Ensimmäinen Samsung

Ensimmäinensamsung

Olen käyttänyt koko ikäni Nokian peruspuhelimia ja nyt olisi tullut aika vaihtaa kivikautinen peruspuhelimeni johonkin kunnolliseen nykyajan älypuhelimeen. Samsungin kohdalta ainoa harkitsemisen arvoinen puhelin taitanee olla tuo Galaxy S5? En tunne juuri lainkaan Samsungin puhelimia, mutta tuo taitaa olla se uusin ja suosituin malli, ellen täysin erehdy. Oppiiko Samsungin käytön kuinka helposti, kun aikaisemmin on käyttänyt tyyliin vain Nokian C5-puhelimia? Onko edes järkevää vaihtaa Samsungiin, vai olisiko fiksumpaa ostaa jokin Lumian huippupuhelin? Tuollainen neliöistä koostettu tiilinäyttö ei kuitenkaan houkuttele noin visuaalisesti, vaan Galaxy-puhelimissa valikot vaikuttavat paljon hienommilta. Hintaluokka tässä eniten hirvittää, sillä en olisi uskonut joutuvani pulittamaan uusimmasta puhelimesta jopa 500 euroa, mutta onhan se käytössä taas monta seuraavaa vuotta.

18

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tietäjä.1
    • Älä Samsungia osta. Mieluummin puhtaalla Androidilla olevia malleja kuten Nexus 5 tai One Plus. Puhelimesta ei kannata maksaa yli 400 euroa koska 300 eurolla saa jo parempia malleja kuin 500 eurolla..

      • maksoitko alvin

        299 24%=370,76
        yli 22€ ostokset eivät ole verovapaata


      • maksoitko alvin kirjoitti:

        299 24%=370,76
        yli 22€ ostokset eivät ole verovapaata

        One Plus tulee EU maasta joten mitään veroja ei tarvitse maksaa. Tulee siis ostohinta toimituskulut periaatteella.


      • Minä en ostaisi mitään, missä softanäppäimet syövät ruututilaa.


    • Kalevi miettii

      Tutullani on tuo Samsung Galaxy 5, ja hän on tyytyväinen. Minulle tuo 500 euroa oli liikaa. Ostin Moto G 4G luurin 189 eurolla Gigantista pari kuukautta sitten. Todella hyvä luuri minulle, toimii kuin junan vessa, vaikka käytän paljon nettiä yms. Ja mahtuu vielä taskuunkin :)

    • Lumia 830

      Jos haluat mukavuutta,sulavan ja hyvän helppokäyttöisen käyttöjärjestelmän valitse Lumia.Minulle riitti 3v Android takkuilua ja huolto rumbaa..nyt on käytössä upea Lumia 830 enkä pois vaihda.

    • Helppokäyttöisyys ja sujuvuus on niin ja näin.

    • kännymän

      Android ei ole helppokäyttöinen, joten ensimmäistä älypuhelintaan harkitsevan kannattaa pohtia helppokäyttöisempiä Lumioita tai iPhoneja. Samsungin puhelimet ovat myös huonolaatuisia, joten jos haluat, että puhelin kestää yli kaksi vuotta, ei kannata edes harkita Samsungia. Lisäksi päivitysten tulo loppuu nopeasti, jolloin laitteen tietoturva heikkenee huomattavasti. Tuo Lumia 735 voisi tosiaan olla hyvä valinta!

      • Kalevi miettii

        Perhessäni on yksi Samsung Galaxy S2 ollut jatkuvassa käytössä melkein 3 vuotta. Eikä mitään ongelmia. Itselläni oli Galaxy S Plus mekein 4 vuotta. Toimi edelleen hyvin, mutta hermostuin huonoon pakkas- ja kosteuskestoon. Puhelin oli muuten edelleen täysin OK, mutta ostin äskettäin Moto G 4G:n tuon huonon pakkas- ja kosteuskeston vuoksi. Kyllä Samsung mielestäni kestää käytössä.


      • Androidin käyttöliittymä on samantapainen kuin Nokian peruspuhelinten. On samantyyllinen valikko.


      • Taas aivan uskomattomia väitteitä. Samsungin puhelimien käyttö käy aivan kenelle tahansa normaalikälyiselle. Jos haluaa erityisen helppoa, on sille oma tilansa. Ajastus, että Androidiin pitäisi mennä jotenkin Lumian tai iPhonen kautta on aika käsittämätön. Minun halpissamsungiin tuli viime vuonna kolme päivitystä.


    • Mihin kokemuksen perustat käsityksesi, että tuo on ainoa, mitä voi harkita? Suosituin se ainakaan ei ole. Elisalla joulukuussa se oli neljänneksi suosituin Samsung. Ensin puhut peruspuhelimista ja sitten mainitset C5-älypuhelimen. Miksi ihmeessä sinun pitäisi ostaa 500 euron puhelin, jos edellinen malli oli 100-150 euron hintaluokassa?

      Kumman sitten valitset, niin älä valitse Lumiaa siksi, että se olisi Nokia. Lumia on tietyllä tavballa helppokäyttöisempi, mutta sitten säätövaraa on vähemmän. Soiftaa saa myös paljon vähemmän.

    • 16+2

      Osta Samsung Galaxy S3 4G. Gigantista saa 175 euroon, kyllä sillä sen pari vuotta pärjää eli sen mitä android luurit yleensä kestää. toinen vaihtoehto on tietysti Lumia 735

    • Liian vanha malli. Ei kannata.

    • gammaar

      Jos kerran ensimmäinen älypuhelin hankinnassa, niin varmaan joku "perus" puhelin 150-400€ hintaluokasta(?!) Ettei heti mennä rahoja laittamaan 1000€ "hukkaan". Motorolan Moto G:eetä, etenkin 2gen-mallia ja 4g:eetä voi suositella. Jos rahasta ei ole kiinni, niin ilman muuta Nexus 6, Moto X tai vaikka iPhone.

    • Näistä älypuhelimista en nykyään maksaisi 500 euroa tai sitä ylempiä hintoja. Perusteiluina on se että jopa puolet halvemmalla voi saada parempia malleja.

      Eriasia on jos rahaa todella löytyy ja on valmis tuhlaamaan älypuhelimeen jonka käyttöaika on noin 2-3 vuotta.

      • Varpusallergia

        No siinä tapauksessa kannyman menee ja ostaa Lumia 530:n 49 eurolla ja rauhoittuu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1265
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      91
      1170
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1092
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      980
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      877
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      761
    Aihe