AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Paljonko maalaus maksaa?

55 Vastausta 84 648 Lukukertaa
Eli mitähän hintaluokkaa suunnilleen?? Koko auton maalaus paitsi ei kattoa.

asia kiinnostaa

Sillä suunnitelmissa on myös auton maalaus. Selviääkö tonnilla?

maalaus

Aikanaan maaluutin oman kiulini, ja ite tein pohjat ja teippasin niin makso 400mk. Tästä on aikaa noin 10 vuotta.Ja loppu tulos oli tosiaan siisti, nätimpi ois tullu jos olisin viittiny pohjat tehdä paremmin.Mutta tuskin tänä päivänäkään maksaa paljoo yli 100€, ,Totta kai ite hommattava maalit+ohenteet.
öö se maksaa tonnin.. ei selvii satasella :)...

hinta

Pakettiauton hytinmaalaus merkkiliikkeessä maksoi ilman tinkimisiä 1030 euroo.
Keskikokoisen auton maalaus maksaa keskimäärin n.1200 euroo.
Hintahan riippuu siitä pitääkö tehdä maalarin muuta kuin maalata. (ikkunoiden suojaus, joidenkin osien irroittaminen, pohjatyöt ruostepaikat,kasaus jne..)

maalauksen hinta

On aina sopimuksen mukaan. Esim uudehkon kolarista korjatun täydellinen ylimaalaus tuhannen euron luokkaa. Riippuu mitä tehdään, miten tehdään ja minkälaiseen viimeistelyn tasoon pyritään. Esimerkiksi 10-vuotiaan käyttöauton ruosteesta tai pikkukolhusta korjaus voidaan tehdä monin tavoin. Paras ratkaisu hinta-laatusuhteeltaan on koko auton ylimaalaus autotallissa perusruiskulla ja kompressorilla.

maalaus

koko autoon, siten että väri vaihtuu, ja pohjatyöt tekee itse 350 euroo, ainakin meillä.. riippuu tietty millainen auto ja miten iso homma

kerro

missä saa tohon hintaan
Kuinka paljon maksaa mopoauton kokonaan maalaaminen.
missä maksoi 350 e

Paljonko konepellin maalaus?

Pinta-alaa yksi neliö. Metalliväri ja laatu pitäsi olla hyvä

Tossa..

tossa kävin kysymässä niin 2000-3000€ ja tämä on vain ylimaalaus. naurettavan kallista

tappi

mulla maksoi kerran japskin maalaus (puskurien irroitus ,teippaus,hionta ,paklaus ,hionta ,ylimaalaus)....13 t mk........vuoden kuluttua helmat kukki......NÄIN TUTTAVAPIIRISSÄ RAHASTETAAN.SITTEN 2X UUDET ALUT JA RENKAAT,HYVITYS UUTEEN 8000MK,1/2 V KULUTTUA TULI EUROT JA .......

auton ylimaalaus

kävin tossa tällä viikolla kysymässä henkilö autoni yli maalausta yhdessä auto maalamossa pitäjänmäellä.ei mikään kolariauto.maalari rupses selittämään maalit ja lakat kovettajat maksaa niin,ja,niin paljon että hinta on 2500e ajattelin että oho!!! no kävin itse kysymässä automaaliliikkeessa,paljon maksaa,2L metalliväri maalia kovettaja ja2L,lakkaa,sekoittajaa,kaikki yhteensä 300e.tulin siihen johtopäätökseen että automaalarit on ryöstäjiä.26,05-2010,,,,,, kyllä on hinnoiteltu omalle työlle kunnon tunti palkka?????????????

auton ylimaalaus

maali,lakka ja kovettaja.mielestäsi muuta ei ylimaalaukseen tarvitakkaan......oletko miettinyt että maalaamon täytyy maksaa alv+muut verot,kirjanpito,toimitilavuokrat,yel:llit tai vastaavat ym. kulut.Maalaukseen menee laikkoja,kittiä,pesuaineita,teippiä,paperia,pohjamaaleja,kovettajia yms....enemmän kuin osaat kuvitellakkaan.Et edes vaivaudu kertomaan millaista miinaa kävit maalarilla näyttämässä tai pitikö maalarin purkaa auto kokonaan.......Tee hyvä mies itse jos se kerran on noin halpaa.Itse alan miehenä voin sanoa että ei tolla hinnalla maalari rikastu....
No onpa se saatanan vaivalloista perkele.
Suomalainen tuttavani kävi luonani Virossa kylässä ja kyselimme hänen keskisuureen henkilöautoonsa ylimaalausta pohjatoineen. Mitään peltitöitä ei ollut tarvis tehdä, koska ajokki oli terve ja sileäpeltinen.
Hinta-arviot pyörivät 2500 ja 2800€ välillä. Kyse ei ollut mistään romuluokan kulkineesta, joten halusimme hyvälaatuisen työn.
Ei ole auton maaluuttaminen enää edullista missään!

Auton maalaus

Vanha auto kannattaa maalauttaa tutulla kyläautosepällä.He ovat erittäin taitavia jopa
ammattiylpeitä osaamisestaan!Samalla kun he tekevät
(ilman valohoitoa) erittäin tasokkaan katsastus-
remontin vanhaan autoon (uudet autot "tietokoneita")
, he hoitavat myös maalauksen!Hinta kaikista em.töistä vähintään 50 % edullisempi kuin mukamas "laadukkailla merkkikorjaamoilla"!Kannatta kokeilla!
Olen valohoitoihin kyllästynyt,koska remontit
muutenkin tehty "huitaisemalla" kuten "maanantai-
päivän" uudet autotkin!Vanhoille autoille auto-
kyläseppä on ehdottomasti paras!

Mikä seppä?

Mikäköhän mahtaisi olla tällainen kyläseppä? Esimekiksi Tampereella ?

:)OOOOO

Joo se maksaa 1 00000e mä voin spreilllä maalaa
Spreitä kehiin vaan! Mustalla yli,Säästyy eurot..

Mazda 6

Eli paljos maksaa vautiviivan tekeminen joka läpäisee koko auton keskeltä?

ei maaliraitoja

laita teipillä.. tulee helpommin ja halvemmin ja ko kunnolla laittaa niin pysyy
älä maalaa osta uus auto!
mutta kun uusissa autoissa on maali äskettäin laitettu, niin ei viitsi heti päälle uusia maaleja laittaa... kun eihän tässä tarkoitus ollutkaan maalata vaan teettää työ jollain maalaajalla ja tietääkseni autotehtaassakin maalataan autoja samoilla kastikkeilla. Ihmisten välineillä ihmisten halleissa pienissä ja isoissa varastoissa.
Riipu vähän autosta, mutta 1500 eurolla saa sen meillä maalatuksi. Katso www.autolaige.ee tai soita puh +358 9 2316 3809 (Suomi) (paikallispuhelun hinta).
vanhan auton maalaaminen voi olla mielekäs harrrastus jos tykkää siitä,
ite ainakin maalaisin itse autoni jos olisi niin huonon näköinen .
Vielä kohtuu kiiltävä peli ja 13 vuotta vanha :)
Tänäpäivänä ylimaalaus luokkaa 2500 euroa.
Kysyin koslani maalausta automaalaamosta pk-seutu ja hinnaks laskettiin 4000e??! Siis enemmän kuin koko auton arvo. Totesi samaan hengenvetoon että eihän ne maalit ole kalliita vaan se työ.
mistähän lie hinnat revittä, ite vasta maalautin auton, pohjatöineen ja koko auton maalaus massoineen tasoituksineen 920euroa...
Missä sä ton maalautit sit noi "halval"?
maksoin omasta tuning corollan maalauksesta 50e ne oli spräys purkkei ja sit siihen parit ES juomat vielä ja tarrat päälle. hyvä tuli
auton maalaus töineen 50-70 tuntia tyätä mistä yleensä maksetaan palkkaa aineet 5-700eskoa tilatkin pitäs jollakin lämmittää ja alvikin ois hyvä maksaa jos veinaa viäl pitempää yskiä kitti pölyä ,,,kyllä on hyvä kun tekee ihan itse spreillä ja lopettaa kitinät
siihe vaa spreit piälle ja kusaset mukaa nii tulee kusenkeltanen vivahde ja jähmettää myös. toki jos pakeliittia tarvitsehet niin kämmen reiän alle ja rupiat levittää. onnistuneen tuotoksen kunniaksi kumoat pari euriosopperia luukkuun.
autojen maalaus virossa hinnat edulliset info@t-lab.ee
www.t-lab.ee
Itse maalarin hintaa en tiedä, mutta itse aioin maalata autoni. Kyseessä on Transporter. Maalit hommasin Pintaväri liikkeestä Tampereelta. Maalit tuli maksaan 400 euroa. Pohjamaalit 1l , Auton värimaalia 3l, ohenne 1l , kovete 2l, ja tarvikkeita kuten värisihti, mittakupit, pölyliina, peitekalvoa. Kompressori ja maaliruisku löytyy jo omasta takaa.

2 komponetti maalia ja pohjamaalia kannattaa käyttää. Vesiohenteisetmaalit ovat kusta levittää ja niiden kuivuminen tallissa on ongelmallista. Tarvitsee "lämpökaapin" autolle että saa sen kuivuun.
tonnilla selvii
hyvin kuivuu vesipohjaiset maalitkin tallissa. malttia ennen lakkausta.itsellä ei maalien suhteen valittamista. käytössä debeerin maalit
400€ maksoin
jos vähän tarvis heittää aika yleisen näköst viinipunast maalii 127 fiiati takavaloje ympäril koska ostin uuet ja isonsin niitä vanhoja reikii rälläkällä ja tuli niin vitun ruma :o) mikä mahtais olla hinta???
"Paras ratkaisu hinta-laatusuhteeltaan on koko auton ylimaalaus autotallissa perusruiskulla ja kompressorilla." ......... ELI pilata koko auto, tietty ei myöskään tarvitse sitä tartuntaa tehdä :D
Paljonko tulee hintaa jos tekee pohjat itse ja antaa maalarin suojata ja maalata.
Monet ei ees ota vastaan jos asiakas on tehny pohjat itse, koska pohjat on aina tehty niin huonosti. On epätasaisuutta ja paskaa kittien alla jne joten auto ruostuu entistä pahemmin ja ekat ruosteet tulee esille jopa muutamassa viikossa.

Muo ärsyttää pihit ihmiset, jotka väittää että hyvä tulee ku vähä bilteman hiekkapaperia näyttää ja laittaa biltemasta suurin piirtein auton väristä maalia. Tajuutteks te tampiot että te sillon pilaatte sen auton ja se ruostuu helvetin nopeaan kun ootte tehneet paskoja pohjatöitänne. Hitaammin ruostus jos ette tee mitää ni ainakin mahdollisia sinkkejä ette hio pois pelleistä.

Viekää auto kunnon maalauspaikkaan(ei mihinkää virolaiseen harmaapuljuun) ni saatte hyvän, muuten ei kannata hommaan ollenkaan koska te köyhät ja ammattitaidottomat "tee-itse tunarit" pilaatte vaan koko auton.
sillä lailla. varo ettei aneurysma puhkee.
Voi toki joku itse tehden onnistuakin, mutta lähtökohta on, että vie kunnon maalaamoon tai sitten maalaa itse pensselillä ja vaikka mustalla Ferrex:llä. Itsse tehden tulee itse tehdyn näköinen.

Kai te ymmärrätte, menee jumaalattomasti aikaa, ennenkuin oääsee itse maalaamiseen. Miettikää myös, mitä maksaa auton huolto 2-3 h korjaamossa. Auton maalaus on kertaluokkaa työläämpi.

Itse en keksi miksi alle 10000 euron käyttöauto pitäisi maalata, jos ei ole kolarikorjauksesta kyse. Maalaus on lisävarustelua ja se saa maksaa reilusti.
Miltei olin olla puuttumatta keskusteluun mutta pakko kait se on yrittää vääntää rautalangasta...apina tuo mersun maalaamoon (voi se olla corollakin..ei niitä ainakaan rupien määrästä/laadusta enää erota) apinan mielestä homma on pieni (kerran itekki sprayannu yhen mersun...ja vaik olis ollu corollaki nii mitä sitte..) mersuhan luonnollisesti on varustettu niin ..tullisilla bassoilla ja valoilla ym tarpeellisella ettei oo sit jääny hilloja pestä/huoltaa sitä äänentoistojärjestelmän siirrintä..eli odotettavissa on saatanallinen pesuoperaatio jonka jälkeen tarvis vissiin jostain kohden saada auto kiiltämään sen verran et sais selvää onko jonkun värinen (monesti vaan värikarttojen mukaan ei ole minkään värinen?..) eli mylly kauniiseen käteen ja myllyttämään(ylimaalatessa tietysti ihan sama(yksinkertaisille lis.) noniin hapettuman ja patapata naarmun alta löytyi kumminkin kohta josta voisi ehkä väriä arvailla...maalikaupan setä kertoo ilosanomaa, sävyjä ei ole kuin kolme...niille jotka eivät ole tsuumailleet karttojen kanssa voin kertoo et lotos tärppää todennäkösemmin...no niitä sit kumminki muodon vuoksi tihrustellaan ja kyllä perussävy näyttää kivalta..nii vissiin...taitaa olla vähä eri asia maalata paperia ku peltiä...ja kenen sotkuilla se on maalattu ja ruiskutustekniikoissakin on eroja(vaikuttaa sävyyn helvetisti varsinkin met väreissä)..ettepäi sano mummo lumessa.."oikea" väri on messis ja sen hintaan en takerru(sehän jo aiemmis posteis tuli selväks ettei se mitää maksa?) mersustahan piti maalata vain etuloksut ja ovien helmat...no enhän mä nyt niin saatanan tyhmä ole että mä ensin maalaan ne väärällä sävyllä paskalla urakalla ja sit selitetään vitusti ku ne erottuu ku postimerkki siitä muusta ruhosta ja taas maalataan ja kuka maksaa?...kyllä se mersu peitellään silleen että kyljet maalataan...ja sitä lähes ilmaista maaliahan tuli otettua sen verran enemmän. nimim. amatöörimaalari (maalaan muuten vaikka palan kerrallaan ja sopuhintaan(kunhan ite vastaat sävyeroista(ja jälki on priima!)
automaalaajat ovat huoria. minulla on uusi jaguar XF ja haluaisin sen maalattu valkoiseksi. vaikka olen sähkömies en maksa jollekin juntille 4 vitun tonnia maalista. ne ovat varmaan impannut sitä maalia niin pitkään että ne ei tajua näistä jutuista HAHAHA. vedä kätteen ja maalaa naamasi.
ha ha. että oikein uusi "jaguaari"...et sitten valkoisena sitä tilannut?vai miksi pitää täällä itkeä ihan kohtuuhinnoista....4:llä vitun tonnilla saat kyllä pelkkää automaalia sen verran että maalaat vaikka talon ;) se on kyllä totta että ei neljää tonnia kannata ylihintaisen "foordin" maalauksesta maksaa :D
Pari vuotta sitten kyselin maalauksen hintaa silloiselle mopolleni joka oli suzuki vx800. Mielestäni pyörässä ei hirveeti maalattavaa ole kun on ns. nakupyörä, mutta hintaa olis tullut n.600€ jokatapauksessa.
Minkähänlaista jälkee amiksen kollit tekee? Amiksistahan siis saa tilattuu kans auton maalaamisen ja yleensä n. 40-50% halvemmalla ku normaalisti, mutta ei oo mitää hajua että minkälaista jälkee tulee, kui tarkka opettajat kattoo ja niin..
Varmaan on amiksessa halvempaa ja laatukin voi olla ihan hyvä. Ja sen tarviiki koska niistä tod näk tulee ammattimaalateita. Mutta kauanko työ kestää niin saattaa olla ihan eri juttu ku vähä harjottelevat...
Pystyiskö auton maalaamaan itse?
Pystyy maalaamaan itse. Itse ne maalaritkin maalaa. Jos ei ole ennen maalannut, niin rumahan siitä tulee ja jos ruostetta löytyy, niin sitä tuskin saat poistettua. Viestiketjua lukiessa näyttää siltä, että tonni ylimaalauksesta on iso raha. Veikkaan, että tän palstan räkänokat ei saa tuohon rahaan edes purettua ja kasattua autoa tarvittavalta osin. Pelkät maalit ja tarvikkeet kustantaa helposti viis sataa. On tietty eri asia, jos vetää jollain sprayllä. Jos työtä ei tarvitse tehdä hyvin, niin silloin löytyy halpojakin tekijöitä.
Kumma kun näitä työnhinnan ihmettelijöitä riittää vuodesta toiseen näilä palstoilla, on sitten mikä homma tahansa niin ei-ammattilaiset ei ymmärrä mikä näissä hommissa maksaa. Totta on että joissain hommissa revitään liikaa rahaa mutta yleensä ne on aika maalaisjärjellä selviä juttuja. esim talon lisäeristys monta tonnia muutamasta kuutiosta selluvillaa, tai monta staa euroa jostain putkenpätkän vaihdosta, tai kymppitonneja muutamasta pätkästä ohjelmakoodia.
Mutta mikä on vaikeaa ymmäertää siinä että homma johon tarvii isot lämmitettävät hallit, laitteet ja paljon kuluvaa tavaraa, sekä ammattitaitoista työtä paljon sentakia ettei tule varmasti sutta joka pilaisi maineen, niin se tosiaan maksaa? mikä siinä ei mene jakeluun? ostakaa itte hallit ja vehkeet ja käykää koulut ja tehkää pikaisesti tehdyt hommat pari kertaa takuuseen uudelleen ilmaiseksi. mainostakaa ja maksakaa juopon työmiehen mokailuja ja palkkaa kun se Makaa krapulassa. Ehkä sitten tajuutte? ei ole itselle näin käynyt mutta on senverta silmät ja korvat päässä että tajuan sen olevan just tollasta.
Siinä on just se sama jota ihmettelit itsekin, että ostapa itte villarekka ja palkkaa siihen juoppo kuski ja maksa sen törmäilyt sillä rekalla ja sitten kun ostat ne villat ja puhaltimen niille villoille ja naftat tankkiin vai luuletko että se rekka kulkee sillä puhaltimella.? Käytät koulut niille villanpuhaltajille ja maksat niistä vakuutukset ja LELLIT ja TELLIT ja hommaat niille sapuskaa ja juotavaa. Nuo kun kaikki laitat jonoon ja calkuloit hinnan niin alat ymmärtämään mikä siinä lisäeristysvillassa maksaa. Veet silmissä pyytelet anteeksi villottajalta ja tyrkytät vielä lisää rahaakin anteeksipyydellen miten olet ollutkin väärässä.
Tuliko yhtään selvemmäksi?
just kattelin. siitä maalarin palkka taitaa olla 90e tunti. että ei sen ennempää. ja sitte jos hitsausta korissa oikasua, eii tohon hintaa mää turha mennä oikeen ruoste kasojen kans. eikös ois joku romu ukko hakis pihalta pois. tai jos oikee tykkää autosta nii ei muutaku päränäsesen korjaamolle molle mollle. euroja taskut täynnä hakieessa kiesin pois :) ;)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta