AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Kuusenpihka

3 Vastausta 392 Lukukertaa
Kuusenpihkavoide on vanha suomalainen kansanlääke. Sillä on hoidettu erilaisia ihosairauksia ja se on erinomainen hoitoaine kaikenlaisissa haavoissa ja märkivissä haavaumissa. Myös kynsisieneen se tehoaa hyvin. Pihkaa on tutkittu alustavasti mm. bakterologian laboratoriossa, jossa sen on todettu estävän eräiden bakteereiden kasvua, mm. pelätyn MRSAn (sairaalabakteerina tunnettu) kasvua. Sähköpostiini kirjoittamalla yhteystietosi, voin kertoa enemmän kuusenpihkavoiteesta.

lisäys

Se sähköpostiosoitteeni unohtui. Se on: esko.huotari@mail.suomi.net

kuusenpihka

Kysyisin tarkemmin, mihin aikaan vuodesta kuusenpihkaa voi "kerätä" ja saa parhaiten ja onko siihen hyviä konsteja ja millä tavalla sinä valmistat sitä voidetta? Tietenkin vielä käyttöohjeet esim MRSA-tapauksessa?

Pihkasta

Aivan kevätkesä on parasta pihkankeräysaikaa. Puun runkoa "vahingoitetaan" sopivasti jolloin saadaan pihka juoksemaan ja voidaan kerätä astiaan. On huomioitava, että pihka otetaan vain kuusesta joka voidaan kaataa pois valutuksen jälkeen, joten oma metsä lienee turvallisin. Voidetta valmistan omalla tavallani, joku muu voi valmistaa omallaan. Tarkemmat käyttöohjeet lähetän purkin mukana.
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta