Ufoja on vain USA:ssa

woof woof

Amerikkalaismies julkisti 130000 salaista ufotarinaa. Niistä ei yksikään ole Suomesta. Yksikään ei ole edes USA:n ulkopuolelta. Näyttää siltä että jenkit ovat paljon lapsellisempia ja typerämpiä kuin olin luullutkaan.

16

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heke kekke hek keck

      Näitä ilmavoimien salaisia arkistoja ilmaantuu tasaisin väliajoin. Ne ovat aina toinen toistaan tuhrusempia ja epäselvempiä ja ennenkaikkea epäuskottavampia.

      Kun ei oikeita ja aitoja löydy, niin pitää keksiä aina vaan naurettavampia juttuja ja ihme kyllä ne uppoo sitä paremmmin kansaan kuin häkä päähän.

    • pistä linkkiä

      Onkohan edes tuollaista olemassakaan, mitä väität trolli???

      • woof woof

        Tuollaiselle öykäröijälle en laita piruuttanikaan!


      • pistä linkkiä
        woof woof kirjoitti:

        Tuollaiselle öykäröijälle en laita piruuttanikaan!

        Eipä taida sulla olla kaikki inkkarit kanootissa tai muumit laaksossa!
        Trolli mikä trolli!!!


    • Aimo S. Keptikko

      Eräs mies kertoi erään Luopiolaisen miehen kertoneen eräälle Laukaalaiselle miehelle kuulleensa erään keskustelun kaupan edustalla Nilsiässä ja ne miehet vannoivat jonkun nähneen jotakin.

      Tällä aloittelevan skeptikon logiikkaa noudattavalla informaatiolla voimme todeta että kukaan ei näe mitään eikä kuule mitään eikä varsinkaan Nilsiän ulkopuolella.

      Minä en laita linkkejä tapaukseen koska te ufohörhöt ette niitä ansaitse niitä mutta kelatkaa että ei ole. Silloin kun sanotaan että ei ole niin sille ei tarvita todisteita.

    • TTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

      http://q13fox.com/2015/01/20/130000-pages-of-ufo-files-posted-on-the-internet/

      Tuollaista löytyy

    • yyf-yyf

      " Näyttää siltä että jenkit ovat paljon lapsellisempia ja typerämpiä kuin olin luullutkaan. "

      Taidat olla aika yksinkertainen trolliskeppana.

    • "Declassified" tarkoittaa, ettei ole salainen. Eivät siis ole salaisia, eikä niitä edes ole 130 000, vaan vain 130 000 sivua.

    • "Vain USAssa" höpinät on ammuttu alas kymmeniä kertoja tälläkin palstalla. Tapauksia, keskustelua, uutisia ja kiinnostusta löytyy kaikkialta maailmasta ja sen tietävät kaikki ketkä vähänkin ovat ufologiaan perehtyneet. Ei siitä sen enempää.

      Toiseksi tuo on pelkkä kooste Project Bluebook- projektin julkaisuista. Project Blue book oli äärimmäisen puolueellinen tutkimus jonka tarkoituksena oli selittää kaikki tapaukset luonnollisiksi ja rauhoittaa herranpelkoinen kansa.

      Useat projektiin osallistuneet erosivat tehtävistään koska eivät suostuneet puhumaan potaskaa tai olemaan hiljaa joistakin asioista virallisessa tutkimusprojektissa jonka piti tavoitella totuutta.

      Project Blue Bookin raporteilla ei ole kovinkaan suurta painoarvoa noista johtuvista syistä. Saattaahan sinne joukkoon olla jäänyt muutama kiinnostavakin tapaus jota ei ole automaattisesti selitetty palloiksi kuten tapana on.

      Suhtaudun skeptisesti siihen että tuohon(kaan) luovutettuun aineistoon olisi jätetty montaakaan objektiivisesti käsiteltyä tapausta.
      Sama juttu NSAn sivuilla oleviin ilmavoimien raportteihin. Kaikki tapaukset joissa viitataan UFOihin on mustalla tussilla sutattu. Vain ilmapallo- havainnot on julkaisukelpoista materiaalia in USA.

    • EastBound&Town

      "Vain USAssa" höpinät on ammuttu alas kymmeniä kertoja tälläkin palstalla"

      mutta kukaan ei voi kieltää etteikö lähes koko ufoilu keskity nimenomaan usaan ja sielläkin lähinnä maalais osavaltioihin, se on ihan fakta :D.. johtuu siitä että vain ja ainoastaan usassa ufoilulla yms voi tienata kunnolla.. tottakai voi aina takertua nippelitietoon mutta fakta on et usan maalaisosavaltioihin kaikki ufoilu keskittyy :D

      • USA on entinen maailman suurin talousalue ja ollut aikaansa edellä koko 1900- luvun kaikilla osa-alueilla mikä liittyy markkinatalouteen.

        Se on edellyttänyt sitä että siellä on täytynyt olla tehokas ja siellä on täytynyt olla populaatiosta suhteellisesti suuri osa jotka haluavat tehdä paljon töitä, menestyä ja rikastua.

        Edelleenkin oli vastikään uutinen jossa kerrottiin että 40% USAn työvoimasta ei pitänyt yhtään vapaapäivää viime vuonna. Moniko suomalainen olisi valmis samaan? -Ei yksikään.

        Tottakai media ja kaikki muukin nyhtää oman siivunsa tuosta volyymistä. Ei siinä ole mitään ihmeellistä. Kaikella voi tienata USAssa ihan millä vaan mutta muista että edelleenkään se "tienaaminen" (jota tunnut aina niin kamalasti kauhistelevan) ei tarkoita automaattisesti että ihmisiä huijataan.

        Huijaako kaupungilta palkkaa nauttiva kirjastotäti Suomessa asiakasta jos hän lainaa asiakkaalle Sinuhe egyptiläisen?

        Onkos vaikkapa Phoenix, Arizonan suurin kaupunki "maalaiskaupunki" jossa tapahtui viime vuosien yksi merkittävimmistä tapahtumista? Entäs LA:n valot? LA pikku kaupunki?

        USAn eikä minkään muunkaan valtion "ufoilu" keskity yhtään minnekään vaan ilmiö on maailmanlaajuinen oli sitten kyseessä kaupunki tai maaseutu. Toisaalla media on tehokkaampaa ja maailmanlaajuisempaa ja toisaalla ufoilmiö ei ole "big deal" vaan se on likimain osa arkipäivää.


    • kjufg

      Ei niitä nyt noin kauheasti tarvitsisi pelätä, siis alienia ja ufoja. Huomaaatteko te itse, te epäilijät, että teksteistänne paistaa kirkkaasti läpi PELKO!

      Kryon: "Palatkaa kanssani 100 000 vuotta taaksepäin ja näette sen, minkä poikkeavuuden tiede löysi ja dokumentoi viime vuosikymmenellä. Se näkee saman asian. Kaikkien biologisten evoluutiovoimien vastaisesti tapahtui jotain, mikä loi vain yhdenlaisen ihmisolennon, ja se tapahtui noin 100 000 vuotta sitten....Jumalainen suunnitelma kehittyi.

      Omassa galaksissanne, Linnunradalla, teillä on tähtirykelmä, joka on nimeltään Seitsemän sisarta. Se edustaa seitsemää tähteä, joista yhdellä on planeetta-asetelma ympärillään. Olette kutsuneet tätä asetelmaa ja tuosta aurinkokunnasta tulevia plejadilaisiksi. He ovat niitä, jotka kävivät maan päällä 100 000 vuotta sitten, eikä heiltä vienyt kovin pitkään tänne pääseminen".

      "Tämä humanoidirotu on puolikvanttinen, aivan kuin te. Tämä merkitsee sitä, että heidän tietoisuudessaan on 3D:n ja kvanttisuuden yhteensulautuma. Ei ole aikaa, ei ole paikkaa, ei ole etäisyyttä. He tahtoivat itsensä tänne ja ilmestyivät. Se on kehittynyt rotu, joka on henkinen ja luonteeltaan henkisesti valmistunut. Tässä ei ole järkeä teille, koska tämä on sen henkisen järjestelmän ulkopuolella, mitä pidätte todellisena. He saapuivat suunnitellussa aikataulussa ja tarkoituksessa.

      He tulivat kylvämään kvanttisuuden, jumalaisen DNA:n siemenet yhteen niistä 17 ihmisolentotyypistä, joita kehittyi maan päällä. He olivat paikalla niin kauan, kuin se vaati. Teidän pitäisi tietää, että tämä vei yli 100 000 vuotta ja he pysyivät paikalla. Hitaasti kaikki muunlaiset ihmisolennot putosivat pois ja vain yksi oli jäljellä… "

      "Satatuhatta vuotta sitten kehittyi 17 erilaista ihmisolentoa. Aivan kuin luonnon moninaisuudessa toisten eläinten ja nisäkkäiden osalta, oli sitä luontaista valikoimaa, millä Gaia turvaa lajien selviytymisen. Aivan samalla tavalla kuin on kymmeniä apinoita ja valtava valikoima monissa muissa eläinlajeissa tällä planeetalla, kehittyi myös moninaisia ihmisiä. Mutta jos olette huomanneet, tänä päivänä on vain yhdenlaisia ihmisiä. Voi, on eri värejä ja kasvonpiirteitä, mutta on vain yhdenlaisia. Ei ole sellaisia tyypillisiä eroavuuksia, joita löydätte luonnosta. Teillä ei ole hännällisiä ja hännättömiä. Teillä ei ole superpieniä ja karvaisia yhdellä mantereella, superpitkiä ja pilkullisia toisella. Jotakin tapahtui...."

      Minä tosiaan tykkään kanavoinneista.

    • Ja joku vielä epäili ettei tämä pallo ole ollut elämänkokeiluplaneetta. Siinähän se tuli aivan selvästi esille Kryonin tekstissä myös.

    • sunmutsi

      huomaa, että oma kommentti olli jo poistettu... oli vähän kriittinen, täytyy myöntää näihin yhdistystyyppeihin nähden, jotta kauhee ihme..


      UFO Conspiracies Season 1... tuupittakaa toi.,,, morons

      • vm 41

        Kaikki tietämys on vasta meille tulossa annettavaksi, tai löydettäväksi.
        Kunhan nyt ensin kaikki "epäpuhtaudet" roduistamme karsiutuu.
        Kiertokulku on meneillään lopullista jalostumistamme kohti vielä satojatuhansia vuosia, jolloin akanat ovat eroitettu jyvistä.
        Ajalla, ei ole mitään merkitystä tapahtuman kanssa, koska se on vain meidän keksimä hyödyke/rasite.
        Karsintaa tulee tapahtumaan monella tavalla jalostusta silmällä pitäen, koska ihminen oppii vain virheiden sekä vahinkojen myötä.
        Ihmisrodut tulevat määrällisesti romahtamaan omien typeryyksiensä, sekä ahneuksiensa vuoksi, jolloin henkinen jalostusaste tiivistyy yhtenäisyyden varjolla.
        Sodat sekä muut raaat toimenpiteet ovat päällimmäisenä teknologian kehityksen edistämisessä.
        Moninaisten uusien sairauksien sekä tautiepidemien avulla karsiutuu myös huonoa "ainesta" luonnon mukaisesti, koska ihmisten eettinen ajattelu on vielä "taikauskon" vuoksi esteenä.
        Lopputulos, mikä se sitten onkaan, on varmaan ihan erilainen, mitä me nykyisin olemme.


    • Niin että mikä on kauhee ihme?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe