Avaruusluotaimet merkkinä maailmanlopusta?

alfa123om222

Rauhaa!

Col. 1:23
pase te ktisel te hypo ton uranon

Kun evankeliumi on saarnattu kaiken taivaan alla tulee LOPPU.

Nyt Aurinkokuntaluotaimet Auringosta Plutoon asti:
Messenger - Cassini - New Horizons.

Lisäksi on jokaisella eri tyyppisellä taivaankappalella jokin luotain:

Aurinko- Kuu - Asteroidi - Komeetta - Planeetta - Pikkuplaneetta

? - ? - Dawn - Rosetta - Cassini - New Horizons.

Pitäsikö valmistautua Ydinsotaan / Ylöstempaukseen / Mahdiin / Antikristukseen / vai mihin?????

7

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liimanäppi

      ~~Kun evankeliumi on saarnattu kaiken taivaan alla tulee LOPPU.

      Viittaamassasi jakeessa Kol. 1:23 Paavali nimenomaan odotti loppua sillä perusteella, että saarnaushomma oli hoidettu loppuun kaikessa luomakunnassa taivaan alla. Tämä oli linjassa Jeesuksen lupauksen kanssa, joka lupaus oli katteeton ja nyt noin kaksi vuosituhatta myöhässä.

      ~~Pitäsikö valmistautua Ydinsotaan / Ylöstempaukseen / Mahdiin / Antikristukseen / vai mihin?????

      Jos ensin alkuun pitäytyisit yhdessä asiassa aina yhdessä lähteessä, esimerkiksi Raamatussa, etkä sekoittaisi kaiikkea mahdollista löytämääsi maailmanloppukamaa ja veivaisi niistä mielikuvituksellisia palapelejä. Nimittäin antikristuksiakin oli jo ekan vuosisadan kristityille ilmaantunut useampi, joten antikristuksen ilmaantumiseen nyt varustautuva on noin kaksi vuosituhatta myöhässä. Raamatun ylöstempauksenkin aika oli noin kaksi vuosituhatta sitten.

      Raamatun UT:n teksti ei viittaa millään tavoin aikaamme, vaan päättyy ajanlaskumme toiselle vuosisadalle. Raamatun VT:n voideltua kukin saa sitten odotella muista kuin Raamatun vihjeistä.

    • alfa123om2222

      Kahden tai kolmen todistajan todistuksella vasta asia on pätevä. Paavalin aikana paavali ehkä virheellisesti luuli vieneensä evankeliumin kaikkialle. Tuon aikainen maailmankuva oli suppea. Muut apostolit eivät käsittääkseni yhtyneet tuohon Paavalin todistukseen, vaan Paavali oli ainoa, joka todisti evankeliumin viedyn kaikkialle maailmaan. Oli vain yksi todistaja asialle.

      Nyt vasta lähes 2000 vuotta myöhemmin yhdyn Apostoli Paavalin todistukseen, että evankeliumi on viety kaikkialle Uranoksen alla. Lienen siis toinen todistaja asialle. Mutta vieläkään asia ei ole täysin pätevä, vaan saatetaan tarvita vielä kolmas todistaja.

      Onhan niin, että Jeshua lupasi lähettää Puolustajan, Totuuden Hengen, Hänet täydentämään evankeliumin puutteita. Vasta kun evankeliumi on täydellinen voidaan sanoa sen viedyn kaikkialle. Muslimit uskovat Profeetta Muhammedin (SAAS) olleen tuo Puolustaja ja täydentäjä. Voidaan siis olettaa, että vasta kun Koraani ja Sunna ovat viedyt kaikkialle on evankeliumi julistettu kaikkialla.

      Imaami Mahdi aikoo opettaa Sunnan toivoakseni kaikkialla maailmassa seitsemän vuoden aikana.

      • Liimanäppi

        ~~Kahden tai kolmen todistajan todistuksella vasta asia on pätevä.

        Liittyy riita- tai rikosasiaan, ei kirjoitusten- tai raamatuntulkintaan, jonka voit havaita vaikka tästä:

        "Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut..." (2. Tim. 3:14 KR38)

        Kuten jo esitin, sulla on metka tyyli sekoitella asioita ja luoda niistä oma todellisuutesi.

        ~~Paavalin aikana paavali ehkä virheellisesti luuli vieneensä evankeliumin kaikkialle.

        OK, tuolla asenteella vähintään Raamatun UT lentää romukoppaan epäluotettavana. Tarkoitan siis kantaa, jossa oletetaan Raamatun jumalan olemassaolo ja jumalan vaikutus/ohjaus Raamatun tekstisisällön suhteen. Tuo ajatuksesi kun johtaa siihen, että kuka tahansa voi epäillä mitä tahansa raamatunkertomaa kirjoittajan virheelliseksi näkemykseksi.

        ~~Tuon aikainen maailmankuva oli suppea.

        Siinä jälleen hyvä esimerkki siitä kuinka heikoissa kantimissa koko Raamatun jumala on. Jumala ei tiedä, että luomansa maa olikin pyöreä ja opettaa kansalleenkin kiekkomaista maata, jota aurinko kiertää jne.

        ~~Muut apostolit eivät käsittääkseni yhtyneet tuohon Paavalin todistukseen, vaan Paavali oli ainoa, joka todisti evankeliumin viedyn kaikkialle maailmaan.

        Tuo päättely kaivaa kaiken aikaa lisää maata Raamatun uskottavuuden alta. Tosin asia ei ollut päättelemälläsi tavalla, vaan monet muut UT:n kirjoittajat olivat aivan samalla kannalla kuin Paavali. Itse asiassa kaikkien lähtökohta oli pikainen paluu, jota Ilmestyskirjakin hehkuttaa useammassa jakeessa. Ainoa ero alun innokkaaseen odotteluun oli innokkuuden laantuminen, missään vaiheessa Jeesuksen paluuta ei siirretty.

        ~~Nyt vasta lähes 2000 vuotta myöhemmin yhdyn...

        Tuollaistahan se on maailmanlopun odottelijalla, omat mielipiteet ovat ensimmäisellä sijalla. Jos sitten jotain kritiikkiä ilmaantuu, niin se torpataan selittelemällä päättömiä.


    • alfa123om2222

      Outoa on, että Raamatun näyistä ja profetioista on ainoastaan Profeetta Danielin kirja toteutunut vastaansanomattomalla tarkkuudella. Ehkä myös jossain määrin Profeetta Sakarjan kirja.

      Ihmisen Poika käsitetään kaiketi Intian Krishnan inkarnaatioksi? Elävän Jumalan inkarnaatio. Ja tuo Ihmisen Poikahan oli kuningas Nebukadnessar.

      Näyttää olevan niin, että heprealaiset omat profetiat ovat kehnosti täyttyneet, mutta Intian uskontojen profetiat raamatussa niin tarkasti kuin se voi olla mahdollista. Juuri Danielin kirjaa on pidettävä Ihmisen Pojan ympärille kietoutuneena ja myös Sakarjan kirjassa mainitaan Pohjoiseen maahan lähtevät vankkurit, jotka vievät sinne Elävän Jumalan Henkeä.

      Jos UT onkin ihmisten kirjoittamaa ja Apostoli Paavalin kirjoitukset erityisesti niin raamattu on silti kirjana luotettavampi kuin moni muu kirja. Jotkin Herraudet pyrkivät sitä kunnioittamaan ja totetuttamaan. Pyhiä kirjoituksia on .egyptiläiseten mukaan yhteensä 36 525 kpl ja 2000 niistä kertoo maailman rakenteesta. Apostoli Paavali kirjoitti, että pyhät kirjoitukset voivat olla nuhteeksi ja ojennukseksi ja opetukseksi jonkin arvoisia. Hän kirjoitti myös juutalaisille: Te uskotte siis, että teillä on laisssa TOTUUDEN RUNKO.

      • Liimanäppi

        ~~Outoa on, että Raamatun näyistä ja profetioista on ainoastaan Profeetta Danielin kirja toteutunut vastaansanomattomalla tarkkuudella.

        Juutalaiset eivät sijoittaneet Danielia profeetaksi, toteutuminen ei myöskään ole lainkaan outoa, koska Danielinkirja on kirjoitettu jälkikäteen, se ei ennusta. Se ainoa todellinen pieni ennustus meni pieleen.

        ~~Ehkä myös jossain määrin Profeetta Sakarjan kirja.

        Kuten esimerkiksi?

        ~~Jos UT onkin ihmisten kirjoittamaa ja Apostoli Paavalin kirjoitukset erityisesti niin raamattu on silti kirjana luotettavampi kuin moni muu kirja.

        Koko Raamattu on ihmisten kirjoittamaa ihmisille. Luominen on mielikuvituksen tuotetta, kuten vedenpaisumus sekä erämaavaellus jne. Yksikään ennustus ei osu oikeaan, samoin Raamattu vilisee ristiriitaisuuksia. Luotettavuudesta en juurikaan ole vakuuttunut.


    • alfa123om2222

      Sakarja 6

      1. Minä nostin jälleen silmäni ja näin, katso, neljät vaunut, jotka
      lähtivät liikkeelle kahden vuoren välistä; ja ne vuoret olivat vaskivuoria.
      2. Ensimmäisten vaunujen edessä oli punaisenruskeat hevoset, toisten vaunujen edessä oli mustat hevoset,
      3. kolmansien vaunujen edessä oli valkeat hevoset, ja neljänsien vaunujen edessä oli täplikkäät, väkevät hevoset.

      Kun ajatellaan vaunuja tai vankkureita niin tulee mieleen Buurien TREK eli vaellus etelään. Tulee myös mieleen Amerikassa vankkurit länteen kun villi länsi asutettiin. Ja veilä romaanit, jotka lähtivät vankkureilla Intiasta Pohjoiseen. Salaisuuden peitossa ovat vain vankkurit, jotka lähtivät itään. Niitä en tiedä.

      Sakarja 1
      20. Sitten Herra näytti minulle neljä seppää.
      21. Minä sanoin: "Mitä nämä ovat tulleet tekemään?" Ja hän vastasi näin: "Nuo sarvet ovat ne, jotka ovat hajottaneet Juudan, niin ettei yksikään mies voi päätänsä nostaa; ja nämä ovat tulleet saattamaan ne pelkoon ja heittämään maahan niiden pakanakansain sarvet, jotka ovat nostaneet sarven Juudan maata vastaan hajottaaksensa sen".

      Kun ajatellaan seppä nimeä niin se on englanniksi SMITH ja mietitään onko olemassa neljä SMITH, jotka olisivat täyttäneet tuon tehtävän niin tulee mieleen:
      Siirtokuntien perustaja John Smith, Kapitalismin luoja Adam Smith, Mormoni Joseph Smith ja ehkä neljäs olisi jokin Smith and Wesson tyylinen aseseppä???

      Nämä kaksi näkyä ovat käyneet toteen. Raamatun luotettavuus ei kuitenkaan peustu ennustusten ja profetioiden toteutumiseen sillä aikaa niiden toteutumiselle on ikuisuus. Raamatun luotettavuus perustuu sen kieleen ja teemaan ja punaiseen lankaan. Ei löydy montaa kirjaa, jotka olisivat samaa tasoa kuin se. Muutama kuitenkin: Esim. Josephus: Juutalaissodan historia, Laertios: Merkittävien filosofien elämät ja opit , Ibn Hisham: Profeetta Muhammedin elämänkerta. Joitakin harvoja suomalaisiakin teoksia löytyy, joiden taso on melkein yhtä korkeaa.

      • Liimanäppi

        Sakarjan ajan maailmankuva oli sen verran suppea, ettei muita mantereita tunnettu, myös viittaaminen englanninkieleen on sinulle ominaista asioiden yhdistelyä yli kaikkien kuviteltavissa olevien rajojen. Sakarjan näyt liittyvät kirjoitusajankohtaan, eli temppelin uudelleenrakennukseen. Juttu pyörii Jerusalemin ympärillä ja sitä ryydittää pakkosiirtolaisuus sekä sen jälkeinen aika. Sakarjan merkityksen irrottamisella tuosta ympäristöstä sekä ajankohdasta ja siitä välittömästi seuranneesta ajasta on perusteetonta.

        Samoin kannattaa pitää mielessä, että vakavasti oettavan ennustuksen tulee olla sen verran tarkkaan rajattu, ettei tuhansien vuosien kuluttua voi täyttymystä selitellä monin eri mahdollisuuksin.

        ~~Raamatun luotettavuus ei kuitenkaan peustu ennustusten ja profetioiden toteutumiseen sillä aikaa niiden toteutumiselle on ikuisuus.

        Raamatun VT sisältää useita ennustuksia, joiden olisi tullut toteutua jo aikaa sitten, mutta yksikään ei ole toteutunut, loppuja saakin sitten odottaa niin kauan kuin haluaa, mutta VT:n idea nyykähti oikein kunnolla jo ennen ajanlaskumme alkua ja olisi jäänyt siihen, ellei Paavali olisi lähtenyt myymään jeesusideaa.

        ~~Raamatun luotettavuus perustuu sen kieleen ja teemaan ja punaiseen lankaan. Ei löydy montaa kirjaa, jotka olisivat samaa tasoa kuin se.

        Kovin henkilökohtainen mielipide, jonka kukin voi hyväksyä tai hyläötä.

        ~~Joitakin harvoja suomalaisiakin teoksia löytyy, joiden taso on melkein yhtä korkeaa.

        Hieman tekstiäsi mukaillen voi vastata: "Kalevalan luotettavuus perustuu sen kieleen ja teemaan ja punaiseen lankaan. Ei löydy montaa kirjaa, jotka olisivat samaa tasoa kuin se."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2793
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      33
      1223
    5. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1173
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1090
    Aihe