NETTIAUTO ANTAA PIMEIDEN JOBBAREIDEN ILMOITELLA ILMAISEKSI

Jobbari = rikollinen

Nettiauto perii autoliikkeiltä suuria kuukausimaksuja, mutta antaa pimeää kauppaa tekevien yksityishenkilöiden eli jobbareiden ilmoitella jatkuvasti ilmaiseksi. Tämä siitä huolimatta, että ilmoitusta jättäessä Nettiautossa lukee:

"Muistathan, että ilmoittaminen tapahtuu omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla (toimiva puhelinnumero ja sähköpostiosoite)."

Tuokin väärillä tiedoilla oleva jobbarin huijaus (Opel Vectra SII-774) on ilmoitettu asiattomaksi jo kolme kertaa ilman tulosta. www.nettiauto.com/opel/vectra/6967948

Otsikko: Opel Vectra Puh.046 5742847
Ilmoittajan nimi: Tommi Virtanen (= keksitty)

Ilmoituksen päänumero: 5742847 (= toimimaton)
Lisätiedot: "Yhteydenotot numeroon 046 5742847 (= salainen prepaid)

Jobbarit syyllistyvät veropetoksiin, sillä he eivät maksa myyntivoitoistaan veroja. He myös huijaavat ostajia kaikin mahdollisin tavoin, ja vaihtavat vähän väliä uuden salaisen prepaid-liittymän, jotta heitä ei tavoitettaisi.

28

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Outoa on

      Jobbari maksaa jollekin Nettiauton työntekijälle suojelurahaa?

    • Vastuuton Nettiauto

      Ei ole reilua autoliikkeitä kohtaan. Tuollaisella suhtautumisella Nettiauto ajaa ihmisiä harmaan talouden piiriin.

      • Hämymies

        Harmaa talous ON tulevaisuus!
        Kuka näillä järjettömillä veroilla viitsii kuittia kirjoittaa?


    • Raha kelpaa

      Joo ei tunnu nettiauton ylläpitoa taas mikään kiinnostavan.

      • Anonyymi

        Siellä on todella hyvä valikoima autoja ja minäkin löysin sieltä taannoin kunnon pelin aivan poskettoman halpaan hintaan joka oli suorastaan nairettavan halpa


    • turhaa irvistelyä

      höpöhöpö kirjoittelua?
      nettiautolla ei ole mitään tekemistä näiden joppareiden kanssa ?
      näitä vihakirjoituksia riittää kun on laimeat ajat, kirjottajat on perseauki ja se on jonkun muun vika? NO SEHÄN ON JOPPARI?

      kuitenkin huudetaan verojen perään ja viikossa valtionvarain ministeri hukkaa 500miljoonaa veronmaksajien rahaa vain kun suomella on VARAA?
      hukata ne rahat ilmaston muutos rahastoon?? sen jälkeen siitä ei ole hiiskuttu sanaakaan?
      kuitenkin joppareita vedetään vessasta alas kun eivät luovu killingeistään, joilla ei noita rahamiehen laskuja maksettaisi maailmalla?

      sen sijaan joppareista on paljon hyötyä, ostavat RAHALLA myyntikelvottomia autoja ja firmat kiittää? ei tule palautetta?
      kuitenkin ne on katsastettava ja muutoinkin kunnostettava jotta ne saisi myytyä nykyään?
      jopparit painaa 24/7 yötä päivää jotta saisivat rakennettua ja hävitettyän nopeasti aarteensa?
      niistä ei jää niin paljon että jotakin veroja voisi kirjan mukaan maksaa? mutta pieneen käyttöön saa halvalla katsastetun ajopelin?
      eli joppareista on enemmän hyötyä kuin haittaa! tollahinnalla ei kukaan voi korjata autoja kuten jopparit tekee!
      ne lyö niinpaljon omaa osaamista ja työtä sekä aikaa että muita osaajia myös! markinaalia jää juuri senverran että leipää saa! mutta verottaja jää ilman?
      kun ostajilla on hinta jonka ne suostuu maksamaan, ei enempää?
      toisaalta jopparit pysyy omissa leivissään eikä valita surkeaa palkkaa ja työtä?
      ja työllistävät lukemattomia muita ihmisiä ja yrityksiä?
      käyttävät paljon rahaa ja aikaa myytävän tuotteen eteen? enemmän kuin olisi mahdollista, mutta joopparit ovat ahkeraa ja kekseliästä porukkaa ovat tottuneet tekemään lujasti töitä?
      se että jopparit saataisiin maksamaan veroja on vain yksi helppo tapa!
      on luotava laki jossa jopparit voivat maksaa veroa maksukyvyn mukaan? kun kaikki säännöllinen maksu jopparille on toivoton suorittaa kun joppari tarvii aivolepoa jota ei voi etukäteen määrätä? silloin on parempi että joppari maksaa kun maksukykyä on eli jotain? totutetaan!
      näin saadaan pikkuhiljaa järjestystä aikaan ilman pakkoa?
      kun nämä jotka maksaa jotakin voisivat huoletta perustaa oikean liikkeen! no aina on niiitä jotka ei heti hoksaa! mutta kun muutamanvuoden kuluttua paatunut joppari huomaa että jokke ja väkekin on nyt omassa firmassaan niin kyllä siinä kurjuudessa alkaa päässä poreilla ja katsotaan että kyllä mäkin kun noi?
      eli vertaisesimerkki saa paljon hyvää aikaan pakon edestä?kun nämä vapaaehtoisesti maksavat saavat luvan oikeaan yrittämiseen ilman pakkoa ja sanktioita siirtyä oikeaksi yrittäjäksi? tähän mä uskon?

      kun kuitenkin tietää miten ahtaalla joppari on kaikista juoruista välittämättä?
      ja ite se sen parhaiten tietää? kyllä jopparikin veronsa maksaa kunhan siihen on mahdollisuus?pientä helpotusta veroihin sen maksun suhteen ei ketään kaada, mutta hampaat irvessä pilkunmukaan pakkomaksut plus sanktiot kaataa haaveet halvoista käyttöauttoista?

      joppari on osaavan ostajan ja autokaupan sekä työllisyyden etu?

    • joppari

      Otahan lääkkkees, surkimus-elätti.

    • Jobbarin ÄO on 70

      Jobbarin järjenjuoksun mukaan häntä ei saisi tuomita veropetoksista, koska joku toinen saattaa tehdä vielä suurempia rikoksia. Saman logiikan mukaan tarvitsisi tuomita myöskään raiskaajia, koska on olemassa myös murhaajia.

      Nettiautossa on Ilmoita asiattomaksi -painike. Kun tuollaisia huijausilmoituksia näkyy, niistä pitää ilmoittaa Nettiautolle, ja sen pitäisi poistaa ne asap.

      • rehellinenjobbari

        Kateellisen duunarin järjenjuoksun mukaan häntä ei pidä tuomita varastamisesta, sillä työnantajalta varastaminen on ihan oikeutettua lisää, krapulassa voidaan maata täydellä palkalla kotona(varastamista), jos on verstaassa töissä, työajan jälkeen,jopa työaikana voi esim hitsata työnantajan koneilla, työnantajan tarvikkeilla, kaverille vaikkapa savustuspöntön(kaveri maksaa duunarille pimeesti).... toimistotyöntekijä voi ottaa toimistolta kotiinsa ja kavereille kopiopaperit ym........


        Varastavat työntekijät(aika tai tavara) ovat huomattavasti suurempi ongelma kuin muutaman satasen katteella autoja myyvät jobbarit, itseasiassa duunari ei edes tajua, että jobbari tekee duunarille palveluksen, kun myy edullisen auton, joka liikkeessä olisi verojen ym kulujen jälkeen paljon kalliimpi.

        Mutta näinhän se menee, mitä epärehellisempi duunari, sitä isompi meteli muiden tekemisistä.....


      • A. Job

        Hehheh, foliohatun mielestä häntä ei voi laskea hulluksi kun on vielä häntäkin hullumpia olemassa.

        Tottahan se osittain on, Oulun kirvessurmaajakin on varmasti foliota hullumpi.
        Tosin hänen tekonsa oli ja meni, foliolla se jatkuu hamaan loppuun asti tai kunnes loppuu maksalaatikkorahat.


      • kollega
        A. Job kirjoitti:

        Hehheh, foliohatun mielestä häntä ei voi laskea hulluksi kun on vielä häntäkin hullumpia olemassa.

        Tottahan se osittain on, Oulun kirvessurmaajakin on varmasti foliota hullumpi.
        Tosin hänen tekonsa oli ja meni, foliolla se jatkuu hamaan loppuun asti tai kunnes loppuu maksalaatikkorahat.

        Toivotaan, että sosiaalituet suomessa lopetetaan, niin foliohattu kuolee nälkään, niin päästään tuostakin syöpäläisestä.


      • Jobjobjob
        kollega kirjoitti:

        Toivotaan, että sosiaalituet suomessa lopetetaan, niin foliohattu kuolee nälkään, niin päästään tuostakin syöpäläisestä.

        Sama foliohattu riehuu täällä vuodesta vuoteen eri nimimerkkejä käyttäen, ja kaikki me palstaa seuraavat tiedämme kyseessä olevan kateellisen kauppiaan jonnin joutavia jorinoita.


    • aivan normi-ilmoitus

      Mistäpä tiedät/päättelet niin?

    • Kyösti eikä "Tommi"

      Alootusviestin ilmoituksen salaiseen 046-prepaidiin vastaa romanijobbari: "Halojaaaa".

      • Leif Job

        Voi voi, yritit ostaa auton mutta romani ei halunnut tehdä kauppaa kun huomasi että persaukinen verottajan apulaista leikkivä pellehän se siellä taas soittelee. Hai sie, älä sie soittele siin männöö molempien aika hukkaan hei!


    • täytyy ilmottaa

      no niin siellä ne maalaiset metsien hihhulit taas raivoo, kun heidän kuisaaja mieltä vastustetaaan?
      kakarasta lähtien on vanhemmat möllit paaponeet näitä ressukoita, pikku hessu mamman mölöpoika pienenä sai sydärin kun naapurin veka vähän huomautti että lantasaapppaat ei ole juoksukilpailussa oikeen hyvät! no hessu kanteli papalle että veka pilkkas hänen kenkiään ja vollotti niin että kylä raikus! no pappa läks heti oikaseen vekan faijaa , vetäs luufemman pariin otteeseen ja käski opettaa kakaraansa tavoille! siitä se vikinä jatku koulukiusaajaksi ja työelämässä piti huolen että kellään ei ole parempaa tuolia kuin hänellä! VAIN TYÖVÄEN LUOKKAA KANNATTAVA KELPAA KAVERIKSI JOLTA VOI KYSYÄ ,MITÄ KELLO ON JA MIKÄ PÄIVÄ?
      samassa karroksessa ei ole töissä homoja, mustia, ruotsinkielisiä, feministejä, ei porvareita, lesboja, vieraskielisiä, ei lappalaisia,savolaisia,venäläisiä, hurreja, virolaisia paitsi alle 20-naiset,vain aito metsäläinen pohjalaanen kelpaa! tänne ei oudot tuu vtuilee kele!!
      ostasin ranskalaisen auton ai että piristää mieltä saiskohan sitä dsg;nä?
      mitä tosi mies enempää kaipaakaan?statilaisilta joppareilta ei mitään osteta?
      olis muuten lähimettänpirtua parinlitranpullossa halvalla! ei tartte kerralla hotkasta eikä varpaat ristissä nauttia kun on muovipullossa! hyvvää on ja kotimaista lähijuomaa! suomalainentyö suomalainen löträämö !

    • Raikku thejoppari
    • Ilmoitin asiattomaks

      Nettiauto:
      "Muistathan, että ilmoittaminen tapahtuu omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla (toimiva puhelinnumero ja sähköpostiosoite)."

      Miksi pimeä jobbari Raikku (ei ole oikea nimi) Theman eli The man (ei ole oikea nimi) saa ilmoitella Nettiautossa valheellisella ilmoituksen päänumerolla ja keksityillä nimillä? Jobbarin oma numero lukee lisätiedoissa.

      • järjestelmäpoliisi

      • täyspelle

    • psykiatri2

      Tuntuu jollakin olevan taas ongelmia nettiauton ilmoitusten kanssa, kannattaisiko käydä terveyskeskuksessa purkamassa ongelmiaan?

      • Jobbarit linnaan

        Jobbaria ahdistaa, kun hänen hämärät hommansa paljastetaan.


      • puolimieli....
        Jobbarit linnaan kirjoitti:

        Jobbaria ahdistaa, kun hänen hämärät hommansa paljastetaan.

        Kyllä se ahdistus näyttäisi olevan perseaukisten foliohattujen päässä. Kyllä täytyy näkymättömän vanteen kiristää päätä lujaa, että jaksaa yökaudet päivystää nettiautosta "epäilyttäviä" ilmoituksia.... no mikäs on päivystäessä, kun soppa maksaa nettilaskut ja tökärit tai työkyvyttömyyseläke juoksee, eikä ole kuin aikaa.....


    • nykyäänJoppari

      Itellä oli 3ilmoitusta vuoden aikana niin nettiautosta tuli viesti mitätöity jäsen, kauppiaille maksullinen ym. Oli omalla nimellä ja puhelinnumerolla. Monella muulla ollut sama ongelma jopa 1auton jälkeen. Vissiin nää kateelliset pellet ilmoittaa asiattomiksi ku ei itellä ollut rahaa ostaa 2tonnin autoa.

    • RIKOS RIKOS RIKOS

      HIRVITTÄVIÄ rikoksia!

      APUA! Poliisi! Fannu karpo! RIKOS RIKOS RKOS!

    • TommiVirtanen

      Ensinnäkin: vero jäisi auton ostajan maksettavaksi.

      Toiseksi: oletko ajatellut kuinka paljon veroa on jo maksettu esim; 15 vuotta vanhasta autosta ?

      Maahantuotaessa autovero, vuosittain merkistä ja mallista riippuen 200-500 ? eli 4500€ puhumattakaan polttoaineessa olevasta verosta, esim 250 000 km ajettu auto 7 litran keskikulutuksella on kuluttanut 17500 litraa eli on maksanut veroja jo 20 000 €, sitten on vielä vakuutusmaksu verot, huolloista maksettavat ALVt ynnä muuta.

      Että teikäläinen meinaa että jokakerta kun auto vaihtaa omistajaa pitäisi vielä verottajalle antaa rahhaa!! Idiootti!

    • asdapkda

      Parempi vaan käyttää autotalli.comia. Siellä on liikkeet liikkeinä ja iso osa yksityistä on tunnistautuneita.

    • jokuroti55

      nettiauton hakukuvahti ruokkii jobbareiden elämää!!! pitäisi poistaa järjellä ajateltuna,ettei rahan ahneet paskiaiset menettäisi viimeisiä aivon rippeitä romuja jahdatessa...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe