pilatut sunnuntait

Merkk

Onpas tylsiksi rukattu sunnuntain alkuillan lähetykset nyt Ylen toimesta! Viiden jälkeen saamme "nauttia" valmiiksi nauretuista hupiohjelmien uusinnoista (YleLeaks ja Uutisvuoto), jotka eivät huvita yhtään. Ja miksi ihmeessä Nybergin ohjelmapaikkaa on pitänyt aikaistaa mainion saksalaisdekkarien tappioksi?
Uudistus on ihan päin mäntyä. En tykkää.

5

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      19.30 on Ylen mukaan saksalaisdekkarille parempi esitysaika, ja lauantain brittidekkari tulee myös samalla ohjelmapaikalla joten loogisempaa näin.

      Nyberg oli reilun kymmenen vuotta samalla ohjelmapaikalla, nyt saa tyytyä hieman vähemmän katsojia keräävään paikkaan.

      Uutisvuodon uusinta on siirretty ma 18.30 sunnuntain alkuiltaan. En kyllä tiedä, tarvitsisiko tuota uusia enää ollenkaan, sen verran kulunut ohjelma nykyään.

    • jotainraja

      YLEn tylsät sunnuntait - samaa mieltä! Ymmärsin heidän tiedotuksestaan, että Nybergin ohjelma siirretään aikaisempaan slottiin, jotta saadaan parempi esitysaika UUSILLE dekkari tms. sarjoille ennen iltauutisia. Mitä vielä! Samat vanhat "sakemannit tappaa toisiaan"-sarjat saivat tuon hyvän ohjelma-ajan. Sakusarjoissa ei sinänsä mitään vikaa, mutta kun se idea on jo NIIN nähty ja puhki kulutettu. Iltauutisia ympäröiville ohjelmapaikoille joku HYVÄ sarja BBCOne-tyyliin: klo 19.30 komediasarja Still Open All Hours (David Jason), klo 20 Kutsukaa kätilö, klo 21 Viimeinen tango Halifaxissa tai SVT 1-tyyliin: klo 19 musiikkiohjelma Så ska det låta (Ruotsin Bumtsibum), klo 20 ruotsalaissarja Blå ögon, klo 21 brittiläinen minisarja jne. Englannissa ja Ruotsissa panostettu koko perhettä kiinnostaviin ja tasokkaisiin sarjoihin, nimenomaan sunnuntai-iltaisin. Tällä hetkellä Suomessa ei juuri mitään jolleivät sakusarjat, kotikatsomot, Uuno Turhapurot tai Loirinuotiot kiinnosta.

      • nnnn.

        Suomessahan TV2 oli aikoinaan tällainen koko perheen kanava, mutta nythän se on pilattu täysin ja TV1:lle on mahtunut vain osa vanhan TV2:n ohjelmatyypeistä.


    • katselisinkin

      Olen jo muutaman vuoden harmitellut, miten Ylen telkkariohjelmatarjonta heikkenee jatkuvasti. Lauantaina ja sunnuntaina, kun olisi aikaa ja mahdollisuus katsella telkkaria vähän enemmänkin, niin eikö vain tämä meidän valtiollinen yhtiö ole oikein tosissaan paneutunut valikoimaan sellaisia ohjelmia, että ei tee mieli katsoa edes toisella silmällä. Mikä hinku on esim. tunkea parhaaseen katseluaikaan sekä lauantaille että sunnuntaille jotain murha- ja poliisisarjoja. Sentään vasurivallan aikanakin tuotettiin myös viihdeohjelmia lauantai-iltaan, vaan ei enää.
      Ohjelmien taso laskee kuin lehmän häntä. Enää ei tartte olla edes rahasta huolissaan, kun verottaja nappaa jokaisen tuloista tietyn osan yle-verona, oli sitten tekkari eli ei. Rahahana on auki. Ennen sentään, jos riittävän moni olisi sanonut tv-luvan irti, olisi se näkynyt rahavirroissakin, mutta ei enää, tunki tuutista sitten minkälaista tuubaa tahansa ulos.

      • 8+8

        Saksalaisdekkareille piti antaa ohjelmapaikka TV1:ltä kun TV2-profiiliin eivät enää sopineet. Ennen brittidekkarit oli ykkösellä ja sakut kakkosella.

        Vanhemmalle väelle ei tule enää edes mitään musiikkiohjelmia kuten ennen. Semmonen sopisi perjantain tai lauantain iltaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe