Todisteita länsimedian propagandasta

Valheita meille

Tänään iltalehti uutisoi otsikolla: Putinin propaganda menee läpi Venäjällä - "Eri todellisuus kuin meillä"
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015012719094436_ul.shtml

Jutussa väitetään: "Tosiasiassa tilannehan on se, että Yhdysvallat ei ole kauhean kiinnostunut Ukrainasta."

Myös jutussa kerrotaan näin: "Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg kiisti Putinin väitteen eilen tuoreeltaan ja kutsui sitä hölynpölyksi. Stoltenbergin mukaan ainoat ulkomaalaiset taistelijat Itä-Ukrainassa ovat venäläisiä."

Tosiasiassa Suomen toinen propaganda lehti Ilta-Sanomat on kirjoittanut muukalaistaistelijoista otsikolla: "Tämä ruotsalainen halutaan hengiltä Ukrainassa - palkkio päästä nousi 800 000 euroon"
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288759920665.html

Propaganda puhuu itsensä pussiin.

Venäjän ääni uutissivustolla uutisoidaan Saksalaisen Bild am Sonntag lehden julkaisua otsikolla: "Amerikkalaiset palkkasoturit taistelevat Ukrainassa."

Jutussa sanotaan mm: "Bild kertoo, että tiedot, joiden mukaan Kaakkois-Ukrainassa taistelee pakkasotilaita, on vahvistanut Saksan tiedustelupalvelu."

http://finnish.ruvr.ru/2014_05_12/Amerikkalaiset-palkkasoturit-taistelevat-Ukrainassa-9778/

Myös hyvin selkeästi verkkomedia tuo julki länsipropagandan jutussaan otsikolla: "Verkkouutiset valehteli jälleen ex-komentaja Strelkovin lausunnon Ukrainan kriisistä"

Jutussa selviää hyvin kuinka mediamme vääristelee tosiasioita tarkoituksella.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=12737

Pieni pätkä verkkomedian jutusta:
"Julkisen sanan neuvosto JSN on tänään antanut kaksi merkittävää päätöstä. Yhdessä Ylen uutisten todettiin levittäneen valheellista tietoa ja disiformaatiota Baltian venäläisten asemasta. Ylen radiouutisissa väitettiin, että Baltiassa asuu "yli 300 000 venäjänkielistä kansalaista", vaikka tosiasiassa heiltä puuttuu kansalaisuus. Yle ei suostunut oikaisemaan tai korjaamaan väärää tietoa radiouutisissa. Päin vastoin, YLE sekoitti asiaa julkaisemalla Suomen ulkoministeriön levittämää disinformaatiota. JSN antoi Ylelle huomautuksen hyvän journalistisen tavan rikkomisesta.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valhe, emävalhe, Usa

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/5639227

      Presidentti George W. Bushin hallinto on yksi niistä tahoista, jotka syöttävät amerikkalaiselle medialle niin sanottuja tekaistuja uutisia.

      Yhdessä tällaisessa "uutisessa" nähtiin irakilaissyntyinen amerikkalaismies ylistämässä Bagdadin valtausta vuonna 2003.

      - Kiitos sinulle Bush, kiitos USA, mies kiitti Bushin Irak-sotaa.

      Todellisuudessa miehen lausunto oli kuitenkin peräisin Yhdysvaltain ulkoministeriön tehtailemasta propagandamateriaalista.

      Brittilehti Independentin tietojen mukaan ainakin 20 eri liittovaltion virastoa on valmistanut samantyyppisiä tekaistuja uutisia useille tv-asemille tarkoituksenaan muokata mielipiteitä myönteisiksi hallinnon toimille."

      http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1180788

      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=7915

      Valkoinen talo ja valtamediat valehtelivat tuhannesti lausunnoissaan globalistien hyökätessä Irakiin vuonna 2003 - siis miksi uskoisimme heidän valheisiinsa tänään kymmenen vuotta myöhemmin?

    • E. Rommel.

      Kyllä me 'haluamme' uskoa rapakon takaa tuleviin valheisiin, tai sanoisinko meidän 'täytyy' uskoa.
      Onhan kaikki 'viralliset valheet' siellä totuuksia, WTC-1, 2, 3, Pentagon yms. Nyt Ukrainaan liittyvät manööverit.

      Länsi valehtelee nyt suurella voimalla, takana koko länsimedian mahti ja sille on valjastettu Nato ja EU:n poliittinen eliitti.
      Käy jopa sääliksi Lavrovia, yksin kaikkia vastaan....pyytää avoimia selvityksiä lähestulkoon kaikista asioista....turhaan?

      • silviisiih

        Korvaa länsi sanalla juutalainen, niin ollaan lähempänä totuutta.


    • Valitettavasti

      Ukrainalaisten sotilaiden taistelutahto on olematon.Joten Poroshenkon erikoisjoukot ovat palkka sotilaita.
      Ei se ole mikään salaisuus muille,kuin Suomen valta medioille.

    • saatana2

      Höpö höpö lue vaan niitä neukku uutisia niin ei tarvitse ottaa hernettä nenään :)

    • Putin on demoni?

      Suomi on ryhtynyt USA: n sylipiskiksi, ja propaganda täällä on aivan tolkuttomalla tasolla. Media on puolueellinen Ukrainan kriisin suhteen räikeän selvästi. Kaikki länsipropaganda pitää hyväksyä mukisematta tai sinut leimataan Kremlin trolliksi. Aika vapaa meininki?

    • USA on heikentymässä

      "Tosiasiassa tilannehan on se, että Yhdysvallat ei ole kauhean kiinnostunut Ukrainasta."

      Voi olla totta siinä mielessä että USA:ta ei kiinnosta Ukrainan viljapellot (Kiina on niistä enemmän kiinnostunut). Se mikä USA:ta kiinnosti ennen maaliskuuta 2014 oli Sevastopolin laivasto- ja lentotukikohta, Krimi. Mutta se on nyt myöhäistä.

      Samoin USA:ta kiinnosti se että se olisi saanut viedä paksun Petron suojissa tutka-asemansa aivan Venäjän sydänmaille. USA:ta kiinnostaa myös kaikki sellainen touhu millä voidaan horjuttaa mm. Venäjän, Kiinan, Brasilian, latinalaisen Amerikan monen muun maan, Iranin ym. asemaa. Kyseessä on 400 kiloa painavan Dollari Gorillan jatkuvasta halusta käydä imperialistista sotaansa - usein kulissien takana.

    • Big Bully

      Muutamia otteita kirjasta "Tiedustelu 2000-luvulla":

      Yhdysvallat on siirtynyt yksipolaariseen valtapolitiikkaan. ... Yhdysvaltain uuden kansallisen turvallisuuspolitiikan tavoite on juuri globaalin sotilallisen ja taloudellisen ylivoiman turvaaminen ... politiikan nimissä perustetaan ja uudelleen järjestetään sotilastukikohtia kaikkialla maailmassa sekä käytetään niin kansainvälisiä järjestöjä kuin liittolaismaita sotilaallisen toiminnan tukena, jos se vain on tarpeen tai hyödyksi Yhdysvalloille.

      Yhdysvaltain uuden doktriinin mukaan Naton ja sen jäsenten tulisi toimia kriisitilanteessa oma-aloitteisesti. Yhdysvaltojen uutta sotilasdoktriinia voisi kuvata eräänlaiseksi à la carte - toiminnaksi; Yhdysvallat voi valita jokaisen kriisin kohdalla uudelleen yhteistyökumppaninsa aina senhetkisten tavoitteidensa mukaisesti.

      Merkillepantavaa Yhdysvaltojen uudessa kansallisen turvallisuuden doktriinissa on myös sen pyrkimys kehittää Naton operatiivisen toiminnan rakenteita ... tavoitteen toteutuessa Naton toiminta-alue laajenisi kattamaan koko maailman, ja Natosta muodostuisi globaali sotilaallinen tekijä.

      Elämme uudessa turvallisuus- ja sotilaspoliittisessa tilanteessa, jossa Yhdysvallat pyrkii levittämään omia arvojaan ja omaa kulttuuriaan koko maailmaan. Tavoitteena on amerikkalaiseen markkinatalouteen ja demokraattiseen liberalismiin pohjautuva globaali hegemonia. Yhdysvallat puolustaa "vapautta ja oikeutta" kaikkialla maailmassa, koska juuri nämä arvot ovat "oikeita ja tosia". Kun arvot määritellään siten, ettei niistä voi neuvotella, Yhdysvallat joutuu vääjäämättä törmäyskurssille eri kulttuurien kanssa. Syntynyt ristiriitatilanne pyritään ratkaisemaan ensikädessä diplomatian ja propagandan keinoin, mutta viime kädessä taloudellista (talouspakotteet) tai sotilaallista voimaa käyttäen. Voidaankin kysyä, miksi Yhdysvallat on valinnut konfliktihakuisen perustan kansalliselle turvallisuuspolitiikalleen.

      Koska Yhdysvallat uskoo kulttuuri-imperialisminsa oikeutukseen ... taistelu terrorismia vastaan ei sen näkökulmasta ole kahden tasavertaisen kulttuurin vaan hyvän ja pahan välinen kamppailu. Kun muut kulttuurit nähdään aina vähempiarvoisina, on imperialismi välttämätöntä ... erilaisuutta ei haluta ymmärtää vaan toiseutta ylläpidetään erilaisin keinoin. Viholliskuvaa ja valta-asemia ei lyhyessä ajassa murreta.

      ...koska [Yhdysvaltojen] strategiaan on sisäänrakennettu konfliktehin johtava automatiikka, synnyttää Yhdysvaltojen globaali toiminta aina uusia ristiriitatilanteita. Amerikkalaisen arvomaailman saavuttaessa lisää jalansijaa maailmassa lisääntyvät ristiriidat, aseellinen toiminta ja todennäköisesti myös terrorismi sekä yhä väkivaltaisemmat terroriteot arkipäiväistyvät.

      Yhdysvaltojen strategisen doktriinin muuttuminen on vaikuttnut koko tiedustelun laajaan kenttään. Siitä lähtien kun ... G.W. Bush julisti ... maailmanlaajuisen sodan terrorismia vastaan, on maailmassa vallinnut turvallisuuspoliittinen epätasapaino ja tiedustelussa tapahtunut strateginen paradigman muutos. Tiedustelusta on tullut jälleen oma-aloitteista ja järjestelmällistä, ja nykyisin sen piiriin kuuluu ... _koko yhteiskuntaa koskeva disinformaatio ja propaganda._

      • Some Facts

        Kirjan Tiedustelu 2000-luvulla kirjoittaja Jan-Peter Paul on kaupatieteiden tohtori, Suomen johtavia EU-asiantuntijoita, joka on kirjoittanut mm. useita ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa käsitteleviä kirjoja. Hänen väitöskirjansa aiheena oli talouspakotteet ja vientivalvontajärjestelmät.

        Kirja on 10 vuotta vanha, mutta monilta osin kutkuttavan ajankohtainen.


    • Natotrollit?

      Voitteko kieltää etteikö ylläolevat asiat heijastu Ukrainan kriisissä? Kannattaa myös huomata, että suomalainen media on tuon Yhdysvaltojen aggressiivisen tiedustelu- ja turvallisuuspolitiikan tuottaman disinformaation ja propagandan äänitorvi.

      • :-):-):-)

        Hei natotrollit älkää nyt mököttäkö! Onko liian asiapitoista?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe