Mistä vertaiseni mies?

sonjuk

Menestyvän ja fiksun, hyvännäköisen naisen on vaikeaa löytää ainakaan Suomesta miestä itselleen, jos odottaa tältä edes jonkinlaista vastaavuutta itsensä kanssa. Itse olen ollut tämän ongelman kanssa jo vuosia, olisi kiva löytää laadukas mies ja perustaa perhe, mutta kun ketään heistä en voi pitää vertaisenani, ja se on erittäin huono lähtökohta suhteelle. Kaikki laadukkaat miehet tuntuvat jo menneen, osa heistä hyvinkin vaatimattomien naisten kanssa, mitä ihmettelen. Olen itse diplomi-insinööri, johtotason tehtävissä ja olen aika pitkä, hyväkroppainen ja -kuntoinen nuorehko nainen, joten kysyntää on, muttei vastaavuutta. Moni muukun nainen on varmasti kohdannut saman ongelman, oletteko pystyneet sen selvittämään jotenkin vai miten olette selvinneet/tunteneet? Onko ulkomainen mies ainoa vaihtoehto?

8

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juna meni jo

      Olen mies mutta vastaan silti koska minulla on sama ongelma. Olen myös DI, hyväkuntoinen, älykäs mies mutta laadukkaat naiset ovat tainneet mennä jo. Olen tehnyt jo päätöksen muuttaa ulkomaille asumaan koska Suomesta en yksinkertaisesti löydä vertaistani naista enkä muutenkaan jaksa enää asua Suomessa.

      Suosittelen sinulle muuttoa ulkomaille. Suomessa on 30 vuotiaalle tarjolla enää jämäpalat molemmista sukupuolista.

    • DI jo vuodesta -09

      Joo mee vaan ulkomaille ei sua täällä kukaan jää kaipaamaan, täällä me miehet ei siedetä turhanpäiväisiä nirppanokkia ja ylipitkiä lipputankoja. Täällä suomessa nainen on nainen kun pituus ei ylity ainakaan tuon 165cm ja täällä me vaaditaan naiselta osaamista arkisissa rutiineissa ja kotitilan hoitamisessa, ei täällä pärjää sinunlaisesi haihattelijat alkuunkaan, uskon sinun päätyvän narkkariksi jonnekkin Amsderdamin sivukujille....

    • singlegirl
    • burb

      Ei se miesten vika ole, että olet pinnallinen ja ahne huora, joka priorisoi rahaa ja materiaalia. Etkä tuon perusteella ole edes sinällänsä kiinnostunut miehistä vaan haluat lähinnä saada enemmän rahaa käyttöösi.

      • cristall

        Olipa törkeästi sanottu naisesta, joka on yrittänyt ja onnistunut elämässään. Se tuntuu olevan myrkkyä monelle omasta syystään menestymättömälle miehelle, että nainen on menestyvä, itsenäinen ja omaa myös itse toiveita elämälleen. Onnea aloittajalle rakkauden löytämiseen, jossain se lymyää myös sinua varten.


      • burb
        cristall kirjoitti:

        Olipa törkeästi sanottu naisesta, joka on yrittänyt ja onnistunut elämässään. Se tuntuu olevan myrkkyä monelle omasta syystään menestymättömälle miehelle, että nainen on menestyvä, itsenäinen ja omaa myös itse toiveita elämälleen. Onnea aloittajalle rakkauden löytämiseen, jossain se lymyää myös sinua varten.

        Mä en kyllä millään tavalla kommentounut topikin aloittajan omia tekemisiä. Kunhan tartuin noihin vastenmielisen pinnallisiin ja ahneisiin vaatimuksiin, joissa ei ole väliä oikein millään muulla kuin rahalla ja materiaalilla. Tuollaisen akan on turha odottaa pystyvän puhtaisiin tunteisiin, vaan tuon muijan "rakkaus" toimii kuin hedelmäpeli: mitä enemmän syötät kolikoita, sitä kauemmin peli pyörii ja sitä vähemmän saat takaisin.


    • voivoivoivovivoivo

      Nii-in. Siellä sinäkin paneskelit komistuksia ja katselit pitkin nokkaa herkempiä ja ujompia ja ne miehet meni ja pariutui sellaisen kanssa, jolle sattuivat sille hetkellä kelpaamaan eivätkä jääneet kaipaamaan kovaa rakkauttasi ja sinulle jäi katkeran seinäruusun osa.

    • asiaselvä

      Joo. Selitys löytyi. Insinöörinaiset ovat vähän outoja. No, ehkä Nigeriasta tai gambiasta jokuvsinut huolii. Lykkyä pyttyyn.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe