Iltaa taas :)

marjaanaluotsi

Asiallisia Poriin liittyviä keskusteluja ei ole poistettu.

Poriin liittymättömiä siirretty oikeisiin paikkoihin, mutta ymmärrätte varmaan, etten voi kirjoittaa jokaisen kohdalla että siirsin sellaisen sinne ja sellaisen tänne jne.
Viestiketjun aloittaja voi katsoa sellaiselta palstalta, johon alunperinkin olisi kuulunut.

-Marjaana-

53

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaa niin mikset voi ilmoittaa minne on siirretty.. Mikä estää ilmoittamasta? Ja mielestäni näillä palstoilla voi keskusteluja aloittaa paikkakuntalaisten kanssa ihan mistä vaan asioista. Minä ainakin luen pelkästään näitä palstoja ja täällä tosiaan voi mielestäni avata keskusteluja ihan mistä tahansa mieltä askarruttavista asioista ja odotella niihin kommentointeja paikkakuntalaisten, eli tässä tapauksessa porilaisten kanssa. Minunkin kirjoituksiani vainoaa todennäköisesti yksi ainoa henkilö jolla on jotain henkilökohtaista kaunaa minua kohtaan ja saa narinallaan useilla eri persoonilla kirjoituksiani poistetuksi koska luotsit menevät halpaan ja luulevat kyseessä olevan yleisen mielipiteen.

      Mielestäni siis tällainen jaottelu juuri paikkakuntakeskeisiksi keskustelunaiheiksi on järjenvastaista. Miksi ei eri paikkakunnilla muka voi keskustella siis paikkakuntalaisten kanssa erinäisistä yhteiskunnallisista asioista kun nämä aloitukset eri paikkakunnilla kuitenkin saavat aikaan keskustelua palstalla kävijöiden kesken. Eikö ole ihan ymmärrettävää että henkilö jota tällaiset jotkin keskustelut eivät kiinnosta, eivät myöskään niitä lue. Niin minä toimin. Sitten taas jotkut lukevat esimerkiksi minun kirjoituksiani vuosikaudet väittäen etteivät kirjoituksistani pidä ja tekevät niistä ilmoituksia ylläpidolle vaikka ihan hyvin voisivat vaan sivuuttaa kannanottoni lukematta niitä.

      Kuulehan, luotsi- Marjaana. Joku joku hukkaisi Porissa rahapussinsa vaikka Isolinnankadulle niin mihin olettaisit olevan viisainta asiasta ilmoittaa, Etsintäkuulutus- tai muulle sellaiselle palstalle vai tänne Pori-palstalle, jossa suuri osa porilaisista käy lukemassa juttuja.. Kyllä se niin on, että varmimmin kadonnut tavara löytyy ilmoittamalla siitä Pori-Palstalla.

      • Jokaisesta erikseen ilmoittamiseen kuluisi aika paljon aikaa.

        Aloin kyllä ideoida sellaista, että tekisin pysyvän ketjun johon aina siirretyt otsikot lisäisin.

        Paikkakuntakeskusteluissa kuuluu keskustella sen paikkakunnan asioista, muut keskustelupalstat erikseen.

        En poistaisi keskustelua jossa joku kertoo hukanneensa lompakkonsa Porissa.

        Olen saanut kritiikkiä siitä että palstalla on Poriin kuulumattomia asioita. Jos siirrän, saan kritiikkiä siirtämisestä.

        Tai etten siivoaisi, mikä ei pidä paikkaansa. Tai sitten siivoan liikaa. Jne.

        Aloin luotsiksi aikana jolloin häirikköviestejä oli palsta täynnä. Olen tehnyt kovasti töitä, ihan mielelläni, palstan kunnossa pitämiseen. 24/7 en voi paikalla olla, mutta usein kyllä.

        Ihan tavallisena ihmisenä normaaleine tunteineen tuntuu aika pahalta, että vaikka koittaisin tehdä asiat mitenpäin tahansa, haukkuja tulee.


      • uusikaksikoko

        Miten olis?
        iköhän se olisi sinulle itsellesikin kirjoittaessasi jotain keskustelupalstalle,
        tiedät itse mistä kirjoitat, mikä on asiasi, mihin se liittyy, tiedät siis itse, tai ainakin sinun pitäisi tietää mihin keskusteluun kirjoituksesi liittyy sekä sopii parhaiten.

        Eikähän sovita että teet tuon ajattelutyön aivan itse, olet sitten vaikka kirjoittamatta jos et itsekään tiedä mihin kirjoituksesi liittyy.

        Olet hyvä selittelijä, mutta yritä olla myös hyvä keskustelija joka ymmärtää miksi eri asoille on omat keskustelut suomi24:lla.

        jaottelu ei tosin ole paikkakuntakeskeinen vaan asiasisältökeskeinen,
        kirjoituksesi aihe = keskustelupalsta

        On vain omaa saamattomuuttasi hyvä lagerpummi,
        älä siis vaadi muilta sellaista mihin sinusta ei itsestäsikään ole.

        Olet lagerpummi tämän pori-keskustelu palstan suurimpia selittelijöitä,
        se ei ole aikojen kuluessa miksikään muuttunut

        Helpommalla siis pääset kun valitset heti oikean palstan kirjoituksellesi,
        pääsisit tämänkin kertaisesta kiukuttelustasi vähemmällä,


      • taas tuo

        Uusikaupunkilainen mielenterveyspotilas vouhkaa täällä


    • luotsiveneen tähystä

      ""Kuulehan, luotsi- Marjaana. Joku joku hukkaisi Porissa rahapussinsa vaikka Isolinnankadulle niin mihin olettaisit olevan viisainta asiasta ilmoittaa, ""
      Mikäli se lompakko olisi tietojen perusteella esim. Pietarsaaresta, niin olisi aika perusteltua, siirtää tieto löydoksestä Pietarsaaren osoitteeseen, tai keskustelupalstalle. Varsinkin, jos Porissa ilmoitukset ei ole tuottaneet tulosta.

      • Jos lompakko olisi jo löytynyt ja siten tietojen perusteella Pietarsaaresta, sen voisi viedä poliiasemalle löytötavaroihin tai ottaa yhteyttä suoraan omistajaan.


      • mitenolistämä

    • "Heikki"

      Hei, olen samaa mieltä, että mielestäni palstalla voi keskustella myös yleisistä aiheista. Tällainen jatkuva siirtely melko perusteettomasti ja siirroista ilmoittamatta on perusteetonta ja kieltämättä kaiken järkevän keskustelun tukahduttaja. Kertoisitko esimerkiksi mihin siirsit otsikolla yksityisetsivät olleen kirjoituksen, koska sitä ei haulla enää löytynyt? Vai onko aihe kiellettyjen listalla?

      • yksityisseksivä

        Varmaan koska se EI liity poriin?


      • yksityisseksivä kirjoitti:

        Varmaan koska se EI liity poriin?

        Alla olevan mukaan on kyse käytännöstä, eikä näin ollen voitane kirjoituksia yleisiltä keskustelusivuilta poistella eikä siirtää. Kyseessä näissä kirjoituksissa on tekijänoikeudellinen tilanne, kirjoittaja omaa kirjoituksiinsa nähden tekijän oikeuden. Kirjoittaja on myös vastuussa kirjoituksistaan ja itse kirjoittelen pelkästään omalla rekisteröidyllä nimimerkilläni tällä siis teen aloituksen ja yleensä sen jälkeen kuittaan kirjoitukseni nimellä von Lagerbom.

        Allas olevaan viitaten vaadin siis noudattamaan tekijänoikeuksiani enkä hyväksy kirjoitusteni poistamista taikka siirtoa.

        Nämä palstat ovat yleisiä, julkisia keskusteluja eikä niiltä siis voida poistaa kenenkään kirjoituksia. Jos jotain kirjoituksilla loukataan, on syytä tehdä rikosilmoitus ja jos kirjoitukset ovat itsessään rikos, esim yllyttäminen kansanryhmää vastaan tai muuta sellaista, voi olla paikallaan että kirjoitus poistetaan mutta olettaisin että sellaisen vaatii viranomainen poistettavaksi. Nettipoliisin tulee sellaisiin puuttua, ei luotsin tai muunkaan ylläpidon taholta.

        Tässä välittömästi alla on kohta jossa kielletään esittämästä asiattomia ja loukkaavia kommentteja muista käyttäjistä. Minua vastaan hyökkäillään jatkuvasti näillä palstoilla mutta heidän kommentointeihinsa luotsi ei ole puuttunut mutta heidän valitustensa vuoksi on useita kirjoituksiani poistettu.

        Vaadin kirjoitukseni tästä lähtien jätettäväksi palstalle jolle ne olen tarkoittanutkin. Tarkoituksena keskustelun herättäminen elämän eri osa-alueilta. Pääasiassa avaukseni käsittelevät yhteiskunnan epäkohtia ja kun ne poistetaan, puututaan laittomasti sananvapauteen.

        "Esittää asiattomia ja loukkaavia kommentteja muista käyttäjistä"

        Suomi24-palveluissa ei saa:


        •Kehottaa ketään rikokseen tai väkivaltaan
        •Käyttää rasistista tai muuten toisille ihmisille vahingollista tai haitallista kieltä
        •Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
        •Linkittää sivuille tai tiedostoihin, jotka sisältävät ihmisiin tai eläimiin kohdistuvaa väkivaltaa
        •Kirjoittaa, kuvata tai linkittää pornografista tekstiä, kuvia tai videoita (poislukien Seksi-keskustelut ja Seksichat)
        •Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
        •Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
        •Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
        •Hyökätä toisia käyttäjiä vastaan tai uhkailla toisia käyttäjiä
        •Esittää asiattomia ja loukkaavia kommentteja muista käyttäjistä
        •Esittää perättömiä väitteitä
        •Keskustella yksittäisestä luotsista, hänen toimistaan tai hänen poistamistaan viesteistä
        •Antaa vääriä tietoja rekisteröitymisen yhteydessä koskien sukupuolta, kotipaikkaa tai omaa kuvaa
        •Julkaista omia tai muiden yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta (poislukien Suomi24 Tori ja tutkimusaineiston keruu keskusteluista)
        •Käyttää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
        •Myydä, ostaa tai kierrättää laittomia piraattikopioita tai väärennettyjä merkkituotteita
        •Markkinoida tai mainostaa tuotetta tai käyttää palvelua kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
        •Rikkoa tai yllyttää muita rikkomaan Suomen lakia


      • MagnusVonLagerbom kirjoitti:

        Alla olevan mukaan on kyse käytännöstä, eikä näin ollen voitane kirjoituksia yleisiltä keskustelusivuilta poistella eikä siirtää. Kyseessä näissä kirjoituksissa on tekijänoikeudellinen tilanne, kirjoittaja omaa kirjoituksiinsa nähden tekijän oikeuden. Kirjoittaja on myös vastuussa kirjoituksistaan ja itse kirjoittelen pelkästään omalla rekisteröidyllä nimimerkilläni tällä siis teen aloituksen ja yleensä sen jälkeen kuittaan kirjoitukseni nimellä von Lagerbom.

        Allas olevaan viitaten vaadin siis noudattamaan tekijänoikeuksiani enkä hyväksy kirjoitusteni poistamista taikka siirtoa.

        Nämä palstat ovat yleisiä, julkisia keskusteluja eikä niiltä siis voida poistaa kenenkään kirjoituksia. Jos jotain kirjoituksilla loukataan, on syytä tehdä rikosilmoitus ja jos kirjoitukset ovat itsessään rikos, esim yllyttäminen kansanryhmää vastaan tai muuta sellaista, voi olla paikallaan että kirjoitus poistetaan mutta olettaisin että sellaisen vaatii viranomainen poistettavaksi. Nettipoliisin tulee sellaisiin puuttua, ei luotsin tai muunkaan ylläpidon taholta.

        Tässä välittömästi alla on kohta jossa kielletään esittämästä asiattomia ja loukkaavia kommentteja muista käyttäjistä. Minua vastaan hyökkäillään jatkuvasti näillä palstoilla mutta heidän kommentointeihinsa luotsi ei ole puuttunut mutta heidän valitustensa vuoksi on useita kirjoituksiani poistettu.

        Vaadin kirjoitukseni tästä lähtien jätettäväksi palstalle jolle ne olen tarkoittanutkin. Tarkoituksena keskustelun herättäminen elämän eri osa-alueilta. Pääasiassa avaukseni käsittelevät yhteiskunnan epäkohtia ja kun ne poistetaan, puututaan laittomasti sananvapauteen.

        "Esittää asiattomia ja loukkaavia kommentteja muista käyttäjistä"

        Suomi24-palveluissa ei saa:


        •Kehottaa ketään rikokseen tai väkivaltaan
        •Käyttää rasistista tai muuten toisille ihmisille vahingollista tai haitallista kieltä
        •Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
        •Linkittää sivuille tai tiedostoihin, jotka sisältävät ihmisiin tai eläimiin kohdistuvaa väkivaltaa
        •Kirjoittaa, kuvata tai linkittää pornografista tekstiä, kuvia tai videoita (poislukien Seksi-keskustelut ja Seksichat)
        •Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
        •Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
        •Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
        •Hyökätä toisia käyttäjiä vastaan tai uhkailla toisia käyttäjiä
        •Esittää asiattomia ja loukkaavia kommentteja muista käyttäjistä
        •Esittää perättömiä väitteitä
        •Keskustella yksittäisestä luotsista, hänen toimistaan tai hänen poistamistaan viesteistä
        •Antaa vääriä tietoja rekisteröitymisen yhteydessä koskien sukupuolta, kotipaikkaa tai omaa kuvaa
        •Julkaista omia tai muiden yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta (poislukien Suomi24 Tori ja tutkimusaineiston keruu keskusteluista)
        •Käyttää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
        •Myydä, ostaa tai kierrättää laittomia piraattikopioita tai väärennettyjä merkkituotteita
        •Markkinoida tai mainostaa tuotetta tai käyttää palvelua kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
        •Rikkoa tai yllyttää muita rikkomaan Suomen lakia

        Unohdin äskeisestä että kyse on siis käytännöistä, ei siitä että kirjoittajan olisi pakko alistua sellaisiin ilmaisuvapautta loukkaaviin, estäviin rajoituksiin, joita palstan luotsit ylläpidon avustuksella yrittävät käyttää lain veroisena keinona estää kirjoittajien käyttää lainsäädännön antamaa mahdollisuutta ilmaista näkökantojaan eri asioihin nähden.

        Luotseja ja ylläpitoa on nyt varoitettu poistamasta kirjoituksia. ja samalla ilmoitan, että olen tehnyt kuluttaja-asiamiehelle ilmoituksen laittomista sähköpostiviestieni poistamisesta, joita ylläpito on tehnyt jo useita vuosia ja poistettujen, lähettämieni sähköpostien määrä on yli kymmenentuhatta kpl.

        von Lagerbom

        Erityiset käytännöt Keskusteluissa

        Suomi24 tarjoaa maksuttoman kanavan julkiseen keskusteluun ja mielipiteiden vaihtoon. Jotta keskustelupalstojen ilmapiiri säilyisi miellyttävänä ja kaikille sopivana, on kaikkien kirjoittajien noudatettava palstoja koskevia sääntöjä. Muistathan, että olet vastuussa omasta kirjoituksestasi ja sen sisällöstä. Kirjoittajaa sitoo Suomen laki. Keskustelujen ikäraja seksipalstoilla on 18 vuotta.


        Jos huomaat keskustelupalstoilla asiatonta sisältöä, ilmoita siitä aina ylläpidolle. Jokaisen viestin alapuolella on ILMOITA ASIATON VIESTI -linkki, josta avautuvan lomakkeen avulla voit välittää viestin ylläpidolle. Kirjoita lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi sekä perustelu, miksi haluat, että kyseinen viesti poistetaan.


      • oikeesti, mene.
        MagnusVonLagerbom kirjoitti:

        Unohdin äskeisestä että kyse on siis käytännöistä, ei siitä että kirjoittajan olisi pakko alistua sellaisiin ilmaisuvapautta loukkaaviin, estäviin rajoituksiin, joita palstan luotsit ylläpidon avustuksella yrittävät käyttää lain veroisena keinona estää kirjoittajien käyttää lainsäädännön antamaa mahdollisuutta ilmaista näkökantojaan eri asioihin nähden.

        Luotseja ja ylläpitoa on nyt varoitettu poistamasta kirjoituksia. ja samalla ilmoitan, että olen tehnyt kuluttaja-asiamiehelle ilmoituksen laittomista sähköpostiviestieni poistamisesta, joita ylläpito on tehnyt jo useita vuosia ja poistettujen, lähettämieni sähköpostien määrä on yli kymmenentuhatta kpl.

        von Lagerbom

        Erityiset käytännöt Keskusteluissa

        Suomi24 tarjoaa maksuttoman kanavan julkiseen keskusteluun ja mielipiteiden vaihtoon. Jotta keskustelupalstojen ilmapiiri säilyisi miellyttävänä ja kaikille sopivana, on kaikkien kirjoittajien noudatettava palstoja koskevia sääntöjä. Muistathan, että olet vastuussa omasta kirjoituksestasi ja sen sisällöstä. Kirjoittajaa sitoo Suomen laki. Keskustelujen ikäraja seksipalstoilla on 18 vuotta.


        Jos huomaat keskustelupalstoilla asiatonta sisältöä, ilmoita siitä aina ylläpidolle. Jokaisen viestin alapuolella on ILMOITA ASIATON VIESTI -linkki, josta avautuvan lomakkeen avulla voit välittää viestin ylläpidolle. Kirjoita lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi sekä perustelu, miksi haluat, että kyseinen viesti poistetaan.

        Anna mun kaikki kestää...

        magnus, mene jo nukkumaan.


      • En ole tehnyt Suomi24.n sääntöjä, joten silloin minun kuuluu toimia niinkuin palstan yläosassa lukee, eli Porin alueen asioista kirjoitetaan tällä palstalla.

        Jonkinlaista harkintaa on pakko käyttää, meneekö tälle palstalle selkeästi kuulumaton viesti poistoon vai siirtoon. Jos katsot aakkosellista hakemistoa, sivuja on satoja joille eri asioista kirjoitetaan ja se oikea pitää siirtäessä etsiä. Kannattaa kirjoittaa aloitus suoraan oikealle palstalle. Harkinnan käyttäminen on luotsille ihan sallittua. Jokaisen siirretyn tai poistetun aloituksen sisältöä en voi jälkikäteen muistaa.


      • marjaanaluotsi kirjoitti:

        En ole tehnyt Suomi24.n sääntöjä, joten silloin minun kuuluu toimia niinkuin palstan yläosassa lukee, eli Porin alueen asioista kirjoitetaan tällä palstalla.

        Jonkinlaista harkintaa on pakko käyttää, meneekö tälle palstalle selkeästi kuulumaton viesti poistoon vai siirtoon. Jos katsot aakkosellista hakemistoa, sivuja on satoja joille eri asioista kirjoitetaan ja se oikea pitää siirtäessä etsiä. Kannattaa kirjoittaa aloitus suoraan oikealle palstalle. Harkinnan käyttäminen on luotsille ihan sallittua. Jokaisen siirretyn tai poistetun aloituksen sisältöä en voi jälkikäteen muistaa.

        Tämän vastauksen piti mennä yksityisetsivä-ketjusta kysyjälle, jostain syystä poukkasi tähän.


      • marjaanaluotsi kirjoitti:

        Tämän vastauksen piti mennä yksityisetsivä-ketjusta kysyjälle, jostain syystä poukkasi tähän.

        Ja Lagerbomille

        Nämä säännöt koskevat koko S24-palstaa, kaikkine aiheineen. Sen lisäksi palstan yläosassa lukee, mitkä aiheet kuuluvat millekin palstalle.


      • marjaanaluotsi kirjoitti:

        Ja Lagerbomille

        Nämä säännöt koskevat koko S24-palstaa, kaikkine aiheineen. Sen lisäksi palstan yläosassa lukee, mitkä aiheet kuuluvat millekin palstalle.

        Tämä on kopioitu suoraan julkisista S24.n säännöistä

        Keskustelun luotsit

        Luotsit huolehtivat siitä, että palstojen ilmapiiri pysyy hyvänä. Keskustelun luotsit ovat vapaaehtoisia palstalaisia, jotka auttavat ylläpitoa valvomaan keskustelujen sisältöä ja keskustelijoiden käyttäytymistä sekä poistamaan sääntöjen vastaisia viestejä keskustelupalstoilta.


        Jos palstalla on luotsi, palstan luotsin nimi näkyy palstan etusivulla palstakuvauksen yhteydessä. Luotsin kirjoittamat viestit keskustelupalstalle tunnistat siitä, että tämän rekisteröidyn nimimerkin perässä on pieni tähti (kts. Ikonit). Suomi24:n ylläpito valvoo keskustelupalstoja, joilla ei ole omaa luotsia.


        Hän poistaa asiattomia keskusteluviestejä ja siirtää palstalle kuulumattomat viestit oikeille palstoille. Luotsit voivat halutessaan siivota oman palstansa turhanpäiväisistä viesteistä, kuten tyhjistä tai lähes tyhjistä viesteistä. Luotsit eivät vastaa sivuston toimivuudesta tai teknisistä ongelmista, joten heille on turha antaa palautetta sivujen yleisestä toimivuudesta.


        Luotsit voivat myös lisätä nuppineuloja haluamiinsa viestiketjuihin. Nuppineulalla merkitty viestiketju on pysyvä ketju, joka näkyy aina palstan ensimmäisenä viestiketjuna. Halutessaan luotsi voi lisätä nuppineuloja useaan ketjuun. Luotsien ohella myös ylläpito voi lisätä nuppineuloja viestiketjuihin.


        Luotsit saavat käyttää harkintavaltaansa poistaessaan viestejä. Joillakin keskustelupalstoilla voi olla tiukempi linja kuin toisilla palstoilla ja tämä keskustelijoiden on hyväksyttävä. Luotsia ei kannata turhaan syyttää sensuroinnista, sillä poistetut viestit eivät useinkaan edusta keskustelun laadukkainta tasoa. Emme velvoita luotseja kommentoimaan toimiaan tai viestien poistoa palstalla. Yksittäisiä luotseja koskevat keskustelut voidaan poistaa keskustelupalstoilta.


        Toivoisin että keskustelu ohjautuisi enemmän palstalle kuuluviin aiheisiin kuin minun toimiini ja palstan ilmapiiri tosiaan pysyisi parempana. Plus voisin itsekin enemmän keskustella Porin alueen asioista.

        Mukavaa alkavaa viikkoa, Marjaana


      • "Heikki"
        marjaanaluotsi kirjoitti:

        En ole tehnyt Suomi24.n sääntöjä, joten silloin minun kuuluu toimia niinkuin palstan yläosassa lukee, eli Porin alueen asioista kirjoitetaan tällä palstalla.

        Jonkinlaista harkintaa on pakko käyttää, meneekö tälle palstalle selkeästi kuulumaton viesti poistoon vai siirtoon. Jos katsot aakkosellista hakemistoa, sivuja on satoja joille eri asioista kirjoitetaan ja se oikea pitää siirtäessä etsiä. Kannattaa kirjoittaa aloitus suoraan oikealle palstalle. Harkinnan käyttäminen on luotsille ihan sallittua. Jokaisen siirretyn tai poistetun aloituksen sisältöä en voi jälkikäteen muistaa.

        Eli siis poistit aloituksen. Miksi siis turhaan valehtelit aloitusviestissäsi sanoen siirtäneesi viestit muihin osioihin? Olisit voinut olla suoraan rehellinen, sillä kykenen kirjoittamaan viestini uudelleen, mutta valehtelemalla sait aikaan melkoisen epäluottamuksen ainakin minussa.


      • "Heikki" kirjoitti:

        Eli siis poistit aloituksen. Miksi siis turhaan valehtelit aloitusviestissäsi sanoen siirtäneesi viestit muihin osioihin? Olisit voinut olla suoraan rehellinen, sillä kykenen kirjoittamaan viestini uudelleen, mutta valehtelemalla sait aikaan melkoisen epäluottamuksen ainakin minussa.

        Ei, en valehdellut.

        Aloitusviesti uudelleen :" Asiallisia Poriin liittyviä keskusteluja ei ole poistettu. (eli ei yhtäkään)

        Poriin liittymättömiä siirretty oikeisiin paikkoihin" (jne).

        En väittänyt ettei niistä yhtäkään ole poistettu. Osa siirretty, osa poistettu. Myöhemmin vastasin kysymykseesi tästä yhdestä aloituksesta:

        "Jonkinlaista harkintaa on pakko käyttää, meneekö tälle palstalle selkeästi kuulumaton viesti poistoon vai siirtoon. Jos katsot aakkosellista hakemistoa, sivuja on satoja joille eri asioista kirjoitetaan ja se oikea pitää siirtäessä etsiä. Kannattaa kirjoittaa aloitus suoraan oikealle palstalle. Harkinnan käyttäminen on luotsille ihan sallittua."


      • marjaanaluotsi kirjoitti:

        Ei, en valehdellut.

        Aloitusviesti uudelleen :" Asiallisia Poriin liittyviä keskusteluja ei ole poistettu. (eli ei yhtäkään)

        Poriin liittymättömiä siirretty oikeisiin paikkoihin" (jne).

        En väittänyt ettei niistä yhtäkään ole poistettu. Osa siirretty, osa poistettu. Myöhemmin vastasin kysymykseesi tästä yhdestä aloituksesta:

        "Jonkinlaista harkintaa on pakko käyttää, meneekö tälle palstalle selkeästi kuulumaton viesti poistoon vai siirtoon. Jos katsot aakkosellista hakemistoa, sivuja on satoja joille eri asioista kirjoitetaan ja se oikea pitää siirtäessä etsiä. Kannattaa kirjoittaa aloitus suoraan oikealle palstalle. Harkinnan käyttäminen on luotsille ihan sallittua."

        ..ja nyt kun olet tehnyt aloituksen porilaisista yksityisetsivistä, on asia tietenkin eri kuin tehdä aloitus yksitysetsivistä ylipäätään.


      • von Lagerbom
        marjaanaluotsi kirjoitti:

        Tämä on kopioitu suoraan julkisista S24.n säännöistä

        Keskustelun luotsit

        Luotsit huolehtivat siitä, että palstojen ilmapiiri pysyy hyvänä. Keskustelun luotsit ovat vapaaehtoisia palstalaisia, jotka auttavat ylläpitoa valvomaan keskustelujen sisältöä ja keskustelijoiden käyttäytymistä sekä poistamaan sääntöjen vastaisia viestejä keskustelupalstoilta.


        Jos palstalla on luotsi, palstan luotsin nimi näkyy palstan etusivulla palstakuvauksen yhteydessä. Luotsin kirjoittamat viestit keskustelupalstalle tunnistat siitä, että tämän rekisteröidyn nimimerkin perässä on pieni tähti (kts. Ikonit). Suomi24:n ylläpito valvoo keskustelupalstoja, joilla ei ole omaa luotsia.


        Hän poistaa asiattomia keskusteluviestejä ja siirtää palstalle kuulumattomat viestit oikeille palstoille. Luotsit voivat halutessaan siivota oman palstansa turhanpäiväisistä viesteistä, kuten tyhjistä tai lähes tyhjistä viesteistä. Luotsit eivät vastaa sivuston toimivuudesta tai teknisistä ongelmista, joten heille on turha antaa palautetta sivujen yleisestä toimivuudesta.


        Luotsit voivat myös lisätä nuppineuloja haluamiinsa viestiketjuihin. Nuppineulalla merkitty viestiketju on pysyvä ketju, joka näkyy aina palstan ensimmäisenä viestiketjuna. Halutessaan luotsi voi lisätä nuppineuloja useaan ketjuun. Luotsien ohella myös ylläpito voi lisätä nuppineuloja viestiketjuihin.


        Luotsit saavat käyttää harkintavaltaansa poistaessaan viestejä. Joillakin keskustelupalstoilla voi olla tiukempi linja kuin toisilla palstoilla ja tämä keskustelijoiden on hyväksyttävä. Luotsia ei kannata turhaan syyttää sensuroinnista, sillä poistetut viestit eivät useinkaan edusta keskustelun laadukkainta tasoa. Emme velvoita luotseja kommentoimaan toimiaan tai viestien poistoa palstalla. Yksittäisiä luotseja koskevat keskustelut voidaan poistaa keskustelupalstoilta.


        Toivoisin että keskustelu ohjautuisi enemmän palstalle kuuluviin aiheisiin kuin minun toimiini ja palstan ilmapiiri tosiaan pysyisi parempana. Plus voisin itsekin enemmän keskustella Porin alueen asioista.

        Mukavaa alkavaa viikkoa, Marjaana

        Marjaanalle. Palstan säännöt eivät voi mennä lainsäädännön edelle. Jos tämä olisi suljettu palsta saattaisi asia olla toisin mutta tämä on nimenomaisesti tarkoitettu julkiseksi, yleiseksi keskustelupalstaksi jossa noudatetaan Suomen lainsäädäntöä, ei luotsien tai ylläpidon omia sääntöjä jotka siis ovat vastoin perustuslakiakin.

        Ja mikäli tämä keskustelujen poistaminen jatkuu teen suomi24.fi:stä rikosilmoituksen. Syynä lapsille, nuorille, eli siis alaikäisille nähtäville, luettaviksi tarjotut pornografiset tekstit, valokuvat ja videomateriaali.

        Tällaisia linkkejä jotka johtavat mainitsemilleni sivuille on Suomi24.fi sivulla ihan julkisesti, josta lapset ja alaikäiset pääsevät etenemään klikkailemalla jopa pornovideosivuille. Tällaisia artikkeleita kuten naisen ejakulointi, orgasmit yms ovat viime aikoina yleistyneet suomi24.fi:n etusivulla. Laki sanoo asiasta seuraavasti: Otanta: "yhdyntä tai pornofilmien näyttäminen lapselle/nuorelle. "

        "Suomen rikoslain 20. luvun mukaan lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö on määritelty seksuaalisiksi teoiksi, jotka kohdistuvat alle 16-vuotiaaseen (joissakin tapauksissa, esim. kehitysvammaiset, alle 18 v.) lapseen tai nuoreen ja ovat omiaan vahingoittamaan tämän kehitystä. Lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä voi olla monenlaista ja se voi sisältää hyvin erilaisia seksuaalisia tekoja tai ehdotteluja. Seksuaalisia tekoja voivat olla esimerkiksi sukupuolielinten koskettelu, yhdyntä tai pornofilmien näyttäminen lapselle/nuorelle. Lapsen seksuaalisen hyväksikäytön määritelmä ei siis edellytä fyysistä kontaktia lapseen. Hyväksikäyttö voi tapahtua myös muun muassa internetin tai kännyköiden välityksellä (esim. seksuaalinen houkuttelu internetissä) tai lasta voidaan esimerkiksi hyödyntää pornografisissa julkaisuissa. Myös seksipalveluiden ostaminen alaikäiseltä sekä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritys ovat rangaistavia."


      • A-lien
        von Lagerbom kirjoitti:

        Marjaanalle. Palstan säännöt eivät voi mennä lainsäädännön edelle. Jos tämä olisi suljettu palsta saattaisi asia olla toisin mutta tämä on nimenomaisesti tarkoitettu julkiseksi, yleiseksi keskustelupalstaksi jossa noudatetaan Suomen lainsäädäntöä, ei luotsien tai ylläpidon omia sääntöjä jotka siis ovat vastoin perustuslakiakin.

        Ja mikäli tämä keskustelujen poistaminen jatkuu teen suomi24.fi:stä rikosilmoituksen. Syynä lapsille, nuorille, eli siis alaikäisille nähtäville, luettaviksi tarjotut pornografiset tekstit, valokuvat ja videomateriaali.

        Tällaisia linkkejä jotka johtavat mainitsemilleni sivuille on Suomi24.fi sivulla ihan julkisesti, josta lapset ja alaikäiset pääsevät etenemään klikkailemalla jopa pornovideosivuille. Tällaisia artikkeleita kuten naisen ejakulointi, orgasmit yms ovat viime aikoina yleistyneet suomi24.fi:n etusivulla. Laki sanoo asiasta seuraavasti: Otanta: "yhdyntä tai pornofilmien näyttäminen lapselle/nuorelle. "

        "Suomen rikoslain 20. luvun mukaan lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö on määritelty seksuaalisiksi teoiksi, jotka kohdistuvat alle 16-vuotiaaseen (joissakin tapauksissa, esim. kehitysvammaiset, alle 18 v.) lapseen tai nuoreen ja ovat omiaan vahingoittamaan tämän kehitystä. Lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä voi olla monenlaista ja se voi sisältää hyvin erilaisia seksuaalisia tekoja tai ehdotteluja. Seksuaalisia tekoja voivat olla esimerkiksi sukupuolielinten koskettelu, yhdyntä tai pornofilmien näyttäminen lapselle/nuorelle. Lapsen seksuaalisen hyväksikäytön määritelmä ei siis edellytä fyysistä kontaktia lapseen. Hyväksikäyttö voi tapahtua myös muun muassa internetin tai kännyköiden välityksellä (esim. seksuaalinen houkuttelu internetissä) tai lasta voidaan esimerkiksi hyödyntää pornografisissa julkaisuissa. Myös seksipalveluiden ostaminen alaikäiseltä sekä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritys ovat rangaistavia."

        Nyt sinulta unohtui yksi pikkuruinen seikka, Suomi24:nen on yksityinen yritys, jolla on ihan Suomen laissa oikeus (myös velvollisuus) katsoa, valvoa ja poistaa sieltä viestejä. Tämä on julkinen palsta, jossa sinulla on oikeus kirjoittaa mielipiteitäsi, sivuston omistajalla on Suomen lainsäädännössä oikeus ja velvollisuus hoitaa sivustoaan parhaalla mahdollisella tavalla, heillä on oikeus valita tehtävään luotsi hoitamaan palstaa parhaalla mahdollisella tavalla. MIkäli sivusto poistaa viestisi, nimimerkkiksi tms. Ei se riko sanavapautta, eikä perustuslakia, kyseessä on yksityinen yritys, jolla on oikeus päättää yrityksensä sisällöstä ja siinä julkaistavista viesteistä.

        Sivusto itsessään ei saa rikkoa Suomen lakia, mikäli sivustossa on mainintoja mahdollisesti haitallisiin materiaaleihin, tulee sivuston, eli itse yrityksen hoitaa kyseinen materiaali pois. Myöskään yksittäisiä viitteitä pornografiaan ei voida pitää Suomen laissa raskauttavana, jotta siitä voisi tehdä uhkasakon. Yksityinen yritys myös harvoin kirjoittaa näitä pornosävytteisiä viestejä, sen tekee joku henkilö jossakin, jolla ei ole mitään perustuslaisiaoikeuksia vaikuttaa yksityisen yrityksen kokoonpanoon ja sisältöön.

        Ennen kuin vanhemmat päästävät lapsensa tai alle 16-vuotias pääsee intternetin ihmeelliseen maailmaan, on hänen hyvä tietää riskit ja hänen toimintaansa intternetissä seurata. Vaikka sivustolla Suomi24 olisi mainitsemisiasi viitteitä etusivulla, ei se silti yllä vielä rikosoikeudelliseen vastuuseen. Itse rikoksentekijä on vastuussa kirjoituksissaan tai linkeissään. Mikäli jostakin linkeistä lapset pääsevät edelleen klikkailemaan haitallisille sivuille, on yritys Aller media (Suomi24) täysin syyntakeeton, sillä ongelma on silloin sen kolmannenosapuolen sivustossa, josta sinne huonoille sivustoille voi eksyä.
        Se että Suomi24:sta löytyy linkki MTV3:sen sivustolle ja MTV3:sen sivustolla näkee pehmopornoa ei ole syy yhteyttä itse Suomi24:seen, joten mikään pykälä Suomen rikoslaista ei täyty.

        Siinä teet rikosilmoituksen Suomi24:sta, turhaa siitä on uhkailla, et tule häviämään asiaasi, valitettavasti Suomessa jokainen syyttäjä jättää asiallesi syyttämättäjättämis päätöksen, eli asiasi ei tule menemään yhtään mihinkään.
        Mikäli sinulla on kivekset, suosittelen että annat niiden laskeutua 20-vuotta ja alat sitten tulkita Suomen lakia ja mietit uudelleen oikeutesi ja velvollisuutesi. Suomi24:nen ei ole mikään valtion ylläpitämä ja antama järjestelmä sinulle.

        Sulla on täysin vapaa pääsy Porin Prismaan, kun se on auki. Sinulla on perustuslaillinen oikeus käydä ostoksilla ja sen ei välttämättä ole pakko olla juuri Porin prisma. Kyseisessä yrityksessä joudut myös noudattamaan Suomen lakia, kaupan sääntöjä ja ohjeistuksia. Liiketilan pelastussuunnitelma on pelastuslaitoksen hyväksymä, joten se on täysin Suomen lainsäädännön mukainen ja lainvoimainen, joten sinäkin noudatat sitä poikkeustilanteessa, etkä keksi liiketilalle muita Suomenlaissa löytyviä asetuksia. Vaikka sinulla on kyseisessä liikkeessä oikeus käydä, ei sinulla silti ole oikeutta valita hintaa minkä maksat tuotteistasi, tai mitä tuotteita jättäisit maksamatta.


    • 1+20

      Pori-palstan taso on vielä hyvä kun vertaa noiden suurempien kaupunkien palstoihin ja löytyy nitä muitakin palstoja, joilla touhu aivan käsittämätöntä.

      • Paljon on vain

        Paljon on vain juttuja jotka eivät liity mitenkään porin alueen asioihin/tapahtumiin,
        Marjaanakin virheellisesti kirjoittanut hymiöllä mielistemässään avauksessaan Poriin liittyviä, vaikka tarkoitus olisi keskustella porin alueen asioista.
        Poriin kun saa niin monenlaisia asioita liitettyä ilman että se olisi Porin alueeseen liittyvä kirjoitus ... hyvä esimerkki oli palstalla tuo luumäen murha Porin alueeseen liittymättömissä asioissa, ei se liitä asiaa tapahtuneeksi porin alueella jos tekijä on porista mutta tekopaikka aivan toisaalla (toisella puolella suomea tässä luumäki asiassa)


      • logiikka,huomaatko
        Paljon on vain kirjoitti:

        Paljon on vain juttuja jotka eivät liity mitenkään porin alueen asioihin/tapahtumiin,
        Marjaanakin virheellisesti kirjoittanut hymiöllä mielistemässään avauksessaan Poriin liittyviä, vaikka tarkoitus olisi keskustella porin alueen asioista.
        Poriin kun saa niin monenlaisia asioita liitettyä ilman että se olisi Porin alueeseen liittyvä kirjoitus ... hyvä esimerkki oli palstalla tuo luumäen murha Porin alueeseen liittymättömissä asioissa, ei se liitä asiaa tapahtuneeksi porin alueella jos tekijä on porista mutta tekopaikka aivan toisaalla (toisella puolella suomea tässä luumäki asiassa)

        Voihan poripalstalla keskustella näistä porilaisista henkilöistä, koska he liittyvät tosiaan poriin ollessaan porilaisia.


      • Paljon on vain
        logiikka,huomaatko kirjoitti:

        Voihan poripalstalla keskustella näistä porilaisista henkilöistä, koska he liittyvät tosiaan poriin ollessaan porilaisia.

        Tässäkin on taas hyvä esimerkki avauksesta joka ei ole porin alueen asia vaan hieman isompi ja kaupan alaan liittyvä: http://keskustelu.suomi24.fi/node/13341099

        Logiikastaan huolehtiva ei oikein näy ymmärtävän mitä tarkoittaa Porin alueen asiat, luumäki on edelleen aivan muuta kuin porin alueen asioita.
        ja logiikastaan huomauttava ei itsekään huomaa mainittua eroa porin alueen asiolla ja poriin liittyvillä, palstallahan tulee kirjoittaa porin alueen asioista, ei poriin littyvistä jolloin helppo kirjoitella sellaista mikä ei liity porin alueen asioihin.

        Älä yritä selitellä logiikkaasi jatkosa, pysytellää mieluummin vain tosi asioissa (luumäki ei ole porin aluetta)


      • Että näin
        Paljon on vain kirjoitti:

        Tässäkin on taas hyvä esimerkki avauksesta joka ei ole porin alueen asia vaan hieman isompi ja kaupan alaan liittyvä: http://keskustelu.suomi24.fi/node/13341099

        Logiikastaan huolehtiva ei oikein näy ymmärtävän mitä tarkoittaa Porin alueen asiat, luumäki on edelleen aivan muuta kuin porin alueen asioita.
        ja logiikastaan huomauttava ei itsekään huomaa mainittua eroa porin alueen asiolla ja poriin liittyvillä, palstallahan tulee kirjoittaa porin alueen asioista, ei poriin littyvistä jolloin helppo kirjoitella sellaista mikä ei liity porin alueen asioihin.

        Älä yritä selitellä logiikkaasi jatkosa, pysytellää mieluummin vain tosi asioissa (luumäki ei ole porin aluetta)

        Mutta tuo myös koskettaa porilaisia, kuten myös luumäen tapahtuma. Luumäentapahtuma sai alkunsa porista. Porissa on satakunnan osuuskauppa, joka myös alentaa hintoja ja näin koskettaa porilaisia.

        Jos porilainen urheilija ajaa kännissä autonsa katolleen helsinkissä, niin missä palstalla siitä sitten keskusteltaisiin?
        Voidaanko keskustella porilaisesta artista, joka ei asu porissa? entä voidaanko keskustella porilaisesta liikkeestä jonka toimipaikka on yritysrekisterin mukaan oulussa, mutta liike porissa??


      • Yritä jo ymmärtää
        Että näin kirjoitti:

        Mutta tuo myös koskettaa porilaisia, kuten myös luumäen tapahtuma. Luumäentapahtuma sai alkunsa porista. Porissa on satakunnan osuuskauppa, joka myös alentaa hintoja ja näin koskettaa porilaisia.

        Jos porilainen urheilija ajaa kännissä autonsa katolleen helsinkissä, niin missä palstalla siitä sitten keskusteltaisiin?
        Voidaanko keskustella porilaisesta artista, joka ei asu porissa? entä voidaanko keskustella porilaisesta liikkeestä jonka toimipaikka on yritysrekisterin mukaan oulussa, mutta liike porissa??

        "Mutta tuo myös koskettaa porilaisia"
        Mutta ei vain ole porin alueen asia mikä on tapahtunut täällä porin alueella.

        jos jos ja jos, tuolla jossittelulla saisit liitettyä mitä vain poriin, mutta nyt on kyse porin alueen tapahtumista joista pitäisi keskustella tällä pori palstalla, ei siis porilaisten toilailusta ympäri maailmaa, yritä nyt ymmärtää mitä tarkoittaa porin alueen asiat, onko tuo luumäki mielestäsi porin aluetta koska siellä ovat porilaiset toilailleet..

        olisi jo parempi jotta lopetat nuo selittelysi mitkä eivät ole hyvistä yrityksistäsi huolimatta liittäneet luumäkeä osaksi poria.

        taidat olla "perusporilanen juoruämmä" ?

        voit jatkaa jossitteluasi, mitään se ei kuitenkaan muuta,
        ei ainakaan luumäkeä osaksi poria


        Aloita vaikka siitä miksi suomi24:lla on monia eri keskustelualueita, ei siis pelkästään yhtä pori keskustelua johon voi kirjoittaa mitä haluaa. mieti siis ensin ennen kuin jatkat jankkaamistasi miksiköhän suomi24:lla on pori keskustelun lisäksi satoja muitakin keskustelualueita, mieti tuota, lopeta jankkaus joka ei johda kuvittelemaasi tulokseen


      • itke sinä vaan
        Yritä jo ymmärtää kirjoitti:

        "Mutta tuo myös koskettaa porilaisia"
        Mutta ei vain ole porin alueen asia mikä on tapahtunut täällä porin alueella.

        jos jos ja jos, tuolla jossittelulla saisit liitettyä mitä vain poriin, mutta nyt on kyse porin alueen tapahtumista joista pitäisi keskustella tällä pori palstalla, ei siis porilaisten toilailusta ympäri maailmaa, yritä nyt ymmärtää mitä tarkoittaa porin alueen asiat, onko tuo luumäki mielestäsi porin aluetta koska siellä ovat porilaiset toilailleet..

        olisi jo parempi jotta lopetat nuo selittelysi mitkä eivät ole hyvistä yrityksistäsi huolimatta liittäneet luumäkeä osaksi poria.

        taidat olla "perusporilanen juoruämmä" ?

        voit jatkaa jossitteluasi, mitään se ei kuitenkaan muuta,
        ei ainakaan luumäkeä osaksi poria


        Aloita vaikka siitä miksi suomi24:lla on monia eri keskustelualueita, ei siis pelkästään yhtä pori keskustelua johon voi kirjoittaa mitä haluaa. mieti siis ensin ennen kuin jatkat jankkaamistasi miksiköhän suomi24:lla on pori keskustelun lisäksi satoja muitakin keskustelualueita, mieti tuota, lopeta jankkaus joka ei johda kuvittelemaasi tulokseen

        Et sinä sille mitään voi että me keskustelemme porilaisista henkilöistä porin palstalla.
        Jos et tästä pidä, omapa on ongelmasi.


      • että näin
        Yritä jo ymmärtää kirjoitti:

        "Mutta tuo myös koskettaa porilaisia"
        Mutta ei vain ole porin alueen asia mikä on tapahtunut täällä porin alueella.

        jos jos ja jos, tuolla jossittelulla saisit liitettyä mitä vain poriin, mutta nyt on kyse porin alueen tapahtumista joista pitäisi keskustella tällä pori palstalla, ei siis porilaisten toilailusta ympäri maailmaa, yritä nyt ymmärtää mitä tarkoittaa porin alueen asiat, onko tuo luumäki mielestäsi porin aluetta koska siellä ovat porilaiset toilailleet..

        olisi jo parempi jotta lopetat nuo selittelysi mitkä eivät ole hyvistä yrityksistäsi huolimatta liittäneet luumäkeä osaksi poria.

        taidat olla "perusporilanen juoruämmä" ?

        voit jatkaa jossitteluasi, mitään se ei kuitenkaan muuta,
        ei ainakaan luumäkeä osaksi poria


        Aloita vaikka siitä miksi suomi24:lla on monia eri keskustelualueita, ei siis pelkästään yhtä pori keskustelua johon voi kirjoittaa mitä haluaa. mieti siis ensin ennen kuin jatkat jankkaamistasi miksiköhän suomi24:lla on pori keskustelun lisäksi satoja muitakin keskustelualueita, mieti tuota, lopeta jankkaus joka ei johda kuvittelemaasi tulokseen

        eihän pori palstalla kannata puhua mistään muusta kuin: urheilu, tori, yyteri ja kirjurinluoto.

        "jos jos ja jos, tuolla jossittelulla saisit liitettyä mitä vain poriin, mutta nyt on kyse porin alueen tapahtumista joista pitäisi keskustella tällä pori palstalla, ei siis porilaisten toilailusta ympäri maailmaa, yritä nyt ymmärtää mitä tarkoittaa porin alueen asiat, onko tuo luumäki mielestäsi porin aluetta koska siellä ovat porilaiset toilailleet"

        Eli ässien peli tepsii vastaan turussa, niin siitä kuuluu keskustella turun palstalla, eikä porin palstalla, koska se ei tapahtunut porissa.


      • yritä jo ymmärtää
        itke sinä vaan kirjoitti:

        Et sinä sille mitään voi että me keskustelemme porilaisista henkilöistä porin palstalla.
        Jos et tästä pidä, omapa on ongelmasi.

        Huomannet mihin ajatusmallisi on vienyt palstan, täyteen sekasortoon.


        Mutta tuotahan olet halunnut, en minä itke kuin korkeintaan sinun ajattelekyvyttömyyttäsi, nauraa sille en voi koska näen mitä toimesi on palstan tilalle aiheuttanut.
        Kannattaaaina katsoa se peilin toinen puoli ennen kuin alkaa näsäviisaaksi.

        Kovin tuntuvat olevan muutkin tätä sinun palstamalliasi vastaan,
        raidat olla itse asiassa vähemmistössä, mutta yksi mätä omena pilaa sadon,
        näyttää taa kerran pitävän paikkansa.

        niin. esität kovaa porilaiseen tyyliin sopivasti,
        tulee tyylistäsi mieleen juuri yläasteen aloittanut tenava, osuinko oikeaan?


      • miten olisi
        että näin kirjoitti:

        eihän pori palstalla kannata puhua mistään muusta kuin: urheilu, tori, yyteri ja kirjurinluoto.

        "jos jos ja jos, tuolla jossittelulla saisit liitettyä mitä vain poriin, mutta nyt on kyse porin alueen tapahtumista joista pitäisi keskustella tällä pori palstalla, ei siis porilaisten toilailusta ympäri maailmaa, yritä nyt ymmärtää mitä tarkoittaa porin alueen asiat, onko tuo luumäki mielestäsi porin aluetta koska siellä ovat porilaiset toilailleet"

        Eli ässien peli tepsii vastaan turussa, niin siitä kuuluu keskustella turun palstalla, eikä porin palstalla, koska se ei tapahtunut porissa.

        "Eli ässien peli tepsii vastaan turussa, niin siitä kuuluu keskustella turun palstalla, eikä porin palstalla, koska se ei tapahtunut porissa."

        Ässät palsta joka on oikein varattukin juuri tuolle asialle,
        ei siis kuulu poripalstalle koska sille on palsta keskustelua varten muutoinkin.

        Miten olisi jos ajattelisit ensin, ennen kuin selittelet saamattomuuttasi


      • von Lagerbom
        miten olisi kirjoitti:

        "Eli ässien peli tepsii vastaan turussa, niin siitä kuuluu keskustella turun palstalla, eikä porin palstalla, koska se ei tapahtunut porissa."

        Ässät palsta joka on oikein varattukin juuri tuolle asialle,
        ei siis kuulu poripalstalle koska sille on palsta keskustelua varten muutoinkin.

        Miten olisi jos ajattelisit ensin, ennen kuin selittelet saamattomuuttasi

        Ette ole tainneet huomata miten näivettyneet nämä palstat ovat, hiljaisia jos pitäydytään tarkasti paikkakuntakeskeisissä aiheissa. Nyt on taas tullut vipinää keskusteluihin joten ylläpidon olisi viisainta vaan taipua ja sallia vapaan keskustelun palstoilla aihealueista piittaamatta.


      • ässättäällä
        että näin kirjoitti:

        eihän pori palstalla kannata puhua mistään muusta kuin: urheilu, tori, yyteri ja kirjurinluoto.

        "jos jos ja jos, tuolla jossittelulla saisit liitettyä mitä vain poriin, mutta nyt on kyse porin alueen tapahtumista joista pitäisi keskustella tällä pori palstalla, ei siis porilaisten toilailusta ympäri maailmaa, yritä nyt ymmärtää mitä tarkoittaa porin alueen asiat, onko tuo luumäki mielestäsi porin aluetta koska siellä ovat porilaiset toilailleet"

        Eli ässien peli tepsii vastaan turussa, niin siitä kuuluu keskustella turun palstalla, eikä porin palstalla, koska se ei tapahtunut porissa.

        http://keskustelu.suomi24.fi/debate/4499


      • Huomannet
        yritä jo ymmärtää kirjoitti:

        Huomannet mihin ajatusmallisi on vienyt palstan, täyteen sekasortoon.


        Mutta tuotahan olet halunnut, en minä itke kuin korkeintaan sinun ajattelekyvyttömyyttäsi, nauraa sille en voi koska näen mitä toimesi on palstan tilalle aiheuttanut.
        Kannattaaaina katsoa se peilin toinen puoli ennen kuin alkaa näsäviisaaksi.

        Kovin tuntuvat olevan muutkin tätä sinun palstamalliasi vastaan,
        raidat olla itse asiassa vähemmistössä, mutta yksi mätä omena pilaa sadon,
        näyttää taa kerran pitävän paikkansa.

        niin. esität kovaa porilaiseen tyyliin sopivasti,
        tulee tyylistäsi mieleen juuri yläasteen aloittanut tenava, osuinko oikeaan?

        "Huomannet mihin ajatusmallisi on vienyt palstan, täyteen sekasortoon."

        Huomannet että kanssasi keskustelee tästäkin asiasta enemmän kuin 1 henkilö.Huomannet että eriäviä mielipiteitä sinua vastaan on enemmän kuin 1 kpl.Huomannet että olet vähemmistössä vinkumisesi kanssa.Huomannet että olet väärässä.


      • joopa joo
        von Lagerbom kirjoitti:

        Ette ole tainneet huomata miten näivettyneet nämä palstat ovat, hiljaisia jos pitäydytään tarkasti paikkakuntakeskeisissä aiheissa. Nyt on taas tullut vipinää keskusteluihin joten ylläpidon olisi viisainta vaan taipua ja sallia vapaan keskustelun palstoilla aihealueista piittaamatta.

        Perustapa itse tuollainen "vapaa" keskustelupalsta ja katso miten käy,
        saat keskustelupalstan jolla ei pysty seuraamaan keskusteluja,
        mutta ethän muutoinkaan osaa keskustelun jaloa taitoa.

        suomi24:ssa tosin on aihekohtaiset keskustelualueet,,

        Tullut vipinää?
        täysi sekasorto mieluumminkin sanottuna,
        mutta se on ilmeisesti sitä mitä sinä etsit keskusteluista?

        jokainen taaplaa tyylillään, en kadehdi sinun tyyliäsi, tuskin moni muukaan ...


      • yritä jo ymmärtää
        Huomannet kirjoitti:

        "Huomannet mihin ajatusmallisi on vienyt palstan, täyteen sekasortoon."

        Huomannet että kanssasi keskustelee tästäkin asiasta enemmän kuin 1 henkilö.Huomannet että eriäviä mielipiteitä sinua vastaan on enemmän kuin 1 kpl.Huomannet että olet vähemmistössä vinkumisesi kanssa.Huomannet että olet väärässä.

        olen tietoinen, huomioi myös itse tuo kyseinen asia


      • Paljon on vain kirjoitti:

        Tässäkin on taas hyvä esimerkki avauksesta joka ei ole porin alueen asia vaan hieman isompi ja kaupan alaan liittyvä: http://keskustelu.suomi24.fi/node/13341099

        Logiikastaan huolehtiva ei oikein näy ymmärtävän mitä tarkoittaa Porin alueen asiat, luumäki on edelleen aivan muuta kuin porin alueen asioita.
        ja logiikastaan huomauttava ei itsekään huomaa mainittua eroa porin alueen asiolla ja poriin liittyvillä, palstallahan tulee kirjoittaa porin alueen asioista, ei poriin littyvistä jolloin helppo kirjoitella sellaista mikä ei liity porin alueen asioihin.

        Älä yritä selitellä logiikkaasi jatkosa, pysytellää mieluummin vain tosi asioissa (luumäki ei ole porin aluetta)

        Eikö olisi kivempaa keskustella kuin usein etsiä aloituksia jotka eivät mielestäsi kuulu tälle palstalle? "Palstan täydellinen sekasorto" on enemmän kuin liioittelua.

        Itse ajattelin esim heti, että keskustelu kauppojen hintojen alennuksista Porin palstalla johtaa hyvinkin todennäköisesti keskusteluun siitä, miten muutos näkyy tämän alueen kaupoissa. Joissa porilaiset lähinnä käyvät.

        Edelleen toistan mitä aiemminkin. Olen käynyt palstalla vuosia, ja ongelma oli silloin lähes ainoastaan häirikköviestit.

        Sitä en tiedä kuka minkäkin kirjoituksen takana on. Monesti sama henkilö, tyhmä en ole. Sen toki tiesin että tätäkin settiä tulee, ajan kanssa kun vanha tilanne unohtuu.

        Kommentteja minusta: poistan asiallisia ketjuja ilman perusteluja. En poista keskusteluja. Luon huonoa ilmapiiriä. Sotken palstan. Hymiö tarkoittaa että mielistelen. Yllytän häiriköitä. En osaa mitään luostin hommaan liittyvää. Palstan taso laskenut. Palsta täynnä törkyä (tällöin yksi päivä välissä etten siivonnut. Törkyä ei juurikaan ollut silloinkaan). Mielisairas. Ei mitään elämää (tosielämässä käyn töissä, urheilen, olen perheellinen, tapaan kavereita jnejne. Palstalle olen silti ottanut mahdollisimman paljon aikaa). Täysin holtiton ihminen. Apina. Lehmä. Ja niin edelleen.

        Palstalla on muuten kaksi luotsia.

        -Marjaana-


      • marjaanaluotsi kirjoitti:

        Eikö olisi kivempaa keskustella kuin usein etsiä aloituksia jotka eivät mielestäsi kuulu tälle palstalle? "Palstan täydellinen sekasorto" on enemmän kuin liioittelua.

        Itse ajattelin esim heti, että keskustelu kauppojen hintojen alennuksista Porin palstalla johtaa hyvinkin todennäköisesti keskusteluun siitä, miten muutos näkyy tämän alueen kaupoissa. Joissa porilaiset lähinnä käyvät.

        Edelleen toistan mitä aiemminkin. Olen käynyt palstalla vuosia, ja ongelma oli silloin lähes ainoastaan häirikköviestit.

        Sitä en tiedä kuka minkäkin kirjoituksen takana on. Monesti sama henkilö, tyhmä en ole. Sen toki tiesin että tätäkin settiä tulee, ajan kanssa kun vanha tilanne unohtuu.

        Kommentteja minusta: poistan asiallisia ketjuja ilman perusteluja. En poista keskusteluja. Luon huonoa ilmapiiriä. Sotken palstan. Hymiö tarkoittaa että mielistelen. Yllytän häiriköitä. En osaa mitään luostin hommaan liittyvää. Palstan taso laskenut. Palsta täynnä törkyä (tällöin yksi päivä välissä etten siivonnut. Törkyä ei juurikaan ollut silloinkaan). Mielisairas. Ei mitään elämää (tosielämässä käyn töissä, urheilen, olen perheellinen, tapaan kavereita jnejne. Palstalle olen silti ottanut mahdollisimman paljon aikaa). Täysin holtiton ihminen. Apina. Lehmä. Ja niin edelleen.

        Palstalla on muuten kaksi luotsia.

        -Marjaana-

        jostain syystä tämäkin pomppasi eri paikkaan. Vastaus 19.1 klo 16.16 kirjoitukseen. (palstan tekniikasta en vastaa).


      • marjaanaluotsi kirjoitti:

        jostain syystä tämäkin pomppasi eri paikkaan. Vastaus 19.1 klo 16.16 kirjoitukseen. (palstan tekniikasta en vastaa).

        Ja "täydellinen sekasorto" ei ollut siinä viestissä, vaan muussa saman kirjoittajan viestissä.

        Virheetön en ole. Ei ole meistä kukaan muukaan, ei ammatissa, luotsin tehtävässä, elämässä. Missään.


      • että näin
        miten olisi kirjoitti:

        "Eli ässien peli tepsii vastaan turussa, niin siitä kuuluu keskustella turun palstalla, eikä porin palstalla, koska se ei tapahtunut porissa."

        Ässät palsta joka on oikein varattukin juuri tuolle asialle,
        ei siis kuulu poripalstalle koska sille on palsta keskustelua varten muutoinkin.

        Miten olisi jos ajattelisit ensin, ennen kuin selittelet saamattomuuttasi

        Jos porissa toimiva firma, jonka kotipaikka on helsinkissä, omistajan asuinpaikka oulu, liikkeen myyjä on nakkilasta kotoisin, myy tallinnalaista tavaraa firman nimissä, ja huijaa asiakkaita, niin semmoinen keskustelu ei kuuluisi poriin?


      • niimpä
        että näin kirjoitti:

        Jos porissa toimiva firma, jonka kotipaikka on helsinkissä, omistajan asuinpaikka oulu, liikkeen myyjä on nakkilasta kotoisin, myy tallinnalaista tavaraa firman nimissä, ja huijaa asiakkaita, niin semmoinen keskustelu ei kuuluisi poriin?

        eipä tosiaan asian sisällön puolesta kuuluisi pori palstalle, siinä olet oikeasa,
        Jokin kaupan alan keskustelu johon tuo esimerkkiaiheesi olisi parhaiten sopivaa.
        Mitenkään tuo ei liity Porin alueen asioihin, senhän ymmärrät lukemalla oman esimerkkisi.
        Juuri tuollaisia asioita varten täällä on niin monelle eri asialle oma keskustelualue kirjoituksen sisällön mukaan.
        Yritäymmärtää tuo yksinkertainen asia jota kiertelet jaa kaartelet selityksinesi saadaksesi sen liittymään porin alueen asioihin, huomioi painotukseni kohdalle PORIN ALUEEN ASIA


      • niimpä kirjoitti:

        eipä tosiaan asian sisällön puolesta kuuluisi pori palstalle, siinä olet oikeasa,
        Jokin kaupan alan keskustelu johon tuo esimerkkiaiheesi olisi parhaiten sopivaa.
        Mitenkään tuo ei liity Porin alueen asioihin, senhän ymmärrät lukemalla oman esimerkkisi.
        Juuri tuollaisia asioita varten täällä on niin monelle eri asialle oma keskustelualue kirjoituksen sisällön mukaan.
        Yritäymmärtää tuo yksinkertainen asia jota kiertelet jaa kaartelet selityksinesi saadaksesi sen liittymään porin alueen asioihin, huomioi painotukseni kohdalle PORIN ALUEEN ASIA

        Jos yritys toimii Porissa, se on kaupan alan lisäksi myös Porin alueen asia.

        On montakin asiaa, jotka voivat kuulua useammallekin palstalle.

        Vaikka Ässillä on oma palsta, se on myös Porin alueen asia.

        Vaikka ravintolaketju on valtakunnallinen, mielipiteensä Porissa olevasta ravintolasta voi kertoa tällä palstalla.

        Jos porilainen urheilija menestyy olympialaisissa, siitä voi keskustella täällä.

        Jos porilainen ihminen on lähtenyt ajamaan Porista Ulvilaan, ehtii ylittää kuntarajan ja ajaa kännissä toisen auton nokkaan, siitä voi keskustella täälläkin.

        Jos vanhus lähtee harhailemaan Ulvilasta, on hyvinkin mahdollista että hän kulkee Porissa.

        Jos linja-autollinen porilaisia lähtee ruotsinlaivalle ja sekoilee ja Iltalehden etusivulla kerrotaan uutinen, siitä voi keskustella myös täällä.

        Jne.

        Otetaan nyt maalaisjärki käyttöön, keskustellaan asiallisesti. Luotsin tehtävä on miettiä mikä asia kuuluu ja mikä ei. Tällä hetkellä iso osa keskusteluista on sisällöltään vääntöä kuuluuko/eikö kuulu.


      • uusikaksikkoko
        marjaanaluotsi kirjoitti:

        Jos yritys toimii Porissa, se on kaupan alan lisäksi myös Porin alueen asia.

        On montakin asiaa, jotka voivat kuulua useammallekin palstalle.

        Vaikka Ässillä on oma palsta, se on myös Porin alueen asia.

        Vaikka ravintolaketju on valtakunnallinen, mielipiteensä Porissa olevasta ravintolasta voi kertoa tällä palstalla.

        Jos porilainen urheilija menestyy olympialaisissa, siitä voi keskustella täällä.

        Jos porilainen ihminen on lähtenyt ajamaan Porista Ulvilaan, ehtii ylittää kuntarajan ja ajaa kännissä toisen auton nokkaan, siitä voi keskustella täälläkin.

        Jos vanhus lähtee harhailemaan Ulvilasta, on hyvinkin mahdollista että hän kulkee Porissa.

        Jos linja-autollinen porilaisia lähtee ruotsinlaivalle ja sekoilee ja Iltalehden etusivulla kerrotaan uutinen, siitä voi keskustella myös täällä.

        Jne.

        Otetaan nyt maalaisjärki käyttöön, keskustellaan asiallisesti. Luotsin tehtävä on miettiä mikä asia kuuluu ja mikä ei. Tällä hetkellä iso osa keskusteluista on sisällöltään vääntöä kuuluuko/eikö kuulu.

        "Vaikka Ässillä on oma palsta, se on myös Porin alueen asia"

        Kun täällä on erikseen eri asioille olevat keskustelualue, Ässät keskustelu on varattu Ässien kommelluksia varten, eli ässien keskustelut tulee rajata yhteen ja samaan keskusteluun, kyllähän porilainen osaa hakea ja näkee jutut poripalstalla.
        Mutta mutta, kaikki suomi24:n käyttäjät kun eivät ole porilaisia.
        Siksipä on hyvä sijoittaa keskustelut siten että ne ovat kaikkien löydettävissä kirjoituksen aihe huomioiden..

        Otetaan siis tuo maalaisjärki käyttöön ja huomataan että suomi24:lla on eri keskustelualueita siksi jotta kirjoitukset saisivat maksimaalisen lukijakunnan.


        Elikkä tuohon "ruotsinlaiva" esimerkkiisi saa maksimaallisen käyttämällä sille varattua keskustelua, vaikka kuinka olet yrittänyt mielistellä porilaisia kirjoittajia, ajattela asia kokonaiskuvaltaan loppuun asti, missä mikäkin kirjoitus saa kirjoittajalleen sen maksimaalisen hyödyn.

        Tuo vääntö johtunee juurituosta jotta katsot joitakin sormiesi läp, tällöin toinen jonka kirjoituksen olet poistanut keskustelusta ihmettelee miksi toisen kirjoitus joka ei myöskään ole porin alueen asioita ihmettelee miksi se on saanut jäädä, miksi sitäkin ei ole poistettu.
        Itse olet mitä ilmeisemminkin toiminnallasi aiheuttanut tuon "väännön"


      • von Lagerbom
        marjaanaluotsi kirjoitti:

        Jos yritys toimii Porissa, se on kaupan alan lisäksi myös Porin alueen asia.

        On montakin asiaa, jotka voivat kuulua useammallekin palstalle.

        Vaikka Ässillä on oma palsta, se on myös Porin alueen asia.

        Vaikka ravintolaketju on valtakunnallinen, mielipiteensä Porissa olevasta ravintolasta voi kertoa tällä palstalla.

        Jos porilainen urheilija menestyy olympialaisissa, siitä voi keskustella täällä.

        Jos porilainen ihminen on lähtenyt ajamaan Porista Ulvilaan, ehtii ylittää kuntarajan ja ajaa kännissä toisen auton nokkaan, siitä voi keskustella täälläkin.

        Jos vanhus lähtee harhailemaan Ulvilasta, on hyvinkin mahdollista että hän kulkee Porissa.

        Jos linja-autollinen porilaisia lähtee ruotsinlaivalle ja sekoilee ja Iltalehden etusivulla kerrotaan uutinen, siitä voi keskustella myös täällä.

        Jne.

        Otetaan nyt maalaisjärki käyttöön, keskustellaan asiallisesti. Luotsin tehtävä on miettiä mikä asia kuuluu ja mikä ei. Tällä hetkellä iso osa keskusteluista on sisällöltään vääntöä kuuluuko/eikö kuulu.

        Niin ja jos porilaiset lähtevät Luumäelle ampumaan ihmisiä, on sekin Pori-palstalle kuuluva asia mutta joku kuka sellaisista tänne kirjoitteli, paheksuu että nämä kirjoitukset, siis avauksensa yksi toisensa jälkeen poistettiin. Miksi siis poistettiin? Ja kun Porista on lähtenyt henkilö taistelemaan Isis-järjestön mukaan, jotkut torvelot täällä edelleenkin väittävät ettei se kuulu Pori-palstalle. Samaten monet yhteiskunnalliset asiat koskettavat Poria-porilaisia mutta vaikka nämä keskustelut palstalaisia kiinnostavat, jotkut, joku joka tuntee kaunaisuutta minua kohtaa, vaatii kirjoituksiani poistettavaksi niin auliistipa luotsi alkaa kirjoituksiani vainoamaan.


      • von Lagerbom
        ässättäällä kirjoitti:

        http://keskustelu.suomi24.fi/debate/4499

        Ässättäällä..

        Olen samaa mieltä, luotsi saisi keskittyä häiriköiden eliminoimiseen ja jättäisi palstalle normaalisti kommentoivat kirjoittajat rauhaan. Tuolla linkissäsi oli todellisia häiriköitä jotka kirjoittivat asioita jotka eivät sovi millekään palstalle mutta sielläpä ne saavat olla koska luotsi keskittyy täysin epäoleellisiin asioihin täällä. Ja se oli merkillisintä näissä säännöissä, ettei luotseja saisi moittia, heh ja virn..


      • että näin
        niimpä kirjoitti:

        eipä tosiaan asian sisällön puolesta kuuluisi pori palstalle, siinä olet oikeasa,
        Jokin kaupan alan keskustelu johon tuo esimerkkiaiheesi olisi parhaiten sopivaa.
        Mitenkään tuo ei liity Porin alueen asioihin, senhän ymmärrät lukemalla oman esimerkkisi.
        Juuri tuollaisia asioita varten täällä on niin monelle eri asialle oma keskustelualue kirjoituksen sisällön mukaan.
        Yritäymmärtää tuo yksinkertainen asia jota kiertelet jaa kaartelet selityksinesi saadaksesi sen liittymään porin alueen asioihin, huomioi painotukseni kohdalle PORIN ALUEEN ASIA

        Miksi tästä asiasta puhutaan täällä, kun se ei kuullu pori palstalle? Tämäkin keskustelun oikea paikka olisi tuolla palaute,kehitysidea,tiedotteet palstalla.

        Älä sinä vaivaa päätäsi sillä, mikä ei kuulu pori palstalle ja mikä kuuluu. Sitä varten täällä on luotsit


      • von Lagerbom kirjoitti:

        Ässättäällä..

        Olen samaa mieltä, luotsi saisi keskittyä häiriköiden eliminoimiseen ja jättäisi palstalle normaalisti kommentoivat kirjoittajat rauhaan. Tuolla linkissäsi oli todellisia häiriköitä jotka kirjoittivat asioita jotka eivät sovi millekään palstalle mutta sielläpä ne saavat olla koska luotsi keskittyy täysin epäoleellisiin asioihin täällä. Ja se oli merkillisintä näissä säännöissä, ettei luotseja saisi moittia, heh ja virn..

        Ooks huomannut että mä en oo sen palstan luotsi? Voisko se liittyä siihen etten oo siellä viestejä poistamassa?


      • Pirtsakkana
        marjaanaluotsi kirjoitti:

        Ooks huomannut että mä en oo sen palstan luotsi? Voisko se liittyä siihen etten oo siellä viestejä poistamassa?

        Pirtsakkana tyttönä voisit alkaa senkin palstan luotsiksi,
        olihan edeltäjäskin useamman kuin yhden palstan hoitsuna.


    • Von Von

      VON se kirjoitelee niin moneen paikkaan perheestään että oikein hävettää

      • von Lagerbom

        No katselepa jos muut minun tavoin lakkaavat kirjoittamasta Pori-palstalle, miten keskustelut tyrehtyvät ja jäävät sille paskatasolle, jollaisia aloituksia joku henkilö tekee. Ne on taidettu jo poistaakin, ehkä ja en niitä nyt tähän kuitenkaan esimerkiksi hae. Hyvää jatkoa palstalle. Tietysti käyn silti lukemassa mitä Porissa kirjoitellaan, siis minua kiinnostavia asioita, osaan eritellä mitkä haluan lukea enkä vaadi poistettavaksi sellaisia kirjoituksia joista en itse ole kiinnostunut. Melkein jo tein tänään uuden aloituksen koskien Alakurtin Venäläisjoukkoja, pohjoisessa harjoittelevia amerikkalaisjoukkoja sekä yhtäläisyydestä näiden välillä juontuen myös venäläisten rantaomistuksiin maassamme, joista voidan valvoa merialueidemme liikennettä. Vielä tulette huomaamaan miten nämä asiat koskettavat myös Poria kuten koko maatammekin eikä siihen havainnointiin enää kauan aikaa kulukaan. On selvää ettei näitä maaomistuksia enää voida purkaa ja osoittaakin poliitikkojemme ymmärtämättömyyttä ja lyhytnäköisyyttä että Suomesta on ylipäätään myyty maata ulkomaalaisomistukseen, olipa ostajina minkä maalaisia hyvänsä.


      • onko niitä?
        von Lagerbom kirjoitti:

        No katselepa jos muut minun tavoin lakkaavat kirjoittamasta Pori-palstalle, miten keskustelut tyrehtyvät ja jäävät sille paskatasolle, jollaisia aloituksia joku henkilö tekee. Ne on taidettu jo poistaakin, ehkä ja en niitä nyt tähän kuitenkaan esimerkiksi hae. Hyvää jatkoa palstalle. Tietysti käyn silti lukemassa mitä Porissa kirjoitellaan, siis minua kiinnostavia asioita, osaan eritellä mitkä haluan lukea enkä vaadi poistettavaksi sellaisia kirjoituksia joista en itse ole kiinnostunut. Melkein jo tein tänään uuden aloituksen koskien Alakurtin Venäläisjoukkoja, pohjoisessa harjoittelevia amerikkalaisjoukkoja sekä yhtäläisyydestä näiden välillä juontuen myös venäläisten rantaomistuksiin maassamme, joista voidan valvoa merialueidemme liikennettä. Vielä tulette huomaamaan miten nämä asiat koskettavat myös Poria kuten koko maatammekin eikä siihen havainnointiin enää kauan aikaa kulukaan. On selvää ettei näitä maaomistuksia enää voida purkaa ja osoittaakin poliitikkojemme ymmärtämättömyyttä ja lyhytnäköisyyttä että Suomesta on ylipäätään myyty maata ulkomaalaisomistukseen, olipa ostajina minkä maalaisia hyvänsä.

        "minun tavoin lakkaavat kirjoittamasta"

        etköhän ole ihan oma yksilö tuolla omalla tavallasi kirjoittaja,
        tuskin muut pystyisivät moiseen.

        Uskoisin jos sinä lopettaisit kirjoittelun näillä palstoilla,
        moni olisi tyytyväinen, tuskin kukaan jäisi kaipaamaan kirjoituksiasi.

        Taisit kuvitella itsestäsi taas hieman liikoja, unohdit tosiasiat


      • VonJotain
        von Lagerbom kirjoitti:

        No katselepa jos muut minun tavoin lakkaavat kirjoittamasta Pori-palstalle, miten keskustelut tyrehtyvät ja jäävät sille paskatasolle, jollaisia aloituksia joku henkilö tekee. Ne on taidettu jo poistaakin, ehkä ja en niitä nyt tähän kuitenkaan esimerkiksi hae. Hyvää jatkoa palstalle. Tietysti käyn silti lukemassa mitä Porissa kirjoitellaan, siis minua kiinnostavia asioita, osaan eritellä mitkä haluan lukea enkä vaadi poistettavaksi sellaisia kirjoituksia joista en itse ole kiinnostunut. Melkein jo tein tänään uuden aloituksen koskien Alakurtin Venäläisjoukkoja, pohjoisessa harjoittelevia amerikkalaisjoukkoja sekä yhtäläisyydestä näiden välillä juontuen myös venäläisten rantaomistuksiin maassamme, joista voidan valvoa merialueidemme liikennettä. Vielä tulette huomaamaan miten nämä asiat koskettavat myös Poria kuten koko maatammekin eikä siihen havainnointiin enää kauan aikaa kulukaan. On selvää ettei näitä maaomistuksia enää voida purkaa ja osoittaakin poliitikkojemme ymmärtämättömyyttä ja lyhytnäköisyyttä että Suomesta on ylipäätään myyty maata ulkomaalaisomistukseen, olipa ostajina minkä maalaisia hyvänsä.

        Onko tuo kirjoittamisen lopettaminen lupaus? Onhan? Toivottavasti koskee myös muita palstoja.


    • Ei siitä

      vahinkoa tule jos et kirjoita.Hauku vain sitä naistasi siellä Uudenkaupungin pastalla eläkä tule enää tänne möykkäämään

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1645
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1509
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      68
      1419
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      38
      1373
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1314
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1248
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1126
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe