SORTOJÄRJESTELMÄ TÄYTYY TUHOTA!

tasa-arvo

NYKYJÄRJESTELMÄ KESKITTÄÄ VALTAA HARVOILLE JA VALITUILLE, JOIDEN ASEMA MÄÄRÄYTYY ENENEMÄSSÄ MÄÄRIN VAIN JA AINOASTAAN SYNTYPERÄN PERUSTEELLA! TOISIN SANOTTUNA JOS ISÄSI ON RIKAS, SINÄ OLET RIKAS, JOS ISÄSI ON KÖYHÄ, SINÄ OLET KÖYHÄ!

UUSI MAAILMANJÄRJESTYS EI PALKITSE HYVÄÄ TYÖNTEKIJÄÄ, KOSKA TYÖNTEKO ON MUUTTUNUT KANNATTAMATTOMAKSI MAAILMASSA, JOSSA SYNTYPERÄ MÄÄRITTÄÄ IHMISEN ASEMAN! TULEVAISUUDESSA MYÖS SYNNYNNÄISEN LAHJAKKUUDEN MERKITYS TULLAAN MITÄTÖIMÄÄN, KOSKA PÄÄOMA TULEE PÄÄOMAN LUOKSE, EIKÄ PARASKAAN YRITYS PYSTY KILPAILEMAAN VALTAELIITIN KANSSA! TÄMÄ ON LÄNSIMAIDEN RAPPIO!

NYKYJÄRJESTELMÄN MUUTTAMINEN DEMOKRATIAN KEINOIN ON OSOITTAUTUNUT JO MONEEN KERTAAN TURHAKSI, SILLÄ TODELLISUUDESSA EI OLE VÄLIÄ MITÄ PUOLUETTA ÄÄNESTÄT! JOKAINEN PUOLUE SUOMESSA JA MAAILMALLA KANNATTAA POHJIMMILTAAN SAMAA ARVOJÄRJESTELMÄÄ, JOKA TUKEE VALLAN KESKITTÄMISTÄ TIETYILLE YKSILÖILLE, PUOLUEJOHTO MUKAAN LUETTUNA! SDP TUKEE ERIARVOISUUDEN KASVUA, SAMOIN MYÖS VASEMMISTOLIITTO!

ON VÄISTÄMÄTÖN TOSIASIA, ETTÄ NYKYMENO EI VOI JATKUA ÄÄRETTÖMÄN PITKÄÄN! VALTA TÄYTYY HAJAUTTAA HULLUJEN YKSITYISHENKILÖIDEN SIJAAN TYÖ- JA ASIANTUNTIJARYHMILLE, JOISSA USEAT KESKENÄÄN SAMANARVOISET HENKILÖT TEKEVÄT PÄÄTÖKSIÄ! TÄMÄ TÄYTYY SÄÄTÄÄ LAILLA KOSKEMAAN MYÖS SUURYRITYSTEN JOHTOPORRASTA! MUUTEN KOKO LÄNSIMAINEN JA GLOBAALI DEMOKRATIA OVAT VAKAVASTI UHATTUINA JA TULEVAT LUHISTUMAAN SEURAAVIEN SADAN VUODEN KULUESSA!

ME EMME HALUA PALUUTA FEODAALIYHTEISKUNTAAN, JOSSA AATELISTO PYÖRITTÄÄ MAAILMANJÄRJESTYSTÄ, EMMEHÄN?

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sortopoölitiikkaa

      Näin on mutta sano se näille politikoille niin että ne ymmärtäisivät

      • venäjänalle

        Ei ne ymmärrä. Suomi on vallattava ja pistettävä polvilleen ja pantava edestä ja takaa uusiks. Sen jälkeen uitetaan se aurajoessa ja katsotaan oisko sen jälkeen siitä mihinkään.


    • järkeämukaan

      Esimerkkinä tolkuttomat korotukset jo muutenkin hyviin palkkioihin ja vastaavasti pieni ja keskituloisten eläkeleikkaukset joista kukaan politiikko ei ota kantaa vain valehtelevat että eläkkeet nousee mikään muu ei ole noussut kuin hinnat verot ja polttoaineet tupakka ja viina saakin nousta vaikka valtion tulot pienenee

    • pohnis1

      Näin oli ehkä joskus keski-ajalla tai muutoin kauan aikaa sitten. Se on ihan omasta panoksesta, kunnianhimosta, yritteliäisyydestä ja kekseliäisyydestä kiinni, että minkälaiseen asemaan pääsee. Hyvänä esimerkkinä Bill Gates, joka oli metsurin poika ja silti tienasi tiensä yhdeksi maailman rikkaimmista henkilöistä.

      • järkikärki

        Olet ajastasi jäljestä.
        Omasta panoksesta ja kekseliäisyydestä oli kyse kaksi vuosikymmentä sitten, vaan ei enää.
        Ihmisluonto ei ole muuttunut mihinkään keskiajasta, ja on vain ja ainoastaan järkeenkäypää, että ne joilla on rajoittamaton valta (lue suuryritysten omistajat) haluavat keskittää valtaa itselleen ja jälkikasvulleen, tai lakkaavat välittämästä alempiluokkaisista.
        Samat syyt johtivat sortojärjestelmiin keskiajalla ja tulevat johtamaan lähitulevaisuudessa.
        Suomessa ei olla vielä ihan niin pahassa jamassa, mutta esimerkiksi Yhdysvalloissa ihmisiä on jo ajettu kadulle kuolemaan ilman todellista mahdollisuutta tilanteensa parantamiseen.
        Olen itse henkilökohtaisesti nähnyt paljon vaivaa asemani parantamiseksi. Oma lahjakkuuteni auttoi minua paljon ja osaan sanoa, että kaikilla tulee raja vastaan jossain vaiheessa, etenkin kun suhteet ja tausta alkavat painaa laatumittareissa (näin kävi minulle).


      • pohnis1

        Niin eli olet tosiaankin panostanut ja yrittänyt päästä asemassasi eteenpäin. Ja eteenpäin olet ilmeisesti päässytkin. Ei siis ole enään mitenkään relevanttia sanoa, että sukunimi tai suvun status maailmalla määrittävät ihmisen omaa etenemistä.Täällä lähinnä valittavat ne, jotka haluavat hitsarin koulutuksella päästä kirurgiksi tai fysiikan tohtoriksi. On edelleen täysin ihmisen omasta halusta, panoksesta ja kunnianhimosta kiinni, että pääseekö hän haluamaansa asemaan tai edes lähelle sitä.


      • järkikärki
        pohnis1 kirjoitti:

        Niin eli olet tosiaankin panostanut ja yrittänyt päästä asemassasi eteenpäin. Ja eteenpäin olet ilmeisesti päässytkin. Ei siis ole enään mitenkään relevanttia sanoa, että sukunimi tai suvun status maailmalla määrittävät ihmisen omaa etenemistä.Täällä lähinnä valittavat ne, jotka haluavat hitsarin koulutuksella päästä kirurgiksi tai fysiikan tohtoriksi. On edelleen täysin ihmisen omasta halusta, panoksesta ja kunnianhimosta kiinni, että pääseekö hän haluamaansa asemaan tai edes lähelle sitä.

        On ihmisen halusta ja vapaasta tahdosta kiinni haluaako hän taistella järjestelmän itselleen asettamaa osaa vastaan. Omasta kokemuksesta voin kertoa, ettei se taistelu ole todellakaan helppoa kaikille. En uskaltaisi vaatia samaa mitä olen tehnyt keneltäkään, koska ihminen joutuu tekemään valtavia uhrauksia, joita hän katuu myöhemmin. Yhteiskunta vaatii nykyään sellaisia uhrauksia eteenpäin pyrkijöiltä.
        Uhrauksista huolimatta eteenpäin pyrkivä ihminen voi päästä vain vähän keskimääräistä parempiin asemiin, jollei hänellä käy aivan satumainen tuuri. Huipulle ei pääse kuin kohtalon oikusta, koska huipun omistavat rikkaat ja heidän perijänsä. En ole asemaltani läheskään samassa tilanteessa kuten esimerkiksi Björn Wahlroos.
        Kyse ei ole siitä ettei kukaan enää missään tilanteessa voisi nousta ongelmiensa yläpuolelle. Tekihin Leonardo da Vincicin niin 1500-luvun italiassa, jossa luokkaerot olivat merkittävän suuret. Kyse on siitä, että sellainen vaatii nykyään joko tuuria tai aivan käsittämätöntä lahjakkuutta, joiden vaatiminen keneltäkään on naurettavaa.


    • Wayne

      Mikä estää ettei sen tuhotun sortojärjestelmän tilalle synny uusi sortojärjestelmä? Joka on sitten paremmin suunniteltu kuin entinen, ehkä näkymättömänpi ja paremmin lailla suojattu. Ihminen kun on luonnostaan ahne ja kateellinen.

    • demokratia

      Suomi on aina ollut järkevä ja ajanut kaikkien ryhmien etuja. Olemme olleet hyvinvointivaltio, koska meillä on ollut toimiva terveyddenhuolto, järkevä rahapolitiikka ja verotusjärjestelmä. Miksi tätä hyväksi koettua järjestelmää kannattaisi lähteä muuttamaan? Miettäkää vaikka Yhdysvaltoja, minä en ainakaan halua, että Suomesta tulisi sen kaltainen. Suomi on hieno, itsenäinen maa, jossa on tuettu kaikkien heikompienkin ihmisten asemaa, Tälla olemme päässeet pitkälle. Nyt pitää jo alkaa heräämään.

      • viisausvsfeminismi

        Kansa josta 20% elää yksin. Jossa vanhukset odottavat kuolemaa vailla kontakteja ja hautajaismenoja. Nuoriso on halvaantunut omiin koteihinsa. Kansa joka on sokaistunut valheellisen ja puuttellisen tasa-arvo näkemyksen alle.

        Hyvä valtio? Aika sen näyttää, ei sinun sanomiset.


    • voimeidäntulevaisuutta

      Miten on mahdollista että tähän on tultun 60v sitten sai töitä kävin koulut ja opiskelin ilman velkaa tein 50v töitä ja mikä on palkka eläkettä leikataan niin että ei kerkeä mukana laskemaan ( vahinko kun osaa laskea). pieneläkeläisille tämä on katsrtrofi ei missään sivistyneessä maassa ole leipäjonoja niin kuin on suomessa. Politikot säätää lakeja jotka ovat päin ptä estävät työn vastaanoton Ja vielä puhutaan eläkeiän nostosta kun 50 v lempataan ulos

    • Halla-ahon-äänestäjä

      Tänään keskustellaan eurofederaatiosta ja eurostoliitosta. Haluatko olla liittovaltion feodalismissa tai euroneuvostoliitossa. Mitä teet kun Eu pakottaa Suomen maksamaan Ranskaan otetut mamut, vaikka Ranska tienaa Afrikan siirtomaillaan Suomi ei?

      Kuka on isänmaallinen, kuka eurokiimainen kuka bolshevikki, kuuntele tänään

      VÄLIKYSYMYSKESKUSTELUSTA voi tulla AIKA VILLI, alkaa kello 14, kestää vajaa kolme tuntia TV1
      https://www.suomenuutiset.fi/tanaan-eduskunnassa-perussuomalaisten-valikysymys-kreikan-tilanteesta/

      KOSKA SOINI ON NYT PARRASVALOISSA JA MAHDOLLISESTI SOINI ON juuri nyt VALTANSA HUIPULLA EU:SSA, ISÄNNÖI KONSERVATIIVIEN KOKOUSTA ELI DAVID CAMERONIN PUOLUEEN JA VASTAAVIEN YHTEISTYÖTÄ, Stubb ja Katainen sinipunaisina kateudesta
      Britannian konservatiivipuolueen edustaja Syed Kamall (pääministeri David Cameronin puolueesta) ja Soini yhdessä
      https://www.suomenuutiset.fi/wp-content/uploads/2015/02/ECR_014-640x320.jpg

      Soini suorastaan kehrää:
      ""Sampo ja Jussi ovat jatkaneet kunniakkaasti Perussuomalaisten työtä Euroopan Parlamentissa"" (Soini)

      PERUSSUOMI EDUSTAA KESKEISTÄ OSAA EDISTYKSELLISESTÄ EUROOPASTA
      Euroopan konservatiivien ja reformistien ryhmä pitää opintopäivät Helsingissä 3. – 6.2.2015. Opintopäiviin osallistuu yli 40 ECR-meppiä, mukaan lukien ryhmän puheenjohtaja, Britannian konservatiivipuolueen Syed Kamall.

      https://www.suomenuutiset.fi/ecrn-suurkokous-alkoi-kalastajatorpalla-selva-visio-paremmasta-euroopasta/
      Europarlamentaarikko Sampo Terho avasi Helsingin Kalastajatorpalla ECR-euroryhmän opintopäivät, joihin on kerääntynyt kymmeniä ECR-euroryhmän meppejä Euroopan kaikilta laidoilta.

      http://timosoini.fi/2015/02/langet-kaulaan-2/
      Tulevalla viikolla isännöimme ECR- ryhmän Opintopäiviä. Tuo ryhmä On Euroopan Parlamentin kolmnneksi suurin ryhmä. Sampo ja Jussi ovat jatkaneet kunniakkaasti Perussuomalaisten työtä Euroopan Parlamentissa.
      Vuonna 2009 tein oikean päätöksen lähtiessäni ehdolle. Viime vuonna oli oikein jäädä Suomeen.

      https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaisten-eu-ryhma-kokoontuu-helsingissa-mukana-yli-40-meppia/
      Euroopan konservatiivien ja reformistien ryhmä pitää opintopäivät Helsingissä 3. – 6.2.2015. Ohjelmassa on muun muassa keskustelua EU:n talouspolitiikasta, kevään eduskuntavaaleista sekä turvallisuuskysymyksistä. Opintopäiviin osallistuu yli 40 ECR-meppiä, mukaan lukien ryhmän puheenjohtaja, Britannian konservatiivipuolueen Syed Kamall.

      Kansainvälisen tervehdyksen toi ECR:n entinen puheenjohtaja Martin Callanan. Newcastlen kasvatti istui aikanaan 10 vuotta vuodesta 1998 alkaen Euroopan konservatiivien EPP-ryhmässä = Stubb-Katainen -ryhmä, kunnes kyllästyi sen liittovaltiopolitiikkaan ja ryhtyi perustamaan uutta konservatiiviryhmää uudistamaan EU:n rakenteita. Sen jälkeen hänet nimitettiin lordiksi ja nyt hän istuu Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin ylähuoneessa.

      https://www.suomenuutiset.fi/ecrn-entinen-puheenjohtaja-euro-ei-voi-toimia/
      – Toivoin, että ECR pääsisi kehityksessään uuteen vaiheeseen ja olette onnistuneet siinä todella hyvin: olimme ennen viidenneksi suurin ryhmä, mutta nyt nousimme kolmansiksi. Se osoittaa, kuinka hienoa työtä olette tehneet, Callanan kehui. Callanan tapasi perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinin viimeksi keväällä Helsingissä, kun oli vielä suuri salaisuus, minne perussuomalaiset EU:ssa liittyvät. Salaisesti neuvoteltiin, voivatko perussuomalaiset liittyä ryhmään.

      ECR on alusta alkaen vastustanut euroa, josta Euroopan surkea talouskehitys johtuu.
      – Se ei ole ulkomaalaisvastaisuutta, vaan talouspolitiikkaa. EU:n talouspaketista jäi palikoita puuttumaan, ja kun fiskaaliunionia ei perustettu, euro ei voi toimia, Callanan totesi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe