AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Myyjän kuukausipalkka?

Myyjän kuukausipalkka?

4 Vastausta 5 389 Lukukertaa
Paljonkohan mahtaa olla kokoaikaisen myyjän kuukausipalkka vaateliikkeessä ? Onko jokin peruspalkka jonka lisäksi esim. iltalisät? Vai kuuluuko lisät kk-palkkaan?

ETSI PAM;IN PALKKATAULUKKO

Sinun -pitäisi hankkia itsellesi PAM;liiton palkkataulukko se on yleissitova, tarkoittaa sitä, että vaikka et kuuluisi liittoonkaan, niin sitä noudatetaan sinunkin työsuhteeseesi. Ei voi tässä sanoa palkkaa.Palkka määräytyy monesta tekijästä. Työssäoloaika on yksi.Itse olen tuntityöläinen "vanhemmasta päästä" ja työkokemusta on kertynyt kymmeniä vuosia, oma peruspalkkani on 9,03€/t.Lisät eivät sisälly peruspalkkaan ne pitää maksaa aina sen lisäksi. Lauantai-iltalisä maksetaan klo 13-18.00 välillä tehdystä työstä ja iltatyökorvaus maksetaan klo 18 jälkeen tehdystä työstä. Lauantailisä on 4,98€/t ja iltatyökorvaus on 3,83€/t.
Pyydä palkkataulukko ja työehtosopimus PAM/palvelualojen ammattiliitto puh: 020 774 002
Itse olen muussa liitossa, mutta entinen PAM;ilainen. En ole minkään liiton palkkalistoilla vaan tavallinen duunari, tosin korkeakoulututkinnon suorittanut, mikä sai minut aktivoitumaan omien etujeni hoitoon. Onnea ja menestystä sinulle työssäsi ja asioittesi hoidossa. PIDÄ PUOLIASI!

Kiitoksia,

En vielä ole myyjänä, mutta haen kovasti myyjän töitä. Täytynee tilata tuo palkkataulukko. Jotain suuntia olisi hyvä tietää jos haastattelussa kysytään palkkatoivetta.

OLE HYVÄ

Palkkataulukon mukaisesta palkasta. Kyllä tuönantajat sen tietävät, mutta olettavat että he voivat tarjota taulukosta poikkeavia pienempiä palkkoja. Katso oma palkkasi taulukosta ja esitä sen mukaista palkkatoivomusta.

TES

www.pam.fi ja sieltä kohta Työsuhdeasiat ja sitten Palkkataulukot. Löytyy sekä lisät että tuntiliksat ja kk-palkat.
 /   /  /  / Myyjän kuukausipalkka?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta