Pisin Valvomis aika Teillä on ollu?

HUolestuja

Tuli tuossa mieleen että miten se Rekka hommissa teillä on ollu Tuo Valvominen. Eli että ette ole nukkunu. siis sille niin kuin silmiä pitäny kiinni.? Silleen ettette Nää mitään pelkkää Pimeää. niin valvottuaika. Ja voiko ihminen tulla Hulluksi jos Valvoo pitkään.?

25

436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TELIAUTO

      KYLLÄ VOI!

    • Savatie

      90-luvun lopussa Kuusamossa asfalttihommissa ajettiin levityskoneelle nk.stabilointiainetta nonstop-tyyliin liian vähillä autoilla/kuskeilla jolloin ajoin yhteen menoon ilman lepotaukoja 64 tuntia. Kahvi-ja kusitauot tietysti mutta lepoa ei ollut yhtään sinä aikana. Typerää ja erittäin vaarallista. Kyllä siinä pari vaaratilannettakin oli mutta onneksi suurin osa reissusta oli hiljaista asfalttisoratietä keskellä ei mitään.

    • Kuljetuspatruna

      Se on hampit sellaanen juttu että te ajatte sitte just niinku isäntä käskee! Tiedän sen että se vetelehtiminen ja lorviminen alkaa heti kun perävalot lakkaa tallille näkymästä, suunnistetaan ensimmäiseen baariin. Naama idioottimaisessa virneessä tietenkin. Se ei koskaan ole mennyt kuskiduunarien jakeluun että kun on ajua, paljon kuormia, niin ajetaan sitten siihen malliin!! Eikös juu! Kiekkojen, korttien, magneettien ym kanssa pitää osata pelata. Se vaan kuuluu tämän bisneksen luonteeseen, kaikki ei osaa. Eikä opi koskaan. Noooh, minä olen tätä ajobisnestä pyörittänyt vuosikymmenet, kohta myyn firmani eniten tarjoavalle. Ja ostajia on. Lopetan venkuloitten ja kommariduunarien hyysäämisen, lopetan kaikkien muittenkin hyysäämisen. Juu. Se on semmonen juttu.

      • Kapitalistiriistäjä

        Meidän firmassa ajo-ja työaikalakia noudatetaan tarkasti. Jokainen vilpintekijä joutuu eteeni vastaamaan teoistaan. Jos taukoja ei ole pidetty vähennän pitämättömien taukojen verran rahaa tilipussista. Minun firmani ensimäinen prioriteetti on lain noudattaminen ja turvallisuus. Kun niitä kuski noudattaa saa hän hyvän korvauksen työstään. Tes-palkka ja sen päälle tuotantolisät.


      • rahtari-77

        Tollsset jutut eri ole yhtään hauskoja vaan lähinnä raivostuttavia jolla pilataan asiallinen keskustelu ja tehdään ittestä pelle.


    • rikos vanhentunut

      Reilu kymmenen vuotta takaperin tais mennä pahimmillaan 38,5 tuntia samoilla silmillä. 20-24 tuntia oli siihen aikaan semmonen normi työpäivä. Aurahommissa tuli vielä tehtyä aika pitkiä päiviä tossa viime vuosikymmenen puolivälin jälkeenkin, mutta nykyään rattaat kyllä pysähtyy viimeistään siinä 15 tunnin kohdalla.

    • rahtarina 100 vuotta

      Valvottua on ja paljon. 120 h ennätys. Normi valvomisia 100 h molemmin puolin.
      Nykyään ei saa valvoa laillisesti kuin vaan 50 h kerrallaan, kyllä on ajat huonontuneet.

      Ei sitä muuten tultaisi pitkänlinjan mieheksi.

    • Marskin pölli

      Hojo hojo
      Siitä asti olen valvonut kun ajokortin sain, kohta 40 vuotta.Tekoselkäranka leikkauskin tehtiin hereillä kun en tuota nukuttamista halunnut.
      Puuta on pakko koko ajan ajaa kun haluttaa niin sakiasti, eikä uni tule kun pöllin makuun pääsee.Tehkää perässä jos pystytte!
      T.Pölli-marski

      • ex kuski

        Kyllä se ihminen on psykofyysinen olento joka tarvii unta. Minusta ainaki on mukava Iltasella kömpiä lämpimään sänkyyn peiton alle jo klo 10:00 ja aamulla herätä 6:00. Eikä sen parempaa uni rytmiä tArvi.


    • h.amppi

      tässä nyttenkin ajetaan neljättä vuorokautta nukkumatta, tosin auto on ollut 10h joka yö parkissa mutta eihän se sano mitään..

      • jonnyvtuitti

        Ennen kun vanhantien aikaan ajoin kazastaniin litkupyttyjä ja paluuna ladan osia samarasta umpikaappi säiliö täysperällä b juna perässä ketjupurku hakekärri sivukipillä ja hiabilla oli myös vetoautossa joka oli 6.akselinen kanja vanaja rols royce koneella Kasselin mäessä v8 lauloi ja turpo vihelsi.joskus valvoin jopa 10.h yhtäputkeen ja samoilla silmillä ajoin hamina vaalimaa välin tietä auraten 3.kertaaa.


    • reka rekka

      Kun olen töissä ajamassa rekkaa niin valvon niin paljon että en tiedä itsekkään.
      Normaalisti valvon koko viikon ja rahaa tuleekoko ajan. Eikä väsytä koskaan.

    • rahtari-77

      Aurahommissa tuli valvottua yhtämittaa parhaimmillaan 57,5h putkeen sitten käytiin kotona nukkumassa 5h ja taas mentiin 32h putkeen.
      Kyllä uni maistu kun hommat oli saatu tehtyä.Nukuinkin sitten 19 tuntia putkeen heräämättä kertaakaan siinä välillä.

    • Merceedes-Bentsi

      Minulla se on tuo pisin valvomis aika ollut 8:00- 14:00 ,silloin ajettiin saunavihtoja punkalaitumelta tampereelle tammelantorille jossa siihen aikaan oli joka vuotiset suuret markkinat touko kesäkuun vaihteessa. Autona oli Mersu 1113 ja oli perässä vasikka kärrykin että kuormaakin oli ja katolla paloi rekka valo ,ai että oli pollee meininki kun poikettii kylmäkosken unionilla kahveella kun oli se kärrykin siellä perässä ja baarissa ei juteltu paketti autoa pienempien autojen kuljettajein kanssa ,oltiin nääs arvonsa tuntevia ammatti kuljettajia.

    • 1949

      paskan puhujia koko porukka.

    • nääs

      Valvoin 90-luvulla kesäkuusta lokakuun loppuun. Ja kyllä, tulin hulluksi. Nyt tosin olen taas "terveitten kirjoissa".....

    • oonkulkuri

      93h samoilla silmillä. ja siitä on varmaan jo n.20v. aivan järjetöntä touhua nyt kun aattelee. ennen vaan mentiin kun keikkaa tuli enemmän mitä ehti ajaa. meil oli porttiavaimet joten yötäpäivää pysty kulkemaan.

    • piirturi

      Ei tota viikossa montaa tuntia tule nukuttua, yöllä magneetti vaihdellatikon kylkeen ja menoksi..

    • paatsi

      no on joskus tullut valvottua. nykyisin ei juuri. kyllä se oli lopulta täysi helvetti olla väsyneenä töissä ja loppuunpalaminen oli lähellä. enkä edes ole vieläkään mikään vanha kaveri. nyt ei ole onneksi tarvinnut tehdä ylitöitä eikä lähteä ajamaan nukkumatta.

    • omarekkaomalupa

      Olen ajanut. Kanssa vai24 tuntia ja se saatan kusipää temppu lopin tollaset typerät ylipitkät ajot kun puoli horroksees ajaa rekan lasta rattaissa aamuyöllä viiden aikaan työntävän äidinpäälle.silloin pääton 12tuntia on maksimi jos ei se riitä lähden tekeen muita säänöllisiä töitä.rekka jota ajan on oma.vaikka on paljon rahaa kalustossa kinni niin pitää elää niin että normaali työ aika riittää,ei nää hommat tekemällä lopu.lepään vasta haudassa on kusipäiden ajatus mailma.!!

      • vexellooda

        Vekselit vanhenee niin ei tuu uni simmuun!


    • Huihinuri

      4 VUOROKAUTTA kärsii ajella sitten alkaa uni tulla onneks ei tartte piirtureita räplätä
      ku hinailee putkeen tosin muutaman kerran mennyt ulos itsekki

    • vanha_muistelee

      mul joku apout hiukka yli 5 vuarokaut putkeen. heitin siihe aikaa elintarvikkeita norjaan pari reissuu viikos ja välil oli kiirus. joka viikko se 4 vuorokaut painoin meneen yhtä soittoo ilman yhtäkään nokkaunia. meikäläinen ei tosin ookkaan mikään paskahousu lillispää.

    • Hoitsutytöt

      Noi pitkät valvomiset ei onistu ilman Piriä tai jotain muuta ainetta.jo 24tunnin valvominen vastaa 0,6promillen humalatilaa.

    • muutonukkuneet

      Pakko oli painaa pankista lainaa 2 miljoonaa vähän tul nukuttua muutenkaan,kerran laskeskelin jälkeen päin et jotain 3500... 3750 tuntia vuodes no tuli rahhoo mutta oli
      elämä laitettava kuntoon verenpaineet alko olla tapissa 230 yläpaine rauhoitti kummasti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe