AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Liian pienet paikat

Liian pienet paikat

8 Vastausta 12 186 Lukukertaa
(En kaipaa tähän vastausta keneltäkään luonnevikaiselta ihmiseltä jotka ei osaa muuta kuin vinoilla täältä. Keksikää parempaa tekemistä.!)

Eli onko kenelläkään ns. liian pienet paikat, eli en pysty harrastamaan seksiä kuin kerran päivässä, jonka jälkeen on pidettävä parin päivän tauko kivun vuoksi. Lääkärit eivät ole havainneet mitään vikaa minussa. Mutta asia häiritsee minua ja miestäni, hän ei sitä myönnä, mutta aistin sen.
Olenko ainoa ongelmani kanssa vai löytyykö muitakin?Kuinka olete ratkaisseet asian?

GLIDIÄ PELIIN..

Onko sinulla mahdollisesti "kuivat paikat"? Harvemmin naisen emätin on niin ahdas, että penis ei mahdu/sattuu. Vain ns. poikkeustapauksissa jodutaan päätymään sektioon synnytyksissä naisen mittauksissa todetun ahtaan lantion takia mutta ei ahtaan emättimen takia. Naisen emätin on joustavaa matskua;). Että liukuvoidetta peliin. Jännitätkö yhdynnässä? Toidet naiset kärsivät ns. jännityskivusta, jolloin he jännittävät paikat liiaksi peniksen työntyessä sisään... myös asentojen vaihtelu saattaa helpottaa kipuja.

niin

Kyllä liukkaria käytellään, ja olen todella märkä jo valmiiksi esileikin jälkeen. Joten siitä se ei voi johtua. Kiitos kuitenkin vastauksestasi.
Ehkä olen vaan liian ahdas, jännityskivustakaan en usko sen johtuvan. Tietty se saattaa olla sitä että jännitän jo valmiiksi kipua. Mene ja tiedä, mutta miten sen saa loppumaan...järkihän tässä lähtee, kun ei voi nauttia seksistä niinkuin pitäisi voida.

Tuttu

En usko että se on kiinni tiukkuudesta.. Olen itselläni huomannut et pitää olla tosi kiihottunut ettei paikat arista jälkeenpäin. Glidi ei siksi auta. Kiihottuessa paikat myös turpoaa liukkuuden lisäks. Mul oli aikoinaan trichomonas (keksin just miten se kirj.) ja hoidin sen pois, sen jälkeen helpotti. Se ei siis ole sukupuolitauti (vai?).

Miksei voisi olla?

Mulla on tyttöystävä, joka on myös erittäin "tiukka". Olemme seurustelleet n. 2 kk. Hänen täytyy olla äärimmäisen kiihottunut ja käytämme jopa glidiä, että pääsen hänen sisäänsä. Miehestä se tuntuu tietenkin "miehekkäältä" ja erityisen hyvältä, mutta pidemmän päälle kuitenkin pahalta, kun omaan kultaan sattuu eikä tämä voi nauttia seksistä. Minulla on ollut useita tyttöystäviä, eikä aiemmin ole ollut vastaavia ongelmia. Tyttöystävälläni on ollut pari poikaystävää aiemmin, mutta hän kertoo, että sama ongelma on ollut heidänkin kanssaan.
Emme tiedä, mitä pitäisi tehdä, mutta ehkä tämä viestisi rohkaisi meitä :)
Tsemppiä ja mukavaa kevään jatkoa!

Täysin sama ongelma!

Minulla on/oli aivan sama ongelma, gynet ei tienny että mikä on. sanoivat vaan että jopas on tiukat paikat. Kokeilkaa asentoa, jossa lantiosi alla on runsaasti tyynyjä ja kun olet makuultaan niin tavallaan pienessä v-asennossa. Näin emätin laajenee, eikä lihaksisto ota niin vastaan vaikka vähän jännittää.

5cm paksu penis ja pieni emättimen aukko

Tyttöystäväni on minua paljon pienempi (terskani on suurempi kuin hänen emättimen aukkonsa) ja alkuun yhdyntä oli m-a-h-d-o-t-o-n-t-a (tyttöystävä luonnollisesti jännitti yhdyntää ja lihakset suistivat aukkoa vieläkin kireämmäksi jolloin penistä sisään laittaessa puristivat terskasta veret pois ja erektion alas).

Ajan kanssa on oppinut rentoutumaan ja liukkarilla on mahtunut penis sisälle aluksi vain lähetyssaarnaaja asennossa ja jalat täysin levällään, mutta nykyään myös muissa asennoissa ja seksielämä on parantunut huomattavasti ja emätin ei ole enää liian tiukka vaan sopivan kokoinen - kummankin mielestä :)

Rentoutuminen, liukkuus ja varovainen sisäänlaitto - siinä toimivat ohjeet.

Liian ahdas on mahdollinen

Olen itse parikymppinen nainen, ja minulla on sama ongelma. Vaginani on vain liian ahdas. Gynekologin mukaan se ei ole sitä, hänestä en vain ole ollut tarpeeksi kiihottunut... Ja mistäköhän se ukkoparka sen tietää? Kiihottuessani vaginaani mahtuu hyvin yksi sormi, ja enempää on tuskallista änkeä. Pienet häpyhuuleni ovat hyvin syvällä, en tiedä onko sillä vaikutusta. Kun seurustelin, kokeilimme kumppanini kanssa kaikenlaista. On tuskallista, kun himottaa TOSI paljon, mutta yhdyntä on mahdotonta!

Pitkällisen työn tuloksena (vaginaani venytttämällä sormien ja dildon avulla), saatomme viimein yhtyä, eli kumppani mahtui sisälleni. Se ei onnistunut missään muussa asennossa kuin takaapäin, ehkä siinä nainen on avoimmillaan. Se oli kiihottavaa, mutta niin työn ja tuskan takana, ja lisäksi enemmän epämiellyttävää eikä mukavaa, joten se jäi viimeisimmäksi kerraksemme. Seksin yrittäminenkin on ollut aina niin kammottavaa säätöä, tuomittu epäonnistumaan...

Kunpa tähän löytyisi jokin ratkaisu! Sekstailisin niin kovin mielelläni. Mutta ehkä minut on vaan luotu toisin...

Jos alkuperäinen kirjoittaja vielä joskus lukee tätä palstaa, kuulisin mielelläni kuinka sinulle kävi!

Ei ole kiva

jos on liian tiukka. yhdellä mimmillä oli, ei ollut kivaa,
ei minullakaan iso ole.
 /   /  /  / Liian pienet paikat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta