta Sanan voima ei aukea ellei ole Pyhän Hengen valaisema sitä lukiessa. Raamattu kertoo koko ihmiskunnan historian l. Jumalan älykkään suunnitelman koko elämämme ajaksi alusta loppuun.

      Jeesus lupasi opetuslapsilleen ennen taivaaseen ylösnousemustaan lähettäää omiinsa Pyhän Hengen eli toisen puolustajan itsensä tilalle ja myös täytti lupauksensa.
      Tämä tapahtui Jersalemmin yläsalissa 120 uskovaisen kokouksessa ensim. Helluntaina tuo helluntaihenki valtasi uskovat ja he saivat uskolleen täyteyden Pyhän Hengen,.
      Tämä sama henki kutsuu synnintunnon kautta syntisiä parannukseen yhä tänä päivänä.

    • Raamattu on TÄYSIN totta. JOKAINEN Jumalan sana on taattu; hän on niiden kilpi, jotka häneen turvaavat. San. 30:5 , Sinun sanasi on KOKONANSA totuus, ja kaikki sinun vanhurskautesi oikeudet pysyvät IANKAIKKISESTI. Ps. 119:160 , Pyhitä heidät totuudessa; sinun sanasi on totuus. Joh. 17:17, Ja nyt, Herra, Herra, sinä olet Jumala, ja sinun sanasi ovat todet; 2 Sam. 7:28

    • pyhpyh

      PUHUT POTASKAA!

    • Miksei ole koska raamattu on kirjoitettukin hengen johtamana profeeta ovat sen kirjittaneet,jumalan miehet. Kaikki syntyi Sanan voimalla. Mikään, mikä on syntynyt, ei ole syntynyt ilman häntä.Joh 1:3

    • pyhähenkipuhuu

      HUHTIKUUN HULINAT -15% ALENNUSTA
      ostostesi loppusummasta WWW.KIRJAONLINE.COM verkkokaupasta.
      Tarjous voimassa 1.4.15-30.4.15
      ALENNUKSEN SAAT koodilla 042015
      Tarkemmat ohjeet: http://www.kirjaonline.com/news/9/15-ale-huhtikuun-ajan

      http://www.kirjaonline.com/product/407/henki-joka-puhuu
      “Peter Lawrence ohjaa lukijat turvalliseen ja tervejärkiseen mutta voimalliseen Pyhän Hengen yhteyteen. Pyhä Henki todella puhuu niille lasten kaltaisille sieluille, joilla on sydäntä kuunnella sekä tahtoa olla nöyriä ja erottaa hänen äänensä.”

    • alienwriter

      Eihän raamatussa ole totuutta enää kuin n. 20%. Mutta se 20% on tärkeää. Sen päälle tai rivinväleihin ei ole mitään tuhrustettu saatanan väen toimesta.

    • jokajunaan

      Kummalliselta tuntuu se, että monetkin "Pyhästä Hengestä" vouhkaavat sivuuttavat itsensä Jeesuksen opetukset. Ovat tosi maallisia mieleltään ja rukoilevat kaikkea maallista hyvää.

      • Puolustaja

        Kyllä, Yahushua opetti Pyhästä Hengestä hyvin varoittavasti. On hyvin vaarallista aloittajan tapaan puhua eksyttävästi monien ihmisten edessä Pyhästä Hengestä, että ei olisi Raamatullinen.

        "Matt 12:
        Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa.
        Sentähden minä sanon teille: jokainen synti ja pilkka annetaan ihmisille anteeksi, mutta Hengen pilkkaamista ei anteeksi anneta.
        Ja jos joku sanoo sanan Ihmisen Poikaa vastaan, niin hänelle annetaan anteeksi; mutta jos joku sanoo jotakin Pyhää Henkeä vastaan, niin hänelle ei anteeksi anneta, ei tässä maailmassa eikä tulevassa.
        Joko tehkää puu hyväksi ja sen hedelmä hyväksi, tahi tehkää puu huonoksi ja sen hedelmä huonoksi; sillä hedelmästä puu tunnetaan.
        Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu.
        Hyvä ihminen tuo hyvän runsaudesta esille hyvää, ja paha ihminen tuo pahan runsaudesta esille pahaa.
        Mutta minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, minkä ihmiset puhuvat, pitää heidän tekemän tili tuomiopäivänä. Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi.""


      • historianlehdiltä

        Todellinen Sana on jokaista lähellä. Tämä Sana puhuu suoraan sydämille. Minun puolestani voitte kunnioittaa kirjaa, sanoa sen sisältävän kaiken tietämisen arvoisen, kunhan muistatte, että edelleenkin tuuli puhaltaa siellä, missä tahtoo.
        Muistakaa lukea ymmärryksellä, sillä tällä kirjalla on historiansa ja tekijänsä.


    • Lukija joka lukee Raamatun sanomaa,omilla ajatuksillaan ei selviä sanan totuudesta arvio väärin.
      Ennen muuta teidän on oltava selvillä siitä, etteivät pyhien kirjoitusten ennustukset ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä.

      Yksikään profeetallinen sana ei ole tullut julki ihmisten tahdosta, vaan ihmiset ovat puhuneet Pyhän Hengen johtamina sen, minkä ovat Jumalalta saaneet 2.Piet 1:20,21

    • ttkkl

      "Kirjain kuolettaa, Henki tekee eläväksi! Raamattu

      • elävänä

        Niin..."kirjain" on laki, asiat, mitkä Jumala on ilmoittanut synniksi ja niitä tulee karttaa ja niistä pidättäytyä (yksinään se on kieltoja, joita ihmisen on vaikea vastustaa..Hengessä emme lihan himoja täytä). Pyhä Henki (Kuka toimii Raamatun ilmoituksen kanssa "yhtenevästi", koska on sen kirjoittamisenkin inspiroinut) auttaa ymmärtämään Raamattua ja antaa voiman ja neuvot elää Jumalan mielen mukaista elämää...iloisesti Jumalaa rakastaen, Jeesuksen Kristuksen veren sovittamana.


    • Pyhä henki opetta on raamatun sanan mukainen,koska sana on kijroitettu hengen mukaisetia profeeta sen ovat kijroittaneet,ei ole ihmisen johdosta kijroitettu.

    • Kun Raamattu on kirjoitettu hengen vaikutksen alaisena,profeetojen kautta,totta ihmeessä on raamatun henki joka valaiseen uskoville sen sisältöä,ei jumalattomat sitä ymmrrä eivätkä käsitä,heille se on salattu.

    • erttkkl

      Raamatu, Vanhan ja Uuden Testamentin käsklrkjoituksissa on niin vähän poikkeavuuksia ja ne eivät sijaitase missään opillisesti merkittävissä paikoissa, jotta Raamattuja voi pitää opillisesti luotettavina.

    • raamartun henki haisee lähinnä sata vuotiselle painomusteelle ja iki-impien hikisille sormille.

    • alfa123om2222

      Voi olla järkevää erotella henkiä toisistaan, mutta kyky siihenkin on pyhän hengen lahjaa. Omasta kokemuksesta voin kertoa, että
      1. taivaasta lähetetty pyhä henki on eri asia sillä sen avulla tehdään vähemmän tärkeitä kanoneita. Ei raamatun veroisia, mutta tärkeitä kuitenkin.
      2. puolustaja, totuuden henki, hän on se, joka selittää raamattua ja oikoo ristiriitoja. Sekä kertoo tulevat.
      3. kun pyhä henki tuli minuun 1991 niin se sanoi aikovansa edistää Suomen kulttuuria ja taiteita jonkin verran, mutta ei juuri raamattua avannut tai kirjoittanut.
      4. kun kävin Israelista sain pyhän hengen lahjana kyvyn ohjelmoida Multimedia Toolbook ohjelmalla.
      5. Tosi Jumalan eli Jehova-Nissin antama lahja oli tavukeinokieli eli kielet.

      Kyky erotella henkiä on pyhän hengen lahjaa ja en osaa sanoa mikä hengen tarkka koostumus on, joka raamatun kaltaista tekstiä kykenee tuottamaan.

    • On sama koska on vaikuttanut Raamatun syntyyn sen kirjoitukseen. On Raamatun mukainen henki.

    • Anonyymi

      Siellä on kaksi henkeä: Totuuden henki ja valheen henki.

      Totuutta vihataan, valhetta rakastetaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe