AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  /  / Polo ei käynnisty

Polo ei käynnisty

5 Vastausta 2 166 Lukukertaa
Case on seuraava. Kauppareissulla Polo ei lähdekkään parikkiruudusta liikenteeseen. "Kaikki pimenee", kello & trippimittari nollaantuu mutta kone ei käynnisty. Jatkossa virta-avainta käänettäessä ei tapahdu mitään, vaikuttaisi että virtaa ei tule lähimaillekkaan tarpeeksi. Radio, valot ja nyt myös kellokin tosin toimivat (kello ei enää nollaantunut uutta kertaa). En tiedä autoista mitään, mutta perstuntumalta väittäisin että akku on tyhjä.

Miten näin on päässyt käymään? Olen jokseenkin varma etteivät valot tms. ole jääneet palamaan -olen autoa myös päivällä käyttänyt joten ei ole kyse siitä että auto olisi ollut parkit päällä kolme päivää jossain tien poskessa. Olisiko mahdollista että laturi olisi mennyt hajalle ja näin akku ei olisi saanut enää virtaa ja tyhjentynyt hiljakseltaan? Mitähän laturiremppa mahtaa kustantaa...

Auto on vuosimallia 97 enkä usko että akkua on vaihdettu kertaakaan. Akku toimi talven pakkasilla kuin unelma joten en usko että se nyt ihan vielä missän vaihtokunnossakaan on.

Minä tiedän

Ei välttämättä ole laturi rikki, koska yleensä kojelaudassa palaa punainen valo jos laturin hiilet on loppu. Mutta voi siinä laturissa tietenkin olla diodisilta rikki.
Helpoin nyt olisi ainakin ladata akku täyteen ja katsoa sitten lisää jos akku ei pidä virtaa. Voit myös tarkistaa ettei mikään valo jää palamaan auton ollessa sammutettuna)esim takakontin valo tms.)

Accu sibbaa

Monesti akku sippaa kertalaakista. Siihen asti se on toiminut moitteetta. Itse vaihdan akun 6 vuoden kohdalla. Vanha akku saattaa räjähtääkin vaikkapa startatessa.

polo

Itselläni meni polosesta virtalukonpohja aika yleinen vika

vaiha akku

hei jos akku on alkuperäinen ja auto on vm 97 niin on korkea aika hankkia se uusi akku jokatapauksessa.

akku vaihdettu, taas toimii

Jep jep. Selitys oikkuiluun olikin niin yksinkertainen kun vanha akku. Jännä että akku irtisanoi sopimuksensa heti -no nytpä tiedetään sekin. Akku vaihdettu ja polle jaksaa taas käynnistyä...
 /   /  /  /  /  / Polo ei käynnisty

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta