Khaolak Laguna Resort hotelli?

Thaikkulaan :)

Kaikenlainen kokemus ko hotellista kiitos :)

21

330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikki mulle heti

      Etsivä löytää!

    • 11 pvä odotusta

      Täällä oli juttua kyseisestä hotellista, mutta en nyt sitä heti löytänyt enkä kaikkia jaksanut selata. Muistelen että kehuttiin kyllä hyväksi. Itse menossa kyseiseen paikkaan hyvin pian ;D

      • 11 pvä odotusta

        Ihan takuulla kerron kokemuksia. Nyt vaan odotan että pääsen sinne lämpimään ja irti arjesta. Pari viikkoa erossa töistä ja kotihommista tekee aina hyvää.


    • Pakkaillen

      Olen myös lähdössä samaiseen hotelliin loppuviikosta. Haluaisin tietää oliko huoneissa kaikki pesuaineet myös hammastahnat ja harjat. Aikaisemmissa on joissakin ollut, mutta ei kaikissa. Osaako kukaan kertoa. Saahan niitä kyllä sieltäkin, jos ei ota mukaan.

      • Tahnaaaaa

        Voi luoja näitä juntteja riittää!


      • Kuttijälli

        Osaan kertoa, että huoneessa 112 ei ole hammastahnaa, palasaippua aen sijaan on. Huoneessa 105 on välillä myös hammastahnaa. Huoneesta numero 86 en uskalla sanoa mitaan. Jos pelast varman päälle, niin otat oman tahnan mukaan jo suomesta.


    • Marjatta.

      Hammasharjat ja tahnat nyt ei matkalaukussa paljoa tilaa vie :) Jätä ne ylimääräiset kengät Suomeen. Sandaalit riittää ei muita ja ne millä matkan teet. Perillä saat kenkiä ostettua lisää edullisesti.

    • prääng sii fan

      Jos on lähdössä matkaan passilla ja hammasharjalla, niin onhan se puolet matkatavaroista jos hammasharjan voi jättää pois.

    • Hotellista juuri kotiutuneena kerron, että huoneesta löytyi kaikki tarpeellinen. Oli shampoo/hoitoaine, sekä neste- että palasaippua, body lotion, hammasharja ja - tahna (3kpl), kampoja, vanupuikkoja, suihkuhattuja, parranajoon teriä, rantatossut, kylpytakit, rantalaukku, vedenkeitin, kahvia ja teetä, sokeria sateenvarjot, taskulamppu, hiustenkuivaaja sekä tietty tv ja jääkaappi. Varmasti unohdin jonkun. Pyyhkeitäkin oli eri kokoisia ja rantapyyhkeetkin erikseen vielä.

      Harmitti, kun olin turhaan pakannut ja raahannut sinne asti kaikki omat shampoot ym.pesuaineet. Ja sateenvarjonkin...jolle ei onneksi ollut käyttöä.

      Kaikin puolin tasokas hotelli. Portaita paljon (suhteellista), runsas aamupalapöytä, ihana leguana seikkailee hotellialueella (suurinta 2 m en onnistunut näkemään), fantastinen henkilökunta, hyvää hierontaa.

      Hyvää lomaa teille! Nauttikaa!

      • Sirina

        Oliko tallelokero huoneissa ja bungaloweissa.


      • Sirina

        Oliko hyttysistä riesaa, tuliko muurahaisia tai torakoita huoneeseen, näkyikö käärmeitä hotellialueella tai muualla.


      • Huoneessa oli tallelokero, eiköhän bungaloweissakin silloin ole.
        Minua eivät hyttyset kiusanneet, mutta näin kyllä punaisia paukamia ihmisten säärissä. Muurahaisia ei ollut huoneessani, matkaseuralaiseni huoneessa oli. Itse pidin kaiken jääkaapissa, esim. Kahvikeksit tms. Käärmeitä en hotellialueella nähnyt, enkä muuallakaan...paisti kanoottiretkellä.
        Hotellikäytävän katossa, missä huoneeni sijaitsi, viihtyi muutamia kekkoja. Olisivatkohan ne pistelleet poskeensa hyttyset ja muurahaiset? En tiedä ☺️.


      • Sirina

        Kiitos vastauksesta. Saatan kysyä vielä lisääkin. Mieleen ehtii tulla askarruttavia asioita, lähtöön aikaa reilu kuukausi.


      • Lämpimään

        Kiitos näistä mukavista tiedoista. Minäkin ensi viikolla menossa Laguna Resortiin ;-) Toivottavasti en näe sitä leguanaa ;D


      • tcsk

        Onko hotellin lähellä kauppa ja pesula? Minä päivinä markkinat ja missä (taksilla vai kävellen)?


      • Sirina

        Haloo! Joku lupasi laittaa kuulumisia kun on palannut matkalta. Onko jo kotiuduttu ...


      • ihanokhotsku

        Oltiin jokunen vuosi sitten. Allastuolit varattiin jo pimeän aikaan. Ihmiset laittoivat varmaan kellon soimaan lomalla, että saivat haluamansa paikan. Ihan ok hotelli. Aamiainen mahtava, mutta aivan liian iso kompleksi meidän makuun. Ei kai tuo tuosta parissa vuodessa ole miksikään muuttunut, joten vanhatkin arviot varmaan pitää kutinsa.


      • tärkeitäkysymyksiä

        Oliko kondoomeja ja tarpeeksi suuria ? Oliko lakanamaksua paljonko ?


    • Irmhen

      Palattiin 15.2 ja meidän kokemuksemme kyseisestä hotellista on erittäin hyvä. Saimme tosi hyvän huoneen jonka numero oli 007. Huoneesta löytyi kaikki tarpeellinen. Se oli myös tosi iso samoin parveke. Alue on kyllä iso ja portaita paljon, joten huonojalkaiselle ei sovi. Altaita monta ja ranta heti vieressä. Kyllä todella tuolien varaus alkoi aikaisin, mutta niitä oli aika paljon, joten aina löytyi paikka jostain. Vaikka väkeä oli paljon, niin sitä ei mitenkään huomannut, kun se levittäytyi laajalle alueelle. Aamiaista sai jo 6.30 ja se oli runsas. Varaaneja käyskenteli puutarhassa ja kaloja ui vesialtaissa polkujen varrella. Ranta mitä mahtavin. Kävelimme sitä pitkin joka päivä jopa lähes 20 km välillä.
      Lähin pieni kauppa on vajaan puolen kilometrin päässä samalla puolen kuin hotelli. Isoimmille marketeille on matkaa tuplasti. Markkinat ovat maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina. Sinne pääsee kävellen rantaa pitkin ja siitä pienelle kadulle, josta noin kilometri. Katua pitkin ehkä parempi ottaa taksi, koska matkaa on noin 4 km. Tien toisella puolella on sitten Tsunamin muistomerkki ja poliisivene. Kaikkinensa Khao Lak on ihana paikka.

      • Ensi_vuonna_uudelleen

        Juuri palattu Lagunasta ja aivan mahtava hotelli ja Khao Lak aivan mahtava paikka semmoiselle joka lepoa ja rauhaa kaipaa. Ei se nyt sentään mikään kuollut paikka ole mutta ei mikään shoppailijan tai bilettäjän paratiisi. Majoituimme bungalowissa ja meillä oli kylppärin yhdellä seinällä joitakin muurahaisia, mutta pysyivät siellä eikä niitä ollut häiritsevän paljon. Parina iltana kun tultiin huoneeseen, vilahti gekko lattialla mutta sekin paineli karkuun kun vähän tömisteli lattiaa. Tuossa ylempänä olikin paljon tietoa enkä nyt näin ensihätään keksi mitään lisättävää paitsi että kävin jalkahoidossa kylällä alkulomasta jolloin totesin että maksan ehkä hiukan enemmän ja käytän hotellin spata. Otin pari kertaa hieronnat ja loppulomasta vielä jalkahoidon ja pedikyyri & manikyyri ja oli kyllä sen rahan arvoista enkä katunut yhtään että käytin hotellin palvelua, laatu parempi. Hieronnassa on happy hour klo 10 - 12, jolloin osan hieronnoista saa halvemmalla. Jos joku haluaa vielä jotain lisätietoa mitä täältä ei nyt löydy, niin kyselkää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe