AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / kroatiaan junalla budapestista?

kroatiaan junalla budapestista?

5 Vastausta 719 Lukukertaa
Hei, Tarkoitus olisi kesällä lähteä kroatiaan 3.kerran, Mutta aiemmin lennetty saksan kautta, Nyt luin/olen kuullut että Budapestistä menisi juna Kroatiaan osijekiin&Zagrebiin, Kellään tietoa/kokemusta??
Mahdollisia linkkejä,josta voisi löytää tietoa tuosta.

Budapestissa olen ollut monta

hei,

En ole itse mennyt sillä junalla, mutta tiedän että sellainen rautatieyhteys Budapestistä Zagrebiin on olemassa

Katsohan täältä http://www.elvira.hu (klikkaa "english"-linkkiä), se on "Unkarin paikallisen VR :n" (nimeltään MÁV) aikataulusivu.
Sieltä löytyy päivittäin kaksikin junayhteyttä Zagrebiin, aikaisempi niistä lähtee Budapest-Keleti -asemalta puoli kahden maissa iltapäivällä(Keleti = itäinen asema, siinä kaupungissa on 3 eri rautatieasemaa). Matka näyttää kestävän viitisen tuntia.

Taksikyyti lentokentältä Budapest Keleti-asemalle vie runsaan puoli tuntia ja junalipun ostaminen siellä saman verran (ihmiset puhuvat saksaa paremmin kuin englantia)

myös Osijekiin !

kun laitat elvira-palvelun "to" -kenttään Zagreb tilalle Osijek, saat näkyviin lisää junayhteyksiä... lähtöjä on myös Budapest Deli-asemalta (= eteläinen asema, se on Tonavan länsipuolella, taksilla kolme varttia lentokentältä, ruuhka-aikaan kauemmin)

olem minäkin ollut

lähdössä sinne, aina vain on jäänyt lähtemättä

junalla tai lentäen

Koko Euroopan junaaikataulut löydät tästä:
http://www.bahn.de/pv/view/int_guest/subhome/international_guests.shtml
Tiesittekö muuten 'no-frills' lennoista Budapestista mm. Splitiin ja Dubrovnikiin? Hyvin edullisesti lentää sinne esim. SkyEurope http://www.skyeurope.com/start.php?lang=en
Hyvää matkaa!

juna kulkee!

Juna kulkee hienosti Budapest-Zagreb-väliä, suosittelen lämpimästi. Maisemat kauniita eikä matkakaan kestä kauaa, n. 5-6 tuntia. Matkustin kesällä 2003 molempiin suuntiin eikä ongelmia ollut. Aikataulut löytyy netistä ja liput voi ostaa Budapestistä vaikka matkatoimiston kautta, rautatieasemalla ei aina puhuta englantia. Kantsii olla ajoissa, sillä kesäkuun alkupuolella oli juna täynnä ja lippujen saannin kanssa oli hieman hankaluutta.
 /   /  /  /  / kroatiaan junalla budapestista?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta