AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Satu Silvon tissit

Satu Silvon tissit

25 Vastausta 82 274 Lukukertaa
Satu Silvon rinnat ovat sanoinkuvailettomon ihanat... onko kellä kuvia tai linkkiä kuviin tiedossa???

On saatavilla

Mistä saatsi sulle?

rinnat

Onko saatavilla näistä ihanista naisista,mukavia kuvia,esim.Satu Silvo,Tamara Lund,sellaisia rintakuvia, tai missä näkyy hame?

Kun menet

lähimpään navettaan, näet vastaava kokoisia luomutissejä silikonien vastineeksi! kunnon nänneillä vielä! On ne silvon silikoonit niin järkyttävän näköiset, kun ei vain kaatuisi mahalleen tulleen etupainon johdosta. :) aikuinen ihminen ja tollaiset laittanut ittelleen...?

silvon?

Eikö ne aidot ole? Luulin,että ihka aidot ovat!

upea

voi voi sua vässykkää,ole hiljaa kun et mistään mitään tiedä!!!ehkä kumminkin parhaimman näkönen suomalainen nainen,katsele vaikka mutsis lätkätissejä kun et hyvänpäälle ymmärrä,ja vedä vaikka ihan hanskaan!!!

panisin

Panisin kyllä tuota Silvoa ilomielin.

joo joo

ninn varmaan jos saisit vaan. löytyy videoita youtubesta

Panisin kyllä mie Silvoa ilomielin.

Panisin kyllä tuota Silvoa ilomielin.    

Hävytöntä puhetta

Miettikää nyt vähän puheitanne. Miltä mahtaa sivistyneestä kulttuurihenkilöstä ja arvostetusta näyttelijättärestä tuntua kun hänestä puhutaan julkisella "keskustelu"foorumilla kuin jostain pornolehden keskiaukeaman bimbosta? Tosin tuskin Satu Silvo älykkäänä ihmisenä alentuu tällaisille saiteille poikkeamaankaan. Herää kuitenkin kysymys, että ollaanko me täällä härmässä vielä niin metsän kansaa, että me osataan suhtautua naiselliseen kauneuteen ainoastaan primitiivisellä alatyylillä.

antaisin ja tulisin

voisin uhrautua antamaan sadulle

Minäkin pyydän anteeksi.

Nämä Satu Silvoa koskevat alatyyliset viestiti ovat minullekin hyvin kiusallisia.t. Reidar.
Panisin!

Rintaisat naiset näyttävät lihavilta

Silvo näyttää kauhean lihavalta suurten rintojen takia. Silikonimimmit alkavat kanssa näyttää lihavilta. Kumma kun viitsivät ottaa silikoneja. Ne tuijottavat vain silikoneja, eivätkä ajattele lihavalta näyttävää kokonaisuutta.
Taitaa ihan luomut olla, eikä mitkään kumipallot.

En oo moisii ennen homannut

Syy lienee se, et NAISILLA on YLEENSÄ tissit.Satu oli ihan ok muija, mut sit se rupes sekoilee niitten ruokien kanssa. Kun ihminen "hurahtaa" ja rupeaa tekemään BUSINESII sillä, menettä tissit merkityksensä. Nyt telkkarista tulee V sarja ja tässäkin on tissejä paljon kiinnostavempiakin.

Toki, JOS vaikka ajatellaan naista nimeltään Tuksu ja verrataan sitä ja tissejä Satun olemukseen, niin pakko on sanoo, et Satu on lähes ENKÄLI tuon toisen rinnalla. Kummankaan kanssa en olis silti.

no

lihahan siis mätänee suolessa, onko se sit terveellistä
Kyllä minusta oli huvittavaa kun Aatami ja Eeva ohjelmassa Satu ja Raider olivat kun keskenkasvuiset pennut hali hali ja pusi, pusi,Luulisi tuon ikäisten ihmisten osaavan olla kuten noinkin korkeassa iässä olevat toimivat eikä joka hetki olla toistensa kimpussa.Satu halusi tuoda oma-aloitteisesti tissinsä esiin, mainiten niistä ihan itse.Jotenkin teennäistä koko touhu.LIekö ollut tarkoitus EX-näyttää mitä Heikki on muka menettänyt.Ei mitään arvokasta ainakaan.
Olen pitänyt Satua tähän asti järkevänä. En enää.
Minunkin mielestäni siinä ohjelmassa Satu 50v oli naurettava. Ihan kuin teinityttö älykkyysosamäärältään. Miten se kohtuu ookoolta tuntuva Reidar jaksaa sitä naista!? Ja hirveä esittäminen koko ajan, ei tipan tippaa aitoa ollut se miten Satu käyttäytyi, typerää. Muutenkin niin huono formaatti ja niin epäkiinnostavia kisaajia, en katso toista kertaa.
pankaa navetassa lehmiä hikijuntit
Näin itse 38 vuotiaana miehenä ottaisin heti, suurin osa saman ikäisistä naisista on mummoontunut jo vuosia sitten.
No, ei kyllä oo! Taidat olla piilojolo?
No, kyllä on. Mummoontuneita tai muuten vaan kurppiintuneita.
Älä Esko viitti!
 /   /  /  / Satu Silvon tissit

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta