Miesten iskeminen baarissa, pukeutuminen? Suora puhe?

20v nainen

Mitä mielikuvia naisesta nämä asut herättää ja miten pukeutunutta itse todennäköisimmin lähestyisit? Miksi?

A) Kimaltava minimekko, korkkarit, paljon meikkiä, hiukset viimeisen päälle laitettu
B) Biletoppi ja minihame, korkkarit, paljon meikkiä, hiukset arkisesti (auki tai ponnarilla)
C) Biletoppi/hieno paita ja farkut, korkkarit, huolellinen meikki, hiukset arkisesti
D) Tavalliset, arkiset vaatteet, matalat kengät tai korolliset/matalat saappaat, huomaamaton arkimeikki, hiukset arkisesti

Millaisen kuvan naisesta saa, jos hän tulee suoraan ehdottamaan tutustumista/treffejä/seksiä tänä iltana/seksiä joskus, soitellaan? Entä jos nainen tulee sanomaan esim. "oot hyvännäkönen", "tykkään sun *jostain*" tai jopa "haluan sua"? Miten reagoisitte näihin ehdotuksiin/ilmoituksiin?

15

400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 18v "mies"

      A) Tästä tuolee mieleen nainen joka pitää itseään hyvin "hienona" ja vaikeasti tavoiteltavana etsien vain "parasta" mies seuraa. Näitä minä en oo koskaan mitenkään "yrittänyt/koskenut" koska nämä juuri etsii näitä afloja seurakseen.

      B)Tää on melkolailla samanlainen kuin a kohtakin mutta antamalla hiukan lorttomaisemman kuvan miehelle.

      C)Tää on edellisiä paljon parempi, Tyylikkäästi puettu, ei liikaa kimaltavaa, seksikäs, antaa hyvän vaikutelman ja ei liikaa meikkiä.

      D) Tämä on näistä kaikista paras, koska on helppo nähdä minkä tyylinen ihminen on ja ei anna feikkiä kuvaa itsestään. Vähäinen meikki on tosi hyvä, Korolliset saappaat on todella hyvä. Riippuu toki yksilöstä kuinka siististi on pukeutunut ja minkälaisen kuvan antaa pukeutumisen kautta muille ihmisille.
      Tyylikäs ja yksinkertainen mutta samalla hiukan seksikäs on omasta mielestäni paras vaihtoehto.


      Millaisen kuvan naisesta saa, jos hän tulee suoraan ehdottamaan tutustumista/treffejä/seksiä tänä iltana/seksiä joskus, soitellaan?

      -Tämä antaa samantien vaikutelman miehelle että nainen on valmis seksiseuraan tai fwb suhteeseen mutta ei sitten mihinkään enempään.

      Entä jos nainen tulee sanomaan esim. "oot hyvännäkönen", "tykkään sun *jostain*" tai jopa "haluan sua"?

      -Jos nainen tulee sanomaan että "vau ootpas tosi hyvännäköinen" niin se nostaa miehen itsetuntoa eikä anna huono vaikutelmaa.

      -Sitten"tykkään sun *jostain* on hiukan flirttailevaa mutta hillittyä sellaista ja siitä on helppo saada sitten seuraava puheenaihe tai johdatella keskustelua mihin haluaa.

      -"haluan sua" tää on tosi huono jos meet töksäyttään sen heti ekana. Mielummin sit kun ollaan edetty hiukan pidemmälle kuin vain 10min...


      Täytyy muistaa vaan antaa hyvän ensivaikutelman koska ensivaikutelma on kaikista tärkein. Ja nämä oli minun mielipiteitäni ja sori jos on kauheesti kirjotusvhihreitö :P

      • eiliikaa

        Minä kävin baarissa vaihtoehto D.nä ja sain niin paljon huomiota osakseni ettei millään ollut edes tarvetta tehdä aloitetta itse. Ylipukeutuneena ja ylimeikattuna ei saa pienellä paikkakunnalla muuta kun sääliä osakseen, ainakin säälin niitä pikkupissiksiä kun yritys on mennyt överiksi ja on vähän hutsahtavan oloinen.
        Tosin käyn baarissa niin harvoin ettei sillä nyt oikeasti ole meikäläiselle mitään merkitystä. Hyvin on vientiä riittänyt ihan arkisen oloisena, hoikka, perusnätti ja hymyileväinen kun olen.


      • M40_

        Iloinen ilme on tosi tärkeä. Kävin hiljattain peukuttamassa teinien Sexy or Not -sivustolta kuvia. Kyllä urosta eniten lämmittää, jos kohtuullisen ulkonäön lisäksi on hyvmyilevä ilme.

        Jos jossain selfiessä on tyhjä, kyllästynyt tai ylimielinen ilme, niin eipä kiinnosta vaikka olisi mikä kurvikuningatar korkkareissa.


    • 18v "mies"

      Ja tohon edelliseen lisäykses vielä se että itsevarmuus on tosi tärkeetä ja että kantaa niitä vaatteita itsevarmasti. Myös puhuminen, vaikka ei siitä miehestä pitäiskään niin saa jotain sanoja suusta ulos. Tosi ärsyttävää jos nainen ei saa mitään sanoja suusta ja miehen pitää hoitaa puhuminen ja jutun eteneminen.

      • M47.

        Sama mielipide M47:lta. Vaihtoehdot a) ja b) on vaikeasti lähestyttäviä ja koppavia.

        Onko c) dai d) parempi, riippuu vähän ympäristöstä. Onko ko. paikkaan tapana vähän laittautua vai tulla ihan arkisesti.

        Jos tulee juttelemaan, niin ihan ok. Keskustelun edetessä voi nainenkin ehdottaa treffejä myöhemmin.

        Ei nyt kuitenkaan kannata heitää esimerkissä kerrottuja suht kiihkeitä kommentteja heti alkuun, jos ei ole h***a hakemassa asiakasta.


      • joninjoutavaa

        ihan sama vaikka olis alasti tai jätesäkissä! ei suomi mies mitään osaa muutenkaan puhua! odottaa raukka sormi suussa että äitee tulee ja työntää tissin suuhun ja tekee eväsleivät töihi


    • Parempi toistaan

      E) Oma tyyli, esim. hiukset persoonallisesti auki, ihonmyötäinen ohut puuvillaneule, jossa korkea kaulansuu, tiukat housut tai tiukka alas asti ulottuva hame ja vaikka käärmeennahkabootsit mutta ei ainakaan kertakäyttöbilehile juttuja.

      Jos näyttää kanta-asiakkaalta, niin ei kiinnosta. Ystävällinen ja hyvällä tuulella pitää olla, muuten kannatta jäädä kotiin ja aamulla vaikka lenkille.

      Jos nainen tulisi ehdottelemaan suoraan jotakin, niin pitäisin sitä automaattisesti yhden illan juttuna. Juttelemaan kannattaa aina tulla. Me miehet kyllä jutellaan aina takaisin.

    • nainen 20v

      Kiitos vastauksista!

      Entäpä kesäiset asut (kesällä tietty)? Jos näyttää siltä, että on ollut rannalla koko päivän ja vetänyt mekon / paidan ja shortsit bikinien päälle ja puistellut enimmät hiekat pois? Tai siistimpi versio, hellevaatteet (mekko tai toppi/t-paita ja shortsit, matalat tai korolliset kesäkengät, ei juhlavat) ilman hiekkaista rantafiilistä?

      • Kyllä noista kaikki toimii.


    • Hra58.

      D) Miellyttää eniten varttuneempaa miestä, siis tavallinen nainen tavallisissa siisteissä vaatteissa ja sitten suht selvin päin. Pidän aloitteellisista aktiivisista naisista, toki saa ehdottaa soittamista, seksiäkin. On minulle ehdotettu vuosien saatossa. Rannalta voi pyöräillä paita rintojen, bikinien verhona,, tehoaa minuun. Liiallinen hienostelu ei toimi.

    • vastaeronnut

      No kyllä minä ainakin kattelen ja meen iskee muijia, jotka on tiukassa kuosissa baarissa. Kiinnostaa aika paljon enemmän kun muijat jossain tavan vetimissä.

      • Player11

        Jep. Luusereiden puhetta, että miehiä ei naiset topeissa ja minimekoissa kiinnosta. Niillä naisilla, jotka niitä pitää on jotain mitä on vara esittää!


    • nainen20v

      Kiitos vastauksista. Aika ristiriitaista, ensin kaikki sanoi että arkinen on parempi ja nyt tulikin jo kaksi kannattajaa "tiukalle kuosille" ja minimekoille. Millaiset miehet siis haluavat arkista ja millaiset minimekkoista? Minkä ikäiset ja mitä ovat etsimässä?

    • KurssiKorkealla

      Mulle on aivan sama miten nainen pukeutuu. Pitkät tuuheat hiukset on paremmat kuin lyhyet. Lävistykset ja tatuoinnit turnoff, varsinkin kaikki ylimääräinen romu kasvoissa.

    • lokakuski

      Riippuu mitä hakee...Kokemuksen perusteella silti D paras minulle,c kin saattaisi olla hyvä tai jopa paras.Mutta mitään kaato jurrissa olevaa en edes lähesty.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe