AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Rogues gallery

Rogues gallery

35 Vastausta 14 004 Lukukertaa
Missä ovat nämä sarjakuva hahmot ja onko ne oikeesti jotain...

Linnassa

Luulisin, että kaverit on vielä istumassa tai sitten ne on perustamassa jotain uutta fantom kerhoa! Pelle porukkaa!!

Olen..

..kuullut, että ovat oikeesti vaarallisia. Ainoita joita muutamat portsarikaverini oikeasti pelkäävät. Voivat tehdä mitä vaan..

No huh huh

Ei portsarit ketään pelkää...

Joo joo..

Mikä vitun hinku on täällä kasvattaa kulliaan lässyttämällä aijistä, joille ei päin näköä varmasti uskalla mennä sanomaan yhtään mitään??

Mitenkään näitä sällejä puolustellen, mutta ihmettelen kovasti! Kaikki eivät todellakaan ole enää linnassa, ja ilmesisesti mitään tarpeita uusien "kerhojen" perustamiselle ei ole.

Kyllä niitä siellä tietyissä baareissa näkee, että sinne vaan vaahtoilemaan jos niin itkettää.

Ainiin meinas unohtua."poket ei pelkää ketään" Huh huh mitä jööttiä!! Nii pokethan ei ees oo ihmisiä, kun ne on vaa jotain vitun kimpaleita ilman aivoja ja käsitystä pelosta+ tietämättömiä siitä mitä tehdä, kun joku painaa tykin otsaasi! se siitä pelottomuudesta vitun peniksen kehittäjät.

OOTKO DORKA

Onko joku kysellyt jostain baareista jotain.
Joka jätkä voi osotella tykillä mut se on eri juttu kuka painaa liipasinta.

Ootko kova jätkä?

Nii joka jätkähän voi tosiaankin joo osotella tykillä..Voitko itse? löytyykö mutkaa? no ihan sama löytyy tai ei, mutta olet ilmeisesti niin vitun kova jätkä, että sua voi osotella, koska tiiät aina ettei kukaan vedä liipasimesta.

Ai ei kukaan kysellyt baareista?no ei niin!mitä sitten?!
Unohdin, että täällä pitää aina puhua vaan siitä mitä kysytään, eikä mistään muusta.

Lopeta nyt vaan se uhoaminen kakara, tai ainakin se selän takan tapahtuva kullin venytys.

No johan...

meininki. Suopolla taitaa olla nappikuuri päällä kun on pinna noin kireellä.

HANKKIKAA ELÄMÄ...MOLEMMAT!!!

Huhhuh

Kerro aika ja paikka????
vitun BANDIDOS

SAULI PARKA!

Sauli! Aamukammastas alkoi just nyt piikit katkeilemaan!!
.

mitä nämä herrat ovat?

Kysyn vain, mikä on heidän päämääränsä? Mihin he pyrkivät?
Onko heillä inhimillisyyttä, empatiaa toista ihmistä kohtaan?
Mikä heistä on tehnyt tuollaisia kuin ovat?
Onko se ollut ankea lapsuus vaiko joku muu?
Eikös jengi-ikä kuulu murrosikään, ei enää vanhemmille?
Olen kuullut Lahden huonosta maineesta. En ikinä muuttaisi kyseiseen paikkaan.

Juupa

Nämä jengiläiset ovat henkisesti jälkeenjääneitä ja häiriintyneitä luisuotsia, joiden oikea paikka olisi joko hauta tai mielisairaala. Ko. herrat ovat huonoista perheistä peräisin olevia ihmisraunioita, jotka piilottavat surkean itsetuntonsa, pahan olonsa ja pelkonsa väkivallan taakse. He ovat yhteiskunnan pohjasakkaa, jotka eivät kunnioita yhteisiä pelisääntöjä ja toisia ihmisiä. He ovat epävarmoja ja pelokkaita ihmisiä, joiden ainoa keino selviytyä maailmassa on turvautua väkivaltaan ja rikoksiin. Äly ei riitä muuhun.

Älkää pilkatko heitä

Pojat ovat taiteilijoita. Tässä heidän kotisivunsa:

http://www.nomart.co.jp/rg/
.

Näin on

Paskaläjä koko sakki!

eikös

ne kuulu samaan "pipo kireellä pentuna" sakkiin kun nää halavatu enkelit ja bambiinotkin.Kun ei oo kersana saanu leikkii hiekkalaatikolla nii pitää isompana? yrittää pätee jollain tapaa eli kuten noi näyttämällä maailmalle millaisia iriootteja ovatten

supo puhuu

Paitsi jos on lyhenne suojelu poliisista. Mut se on totta et menkää paikan päälle vittuilemaan älkääkä täällä uhotko. Sen tiedän ettei useimpia(en väitä etteikö useimpia)pelota vetää liipasimesta.Voi että haluisin olla paikalla ku joku teistä saatanan konekirjottajista olis uhoomassa rokkipojille! Jos ei oo munaa mennä sanoo päin naamaa ni pitäkää turvat kiinni.

Luulisin

, että suurin osa näistä konna gallerian pojista on mukana vaan sen takia et on niin pirun epävarmoja itsestään ja sen takia haluavat kuulua tähän porukkaa. Mites se sanonta menikään "joukossa tyhmyys tiivistyy". Onhan se poikien hyvä elvistellä isolla porukalla baarissa ja näyttää siltä, että ei olla kipeitä eikä köyhiä. En epäile sitä, etteikö porukkaa kuuluisi ns. tosi miehiä, jotka tulevat kovan paikankin tullen toimeen yksinään. Mutta luulen, että suurin osa on vaan porukan häntäheikkejä, jotka eivät tosi paikan tullen pysty mihinkään.

Rogues gallery

Miten tämä jengi Lahteen liittyy? Voivoi teitä lapsukaiset ;)

joo

Lahtelaisia ne pojat nyt vaa suurimmaks osaks sattuu olemaan.. heh,mut ehkäpä ei kande kauheesti puhua kenenkää teistä asioista josta ette selvästi tiedä mitään.
Roguesit hoitaa hommansa tavallaan.eiks je?

mufmuf

Kyllä ne pojat on ympäri suomea, siis eri vankiloissa. Roguesien perustaja ei ole edes suomalainen alkujaan.. Että se siitä...

KETÄ KIINNOSTAA

ei minua ainakaan

SUORAAN

Aku Ankasta pojat on...

Lopettakaa jo..

Niin se Lahden entinen 'mopojengi' mikä hakeutui toisten siipien suojaan vähä niinkuin pakosta.
Rogues Gallery ei ole mikään prätkäjengi, eikä Lahtelainen, vaikka jotkut teinit niin haluavat jostain syystä uskoa. Suomessa on poliisin arvion mukaan n.70 järjestäytynyttä rikollisjoukkiota, joista mainittavimmat on Rogues ja Lepakot (vankila jengejä) ja Banditos ja Helvetin Enkelit (prätkäjengejä) ja tietysti Natural Burn killers jota edellä mainitut käyttävät hyväkseen. Siis kyllä kysymys on aidosta järjestäytyneestä rikollisuudesta, eikä suinkaan mistään Aku Ankan karhukoplasta.

Naurettavia

Mutta ko. tyypit ovat vähintäänkin yhtä naurettavia kuin Aku Ankan karhukopla. Ojan reunalle polvilleen riviin koko sakki, niskalaukaus ja multaa päälle!

Hehe...............

Niin sulle taitaa tulla Aku Ankka kestotilauksena tai ethän sinä sitä tiedä, vanhempasi sen maksaa :D

eivät ole leikkikavereita

nämä herrat eivät ole mitään pikkupoikia, valitettavasti. Poliisi pelkää heitä enemmän kuin helvetin enkeleitä tai bandidoksia... Älkääkä nyt helvetissä menkö niille uhottelemaan, turpiin tulee kyllä isommallekin jätkälle... Mies miestä vastaan nämä eivät pelaa, vaan jengin kokonaisvalta jyräää....

Pelkureita

Eli ovat siis säälittäviä pelkureita kuten kaikki muutkin jengiläiset.

miten vaan..

No vittu kyllä sen nyt kaikki tietää, että jätkät on pelkureita jos "aina" päälle käydään jengin voimalla, mutta se ei sinun asemaasi muuta miksikään. Olet samanlainen, tai itseasiassa pahempi räkänokka kun ne, koska vongut ja itket vaan täällä.

Paljon se kulli on nyt tähän asti venynyt?oletko nyt kotikulmiesi kovin jätkä nimimerkin takana kun täällä uhoat??

Turpa kiinni saatanan kakara!Vanhempiesi pitäisi valvoa netin käyttöäsi, tai jonkun ylipäätänsä noita sun lätinöitäs!

HAHAHAHAAA!!!

HAHAHAHAAAA!! Kukahan se täällä uhoaa ja itkee, saatanan ääliö? Taidat olla vähän tyhmä! Jäikö ammattikoulu kesken? Käske isääsi vetämään mulkkunsa perseestäsi, ettei kiristä noin pahasti!

Siinäpä tyypillinen lahtelainen duunari/työtön imbesilli!

Elämää ja Erotiikkaa

supo... saat tangon ylös penkistä ja leikit kovaa suomi24 keskustelupalstoilla ? way to go man ! annanpa sulle peräti kolme vinkkiä miten pääset sieltä pohjalta. Ainoa suunta supollahan on ylöspäin( jälleen kerran )

1. Yritä saada esinahkasi liikkumaan
2. Älä murehdi vaikka oletkin naisen sukuelimet nähnyt viimeksi kuin synnyit
3. Vaikka isäsi tyttöä toivoikin ja äitisi poikaa ja silti molemmat ovat tyytyväisiä , älä syytä itseäsi
eiköhän RG.n perustaja jäsen ole ihan suomalainen eikka...
Rogues Gallery on vuonna 2001, MC Cannonballin pohjalle, muodostettu lahtelainen rikollisryhmä. The Rogues Galleryn jäsenet ovat syyllistyneet mm. huumeiden (amfetamiinin, ekstaasin, hasiksen, yms.) maahantuontiin ja jakeluun mm. Lahdessa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä, Äänekoskella, Kuopiossa ja Lieksassa sekä varkauksiin ja väkivaltarikoksiin. Ryhmää kuuluu noin 20 täysjäsentä, joista kaksi tuomittiin. Ryhmän organisoituminen ja kurinpitomenettelyt noudattavat "rikollisten moottoripyöräryhmien" tapoja, mutta kyseessä ei ole moottoripyöräkerho.

Ryhmään kuuluu jäseniä (members), ehdokasjäseniä (prospects), kannattajia (hangarounds) ja halukkaita (wannabes). Jengiin ja sen lähipiiriin kuuluu arviolta 50-200 henkilöälähde?. Halukkaiden ei sallita kantaa ryhmälle ominaista mustaa nahkaliiviä. Jotkut kahdeksasta keskeisestä jäsenestä ovat kuuluneet aikaisemmin Cannonball MC Lahti -ryhmään.

Pizzeriamurhat

Cannonball MC Lahden jäsenet kostivat vuonna 1999 tapahtuneen ampumatapauksen ampumalla Lahdessa Bandidos MC:n johtaja Björn Isakssonin, jäsenen Sakke Pirran sekä Black Rhinosin Juha Jalosen Lahdessa 18. tammikuuta 2000.

Rautatienkadun ja Puistokadun risteyksessä sijaitsevan ravintolan eteen oli pysähtynyt kaksi autoa, joista juoksi sisälle ravintolaan kolme miestä. Ravintolassa alettiin ampua kello 12.18. Kolmen kuolleen lisäksi myös sivullisia haavoittui, joista yksi joutui sairaalahoitoon. Samana päivänä yhden kuolleista Bandidosin jäsenistä olisi pitänyt olla vastaamassa aikaisempia tekoja koskeviin syytteisiin Lahden käräjäoikeudessa. Jutussa otettiin kiinni kymmenen henkilöä, joista ketään ei iltaan mennessä pidätetty.

Oikeudenkäynti, jossa yhden surmansa saaneista olisi pitänyt esiintyä syytettynä törkeästä pahoinpitelystä, liittyi vuoden 1998 lokakuussa Lounaankadulla Lahdessa sattuneeseen ampumatapaukseen, jossa Bandidosin jäsen ja kokelasjäsen olivat ampuneet entisiä Cannonballin jäseniä reiteen.

11. huhtikuuta 2001 Lahden käräjäoikeus tuomitsi Eikka Lehtosaaren ja Sami Koivulan syyllisinä kolmesta murhasta ja neljännen murhan yrityksestä elinkautiseen vankeuteen. Kolmannelle ampujalle Pertti Hämäläiselle tuomittiin kymmenen vuotta ehdotonta vankeutta ampuma-aserikoksesta, murhayrityksestä sekä vaaran aiheuttamisesta siksi, ettei hänen aseensa toiminut eikä hän voinut ampua. Esa Lampinen tuomittiin viideksi vuodeksi vankeuteen autonkuljettamisesta avunantona kolmeen murhaan. Ampujat käyttivät oikeuden ruokatauon hyväkseen, hakivat aseet ja menivät pizzeriaan, missä oli Bandidosin ja Rhinosin jäseniä ruokailemassa. Lehtosaaren haulikko lakkasi toimimasta ensimmäisen uhrin käteen osuneen laukauksen jälkeen. Koivula ampui kuudesti ja Lehtosaari kahdeksan kertaa. Pizzeriassa oli 23 henkeä, joista loukkaantuneita oli viisi, joista kaksi oli täysin sivullisia. Yksi ammutuista selvisi luotiliiviensä ansiosta. Kouvolan hovioikeus säilytti ampujien tuomiot elinkautisina.

PLUS PALJON MUUTA, EI NOILLE OLE ASIAA MENNÄ AIKOMAAN PÄÄTÄ KENENKÄÄN TAVAN JAMPAN!!!
Hyvä wikipedia!
Se vaan on sellainen juttu,etttä AINA TULEE ELÄMÄSSÄ KOVEMPI KAVERI VASTAAN!

Siis aina ja KAIKILLE
 /   /  /  / Rogues gallery

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta