MIKSI LAITINEN PAKOILEE

Torilla kuultua

Luotettavien tietojen mukaan Jarmo Laitinen on saanut syytteet kunnianloukauksista,
jo kuukausia sitten. Mutta Laitiselle ei ole saatu toimitettua haastetta. Miksi Jarpe
pakoilee ?

49

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jää kohta lossaan

      Jarppe ei halua maksumieheksi rötöksistään. Luikki kuin rotta pakoon kertovat. No ulkonäkökin on hyvin rottamainen

    • Tiilenpään lukija

      Kukapa sitä maksumieheksi haluaisi varsinkin jos joutuu vahingonkorvauksiin. perseaukisena on paha maksella rötöksistään.

      Voi Voi! Jää taas tervapaperit repsottamaan pitkäksi aikaa Jarpen tönössä, kun makselee rötöksistään työttömyyskorvauksilla.

      • laitetaan hyvä syötti

        Ei näkynyt Jarpea liikenteessä, onkohan se piilossa jossain.


      • asdasdasdasdasdsse3e

        Perseaukisena korvaukset on kotiinpäin. Ei ole rahaa maksaa, joten menevät valtion pohjattomaan tikkuun ja vanhenevat ajastaan.


      • Näössäkö vikaa
        asdasdasdasdasdsse3e kirjoitti:

        Perseaukisena korvaukset on kotiinpäin. Ei ole rahaa maksaa, joten menevät valtion pohjattomaan tikkuun ja vanhenevat ajastaan.

        Onko teillä Heinolan valopäillä näössä vikaa. Kyllä nyt aikuinen mies pitäisi huomata. Hankkikaa uudet silmälasit.


    • kuititon kauppa

      Mitenhän "äidin" ja "tyttären" lukuisat kunnianloukkaukset tuleeko niistä syyte? Vai onko tuttu turvallinen syyttäjä, joka on maistellut väliaikatarjoilulla alkoholijuomia ja siksi tulee syyttämättä jättämispäätös, kun pitäähän sitä muistaa jokaisen virkamiehen vanha viisaus. Kenen leipää syöt sen lauluja laulat, leivän voi tässä kohtaa korvata nestepitoisilla antimilla.

    • lauennut lossa

      Vouti on saanut vietyä Jarpelle "kutsun" juhliin. Oootellaan nyt rauhassa kakkujuhlia

    • karkaistu kettinki

      Vihdoinkin hyviä uutisia jos Laivuri on saanut haasteen käräjille. Jos vielä laitettasi tiilenpäitä lukemaan niin voisin harkita pitää vielä veneen rannassa tänä vuonna.

    • Clint Eastwood

      Köysi kiristyy Jarppe! Toivottavasti nyt selvitetään kaikki möläytykset yhdellä kertaa...valtuutetuista paskanpuhuminen, Heilin episodi, oman muijan hakkaamiset ym.

      • tuomaristo

        Hienoa kuulla että lossa laukesi ja syötti meni suihin. Kutsut kuitattu ja lisää on paskajuttuja kirjoitellut, joista
        tulee kakkuun lisää "koristeita", kun menee tutkintaan ja käräjille.


      • kiikkiin jää venevaras
        tuomaristo kirjoitti:

        Hienoa kuulla että lossa laukesi ja syötti meni suihin. Kutsut kuitattu ja lisää on paskajuttuja kirjoitellut, joista
        tulee kakkuun lisää "koristeita", kun menee tutkintaan ja käräjille.

        Voi sitä yhteiskunnan surkimusta, nimi on jo tiedossa, pitihän se arvata, kuka se on.
        Eiköhän itä-häme tee jutun em. Haasteen pakoilijasta.


    • hyväjarppa

      Kylläpäs äidin ja tyttären pöksyt tutisee. Rehellisyyttä ja avoimuutta ei siedä ne, joiden teot ne paljastaisivat.

    • näin on asia

      Ensinnäkin suomessa haasetemies toimittaa haasteet,.
      Toisekseen Laitinen ei ole todellakaan pakoillut, on ollut julkisuudessa ja yleisillä paikoilla päivitäin.
      Kolmannekseen kukaan ei ole syyllinen mihinkään pelkän haasteen takia, tarvitaan myös oikeuskäsittely, mahd jopa neljässä eri asteessa ja sitten katsotaan onko syyllistynyt johonkin vai ei tämä kestää useita vuosia.
      Kukaan ei ole syyllinen ennen tuomiota.
      Viidennekseen jos Laitinen on loukannut jonkun kunniaa ja nämä esiin tulleet nimet on niitä loukattuja, niin voidaan perustellusti kysyä onko näillä loukatuilla sitten yleensä kunniaa mitä loukata vai onko esitetyt asiat ihan normaalia arvostelua em henkilöiden tunaroinnista ja jopa rikoksista.
      Onko jokin todellinen syy ja salailun tarve sekä motiivi käydä muutamien johtavien valtuutettujen esim Laitisen kimpuun julkisuudessa netissä lehdissä, pidän vähintäänkin outona sitä hyökkäystä yksittäistä kuntalaista kohtaan joka kysymyksillään on vaatinut vastauksia asioissa jotka on julkisia.
      On outoa ettei Laitisen kysymyksiin vastata mitään, kaikki kommentit ja vastaukset on asiaankuulumattomia ja vailla vastausta. Kuten Hilden sanoi keskustelee Laitisen esittämistä kysymyksistä ainoastaan lakimiehen välityksellä. Onko tämä sitä avoimuutta jota kj Teittinen peräänkuulutti ja hilden ylisti. Itse syyllistyy juurikin salailemaan kaikki asiat.
      Jos asiat on niin selviä kuin valtuutteujen toimesta annetaan ymmärtää niin ymärtäisivät siten antaa vastauksiakin, eikä pyrkiä haukkumaan ja arvostelemaan kysymyksen asettajaa jopa henkilökohtaisista asioita jotka osin on huhuja ja täysiä valheita, pyrkimyksenä ainostaan kysyjän asettaminen kyseenalaiseen asemaan kysymyksineen.
      Rehelliset tutkinnat ja avoimet vastaukset esitettyyn poistaisi monta epäilystä ja epäkohtaa, vai onko kuitenkin niin ettei näihin kysymyksiin ole vastausta minkä julkisuudessa voisi esittää.
      Outoa on myös ja sekin kyseenalaistaa valtuutettujen lausuntojen uskottavuuden kun kh;n pj Hilden julistaa lehdissä hyvää yhteistyötä ja kaikkien asioiden ja suhteiden olevan paremminkuin erinomaisesti, seuraavna hetkenä kolmessa ryhmässä tapahtuu loikkauksia ja eripura on käsinkosketeltavaa. Tästä kasin koskettavuudesta esimerkkinä valtuuston talousarvio seminaari jossa Hilden kävi käsiksi valtuutettu Asp;iin lehtitietojen mukaan, myös Hoildenin ulosmarssi valtuuston tiedotus tilaisuudesta ym. Outoa on myös Holdenin yölliset "paimenkirjeet" kuntalaisille ja valtuutetuille joissa uhkaa tulevan ongelmia jos on yhteydessä ja tekemisissä Laitisen tai Sepän kanssa.
      Kummalista toimintaa on ja ihmeen kauan on se saanut jatkua. Toivottavasti Heinola pääsee joskus avoimuuden aikaan kuppikuntaisuudesta, valtuutetut rupeisi toimimaan kuntalaisten eduksi ja parhaaksi oman etunsa sijaan.

      • sarana puolelta sisään.

        Nyt meni jarpe jutut sivuraiteelle, mutta hyvä että haaste on vastaanotettu,
        päästään tositoimiin, nimittäin käräjille.


      • pena penna
        sarana puolelta sisään. kirjoitti:

        Nyt meni jarpe jutut sivuraiteelle, mutta hyvä että haaste on vastaanotettu,
        päästään tositoimiin, nimittäin käräjille.

        Hyvässä mallissa.


      • Totuus on toisenlainen

        Näin on asia vain joidenkin mielestä.


    • lapsellista touhua

      Onkohan Jamo ottanut nuo kirjoitukset talteen? Kopioin ne varmuuden vuoksi talteen ja lähetän hänelle.

      • däpädäpäduu

        Mikä on lapsellista. Tosiasioiden julkituominen ei ole lapsellista.


    • raipsuriutsu

      Tää ketju on oiva osoitus muutaman "luottamishenkilön" järjenjuoksusta :)
      Kaupungin asiat jää hoitamatta kun täällä oksennetaan.

    • wtyrywbbywrub

      Jotta kähmintään syyllistyneet saataisiin pakotettua julkisuuteen ja vastaamaan tekosistaan suoraan kansalaisille, olisi hyvä koota nimilista kansalaista, jotka ovat Laitisen takana ja hänen laillaan haluavat vastauksia. Tiedän, se merkitsee Heinolassa noiden samaisten kähmijöiden hampaisiin joutumista, mutta se voisi olla hyvä tie päästä heistä eroon. Minä en enää asu Heinolassa, enkä tiedä, uskaltaisinko laittaa nimeäni ensimmäisenä, vaikka siellä vielä asuisin. Jos listassa jo olisi tunnettuja nimiä, ehkä sitten. Nämä kähmijät pitäisi haastaa kohtaamaan kriitikkonsa julkisesti. Ei poliitikko tai virkamies voi perustaa toimintaansa siihen, että vastaa 'alamaisilleen' vain lakimiehen kautta! Avoimuus on perusvaatimus, ja jos siihen ei pysty, niin erotetaan.

    • Surullista

      Suurin osa ihmisistä on lampaita, jotka haluaa aina olla voittajan puolella. Ja niin kauan kuin ne ei ole varmoja siitä kumpi puoli voittaa, pysyvät sivussa.

      • oikeus voittaa

        Viranomaisposti on tavoittanut laivurin vihdoinkin.


      • Viranomaispostia illalla
        oikeus voittaa kirjoitti:

        Viranomaisposti on tavoittanut laivurin vihdoinkin.

        Posti kulkee kun kusti polkee, ja viranomaiskirjeposti tuodaan kutsutaksilla. Hahahahaaa.


    • raastupaan

      Jos Jamolle tosiaan syyte on tullut niin onhan se vastapuolikin kirjoitellut. En usko että tuomiota tulee ainakaan.
      Ja mitenkäs se syyteharkinta etenee tuossa vastapuolen tapauksessa? Luulisi että ne käsiteltäis samoilla käräjillä?

    • puolin ja toisin

      Tämä ketju sisältää aika hyvää matskua kunnianloukkaamisesta.
      Laitisena pitäisin jutun vireille.

      • Vaikea ymmärtää?

        Ei näitä kommentteja voi verrata millään tavalla Laitisen kirjoituksiin. Olen parin viime vuoden aikana seurannut tämän foorumin kirjoituksia ja ihmetellyt suuresti Laitisen tapaa hyökätä eräitä valtuutettuja ja muita henkilöitä kohtaan todella törkeillä henkilökohtaisilla loukkauksilla.

        Valtuutetut Hilden, Riutta, Bonden, Kari, ja muita mm. Jäppinen, Jokinen, Martikainen ja monet muut kaupungin asukkaat ovat joutuneet Laitisen törkykirjoituksien kohteeksi.

        Mitä Laitinen on saavuttanut näillä loukkaavilla kirjoituksillaan voi todellakin kysyä? Ihmisten sairauksien, ulkonäön, ammatin halveksunta tällaisilla julkisilla keskustelupalstoilla on täysin käsittämätöntä.

        Mikä mies Laitinen on arvostelemaan esim. muiden ihmisten ammattitaitoa? Mistä hän todellisuudessa tietää mitä hänen parjaamansa ihmiset tekevät tai ovat aiemmin tehneet? Laitinen latelee omaa" faktaansa pöytään" ja osa lukijoista uskoo täysin mitä Laitinen kirjoittaa. Kuinka moni lukijoista tuntee henkilökohtaisesti nämä haukutut ihmiset? ovatko he edes nähneet ko. ihmisiä koskaan?

        Mitä Laitinen kuvittelee moisilla solvauksilla voittavansa? Kuvitteleeko hän, että näiden ihmisten poliittinen taival tai työpaikka menee tämän palstan kirjoitusten perusteella? Mitä tyydytystä tuo toisten ihmisten haukkuminen ja solvaaminen?

        Nähtäväksi jää asettuuko em joukko vielä ehdokkaiksi luottamustehtäviin. Uskon vakaasti, ettei tämän foorumin kirjoittajilla ns. tavallisten äänestäjien äänestyskäyttäytymiseen ole mitään vaikutusta. Näillä valtuutetuilla on varmasti omat ystäväpiirinsä joiden äänillä he halutessaan tulevat uudelleen valituiksi. Etenkin kunnallisella tasolla ei puolue ratkaise valtuustoon pääsyä, siinä on aina mukana paljon ystävien ja tuttujen ääniä jolla valtuustoon tulee valituksi.


      • Kiitos tästä!
        Vaikea ymmärtää? kirjoitti:

        Ei näitä kommentteja voi verrata millään tavalla Laitisen kirjoituksiin. Olen parin viime vuoden aikana seurannut tämän foorumin kirjoituksia ja ihmetellyt suuresti Laitisen tapaa hyökätä eräitä valtuutettuja ja muita henkilöitä kohtaan todella törkeillä henkilökohtaisilla loukkauksilla.

        Valtuutetut Hilden, Riutta, Bonden, Kari, ja muita mm. Jäppinen, Jokinen, Martikainen ja monet muut kaupungin asukkaat ovat joutuneet Laitisen törkykirjoituksien kohteeksi.

        Mitä Laitinen on saavuttanut näillä loukkaavilla kirjoituksillaan voi todellakin kysyä? Ihmisten sairauksien, ulkonäön, ammatin halveksunta tällaisilla julkisilla keskustelupalstoilla on täysin käsittämätöntä.

        Mikä mies Laitinen on arvostelemaan esim. muiden ihmisten ammattitaitoa? Mistä hän todellisuudessa tietää mitä hänen parjaamansa ihmiset tekevät tai ovat aiemmin tehneet? Laitinen latelee omaa" faktaansa pöytään" ja osa lukijoista uskoo täysin mitä Laitinen kirjoittaa. Kuinka moni lukijoista tuntee henkilökohtaisesti nämä haukutut ihmiset? ovatko he edes nähneet ko. ihmisiä koskaan?

        Mitä Laitinen kuvittelee moisilla solvauksilla voittavansa? Kuvitteleeko hän, että näiden ihmisten poliittinen taival tai työpaikka menee tämän palstan kirjoitusten perusteella? Mitä tyydytystä tuo toisten ihmisten haukkuminen ja solvaaminen?

        Nähtäväksi jää asettuuko em joukko vielä ehdokkaiksi luottamustehtäviin. Uskon vakaasti, ettei tämän foorumin kirjoittajilla ns. tavallisten äänestäjien äänestyskäyttäytymiseen ole mitään vaikutusta. Näillä valtuutetuilla on varmasti omat ystäväpiirinsä joiden äänillä he halutessaan tulevat uudelleen valituiksi. Etenkin kunnallisella tasolla ei puolue ratkaise valtuustoon pääsyä, siinä on aina mukana paljon ystävien ja tuttujen ääniä jolla valtuustoon tulee valituksi.

        Kerrankin asiallinen kannanotto ilman solvausta Kiitos!


    • raastupaan

      Vaikea ymmärtää? ei vissiin osaa tai välitä lukea. Täällä on Jamoa solvattu enemmän kuin ketään.

      • TAUSTOJA HERJAAJASTA

        Jarmo laivuri Laitisen törkeät herjauskirjoitukset ovat johtaneet oikeustoimiin.
        Mm. Valtuutettu Riutasta ollut kirjoitus tällä palstalla lienee Laitisen käsialaa tai hänen hengen heimolaisten on
        täysin järjetön, Riutta ei ole ollut edes em ravintolassa. Tiedämme hyvin missä
        Hän oli ko. Iltana. Olimme noin 30 voimalla 60- vuotisjuhlissa. Jossa Riutta ei ollut
        alkoholin vaikutuksen alaisena lainkaan vaan "töissä".
        Sitä vastoin Jarmo Laitinen joutui vastaanottamaan viime maanantai-iltana haastehakemuksen
        Käräjille, jonka luovutus kuului hyvin lähistöllekin.
        Laitisesta ei ole kirjoitettu tällä palstalla nähdäkseni mitään, mikä ei pitäisi paikkaansa.
        JARMO LAITISELLA ON RIKOLLINEN TAUSTA! RANGAISTUS OLI 7 KK VANKEUTTA
        kahden vuoden koetusajalla, joka päättyi marraskuussa 2013. Kunnallisvaalit käytiin lokakuussa
        2012. Tälläisten faktojen ilmi tuominen julkisuuden henkilöstä ei ole tuomittavaa vaan suoranainen
        velvollisuus, että kuntalaisina tiedämme millaisia päätöksen tekijöitä kaupungissamme on. Tosin Jarmo
        Laitinen on vain varavaltuutettu. Mutta Laitinen on toiminnallaan työllistänyt virkahenkilöstöämme turhilla kiusanteko valituksillaan.
        No Käräjillä tavataan!


      • TAUSTOJA HERJAAJASTA

        Jarmo laivuri Laitisen törkeät herjauskirjoitukset ovat johtaneet oikeustoimiin.
        Mm. Valtuutettu Riutasta ollut kirjoitus tällä palstalla lienee Laitisen käsialaa tai hänen hengen heimolaisten on
        täysin järjetön, Riutta ei ole ollut edes em ravintolassa. Tiedämme hyvin missä
        Hän oli ko. Iltana. Olimme noin 30 voimalla 60- vuotisjuhlissa. Jossa Riutta ei ollut
        alkoholin vaikutuksen alaisena lainkaan vaan "töissä".
        Sitä vastoin Jarmo Laitinen joutui vastaanottamaan viime maanantai-iltana haastehakemuksen
        Käräjille, jonka luovutus kuului hyvin lähistöllekin.
        Laitisesta ei ole kirjoitettu tällä palstalla nähdäkseni mitään, mikä ei pitäisi paikkaansa.
        JARMO LAITISELLA ON RIKOLLINEN TAUSTA! RANGAISTUS OLI 7 KK VANKEUTTA
        kahden vuoden koetusajalla, joka päättyi marraskuussa 2013. Kunnallisvaalit käytiin lokakuussa
        2012. Tälläisten faktojen ilmi tuominen julkisuuden henkilöstä ei ole tuomittavaa vaan suoranainen
        velvollisuus, että kuntalaisina tiedämme millaisia päätöksen tekijöitä kaupungissamme on. Tosin Jarmo
        Laitinen on vain varavaltuutettu. Mutta Laitinen on toiminnallaan työllistänyt virkahenkilöstöämme turhilla kiusanteko valituksillaan.
        No Käräjillä tavataan!


      • TAUSTOJA HERJAAJASTA

        Jarmo laivuri Laitisen törkeät herjauskirjoitukset ovat johtaneet oikeustoimiin.
        Mm. Valtuutettu Riutasta ollut kirjoitus tällä palstalla lienee Laitisen käsialaa tai hänen hengen heimolaisten on
        täysin järjetön, Riutta ei ole ollut edes em ravintolassa. Tiedämme hyvin missä
        Hän oli ko. Iltana. Olimme noin 30 voimalla 60- vuotisjuhlissa. Jossa Riutta ei ollut
        alkoholin vaikutuksen alaisena lainkaan vaan "töissä".
        Sitä vastoin Jarmo Laitinen joutui vastaanottamaan viime maanantai-iltana haastehakemuksen
        Käräjille, jonka luovutus kuului hyvin lähistöllekin.
        Laitisesta ei ole kirjoitettu tällä palstalla nähdäkseni mitään, mikä ei pitäisi paikkaansa.
        JARMO LAITISELLA ON RIKOLLINEN TAUSTA! RANGAISTUS OLI 7 KK VANKEUTTA
        kahden vuoden koetusajalla, joka päättyi marraskuussa 2013. Kunnallisvaalit käytiin lokakuussa
        2012. Tälläisten faktojen ilmi tuominen julkisuuden henkilöstä ei ole tuomittavaa vaan suoranainen
        velvollisuus, että kuntalaisina tiedämme millaisia päätöksen tekijöitä kaupungissamme on. Tosin Jarmo
        Laitinen on vain varavaltuutettu. Mutta Laitinen on toiminnallaan työllistänyt virkahenkilöstöämme turhilla kiusanteko valituksillaan.
        No Käräjillä tavataan!


      • KITOS SELVITYKSESTÄ
        TAUSTOJA HERJAAJASTA kirjoitti:

        Jarmo laivuri Laitisen törkeät herjauskirjoitukset ovat johtaneet oikeustoimiin.
        Mm. Valtuutettu Riutasta ollut kirjoitus tällä palstalla lienee Laitisen käsialaa tai hänen hengen heimolaisten on
        täysin järjetön, Riutta ei ole ollut edes em ravintolassa. Tiedämme hyvin missä
        Hän oli ko. Iltana. Olimme noin 30 voimalla 60- vuotisjuhlissa. Jossa Riutta ei ollut
        alkoholin vaikutuksen alaisena lainkaan vaan "töissä".
        Sitä vastoin Jarmo Laitinen joutui vastaanottamaan viime maanantai-iltana haastehakemuksen
        Käräjille, jonka luovutus kuului hyvin lähistöllekin.
        Laitisesta ei ole kirjoitettu tällä palstalla nähdäkseni mitään, mikä ei pitäisi paikkaansa.
        JARMO LAITISELLA ON RIKOLLINEN TAUSTA! RANGAISTUS OLI 7 KK VANKEUTTA
        kahden vuoden koetusajalla, joka päättyi marraskuussa 2013. Kunnallisvaalit käytiin lokakuussa
        2012. Tälläisten faktojen ilmi tuominen julkisuuden henkilöstä ei ole tuomittavaa vaan suoranainen
        velvollisuus, että kuntalaisina tiedämme millaisia päätöksen tekijöitä kaupungissamme on. Tosin Jarmo
        Laitinen on vain varavaltuutettu. Mutta Laitinen on toiminnallaan työllistänyt virkahenkilöstöämme turhilla kiusanteko valituksillaan.
        No Käräjillä tavataan!

        Nyt alkaa selvitä tämä jarmo laitisen kirjoittelu kunniallisista heinolalaisista päätöksentekijöistä, joiden joukkoon varavaltuutettu laitinen ei kuulu.


    • Äiti tai lapsi

      Ei ole vaikea arvata kuka tuon "taustoja herjaajasta" kahdesti tänne lähettänyt on.

      • Äiti vai lapsi

        Ei vaan kolmesti!!!


      • Äiti vai lapsi kirjoitti:

        Ei vaan kolmesti!!!

        Muistutan taas kerran sen lappilaisen kunnanjohtajan tapauksen. Sakari Kuosmanen kirjoitti facebook-sivulleen, että tämä on huijari tai jotain vastaavaa. Syytehän siitä rapsahti ja Kuosmanen joutui maksamaan korvauksia. - Näin "oikeuslaitos" toimii yhdessä valtaapitävien kanssa. Siis Lapissa... Mutta en olisi uskonut, että täällä etelässä. Varsinkin sen jälkeen mitä Jamosta on täällä kirjoitettu.

        Laki ei tosiaankaan ole sama kaikille.


    • hgtkhrughuk

      No syytteitä on tulossa Riutalle ha Hildenillekkin sekä Jäppiselle, ei jää osattomaksi käsittelyssäö hekään. Haasteet on saatettu em henkilöiden tietoon ja he on niin vastanneet. Niin olihan se niin jotta on syytön kunnes toisin todistetaan, pelkkä haastaminen ei ole mikään tuomio. kertoo muuten jonkin älykkyydestä jakaa samaa kirjoitustaan joka palstalle ja samaa textiä kolmesti jopa neljästi samaan ketjuun, epäilystä on kuka sen on tehnyt ajatellen em henkilön järjenjuoksua tai oikeammin sen juoksemattomuutta kun käy hitailla eikä ihan vähäsen, taitaa pöksyt tai hame tutista joillakin.

      • gfgfddtghjkllgsa

        Ei jarpe tutise hameet eikä housut tolla kolmikolla. He eivät ole haasteita saaneet, soitin juuri heille.
        Turhaa paskan kirjoitettelua. Mutta jos auttaa mielenterveysongelmiin, suotakoon se kirjoittajalle.


    • HAASTE TULI PERILLE

      Viesti on saapunut perille vihdoinkin!

      • KIITOS ETTÄ

        Jouluposti tuli Laitiselle myöhässä mutta sisältö oli odotettu, haaste kunnianloukkaksista yms. Käräjille.


    • muistakaa lääkkeenne

      Mistäs tiedätte postin sisällönkin vai kirjoitatteko omianne? Virkamies joka levittelee tietojaan on pian entinen virkamies ja näitä tapauksia on koko Suomi täynnä, kuin ruttotautinen paiseitaan.

      • Vinkkimies Vierumäeltä

        Vai epäilee laivuri että ollaan katottu sen postikin, eiks tällä palstalla voi kirjoittaa fiktioita, niitähän sinäkin kavereinesi jauhat täällä päivästä päivään.
        Todella törkeitä esim tämä viimeinen Valtuutettu Riutan herjaaminen Tukkijätkässä, jossa hän ei tuolloin todistettavasti edes ollut. Kertomansa mukaan
        on käynnyt po. Ravintolassa syksyllä 2014. Mutta nämä ratkatkaistaa käräjillä, olethan jarpe saannut sen paljon puhutun kutsun?


    • jhyhyt

      Pitääkö paikkansa?

    • vihdoinkin

      Laitinen ei pakoile enää. Laivuri kertoo facebook sivuillaan saaneensa haasteen.

    • Janne_Ahokas

      Minkä takia ihmiset eivät (Laitista lukuunottamatta ) uskalla kirjoittaa omalla nimellään täällä? Todella naurettavaa. Asiaan liittyen vielä tiedän, että
      Raili Hilden & Heimo Riutta ovat sekä vastaajana, että asianomistajana Laitiseen liittyvässä kunnianloukkausjutussa.

      Tosin epäilen vahvasti, että ainakin se Hildenin nostama syyte kyllä kaatuu oikeudessa, kun selviää, ettei Laitinen ole loukannut kenenkään kunniaa, vaan pelkästään kertonut tosiasioita julki.
      Samoin varmaan käy Riutankin nostaman syytteen kanssa.
      Itse aion tulla kyllä seuraamaan kyseistä käsittelyä paikan päälle, mikäli käsittely on avoin :)
      Mut eiköhän Raili vielä järjestä asian niin, että ovet ei ulkopuolisille aukea.


      Ja minkä vitun takia täällä jotkut vielä jaksaa hölöttää Laitisen rikostaustoista ?
      Yritättekö luoda epäluottamuksen varjoa hänen päällensä ?
      Teette itsestänne vain naurettavia noilla jutuilla.
      Minun mielestä venevarkaus on verraten pieni rikos, kun vertailukohteena on kesäteatterin kuititon väliaikamyynti.

      ALKOHOLIJUOMIA MYYTY USEIDEN TUHANSIEN EUROJEN EDESTÄ ILMAN KUITTEJA !

      Eikä poliisi edes vaivaudu tutkimaan asiaa.

      Kyllä esimerkiksi moottoripyöräkerho Cannonball MC:n tapauksessa jo pelkkä epäily alkoholinmyynnistä sai poliisin tutkimaan asiaa TÖRKEÄNÄ ALKOHOLIRIKOKSENA

      Samalla rikosnimikkeellä pitäisi poliisin aloittaa tutkintaa myös kesäteatterin myynneistä, jotka on aluehallintoviraston tarkastuksillakin toteen näytetty.

      • Syytön

        Tämä Ahokkaan sepustus on jatkoa Laitisen jutuille. Vastaaja ja asianomistaja ovat tässä tapauksessa eri henkilöt.


      • Mielensäpahoittaja

        Kysy niiltä veneensä menettäneeltä oliko kyseessä pieni rikos. Saattoi olla sellaisiakin henkilöitä kyseessä joilla ei ole enää varaa uuteen veneeseen!


      • Janokas

        Herjausten levittäminen ja tahallinen väärän tiedon levittäminen ovat myös tuomittavia rikoksia. Kannattaa olla varma kuka on asiaomistajana ja kuka syytettynä, kunkirjoittelee tänne. Mennee tutkittavaksi myös nämäkin.


    • Janne_Ahokas

      Venejutuista on tuomio kärsitty ja korvaukset maksettu ja veneet palautettu oikeille omistajilleen?
      Ja miksi sä itket siitä ku ei ne asiat millään tavalla kuulu sulle ?
      Vai oletko itse joutunut Laitisen "uhriksi" ?
      Aikuiset ihmiset käyttäydytte täällä ku pikkulapset.
      Minun mielesä Laitinen osoittaa olevansa luottamuksen arvoinen jo pelkästään sillä, että myöntää tehneensä joskus hölmöjä juttuja.

    • mikemikemaa

      Täytyy muistaa, että sitä postia on tulossa muutamalle muullekin henkilölle. Kunhan poliisi löytää ne kadottamansa paperit :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe