Boogie ja hänen vaimonsa vähättelevät

Pieni natu

kilpaa anabolisten steroidien brutaaleja haittavaikutuksia uudella Boogien elämästä kertovalla videolla, joka löytyy tubesta.

Vaimo väittää mm. että roina on vähemmän haitallista terveydelle kuin alkoholi,koska keho tuottaa itsekin hormooneja, mutta ei alkoholia. Hänen mielestään siis steroidit kuuluvat kroppaan. Pettämätöntä logiikkaa ja hyvä ohje nuorisolle, älkää ottako saunakaljaa vaan vetäkää anabolisia steroideja.

Toinen väite on, että jos steroidien käyttäjä hakkaa jonkun hormoonihuuruissaan nakkikiskalla niin se ei suinkaan johdu roinasta vaan kyseisen henkilön luonteesta.

Hän väittää myös, että Boogien munuaisvaivat ja syöpä eivät missään tapauksessa johdu steroideista.

Boogie itse sanoo mm. että steroidien käyttäminen kilpakehonrakennuksessa on ok ja kuuluu asiaan, mutta ei-kilpailijoiden käyttöä hän ei missään nimessä hyväksy. Ovatko steroidit vähemmän vaarallisia kilpailijoille?

Hän myös sanoo, että roinalla ei kasva ja että hänen ottamansa määrät ovat äärimmäisen pieniä. Tuossahan tulivat ne jokaisen steroidien käyttäjän ikuiset emävaleet eli mitään en oo ottanu ja vaikka oisinkin niin sillä ei suinkaan kasva.

Eihän steroideilla toki ole mitään tekemistä bodaajan kasvamisen kanssa, nämäkin kuvat todistavat kyseisen bodarin vain alkaneen treenaamaan kovemmin ammattilaisten tyyliin ja oppineen syömään"oikein" ja löytäneen oikeat lisäravinteet oikealta valmistajalta

http://muscleandbrawn.com/wp-content/uploads/2013/10/dorian-yates.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/9e/b8/0c/9eb80cd4af6267850d8b4db9e4da2946.jpg

http://muscleandbrawn.com/wp-content/uploads/2013/10/kevin-levrone.jpg

http://i.ytimg.com/vi/zbrR-ziXq8w/hqdefault.jpg

Boogie myös puolustelee suomalaisten bodarien steroidien käyttöä sillä, että mr.olympia-kisaajat käyttävät vielä enemmän.

17

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huippututkija

      Hyvä dokumentti ja sen verran olen ollut tässä mukana, että Jarin kohdalla nää terveysongelmat on pystytty kiistatta jäljittään muijan tekemään tillihaukeen eli tutkitaan ensin ennen kuin hutkitaan.

    • yjhgshydhnd

      No kyllä Jarin eukko nyt osittain ainakin asiaa puhuu.

      Steroidit itsessään eivät aiheuta munuaisvaivoja. Välillisesti kyllä mm. nostamalla verenpainetta.

      Steroidit ei pistä hakkaamaan ketään missään. Tämän kuulet ex ammattikehoilijoilta ympäri maailmaa. Roina ja viina yhdistettynä pistää hakkaamaan porukkaa.

      Ja aivan oikein. Steroidit eivät kasvata. Ne parantavat suorituksia huomattavasti. Tämä on todettu täälläkin jo moneen kertaan.
      Saat kaataa rekkakontillisen anabolisia prrrrrrsreiästäs elimistöön ja kun jäät sohvalle makaamaan niin tuloksena on korkeintaan kohonnut verenpaine, nestepöhö ja surkastuneet kivekset.

      • Pieni natu

        Väärin.

        Steroideilla nimenomaan kasvaa sohvalla makaamalla. Joku oli juuri tuonne toiseen ketjuun linkittänyt tutkmiksen asiasta. Tässä se vielä toiseen kertaan:

        http://www.aworkoutroutine.com/steroids-vs-natural/

        Kuten tutkimuksesta käy ilmi niin sohvalla makaava steroidien käyttäjä kerryttää enemmän lihaa kuin kunnolla treenava naturaali.


    • Kerttu..

      Voisiko sen youtube linkin laittaa niin ei tartte koko päivää hakea?

    • tyhmää porukkaa

      Näin se ihmismieli toimii. Eihän juoppokaan ole juoppo juopon mielestä.

      On täälläkin logiikkaa, huomaa että on kehonrakennuspalsta jossa roinarireiskat piikki peräaukossa puolustaa omaa typeryyttänsä.

      Jos aine välillisesti tekee jotain, parantaa tuloksia, kasvattaa, tuhoaa elimistöä, niin eikös se silloin ole selvästi se aine joka sen aiheuttaa? Ottakaa nyt se kyr*ä pois korvienvälistä...

      Tony Halmekki sanoi että olisi kasvanut isoksi ilman aineita. Ja vi*ut olisi.

      • Pieni natu

        Totta. Kukaan ei kasva isoksi ilman aineita eikä toisaalta kukaan jää pieneksi jos tarpeeksi myrkkyjä itseensä työntää. Se, ettei kaikista roinaajista tule Colemaneja, ei tarkoita etteikö roinalla kasvaisi moninkertaiseksi siitä mitä on ilman roinaa.


    • Mikko..

      Heh, Olympia ukot makaa kisoja edeltävänä yönä letkuissa =)

    • jepulisjeps

      Totta kai roina on suuresti kasvuun vaikuttava asia. Kehonrakennus eroaa oikeasta urheilusta siinä, että kuka tahansa kasvaa kun roinaa ja vähän reenaa, ei tarvitse edes kovaa harjoitella. Ei tarvita myöskään lahjakkuutta vaikka niinhän sitä tietysti väitetään. Aina jauhavat sitä samaa että ei kasva jos syö pillereitä ja makaa sohvalla. Ei ehkä kasvakaan, mutta kun käy edes vähän salilla kun roinaa niin ei tarvitse treenata niin kovaa kuin vaikka kuka tahansa keskiverto natu.

      • maajussi1

        Sonnitkin kasvaa lihasten suhteen aivan toisella tapaa, kun niille annetaan hormoonia. Yhtään sonnia en ole nähnyt salilla.


      • Valtteri..

        Tarvitaan lahjakkuuta jos haluaa ammattilaisena menestyä eli luuston muoto ja lihasten kiinnityskohtien lahjakkuutta. Ne määräävåt 100% lihasten muodosta, lihasten muotoon ei voi vaikuttaa millään tavalla, ainoastaan kirurgisesti.


    • Jaska.

      Taas näitä aivottoman teinilegioonalaisen mussutuksia. Syö vaan ripulipaskaa, sillä kasvaa!

    • ikävä juttu

      Boogielle on käynyt niin kuin melkein kaikille roinareille, aivot ovat vähän sulaneet eikä hän itse sitä edes huomaa.

    • Veksi..

      Eikö se sotisi aikalailla järkeä vastaan jos sanoisi, että on ne vaan pirun vaarallisia mut vedetään nyt kuitenki. Jotenki sitä ihminen aina selittää typerimmätkin asiat itselleen viisaiksi teoiksi (kännitoilailuja yms. lukuunottamatta).

    • Hieno avaus

      Muskleforumilla Jouni Virtamo puhuu niin kuin asiat oikeasti ovat. Pisteet siitä Virtamolle vaikka en mikään Virtamo fani olekaan.

      "Aika jännä tämä tamperelaisten kehonrakentajien kirjoittelu kehonrakennuksesta ja sen terveellisyydestä tai epäterveellisyydestä. Kujalan lisäksihän Harri Forsberg kirjoitti juuri jokin aika sitten samaan tyyliin, eli lopputulemana oli, että lajissa ei juuri ongelmia ole eikä se ole vaarallinen.

      No itse harjoittelu ei varmasti ole vaarallista eikä tee kenestäkään sairasta. Päinvastoin, keho vahvistuu ja komistuu. Kilpakehonrakennus ei myöskään olisi kovinkaan vaarallista, ellei siihen liittyisi melko säännönmukainen reseptilääkkeiden väärinkäyttö. Kujala ei varmasti käy terveystarkastuksissa harjoittelunsa kovuuden tai nauttimansa proteiinimäärän vuoksi, vaan tietysti nauttimiensa ergogeenisten tehoaineiden vuoksi. Hän haluaa tietää, aiheuttavatko lääkkeet haittaa hänen terveydelleen. Kujala on saanut verikokeista puhtaat paperit, joten hänen aineiden käyttönsä lienee minimaalista, kunnon kuurit nimittäin laittavat varsinkin maksa- ja munuaisarvot huippulukemiin ja verenpaineen reilusti suositusarvojen yläpuolelle.

      Kujala on myös siinä mielessä säästynyt paljolta mielipahalta, ettei hän juuri tunne lääkeaineiden väärinkäytön vuoksi terveytensä tai henkensä menettäneitä kehonrakentajia. Minä olen ollut läheisesti tekemisissä kehonrakennuksen (ja voimanoston) kanssa 1970-luvun puolivälistä saakka ja tunnen lukuisan määrän lajin harrastajia, joiden terveys ja useissa tapauksissa myös henki on mennyt hyvinkin nuorella iällä. Kuolinsyyt ovat olleet yleensä sydänperäisiä, mutta myös esimerkiksi itsemurhat ovat olleet yllättävän yleisiä. Älkää kyselkö nimiä ja tapahtuma-aikoja, en tule niitä kertomaan.

      Näkemäni perusteella suosittelen kaikille ainoastaan puhdasta naturaalia treenaamista. Ja unohtakaa myös itselääkinnällinen "korvaushoito", lääkärin määräämä oikea korvaushoito on tietysti eri asia."

      • Pieni natu

        Itsekin luin tuon Kujalan kirjoituksen, jossa hän totesi ettei laji ole terveydelle vaarallinen. No eihän se ilman myrkkyjä olekkaan, hyvä että tuo Virtamo sanoo asiat suoraan.


    • jsgdr

      Yksilökohtaista miten nopeeta ne sisuskalut hajoaa käytöstä. Boogie nyt osaa puhua paskaa muutenki, joten ei kannata kaikkea uskoa mitä äijä sanoo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe