AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / IKEAn keittiösuunnitelma kusee

IKEAn keittiösuunnitelma kusee

10 Vastausta 4 061 Lukukertaa
Ikean suunnittelema keittiö kusee pahemman kerran. Tasot ovat väärän mittaisia, osa kaapeista väärän korkuisia, ovia puuttuu, laatikot vääriä...
Asentajalla kestää hommassa ainakin tuplasti ja kalliiksihan se tulee.

Millaisia korvauksia olette saaneet Ikealta?

Ostaja

Koska on halvalla saanut hyvää? Varsinkaan tuollaisesta firmasta joka jättää alihankkijat nuolemaan näppejään ja vie lapselta lemmikkilampaan, jotta joku höpsö saa siitä omalle murulleen lämmikettä pakkaspäivään.

Kannattaa miettiä mitä tekee!

Ainakin

korkuisen (Ikean suunnettelijan moka) yläkaapin vaihdon Ikea korvasi palauttamalla hinnanerotuksen ja maksamalla matkakuluja 25 euroa.

ikea

Jotain Ikean keittiöiden laadusta kertoo se, että oma talourakoitsijani ei olisi sieltä ostettuja kaappeja asentamaan. Kerran kuulemma tehneet eivät toista kertaa. Muita keittiötoimittajia ei rajannut pois.

Voisitko

mikä Ikean kaapeissa ja niiden asennuksessa mättää? Oma timpurini ei ainakaan valittanut keittiötämme asentaessaan.

Ei se tiedä,

ei uskaltanut ostaa Ikealta. Uskalsi kuitenkin varoittaa muita palstalaisia tuotteesta, josta ei itsellään ole kokemuksia.

Tämmöisiä "luotettavia" tietolähteitä on netti pullollaan.

ap täsmentää

niin, alkuperäisessä viestissä jo mainitsin, mikä mättää, eli suunnittelija on käyttänyt ja siis myynyt meille väärän mittaisen työtason, väärän korkuisia kappeja (osa), väärän oven, oven laatikoiden etupanelien sijaan, laatikoita puuttuu, ylimääräisiä hyllyjä löytyy...
paska tsäkä, sattui helvetin huono suunnittelija

noh, palautuksen pitäisi onnistua ja lasku ylimääräisistä töistä on lähdössä ikealle.
toivottavasti saadaan edes osa ylimääräisen työn lisästä takaisin

vff

Jaa, jaa, taas sitä mennään...

Meille asennettiin Ikeakeittiö viime keväänä. Toimituksesta ei puuttunut mitään, asennus täysin ongelmaton. Hanan jouduimme muista syistä vaihtamaan; avattu ruttuinen pakkaus 6 vkoa toimituksen jälkeen - ei mitään ongelmia: rahat takaisin.

Minäkin kuullut asentajista jotka kieltäytyvät asentamasta IKEA-keittiöitä. Toisaalta kuullut, kahdelta eri sisustussuunnitelijalta että kannattaa hankkia joko Ikea-keittiö tai Saksalainen/Italialainen laatukeittiö. Keittiöt siitä välistä (kotimaiset) ovat hintalaatusuhteeltaan kuulemma ala-arvoisia. Taitaa tämä ikeaviha olla nurkkakuntaista, mutta suomalaisille kiusallisen tyypillistä ruotsikateutta vain?

Eipä ole ollut mitään ongelmia

Meillä ei ole ollut Ikean keittiötoimituksen kanssa ensimmäistäkään ongelmaa. Nykyiset on neljä vuotta olleet ja tuleepahan vaan keväällä aloitettavaan uuteenkin Ikean kaapit. Toki nyt fiksu ostaja itsekin tarkistaa piirustukset ja tilausvahvistukset. Sitä paitsi Ikean vaihto- ja palautus toimii aina.

...

piirustuksia ei koskaan saatu ja suunnitelma käytiin tarkastuttamassa samaisella suunnitelija ikeassa vielä ennen poimintalistan tekoa ja tavaroiden maksamista.
ilman piirrustuksia on suunnitelmaa itse tosi vaikea tarkastaa

mökkiläinen

minä ostin muutan kaapin ja työ lyvyn keittiöön. Kaapit ok. mutta työ levy kuin kiikkutuolin jalka. Soitto ikeaan ja tulivat uuden levyn kanssa ja ottivat kiikkutuoli jalan mukaansa. Uusi levy pakkauksesta ulos ja kauhuksi todeta että se oli samallaine. Soitto ikeaan ja sain kuulla että: MEILLÄ EI OLE PAREMPAA LAATUA. Kiitos ikea että olette noin rehellisiä nyt tiedäm minne mennä ensi kerralla.
 /   /  /  / IKEAn keittiösuunnitelma kusee

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta