mitä tehdä

mitä tehdä

Osaako joku kertoa että menin pistämään vahingossa nimeni ositus paperiin ja siihen oli pistetty todistajat mutta huomasin jälkeen päin että siinä on laitettu väärä todistajan nimi sen piti olla jouni ja kirjoittanut henkilö on oikeasti joona voiko tätä ositusta purkaa huomasin myös että minulla on oikeus ositukseen myöhemmin mitä tehdä...

10

180

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ???????????

      Vahingossa? Miten tuollainen vahinko pääsi tapahtumaan vai oletko vain muuttanut mielesi?

      • mitä tehdä

        en ajatellut asiaa loppuun asti ajattelin silloin että pääsenpähän irti ex naisesta nyt jälkeen päin olen miettinyt asiaa että minullahan on oikeus meidän yhteiseen omaisuuteen ositukseen on kirjoitettu väärin toi jounin nimi siinä on tekstillä kirjoitettu jouni ja sen alla lukee kaunolla joona vaikka ei sellaista henkilöä ole koko väestörekisterissä luin sen verran että voi olla siihen mahdollisuus purkaa sopimus mutta ex ei siihen suostu.mitä teen...


      • Tyhmyrikö?
        mitä tehdä kirjoitti:

        en ajatellut asiaa loppuun asti ajattelin silloin että pääsenpähän irti ex naisesta nyt jälkeen päin olen miettinyt asiaa että minullahan on oikeus meidän yhteiseen omaisuuteen ositukseen on kirjoitettu väärin toi jounin nimi siinä on tekstillä kirjoitettu jouni ja sen alla lukee kaunolla joona vaikka ei sellaista henkilöä ole koko väestörekisterissä luin sen verran että voi olla siihen mahdollisuus purkaa sopimus mutta ex ei siihen suostu.mitä teen...

        Toisen allekirjoitustyyli ei tee asiakirjasta mitenkään pätemätöntä. Siihen voi laittaa vaikka puumerkin. Mutta todistajien tulisi nähdä kun kirjoitat tai sinun tulisi vakuuttaa heille että olet allekirjoittanut sopimuksen ennen kuin he todistavat.

        Tosi tuuli viiri kyllä olet, jos ensin kirjoitat ja sitten kun tulet katumapäälle, haluat muuttaa mielipidettäsi. Yleensä vioehto koskee kummankin omaa omaisuutta, yhdessä hankittu on taas yhteistä, joka ositetaan normaalisti.

        Lähisukulainen on jäävi todistmaan, kaukaisempi ei.


    • Pitää tietää tarkkaa

      Minnekään ei pidä nimeään kirjoittaa kenenkään pyynnöstä ja varsinkaan jos sinne jo etukäteen on todistajat kirjoittaneet nimensä.
      Voit todella saada mitättömäksi jos pystyt näyttämään toteen, että todistajien nimet olivat ennen omaasi paperissa ja vielä väärinkin.

      Kyllä minulle suututtiin valtavasti kun en kirjoittanut nimeäni paperiin, jonka olisin saanut lukea vasta nimen kirjoittamisen jälkeen. Joten sitä paperia ei ikinä näytetty enkä myöskään allekirjoittanut.
      Eivät ole leppyneet koskaan, mutta paperia ei ole näytetty myöskään.

      Samaa asiaa yrittivät sitten vaikka minkälaisin kieroin konstein viedä eteenpäin, juonittelu oli valtavaa, mutta entistä vakaammin olen päättänyt, että ensin luen ja vielä haen apua jos en ymmärrä asiaa, allekirjoitan vasta sitten kun asia on oikein.

      • mitä tehdä

        niinpä sain sen lapun siinä oli minun nimi ja ex nimi sitten oli todistajat mutta sen toisen todistajan nimi on väärin mahdanko saada sen purettua sillä verukeella että toisen todistajan nimi on väärin ja on ex vaimon sukulainen pitääkö se olla esteetön todistaja.


    • klöl

      Oletko tyytymätön vain todistajan väärin kirjoitettuun nimeen, vai koko sopimukseen? Parempi ottaa yhteys lakimieheen, kuulostaa sen verran epämääräiseltä.

      • mitä tehdä

        moro,siihen koko sopimukseen onko mahdollista purkaa se siitä nyt kyselen


      • Mahdoton mies
        mitä tehdä kirjoitti:

        moro,siihen koko sopimukseen onko mahdollista purkaa se siitä nyt kyselen

        Kyllä sitä osituspaperia meillä väännettiin yhdessä lakimiehen avustuksella pari viikkoa, hiottiin sanamuotoja ja summia. Ja sen jälkeen vielä tarkisteltiin pari päivää rauhassa. Eikä tullut kalliiksi. Pari-kolme satasta molemmilta eikä ole harmittanut jälkeenpäin. Eiköhän ne teidänkin paperiin löydy edelleen kaksi hyväksi ihmiseksi tunnettua todistajaa uudistamaan todistuksensa milloin vain jälkikäteen. Nimet voivat vaihtua. Minunkin eksäni on nykyisin ihan eri niminen...


    • Pään tuuletusaika

      Jos saat riittävät todisteet siitä, että on väärin laadittu. Kannattaa miettiä asiaa todella tarkkaan ja sitten kysellä lakiasioita hoitavailta asiantuntijoilta.

      Todistajia ei enää edes papereihin aina tarvita, joten se ei oikein riitä asian purkamiseen ja purkaminenkaan ei ole ilmaista.

      Varmasti noissa tapauksissa liian moni laittaa nimensä päästäkseen sen hetkisen tilanteen paineista ulos, mutta siinä sitä huomaa monesti tulleensa myös hyväksikäytetyksi.
      Nimen kirjoittaminen ei ole ihan sitä, että kun tulee mieli perua, ei ehkä olekaan enää peruttavissa.

      Eroaminenkin on vähän asia, jos tänään ketuttaa niin, että laittaa eropaperit vetämään, on se loukkaus toiselle niin suuri, että vuorostaan hän kirjoittaa toisen vaiheen paperit ja niin sitä ollaan siinäkin perumattomassa tilanteessa.

      Kun sitä harkintaa olisi paljon pahaa jäisi tapahtumatta.
      Pitäisi olla sen verran vaikeampaa tuon eronkin haku, että sitä ei voi netissä tehdä, vaan paperi täytyy hakea käräjäoikeuden kansliasta, voisi olla että eroja ei haettaisikaan näissä määrin.
      Monessa muussa on sama juttu ei liian helppoa tapaa tehdä äkkipäätöksiä, kun jäisi aikaa vaikka kävellä hakemaan papereita ja niitäkin tiissattaisiin kuten verovirasto, että onko nyt kaikki oikeilla riveillä ja lainsäätämässä ja onko tuo kuitti vähennyksiin kuuluva vai ei, muutamaan kertaan kun pitäisi asiaa uusia ja viedä tarkistukseen, varmasti jäisi erot vähemmäksi.

    • Toteaja.

      Kyllä sen voi purkaa lähimmällä R-kioskilla, kun kertoo myyjälle, että ei se näin mene.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2301
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      64
      1514
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1286
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe