AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / candy candy

candy candy

10 Vastausta 832 Lukukertaa
mistä voisi laata semmoisen animesarjan kuin candy candy. varmaankaan kovinkaan moni ei ole sarjasta kuullut mutta kysympähän kuitenkin.

(ei otsikkoa)

http://a.scarywater.net/live-evil/%5BLive-eviL%5D_Candy_Candy_Movie.avi.torrent
Muuta en löytänyt kun ton elokuvan. Toi on suora linkki.

Tuohan on...

Tuohan on yksi lapsuusajan klassikoita! uskon, että aika moni on kyseistä sarjaa nähnyt:)
Jos et muualta löydä niin kannattaa koluta kirppareita ja anatikvaareja, sillä niistä saattaa löytyä VHS:nä ja sitten jossain kirjastossa olin näkevinäni lainattavien kasettejen joukossa ja sitten joku oli kuulemma vuokrannutkin jostain koko sarjan:)

Todellakin

Heh, candy oli tosiaan lapsena eräs suosikeista. Mikäs sen tumman tytön nimi olikaan.. Ei tule mieleen.. Hienoa että joku muukin on katsellut.

no niin...

Tuossa muistelin kyseistä sarjaa ja nyt sitten tuon leffan laitoin lataamaan:) Kyllä sitä kelpaa sitten katsella vanhoja muistellessa...heh.. Löytyy minulta tosin jokin ekstra kasetti kysistä sarjaa, mutta muuten olen katsonut vain kavereilla... Oi niitä aikoja!Suomeksi dubatuissa versioissa sen tytön nimi taisi olla jokin aino?

ai...

ai sen tummatukkasen? anni

Vuokraa ja siit sit kopio se omalle näuhalle..

No, siinä se sit tulikin.. Esim. videofirma makuunista saa lainattua..

millä voisi katsoa

hain candy candyn. mikä ohjelma pitää asentaa että pystyy katsomaan tuon elokuvan. ei huvittaisi kovinkaan montaa testata että millä voisi katsoa.

oi voi!

Minä hain myös ja siskon kanssa tuossa katsellaan ja vanhoja muistellaan*naurua*... minä ainakin katson windows media playerillä.... eli sillä voi katsoa:)

0.o

Candy Candyhä on ihan paras xD Varsinkin suomeks puhuttuna(kauheeta..). Deeceestä en ainakaan löytäny kun joskus aikoinaan hain 0.o Mutta se saattaa johtua siitäkin että en sitä oikein osaa käyttää..
Huutonetissä on yksi henkilö joka myy candy candy boxeja, jotka sisältävät kaikki jaksot. itse ostin sieltä omani ja hyvä oli! :D maksaa jonkun 70€ postituskulujen kanssa, mutta oli hintansa väärti. :)
 /   /  /  / candy candy

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta