Rautatien alikulku

par` tuuri

Kumpi puhuu muunneltua totuutta. Valtuuston vallaton PJ. vai liikenne -ja viestintäministeri, joka ei viesti riittävän selvästi onko luvattu vai ei. Onko tämäkään asia kokoomuksella hoidossa ?

22

301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peloton,.,.

      kokoomus on perseestä ja pellet ne jaksaa

    • tuuliviiriä

      Mitä sinne pitää tukkia, kun on kerran alunperin sovittu ettei siitä autoilla työn aikana kuljeta. Lapualaisista on jämeryys kadonnut; aletaan nyt jälkeenpäin vänkäämään tietä auki.

      • tuuliviirille

        Sitähän tämä on, kaikki jo kertaalleen päätetty ja hyväksytty pitää muuttaa vain siksi että saadaan muutosta aikaan ja paljon kokouksia joista nostaa palkkioita.Hauskintahan on se, että nämä muuttajat ovat olleet hyväksymässä aikaisempia päätöksiä ja ajaneet niitä läpi kuin käärmettä pulloon. Nyt takit kääntyy jotta viuhina käy.


    • Toinen aloitus.

      Täytyy ihmisiä ahdistaa aika tavalla joku ihan muu juttu, jos tuosta kulkurajoituksesta saa näin valtaisan keskustelun aikaan.

    • vastuu

      Jos sinun palkkaa lasketaan -80%, onko se reilua. Onko reilua, ettei kaupunki ole valvonut sinua työllistävän yrityksen toimintaedellytyksiä ratatyömaan johdosta. Eikö sinun mielestä niin yrittäjällä, kuin heidän työntekijöillä mielestäsi ole aiheellista vaatia sillan avaamista tästä syystä, jos kunnan virkamiehet eivät sitä ole osanneet tai ymmärtäneet sitä edellyttää sopimuksia kirjoittaessa.

      • minä pienipalkkainen

        Eipä täällä ole kaupunki/valtuutetut valvonut omienkaan työntekijöidensä toimintaedellytyksiä. Lomautettu on ja lisää kurjuutta jaetaan. Ja meitä on sentäs kaupungilla tuhatkunta!
        Mutta uutteraa ja upeaa on kun teillä yrittäjillä on omat puolestapuhujanne, jotka murehtivat teidän puolestanne. Saman kun tekisivät meidän tuhannen työntekijänkin puolesta. Tuntuu vain olevan yrittäjien työntekijät tärkeämpiä.....


      • Työllistäjäjökö

        1000 työntekijää, ?, kuinka ihmeessä pystymme sellaista joukkoa elättämään


    • pitäkää kiinni vaan

      Se on aivan sama onko se silta auki vai ei. Kauppakatu kuoli silloin kun se kavennettiin.

      • viikon varrelta

        Tällaista tämä on kun osaamattomat tekevät sopimuksia, joiten ajatusmailma ei piisannut käsitelemään yhtälöä kaikilta osin. Ratahallinto on saanut nimet paperiinsa ja sille rittää se, pitää värmasti kiinni sopimukseta, onhan se riskitön.
        Sopimus on kahdenvälinen asiakirja jossa määritellään toimintatavat ja ehdot eri tilanteissa esim. alkamis , lopettamispäivä ja seuraamukset, jos osapuolet eivät noudata sopimusehtoja. Tässä tapauksessa nuhteet kuuluvat meidän omille allekirjoittajille. Eihän meille kuulu ratahallinnon rautatien rakentamisenrahoitus miltään osin. Vai kuuluuko se L A P U A N veronmaksajille ????. Olis mukava tietää allekirjoittajat. Taitavat olla ne samat joilta puuttu yhteisöllinen ajattelutaito, vielä kun puuttuu ymmärrys mitä raha on ja miten sitä hankitaan.


      • Aikaisemmin kuoli.

        Kauppakadun kuolema alkoi yli 20 vuotta sitten. Ihmetelkäämme kehityspoliitikkoja, etteivät he ole osanneet tai halunneet tehdä mitään asialle vaan ovat häärineet toteutumattomien projektien kimpussa pitkin Simpsiön ja Honkimäen metsiä.


    • ollut parempi ?

      Tätä oli arvon ptoimittaja voinut kysyä sen sijaan kun rustaili löperön juttunsa. tulee mieleen eikö hjelt tehnyt juttua.....

      • roksit

        Toiset odottavat että joku yrittäisi kauppakadulla, toiset yrittäjistä viis veisaavat. Yhteistä tälle valittajaporukalle on se, että he eivät uhraa senttiäkään omaa rahaa Lapuan kehittämiseen.


      • moneytalk
        roksit kirjoitti:

        Toiset odottavat että joku yrittäisi kauppakadulla, toiset yrittäjistä viis veisaavat. Yhteistä tälle valittajaporukalle on se, että he eivät uhraa senttiäkään omaa rahaa Lapuan kehittämiseen.

        Voi kun edes joku uhraisi hieman älyä lapuan kehittämiseen.


    • lapualaine

      Ei tässä asiassa ole muuta vikaa kuin se, että alikulku on tehtävä juurikin nyt kun on lama. Muutaman vuoden päästä rahapussin laihtuessa ei löydy Liikennevirastoltakaan enää rahoja joilla alikulkuja rakenneltaisiin. Joten virkamiesten olisi jo hyvä tajuta ettei se tie aukea, turha taistella tuulimyllyjä vastaan..

      Lapualla on muuten ihan jees asua mutta fiilinki täällä on jotenkin outo kun päättäjät hyysäävät kaikkien ylenpalttisten asioiden kimpussa joista hyvänä esimerkkinä Ritamäen metsiin aiottu Ideanovapark joka oli jo ideanakin tökerö..

    • 854210

      Pientä ne on lapuan väylät, kauppakatu kupattu ahtaaksi, mitä tuonne alikulusta autoansa sihtaamaan ja sitten tk-parkki samanlainen pikkusieluisten kanervikko, kyllä pitää olla kääntökulmaa ratissa että sinne taittuu.

      Lapuan pikkunätyt, vaikka pitäisi olla suurta ja komiaa.

      • 845103

        Kaaraa pitää pienentää jotta sopii näitten suuniteluista paikoista, kyllä vanhemman on vaikeata terveyskeskuksen parkkiin autoansa pistää, on ne puskat niiniin hauskoja, taituile sinne väliin.


    • Mitäsmaksoo

      Paljonko Lapuan kaupunki maksoi tästä järjetelystä?

    • Masapoila

      Parempi sen että kaupunki maksaa eikä kärsimään jotuneet yrittäjät.

      • kehittäjätavis

        Yhtä kärsimystähän se yrittäminen Kauppakadulla on ilman siltatyömaatakin. Kiitos meidän osaamattomat kehityspoliitikot, joiden mielenkiinto on vuosikaudet ollut ihan muualla kuin keskustan kehittämisessä, jos ei ole ollut kyse rakennusliikkeiden etujen yksipuolisesta ajamisesta.


      • 854120

        Kumminsa siellä teloo pienestäkin autosta ja voi niistuus niitä lumityömaksuja, ottaakos suunitelija yhtään osaa näihin pikkukaivuri seikkailuihin millä joilla kaavitaan lumet koristuksien päältä tietysti koristukset pilkkoen, ei lapua ole kesäpaikka täälä on monta kuukautta lunta ja pirusti välillä.


      • 65941

        Hauska on tk-parkkin autoansa nitkuttaa, kukaaaa nistus on tehnyt tämäkin palapelin, kyllä ssaaa saata perkee katsoa kun sinne kiemurtelee ja sieltäää pois vahingoittumattomana selviää, miten sielläääääääääää taittuu oikein vanhempi sompaaja, tunareista tuna asialla vaikka lääniä olisi lyörään puskaa väliin joo, näitä suunitelijoita pisaa.


      • 6923
        65941 kirjoitti:

        Hauska on tk-parkkin autoansa nitkuttaa, kukaaaa nistus on tehnyt tämäkin palapelin, kyllä ssaaa saata perkee katsoa kun sinne kiemurtelee ja sieltäää pois vahingoittumattomana selviää, miten sielläääääääääää taittuu oikein vanhempi sompaaja, tunareista tuna asialla vaikka lääniä olisi lyörään puskaa väliin joo, näitä suunitelijoita pisaa.

        Kuka nämä ruudut putsaa lumesta kysyn vaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe