Kosto narsistille...?

satutettu...

Ajauduin omaa sinisilmäisyyttäni yli 3 vuotta sitten kuumaan suhteeseen varatun miehen kanssa, joka lupaili tietysti maat ja taivaat. Suhdetta kesti yli 2 vuotta, kunnes selvisi, etten ollutkaan ainoa. Miehen ex-naisystävä halusi hänet takaisin ja minä tulin jätetyksi. Ex-naisystävältä sain tulikivenkatkuisia ja mustasukkaisia viestejä, miten hän on ainoa, jota mies rakastaa ja minä vain "helppo pano". Haavotuin erittäin pahasti, kun vielä selvisi, että naisia oli koko ajan enemmänkin. Silti tämä ex-suhde (varattu nainen itsekin) halusi casanovansa takaisin ja halusi uskoa miehen tarinoita eli olevansa ainoa.

Nyt mies on pommitellut taas minua viesteillään, vaikka suhde varatun ex-suhteensa kanssa jatkuu yhä. Kaipaa kuulemma yhteisiä hetkiämme, teki virheen lopettaessaan suhteemme jne. Bullshit! Mies ei kuulemma tiedä ketä rakastaa. En koskaan enää haluaisi miestä takaisin, mutta nyt mietin pitäisikö minun käräyttää hänet tälle nykyiselle naiselleen, joka on vakuuttunut, että on miehen Suuri Rakkaus.

Joku piru minussa haluaisi kostaa nuo naisen nimittelyt ja näpäyttää hänen sokeaa uskoaan mieheen, joka on narsisti tyypillisimmillään, eikä osaa olla uskollinen kenellekään. Kannattaisiko kertoa naiselle? Minusta tietysti tehtäisiin syntipukki ja pahis, mies osaa kyllä puhua ja vakuutella. Toisaalta tekstarit ovat todisteena miehen kieroiluista. Mitä teen? Annanko miehen jatkaa omia pelejään ja vaikenen, vai paljastanko hänet...? Kertokaa!

27

393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vähän tuhma

      Ihan kuin minä ajattelin vajaa vuosi sitten.Jos kostaa oikeasti haluat niin tapaile miestä ja kärähdä. Näin jos tunteesi sen kestävät. Niin minä tein koska halusin näpäyttää molempia. Uskoi että minä tein aina aloitteen. En tehnyt koskaan vaan mies aina. Sen sanoin naiselle mutta ei uskonut. Uskoi parin kuukauden päästä.

    • satutettu...

      Vähän tuhma: Miten kärähdän...? "Vahingossa" vai tahallani...? Miten teit sen?

      • vähän tuhma

        Se on hurjan yksinkertaista. Mies soitteli, pyysi käymään kotiinsa.
        Korkokengän jäljet talvella pihamaalla, tummia hiuksia jossain (oli itse vaalea).. Kun kyseessä on mustasukkainen nainen niin pienestä löytää merkkejä TAI on löytävinään. Riitelivät alun alkaenkin minusta joka päivä.

        Aina menin kun mies pyysi vaikka emme mitään ihmeellistä tehneetkään. No vähän tiskailin ja ruokaa laitoin.
        Mies puhui itsensä pussiin - nainen taisi ratsata puhelimen ja laittaa muuten posteljooninkin asialle :) -autoni seisoi näkyvästi pihamalla.


      • vähän tuhma
        vähän tuhma kirjoitti:

        Se on hurjan yksinkertaista. Mies soitteli, pyysi käymään kotiinsa.
        Korkokengän jäljet talvella pihamaalla, tummia hiuksia jossain (oli itse vaalea).. Kun kyseessä on mustasukkainen nainen niin pienestä löytää merkkejä TAI on löytävinään. Riitelivät alun alkaenkin minusta joka päivä.

        Aina menin kun mies pyysi vaikka emme mitään ihmeellistä tehneetkään. No vähän tiskailin ja ruokaa laitoin.
        Mies puhui itsensä pussiin - nainen taisi ratsata puhelimen ja laittaa muuten posteljooninkin asialle :) -autoni seisoi näkyvästi pihamalla.

        Mutta KOSTO oli suloinen...


    • Mazig woman

      Voi hitto tein naisten kanssa :) Ja mies nauttii ku siitä oikein kissatapellaan , hahhhhhaaa. Taitaakin olla ihana, saisinko osoitteen niin liityn remmiinne :)

      • Kosto narskulle

        Narsisti suorastaan nauttii, kun akat tappelee hänestä. Pahin kosto narskulle on olla noteeraamatta ko. ihmistä YHTÄÄN mitenkään. Ei vastata mihinkään viestiin, ei yhteenkään soittoon, ei olla missään tekemisessä narsistin kanssa.
        Silloin narsku natisee liitoksistaan, kun miettii miksi charminsa ei purekkaan tällä kertaa.


    • Neuvo1

      Ei, ei ja ei. Se nykyinen nainen ei halua kohdata omaa tilannettaan. Jos kerrot sille jotakin miehen pelistä, se ei usko vaan syyttelee sinua. Vältä kumpaakin kuin myrkkyä. Älä lue miehen tekstareita, lähde ulkomaanlomalle, ihan mitä tahansa. Älä sekaannu niiden peliin, siitä ei koidu kuin kolhuja sinulle itsellesi.

    • lsmnnsn

      Käräytä ja anna miehen mennä menojaan. Ei kannata urhrata enempää aikaa tuollaiseen mieheen!

    • "the one"

      Asuuko nykyään Pirkanmaalla? Ainakin hyvin samankuuloinen. Olen kuulemma hänen tosirakkautensa. Upein nainen ikinä, tmv... silti löytyy aina lisää uusia ja vanhoja naisia, jotka varmasti saavat kuulla samat lirkutukset ja kehut. Pitäisikö lähettää sähköpostia ykköselle ja koko muulle haaremille?Vertailla vähän heidän kanssaan mitä hän on kaikille puhunut. Houkuttaisi näyttää sille.

    • Vapaaehtoiset Ry.

      Tarvitsetko juuri nyt erotuskodin palveluita. Olen vapaaehtoistyöntekijä ja sain johtajalta luvan palvelukokonaisuuteen. Noudan teidät paikan päältä, kylvetän ja ruokin. Palvelu toimii valtakunnan Over the rainbow menetelmällä. Palautamme teidät takaisin, kun olette valmiit uuteen suhteeseen, tai päätätte olla yksin.

    • ei enäätätä miestä

      Tottakai tee cd ja lähetä vaimolle.

    • Käsittämätöntä

      Jos hautoo kostoa, niin millä tavalla kokee olevansa parempi ihminen kuin narsissi?

    • jfjfjfjf fjfjf fjfjf

      Ei kannata. Minä kerran kostin miehelle, joka jätti minut toisen naisen takia. Alkoi siis pari vuotta suhteemme päättymisen jälkeen vongata minua takaisin, seurusteli edelleen naisen kanssa, jonka löydettyään minut oli jättänyt. Annoin ymmärtää, että olisin kiinnostunut, mutta en voisi sekaantua varattuun mieheen. Lopulta mies jätti silloisen seurustelukumppaninsa, että suostuisin olemaan hänen kanssaan. Sen kuultuani sanoin, että sori, ei enää kiinnosta. Enkä vastannut enää puheluihin ja tekstiviesteihin. Yhteisiltä tuttavilta kuulin, ettei ex-nainenkaan ottanut takaisin.

      Mutta paska maku jäi itselle, ei siitä kostosta mitään iloakaan saanut.

    • aika lyhyt on

      Narssistisen ihmisen saaminen tuntemaan tekojensa seuraukset on varsinainen tivoli. Voit vetää oikeasta narusta tai sitten ei.
      Paras on kun etsit terve järkisen kaverin ja opit että tuollaiselle aika syöpölle ja syövälle et koskaan enää tule antamaan edes pierun aikaa.

    • Tuttuaon

      Samankaltaisia juttuja täälläkin. Tosin tämä mies ei asu Pirkanmaalla vaan satakunnassa. Tämä suhde on tosin ollut siitä lähtien kun " faktat " selvisi niin, että ei lähde ex nurkista.. Tosin minulle kyllä lupailtiin ja vannottin, kunnes sitten pamautti että ei ole valmis ja ei vaan ole halunnut että minä lähden. Mutta todellista kusipäisyyttä minua kohtaan monikin asia, uskomattominta on se että vaikka itse jäi kiinni syksyllä viestittelystä toisen naisen kanssa, sittenmiten käänsi homman niin että minähän tässä olen jotenkin hullu ja vainoharhainen, minä tuhoan meidän rakkautemme kun haastan riitaa ja hän ei jaksa enään kun hänhän on antanut kaikkensa jne. Jaa.. Se on jännä kun itse mokataan ja toinen kuitenkin jää, niin käännetään sitten koko juttu niin että se onkin jotenkin naisen vika. Nyt selvisi toinen samankaltainen juttu ja mitäs tapahtui... Tämä rupesi raivoamaan että älä pistä nenääsi hänen asioihinsa,nainen valehtelee ja hän ei enään siedä tälläistä paskaa, goodbye. Siis mitä??? Mitäs minä tein väärin. Kai se olisi parempi kadota nyt vasn ja antaa tän casanovan pyörittää sitä exvaimoaan varmasti muitakin naisia. Ulkomaalaiset miehet tuntuvat yhtä kaikki olevan ihan samaa sakkaa kaikki.

    • SorryLittleSarah

      Käräyttäminen on ainoa oikea vaihtoehto. Tee se hänelle mahdollisimman tuskallisesti.

    • kostoelää

      Käräytät ilman muuta!!

    • kannattiko

      sitä saat mitä tilaat :)

    • suloinensalaisuus

      Pyydä mieheltä kuuma kuva meisselistä. Kun sen saat tulosta paperille sekä lirkutteluviestien kera. Sitten vaan postiin. Lähettäjän nimi jätetään tietysti ilmoittamatta tälle varatulle naiselle. Ai niin ja kirjekuori mielellään avonaisena eli älä liimaa kiinni. Aviomieskin voi olla kiinnostunut naisen postista. ;) lykky tykky ja unohdat koko asian.

    • truudi1991

      Käräytä vaan. Ihan turhaa jotkut huutelee, et voivoi älä kosta, kun itses vaan teet hölmöksi. Paskanmarjat, kosta vaan, jos siltä tuntuu ja tyyppi ansaitsee sen! Saat itsellesi tuhat kertaa paremman fiiliksen!

    • voijessussentääntaas

      Suhteilit varatun miehen kanssa joka samaan aikaan suhteili myös varatun naisen kanssa? Mahtavaa. Kosto on turhaa. Mutta jos veemäisellä tavalla haluat kostaa, niin tietenkin ilmoitat miehen puolisolle, että miehes on pannut sua ja panee myös varattua naista. Ja sitten tietysti ilmoitat tuon varatun naisen miehelle, että muijasi paneskelee varatun miehen kanssa. Voi jessus!

    • puhpumputipum

      tietenkin ilmoitat miehen puolisolle, että miehes on pannut sua ja panee myös varattua naista. Ja sitten tietysti ilmoitat tuon varatun naisen miehelle, että muijasi paneskelee varatun miehen kanssa. Näin se menee . Ne jotka haluavat jatkaa parisuhdetta joko vaimon tai mihen kanssa joka jakaa jokapuolelle, hommaa tauteja. Ja särkee aidosti ihmistä etsivien sydämmen on ihan oikein että tieto kotiin tulee. Itse en koskis tikullakaan.

    • koettuon

      No etkö osaa itse vastata omiin kysymyksiisi? Kerrot akalle tottakai ja näytät viestit,senjälkeen PESET KÄTESI HEISTÄ TÄYSIN!!! Turhaan kulutat omaa elämääsi,miksi edes mietit sellaista??? Itsekunnioitusta nyt,olet parempi ihminen kuin uskotkaan!

    • apu-va

      Itse olin suhteessa noin vuoden pirkanmaalaisen miehen kanssa, ja tänä aikana avokki sai viestejä , että miehelläs toinen..
      Minä sain lopulta tämän avokin tiedot ja kerroin hänelle kaiken, että kauanko kestänyt, ja kuinka olen koko ajan yrittänyt päästä eroon tuollaisesta itsekeskeisestä, toisia hyväksikäyttävää narsistia. Tämä mies ei vaan meinaa jättää rauhaan millään vaikka kuinka olen hänelle sanonout, että pysy sielä kihlattusi luona, en enää halua yhtään mitään! Tämä avokki sitten viestitteli minulle, ettei syytä minua millään että sellanen tää mies on, naisia on ja niitä tulee aina olemaan, kaksoiselämää viettävä itserakas paskiainen, oli kuulemma itsekin yrittänyt jättää tätä miestä parikin kertaa, muttei kuulemma niin vain jätetä ja samaan aikaan vannoi minulle rakkauttaan.... Mies ei tiedä että minä ja tämä avokki olemme viestineet keskenään... En enää tiedä miten tälle miehelle voisi kostaa tai ylipäätää saada selväksi että pysyy pois mun elämästä.. kertoako että oma avokki on kertonut nämä asiat, , (mies tietää sen että joltakin olen saanut hänen taustoistaan tietää, muttei keneltä) vai mitä tehdä?

    • niitnäit

      Tokkopa mies on narsisti tai ei ainakaan tuon aloituksen perusteella. Myöhemmin on helppoa haukkua narsistiksi vailla perusteita. Ei se tee ihmistä narsistiksi jos on kahden kanssa. Taitaa olla vain niin, että ottaa itsetunnolle kovasti kun jää toiseksi. Kiukutelemalla, selän takana puuhailemalla ja salaa viestittelyllä ei kerrota rakkaudesta vaan aivan jostakin muusta. Jos ei rakkaudella saa toista niin kannattako yrittää epärehellisin keinoin. Todelliselle narskulle on turha kostaa yhtään mitään. Saa siitä vain lisää energiaa itselleen. Narsku kostaa itselleen omalla toiminnallaan. Siinä vain kärsivät muut mutta minkäs narskus sairaudelleen voi kun ei edes tajua sitä.

    • Menejoeteenpäin

      Ei sinun tee mieli kostaa naiselle hänen hyväuskoisuuttaan vaan totuus on se, että sinä luulit olevasi varatun kanssa se oikea, se parempi ja se kenet hän valitsee. Sinun tekee mieli käräyttää mies ja "kostaa" sen miehen naiselle, koska sinun ylpeyttäsi loukattiin, koska tunsit itsesi hölmöksi, ja koska no... olit hölmö. Kuvittelitko että petturit on aina vaan pettureita koska ne rakastuu, koska siinä toisessa on sitä jotain? Olit itse naiivi ja sinisilmäinen, kun et huomioinut että yhtä lailla on riski siihen, että hän on häntäheikki joka pettää koska panettaa.

      Ikävä kyllä nyt oli näin. Mutta hänen naisellaan oli oikeus haukkua sinua: sinä olit se varattuun kajoava toinen nainen, että sen saa mitä tilaa! Nyt janoat kostoa, koska todella olit, mitä se nainen sanoikin. Olit kakkonen ja yksi monista. Se siitä. Parantumaan sinua auttaisi tosiasioiden myöntäminen. Ymmärrän, että se loukkaa, sattuu ja sitä tuntee itsensä pöntöksi, mutta ei tuossa mitään elämää suurempaa ole tai pettymystä epäinhimillisempää. Kaikki meistä on joskus hölmöjä. Ja varmaan melkein jokainen on ihastunutkin väärään tyyppiin. Nyt olet taas viisaampi. Anna siis itsellesi anteeksi vaan, paremmilla eväillä eteenpäin.

      Mies ei ole välttämättä narsisti vaan saa vaan pillua kaikilta, pelimies jolle suurin palkinto on harrastaa seksiä ja hän on vielä ainakin niin pinnallinen että lapsellisesti kuvittelee olevansa suosittu eli hyväksytty eli rakastettu. Hänen käytöksensä on toki narsistista, mutta narsisteja on vain 1-2% väestöstä, joten ei hän välttämättä tuon perusteella sitä kokonaan ole. Tosin en tunne, etten tiedä. Mutta sinunkin käytöksesi on ollut narsistista jo kun rupesit suhteeseen varatun kanssa. Etkä sinä silti ole narsisti. Hän ei ymmärrä että vain sen saa mitä antaa. Hänen naisensa tietää kyllä, väittää ettei ja syyttää taas sitten miestään, kun totuus "paljastuu" mutta ei kukaan normaalilla järjellä varustettu ihan oikeasti ole noin naiivi. Hän vaan on ylpeä eikä anna periksi: hän kuvittelee itsensä ainoaksi oikeaksi koska ei voi myöntää että hänellä on pettävä mies, jolle hän ei koskaan riitä. Mutta se on hänen opittava itse.
      Sinun egosi siis ottaa häneltä viestejä vastaan ja on imarreltu kuitenkin kun mies sekoilee ja sinulla on kuviteltua valtaa paljastaa hänet. Se on harhaa. Jos oikeasti haluat vapaaksi, annat anteeksi ja blokkaat hänet 100%:sti elämästäsi. Et lue hänen viestejään, et vastaa niihin, et haaveile "kostosta" etkä muustkaan vaan päästät hänet irti kokonaan. Etsi oikeaa itsetuntoasi, oikeaa elämää ja rakkautta ja unohda tuommoiset. Et tee hänellä mitään etkä ole hänelle ainutkertainen vaikka miten haluaisit. Joko suostut olemaan hänen pelinappulansa tai sitten elät eteenpäin.

      Päästä irti ja luovu ylpeydestäsi. Olet oikeassa: valitsit suhteen sinisilmäisyyttäsi. Ja olit 2 vuotta tosiaankin helppo pano. Se siitä. Se on nyt ollutta ja mennyttä. Nyt osaat arvostaa itseäsi enemmän ja tiedät paremmin. Ja varmaan se panona oleminen kuitenkin ihan kivaakin oli kun sitä 2 vuotta kesti, joten helppohan se mieskin oli (niin, mitä pahaa siinä on: mies oli helppo pano myös!) ja sait hyvää seksiä 2 vuotta. Olette tasoissa. Joten anna olla. Elämä on pettymyksiä täynnä, mutta niistä pitää päästä yli, joten... anna mennä! Toivottavasti löydät sen OIKEAN elämäsi miehen. Joka muuten on sitten vapaa.

    • ihanmielenkiinnosta

      Narsismi on poistumassa virallisista tautiluokituksista vuodenvaihteessa, oletko miettinyt kuinka aiot jatkossa diagnosoida tulevat kumppanisi ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4214
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1789
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1331
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      202
      1318
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe