AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Jammu Siltavuori

Jammu Siltavuori

159 Vastausta 43 807 Lukukertaa
Moi! Minua kiinnostaa tietää että mitä se Jammu Siltavuori eli Jammu-Setä aikoinaan teki? Oon kuullu vaan että se raiskasi pikkulapsia mikä tietysti on väärin. Mutta kertokaa! Oon yrittäny ettii vuoden 1989 alibilehtiä divareista mutta eipä ole löytynyt. Niissä kuulemma oli paljon juttua Jammusta.

Tässä

siitä perkeleen äijästä tietoo

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa/arkisto.shtml?2000/01/11614

Tuo on nähty jo

Kyllä minä oon netin kautta ettiny Jammusta tietoa ja silloin sattui tuo sama juttu vastaan.

Oon kuullu huhua että Jammu olisi polttanut ne lapset? Onko se totta?

Ei mitään

se polttaminen, mökillään muistaakseni ns. vanhassa 200 litran öljytynnyrissä poltti tytöt.

tere

mun tietääkseni jammu-setä hirtti myös puuhu jonku

Saamaa muistelin itsekin

että jammu setä poltti lapsia tynnyrissä elävältä. Yksi niistä lapsista taisi olla vielä jonkun poliisin lapsi. Sairasta touhua.

Apu lehti

Joskus vuoden 98 tai 99 avussa oli iso juttu tästä Jammusta!Siinä oli myöskin haastateltu tytön äitiä. Jos en väärin muista niin jammun uhrit olivat hänen omat lapsensa(voin myös muistaa väärinkin)
Silloin kun tämä juttu apu lehdessä ilmeistyi niin silloin keskusteltiin laajasti siitä kannattaako tätä sekopäätä päästää vapaalle jalalle ollenkaan!

salainen

Miehen rikokset ovat salaisia, vaikka mies tuhosi viattomien lasten elämä. Tokkopa lapset ovat pystyneet salamaan mitä heille on tapahtunut... Suomessa suojellaan rikollisia, mutta uhrit ovat medialle vapaata riistaa.
sä oot seko homo
HAHAH. Voi nyt v*ttu sinä kai olet joku 12v poika esittää Jammua et edes tiedä siitä mitään varmaan kun et silloin vielä elänyt. Laitat siihen jammu ja kirjotat aivan pa*kaa, sinullakin on mukava päivä varmaan.
hei musta kyseisen tapauksen kun tämän päivän............jammu piti kahta tyttöä vankina kellarissa johon oli rakentanut kopit jossa kalterit missä piti tyttöjä useamman ajan.jonka jälkeen raiskas kuristi ja lopuksi poltti isoissa tynnyreissä tässä sulle faktaa tietoa ..surullinen tapahtuma.
Joo mutta ei elävältä onneksi :O Se kuulemman repi niitten kynsiä raiskasi ja piti niitä lukittuina aika kauan kunnes ne kuoli :( Sitten se poltti ne ja tunki autoonsa.

jammusta

Sanotaan, että paska haisee sitä enemmän mitä sitä kaivetaan, mutta kerrotaan sulle jotain:

Jammu vietteli kaksi 8-9 -vuotiasta pikkutyttöä mukaansa, douppasi ne lääkkeillä hiljaisiksi ja vei jonnekin mökilleen. Mökillään Jammulla oli jopa pikku tyrmäkin tuoleineen rakennettuna lapsiuhreilleen. En muista mitä se niille uhreilleen loppujen lopuksi teki, mutta ruumiit löytyivät tynnyristä osittain poltettuina.

Jammu sai kunnon kakut tekosistaan, mutta eihän mikään rangaistus koskaan tuo niitä pikkutyttöjä takaisin. Jammulla, kuten muillakin pedofiileilla, oli aiempaa toimintahistoriaa taustallaan. Jutun syyttäjänä toimi muistaakseni R. Santavuori, jonka muistelmista löydät lisää tuosta tapauksesta.

Oma mielipiteeni on, että pedofiileihin tulisi suhtautua suurella varovaisuudella ja laittaa heidät ennakollisesti suljettuihin hoitoloihin. Lisäksi heidän henkilöllisyytensä tulisi paljastaa, jotta ihmiset osaisivat varautua ja varoa. He ovat yksinkertaisesti psykopaatteja ja vaarallisia rikoksenuusijoita. Mikään hoito ei tehoa heidänkaltaisiinsa, valitettavasti. Joku on kriminaalipolitiikassamme mennyt aivan vikaraiteille, kun yhteiskunta ei voi suojella vaiattomia lapsia ja nuoria Jammun kaltaisilta hirviöiltä. Ja Jammuhan ei ole ensimmäinen pedofiili, joka näitä on tehnyt ja tulee tekemään.

Jammu raiskasi tyttöjä

Mulla on vielä jossain se vuoden 89 Alibi jossa oli paljon juttua Jammun tekosista.

Jammu piti kahta pikkutyttöä mökillään vankina omatekoiseessa tyrmässään monta päivää. Hän raiskasi ja hyväksikäytti tyttöjä ilmeisesti useaan otteeseen ennen kuin poltti heidät tynnyrissä. Alibissa oli kuva tuosta tynnyristä, missä tytöistä oli jäljellä vain tuhkat. Tuhkan seasta löydettiin hampaita, jotka myöhemmin saatiin tunnisteuksi ko. tyttöjen hampaiksi.

Olen nähnyt kuvia myös Jammun omatekoisesta tyrmästä ja aika kamala tietää että tytöt ovat joutuneet siellä olemaan Jammun vankina...pienessä tyrmässä Jammun välillä raiskatessa heitä jne.

---

Sulla on varmaan se Alibi kunniapaikalla olohuoneen hyllyssäsi? Saatko hyviäkin kicksejä asian muistelemisesta?

Jammu Siltavuori

HAISTA SINÄ paska! Olen itse ollut Jammu-sedän kohde noin 1969 olin silloin 6-vuotias. Hän ei onnistunut tekosissaan, koska epäröin mennä silittämään metsän reunaan hänen mulkkuaan. Hetkeä aikaisemmin hän kysyi minulta ja saman rapun tytöltä tietävätkö tytöt (hyvin hentorakenteinen noin 5-vuotias), mikä on mulkku? Ajattelin itse mielessäni jotain maustekurkkua. Hän paljasti kyrpänsä metsän reunassa syyspimeällä ja pyysi meitä silittämään sitä, mutta onneksi minä epäröin asian suhteen ja vedin toista tyttöä kädestä pois päin ja juoksin kotiin.
Kummallista, sillä vuonna '69 Jammu oli istumassa elinkautistaan.
ei istunut vielä tuolloin vuonna -69. muistan sen jutun vielä.

MTV uutis ARKISTO

Jammu Siltavuori vapautui 31.01.2000

Siltavuori tuomittiin vuonna 1989 kahdesta lapsenmurhasta ja lapsenryöstöstä 15 vuoden vankeuteen. Tuomiostaan hän on istunut 11 vuotta.
Jammu mitään vapautunut, siirrettiin Niuvanniemeen loppuelämäkseen. Tilatka vaikka se saatanan Alibi ettei tarvitse mutupohjalla puhua skeidaa.

Kuvia

Mistä näkee jammu sedän kuvia ????

vastaus

katso peiliin niin näet jammu-sedän
Toi oli hyvä!!!! xD
Peilistä näkee jammu sedän

Väärin

Jammulla oli kyllä rakennettuna lapsille tarkoitettu vankila johon rakentanut myöskin jopa useampia käymälöitä. kuitenkaan nämä kaksi tyttöä (Päivi-Maria Hopiavuori ja Tanja Johanna Pirinen) ei joutunut selliin hetkeksikään vaan Jammu tappoi ne heti.

eli siis surmapäivä oli 3 maaliskuuta 1989 ja jammu jäi kiinni 5 maaliskuuta 1989 jolloin poliisit löysivät jammun hallusta palojätettä joka vaikutti olleen elävää materiaalia. kun poliisit epäili että tässä olis tyttöjen jäänteen Jammu tunnusti tekonsa ja poliisien epäilyt oikeaksi.

ei tehoa?

jos MIKÄÄN hoito ei tehoa sairaasees suurta tuskaa tuottaneeseen perksereikään niin se voidaan yhtä hyvin lopettaa, mielellään uhrien vanhemmat saisivat nähdä lopetuksen Ja/tai itse osallistua siihen..silloin vanhemmat saisivat varmasti enemmän mielenrauhaa kun ovat tieotoisia ettei sellainen eläin ole enään vapaana/kärsy teoistansa suomen luksus vankiloissa. silmä silmästä!
tietysty täytyy ottaa huomioon että suomessahan on jostain jännästä syystä tappaminen kielletty, mutta ei voisi väittää että moni puolustelisi veikko siltavuorta, muutakuin itse kieroutuneet tai muuten vaan ääliöt vastarannan kiistit joillariittää vastarintaa joka helvetin asiaan. tämä on minun näkemyksesni asiasta ja oletan että hyvin moni muukin ihminen ajattelee jotenkin edes tähän suuntaan!

Olisin kattonut livenä !

Olisin kattonut ku ne olis ampunut sen perseen haulikoilla kun se on siinä sen tynnyrissä !
Olisin heiluttanut suomen lippua ja huutanut: Hyvä ! Hyvä ! Hyvä !
Ja sitten olisin hakannut sen ruumistapitkällä puun varrella !

Onks se jammu jo kuollut vai?

Onko se jammu kuollut vai vankilas tai mitä?? *kylmät väreet*

Mielisairaalassa?

Olen kuullut, että Jammu joutui vankilasta päästyään pakkohoitoon mielisairaalaan, mutta en ole varma, onko siellä edelleen.

eikös

Jammusta ole sanottu että olisi päässyt jo vapaaksi??mistäköhän sitä saisi IHAN OIKEETA tietoa??onhan se jo vanha,mutta pelottaas ilti ajatus,että se huitelisi jossain vapaana:((

edelleenkin niuvassa

Jammu on edelleenkin Niuvanniemen mielisairalassa, ja saa koppisäilytystä 22h/vrk.

Jammu jäi kiinni jo seuraavana päivänä, poliisin omien tutkimusten perusteella, häntä mentiin kuulustelemaan kotiinsa, ja auton takakontista löytyivät vihdissä mökillä poltetut hiiltyneet lasten torsot. Jatkotutkimuksissa löytyi kajaanin paltamosta jammun vuokraama autiomökki johon jammu oli rakentanut 2 vankityrmää, ja tuvassa oli myös iso leivinuuni, jota ei ollut käytetty muuhun kuin leipomiseen.

housut pois ja hoitoon

Niuvassa edelleen ja on siiretty siellä eräänlaiselle vanhusosastolle. Selkääkin on leikelty, kipeytyi kuulemma siitä kun oli piesty niin usein ja pahoin linnassa. Vaatii itsekin että hänen lähellään on koko ajan joku hoitaja koska ei ole niuvassakaan mitenkään pidetty potilastovereiden mielestä.

Liian helpolla pääsi

tietää mitä tollasille sairailla paskoille pitäis tehdä vi*t*u!! Jos näkisin, niin sen hänelle henkilökohtaisesti teksin.

Hyvä !

Hyvä että hakattiin puolkouliaaks !
Mun ystävä oli samassa mieli sairaalassa kun jammu, se on kuopiossa niuvanniemessä edelleen, sitä ei päästetä sieltä turvallisuus syiden vuoksi pois.
asuu vihdissä nykyään valvonnan alaisena mutta kumminkin
Aargh!!! Asun vihdissä! =) No... Mua ei pelota yhtään.
ihan 100 rosenttisesti kuollut ja siitä olen 1oo rosenttisen iloinen. Piru saakoon palkkansa ja jossain helvetissä palakoon kiduttamalla? Yes, kiva uutinen pitkästä aikaa, että yks ruma piru on kuollut,jeee,jee
Jammu on kuollut ja hyvä niin...
Kyllä on.
joskus kuulin että se olis hakattu kuoliaaksi..

ei tarkkaa tietoo

Joo en muista muuta kuin, että oli tytöt tappanut ja polttanut ei muistakseni raiskannut.En tiedä selvisikö se ikinään oikeesti. Oli kuitenkin tappanut. Jammusta oli lehdissä paljon asiaa. Myös se, että hänen lapsuutensa ei ollut mitä kultaisin. Oikeastaa aika karmea lapsuus ja sehän on tunnetusti elämän perusta jos siellä häikkää niin se on koko elämänajan mukana tavalla tai toisella.
Käsitin vanhempien olleen välinpitämättömiä ja kovia vetää viinaa.Lapsi oli heiteillä likaisena ja haisevana. Kuulemma saanut jonkun pilkka nimenkin kun aina haisi pahalla.Tässäkin asiassa on omituinen puolensa yhteiskunta ei puuttunut mitenkään koskaan
Jammun elämään. Ei puututtu lapsena eikä aikuisena, että kaikki oli voitu ehkä estää.Surettaa vai niitten pikku tyttöjen lyhyt elämän kaari.

On siinä

On siinä hölmö äijä kuka tämän keskustelun on aloittanu.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Jammu_Siltavuori

Jammusta

http://fi.wikipedia.org/wiki/Jammu_Siltavuori

sieltä saat kaiken tiedän Jammu-sedästä! :)

Jammu

Tästä voi moni olla eri mieltä mutta,minun mielsetäni Jammuta pitäisi leikata munat yrti koska hänen tekemisensä oli niin hirveät.Kehtaakin viälä pyyytää presidentiltä armahdusta tekojensa se oli niin kauhe teko että selkää karmii!!!!!!!!
Ei Jammulle enää seiso, se on jo 85 vuotias. Munat siltä olis pitänyt leikata jo 50-luvulla,

Jammujammu.

Siellähän se Jammuu Niuvanniemessä on, Kuopiossa.
Vankailoissa/hoitolaitoksissa jne. lastenraiskaajat ovat alimmalla tasolla (=heitä vihataan eniten), joten ei ihmekkään jos on turpiinsa siellä saanut.
Niinkuin joku tuolla jo sanonut, munat siltä irti pitäisi leikata. Tutun isosiskonhan tämä oli raiskannut, nimi ja vuosiluku täsmää tutun kertomaan.

Ja sellaista olen vielä kuullut, että meinasi se sieltä kerran lähteä karkuun mutta tulikin suosiolla takaisin, kuulema ajateltuaan että sehän tapetaan ulkomaailmassa jos se sinne lähtee. Onko totta?

Minä ainakin juoksisin karkuu jso näkisin Jammun kadulla.

ei sitä

kannattais juosta.
ehkäpä se on parempi pitää lopun ikäänsä siellä sairaalassa mahdollisimman suljetulla osastolla, ihan hänen omankin terveytensä kannalta. se varmaan tapettais välittömästi jos näkyis jossain yleisellä paikalla. joku vois ottaa 10 vuotta linnaa siitä, jos sen sais hengiltä.

vaikka sitä kuinka hakattiin vankilassa ni eipä vaan perkele kuollu millään. ei liene mitenkään sattumaa.

---

vittu toi jammu ansaitsis kidutuskuoleman! Vanha pappa 69vuotias tappaa 8-9vuotiaat, vittu mikä kusipää! Tytöillähän ois ollu koko elämä edes ja nyt ois jo 29 huh huh, suututtaa toi vieläkin niin. Ja ku se sitä paskaaki jauhaa, ymmärrän kyllä että se on sairas mut silti. Raiskaajat yms päästetään noin vaa vankilasta ja siinä nähään tulos, tapatti kaksi tyttöä heti sen jälkeen. Ihan oikein jos tuolla on selkäpaskana ois vaa kaikki raajat pois, kummiskin raiskannut yrittänyt murhata aiemmin ja murhannut kaksi tyttöä, kehtaakin videolla väittää että on väkivaltaa vastaan! Mua niin suututtaa toi. Mutta eniten níitten tyttöjen kohtalo;(

Jammu Shall Die

Jammuhan on nykyään rullatuolissa ja kuurokin?
Koko kansahan pyys että sille annettais kuolemantuomio tai että sille tehtäis kastraatio.
Nyt mulla alko karmia kun luin lehdestä että Puotilan ala-asteen vieressä oli joku pedofiili pyörinyt, ite asun Puotilassa ja koulu on alta 200m. meidän kämpästä, että nyt ei naurata.
Miks kaikki tällainen pitää tapahtua just Helsingissä?
Missä sanotaan, että Jammu olisi kuuro?

tyhmäjammu

Miks kaikki tommonen paha ei vois tapahtuu jossai hevon W|T*ssa? Vois Ra|skata niitä pingviinejä jossai TODELLA kaukana! Juma et suututtaa tommoset urpot! Vttu mikä ''näätä'' =(
Mitenkään Siltavuorta puolustelematta, samanlaisia iljetyksiä on joka puolella. Tilaisuus tekee varkaan, monet jättävät mielitekonsa toteuttamatta kiinnijäämisen pelossa, toiset matkaavat kaukoitään, toiset nauttivat uskonnollisen yhteisön jäsenyydestä ja sitten on nämä, joita ei mitenkään voi pitää tervepäisinä tai yhteiskuntakelpoisina...
mee kakara nukkumaan ja ota se kirosanafilteri pois päältä

jammuhaisee

Ite en ainakaa karkuun juoksisi.
Mä ainakin ottaisin pesiksen ja hakkaisin sitä jos se yrittäis koskea jotakuta pitkällä tikullakaan!!!!!
Joo karkuun vaan ja lujasti kun 85 vee ukko tulee sua rullatuolilla vastaan :)

kaikkea

kaikkea se jammu teki se tappo lapsiakin

siltavuori

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200807147936513_uu.shtml

tuo on uusin juttu joka on aika mielenkiintonen,
wikipediaan vaan kirjotatte jammu siltavuori
niin kyllä itseasiassa saatte sitte kaikki tiedot muut mitä se sairas on tehny.

Tässä hieman tosiasioita Jammusta

Jammu oli eräänlainen tavarantoimittaja Vihdissä sijainneelle lapsibordellille.
Näin äijän livenä loppuvuodesta 1988, kun tuli pyytää 20 donaa yhdeltä liikehenkilöltä,
joka ilmeisesti oli tuon lapsibirdellin taustahahmo. Asiakkaat videoitiin salaa toimissaan
ja ko. liikehenkilö kiristi tiedoillaan lukuisia pedofiilejä aina sisäasiainministeriötä myöten.
Yhden kerran satuin olemaan mukana kun kävi vaatimassa rahaa yhdeltä taidekauppiaalta
Mannerheimintiellä. Avustajansa, 3 kpl, ovat kaikki kuolleet (tapettu).
äijällä pikkurankka psykoosin surina takaraivossa

no ihan kuulkaas

löytyy video jammusta.

Ja jos haluatte sen sairaasta teosta tietoa,mitä hän teki silloin itiksen myllypurossa niille tytöille niin kannattaa lukea Poliisi kertoo kirjasta!

veikkolasta,sen mökiltä löytyi pieniä,lapsille suunniteltuja uuneja missä oli kalterit yms...luin joskus sen jutun siitä poliisi kertoo kirjasta,kirjastoista näitä löytyy ainakin..
''itäkeskuksen myllypurossa''

'':D''

selkee

Ehkäpä sinun pitäisi mennä samaan koppiin poramaan sitten toisianne vaikkapa perseeseen jos häntä niin ihailet. Ehkäpä tarkoititkin kommentin "huumorilla" mutta likainen ja sarkastinen huumorintaju on usein itsellänikin, mutta rajansa kaikella. Ihailusi loppuisi hyvin lyhyeen kun olisit itse pedofiilin vemputtimena. Mies, joka raiskaa viattomia ja puolustuskyvyttömiä lapsia ja tappaa ne en näe siinä mitään hauskaa tai ihailtavaa, koska se on pahempaa kuin itse kuolema koska se asia riivaa loppuelämän jos jää henkiin. Aivan käsittämättömän sairasta. Minusta suomessa annetaan tällaisilla aivan liian pienet tuomiot. Tällaiset ihmiset täytyisi kivittää, pistää päiväkausiksi jalkapuihin ihmisten nöyryytettäväksi, hakata ja pitää karseissa epähygieenisissä selleissä. Ehkäpä tällainen kohtelu pistäisi ajattelemaan sitä että mitäpä tuli tehtyä. Nykyään kun näillä on niin hyvät oltavat valtion laitoksissa. Kiitos ihmisoikeusjärjestöjen. Entäpä uhrien/uhrien omaisten ihmisoikeudet. Veikkaisin että kun yksikin ihmisoikeusjärjestön pikku piipero saisi pakolla parrua perseeseen niin ajattelukanta vaihtuisi hyvin nopeasti.
Veikko"Jammu"Siltavuori on täysi psykopaatti ja pahuuden perikuva. Helsingin Myllypurossa keväällä 1989 Siltavuori houkutteli autoonsa kaksi kahdeksanvuotiasta tyttöä. Hän ajeli tyttöjen kanssa ympäriinsä, kunnes sekosi ja kuristi heidät. Sitten hän ajoi mökilleen Vihtiin jossa hän tunki tyttöjen ruumiit jätetynnyriin, valeli ne bensalla ja sytytti palamaan. Poliisi pääsi Jammun jäljille melko pian. Kun tyttöjen vanhemmat ilmoittivat Poliisille heidän kadonneen, lähtivät poliisit kyselemään lähitienoon ihmisiltä olivatko he huomanneet mitään. Joku nainen oli nähnyt tytöt leikkikentällä vanhan miehen seurassa jonka tuntomerkit viittasivat Jammu Siltavuoreen. Poliisit menivät Siltavuoren asuntoon jossa äijä istuskeli kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Asunnosta löytyi puukko ja kaasusumutin. Jääkaapissa sata suklaapatukkaa. Poliisit menivät parkkihalliin tutkimaan Jammun autoa. He käskivät häntä avaamaan auton takaluukun ja kontista löytyi tyttöjen hiiltyneet jäänteet. Erityisen karmivaa oli Jammu Siltavuoren käyttäytyminen Poliisikuulusteluissa. Hän oli täysin rauhallinen eikä osoittanut minkäänlaista katumusta. Jammu keksi mitä uskomattomampia ja sairaampia selityksiä hirveälle teolleen. Hän kertoi muunmuassa, että joku oli ryöstänyt hänen kassakaappinsa. Hän oli mennyt Myllypuroon varjostamaan varkaita ja törmännyt kahteen pikkutyttöön jotka halusivat ajelulle. Jossain vaiheessa ajon aikana, Jammu alkoi epäillä että tytöt ovat samassa juonessa kassakaappiliigan kanssa. Kyseistä liigaa johti kuulemma Pasilan Poliisin johto. Syy miksi Poliisit hoksasivat heti epäillä Siltavuorta, olivat hänen aikaisemmat seksuaalirikoksensa joista ensimmäiset hän teki jo 1950-luvulla.
"Jammu-setä" on maanpäällinen paholainen ja tätähän on sanottu Suomen pahamaineisimmaksi lastentappajaksi. Aivan mielisairas ukko. Mitä hyötyä tätä on jossakin "hoidossa" pitää, jos kuitenkaan ei hoidosta ole Jammun kaltaiselle ukolle hyötyä. Jos vain Niuvanniemen mielisairaalan ovet unohdettaisiin lukita, niin menisin sinne taatusti haulikko kädessäni ja ei muuta kuin luoti niskaan !! Sitten vielä televisiossa keksii, että olisivat itse tämän takaovesta sisälle tulleet. Eräällä tämän paikkakunnan ala-asteellakin kaikki kuudesluokkalaiset tietävät Jammun.

vai vapaalle

Miten tuollaisen voi päästää vapaalle jalalle, eihän se pysty edes kävelemään?
Vitsi vitsi!
Kertokaa minulle, miten jokaisen ihmisen elämä on samanarvoinen?
Siis kuolemantuomio on "sivistysvaltioissa" lopetettu!
Se on siellä nuija turvasäilössä eikä hoidossa. Jos et tajua että Jammulla on elinkautinen eli kopissa kuolemaan saakka niin ei voi mitään.
aattelit siis pistää haulikolla luodin liikkeelle?

ookoo :D

innocent -63

Olen ollut Jammu-sedän kohteena n.vuonna -69. Olen kirjoittanut asiasta ylempänä. Tajusin tapahtuneen vasta noin kolme vuotta sittten. Alitajunta suojannut aikaisemmin yksityiskohdilta , vaikka olen muistanut tapahtuneen koko elämäni (olen varma asiasta100%).
Rasittavaa kun joku kerjää huomiota sillä että joku kusipää on ahdistellut ( epäilen vahvasti )

_jammu is bad_

Älyätkö sinä miten vakavasta asiasta on kyse? ''Jammu'' tappoi kaksi viatonta pikkutyttöä. Ja sinä pidät häntä hyvänä ihmisenä? Noh, kaikkilla omat mielipiteet mutta silti en käsitä miksi jotkut harvat ihmiset häntä ''hyvänä'' pitää?

KUOLEMA JAMMULLE!!!!!!

Ei muuta kuin JAMMU KUOLEMAAN!!! Jammu olisi pitänyt tuomita kuolemaan heti 1989, olisi tullut paljon halvemmaksi laittaa hirttopuuhun kuin määrätä "hoitoon". Jammu on ollut nuoresta asti sairas ja tulee aina olemaan, mitkään "hoidot" eivät häntä paranna. Istui elinkautista jo 60-luvulla murhayrityksestä, omaisuus- ja siveellisyysrikoksista sekä alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista raiskauksista. Yritti marraskuussa 65 karatakin kuritushuoneesta, mutta saatiin parin viikon päästä kiinni. Näiden tyttöjen kuolema olisi ehkä voitu välttääkin, jos ei olisi aikoinaan armahdettu elinkautisestaan.
Jammu oli tuomittu jo 1960-luvulla elinkautiseen vankeusrangaistukseen. Aikoinaan Hymy-lehdessä oli Jammun vaimon haastattelu ja kyllä oli puistattavaa luettavaa... Taisi Kekkonen aikoinaan armahtaa.

Millainen isä, sellainen poika

Jammun kasvatti isä, joka oli juoppo lastenhakkaaja. Samanlainen lapsimurhaaja tuli Jammustakin, isä ja poika kummatkin yhtä sairaita. Olisi kiinnostavaa tietää, mitä Jammun äiti ajatteli sairaasta aviomiehestään ja sairaasta pojastaan.
Jammu oli siis poliisin tuntema pedofiili jo aikaisemmin, saanut käsittääkseni tuomioita aiheesta. (Suomen oikeuskäytäntö tukee valitettavasti raiskareita, mutta ei veropetollisia)...

Oma käsitykseni, minkä olen kuullut on, että tytöt olivat myllypurossa leikkimässä piha-alueella. Jammu houkutteli heidät autoonsa ja vei heidät Vihtiin mökilleen(?)...Siellä tappoi heidät ja poltti ruumiit bensalla tynnyreissä. Raiskausta ei voi todistaa, koska kaksi luotettavinta henkilöä valitettavasti saivat surmansa. (Tosin Jammu:n historian näkien hyvin todennäköistä).

Sitä vaan pistää miettimään, miksi hänet armahdettiin elinkautisesta...Oli tehnyt erittäin sairaita ja törkeitä rikoksia...Eikö jo hänen aikaisemmat rötökset todistanut, että hän on oikeasti kaikille, jotka eivät itseään voi puolustaa hengenvaarallinen?

Ilmeisesti tässä maassa täytyy monta lasta kärsiä, ennenkuin saadaan ihminen sinne minne kuuluu...Jammu:n "Hoito" maksanut luoja ties kuinka paljon. Miksi näitä rahoja ei annettu perheille, jotka tästä kärsi ja annettu Jammun kokeilla tuuri korttia Sörnäisten vankilassa.
Se kyllä tappo ne tytöt jo siellä autossaan. Houkutteli kyytiin ja ajelutti ympäriinsä, kunnes lopulta kuristi heidät ja kuskasi ruumiit sinne mökilleen,jossa sitten poltti ne. Jammuhan on ihan sairas papparainen ja ruttoakin vaarallisempi vaikka kuinka olisi suolistosyöpää sairastava ja kulkisi pyörätuolissa. Kahden lapsen isänä voin toivoa, että pysyy koko loppuelämänsä siellä niuvanniemessä ja ettei se loppuelämä tule kovin pitkä olemaan.

"Asiantuntijoiden mukaan hän ei ole enää uhka". Niin, mikseivät perustele väitteitään, jos kerran niin asiantuntijoita ovat. Jammu ei muuta olekaan kuin suuri uhka ja turvallisuusriski. Täälläkin http://www.iltalehti.fi/uutiset/200807147943084_uu.shtml sanotaan: "Yksityisyydensuoja on yksilön terveydentilaa koskevissa asioissa poikkeuksellisen korkea". Voi elämän kevät!! Jammulla ei ensinnäkään kuuluisi olla mitään yksityisyydensuojaa eikä koko Jammua kuuluisi laskea alkuunkaan miksikään yksilöksi, niin paha psykopaatti hän on. Jammun terveydentilaa kyllä suojellaan keinolla millä hyvänsä, vaikka Jammu itse vaarantaa viattomien ja puolustuskyvyttömien lasten hengen ja terveyden. Menee yöunet noita iltalehden kirjoituksia lukiessa. Perhanan näätä (kuten kouluaikoinaan kutsuttiin), joutaisi kuolemaan ja heti niin Suomen turvallisuus nousisi 50-kertaiseksi.

_jammu is baaaaad man_

Itse toivon, että ''Jammun'' loppuelämä on todella pitkä ja kivulias! Pakkopaita päälle ja se on sillä selvä.

Mutta toinen toiveeni on kyllä tässä, että ''Jammun'' hoitoon menneet rahat olisivat menneet lapsien huoltajille, oli siihen ''jammun'' hoitoon mennyt miten paljon tahansa.
Ekshää tajua, kun ne testaa niitä lääkkeitä noilla vankimielisairaalan potilailla vaikka ei välttis olis kaikki sivuoireet tiedossa
Voi saatana, tuo Jammu mikään ihminen ole. Ainoastaan ihmispaholainen ja paskaläjä. Epäilen vahvasti, että Jammun äiti ei synnyttänyt Jammua, vaan ulosti tämän. Pitäisi se hullu kiduttaa kuoliaaksi. Vai että 300 suklaapatukkaa, ei jumalauta mikä hullu. Väitti vielä sairastavansa diabetesta, todella uskottavaa varsinkin tuollaisten tekojan jälkeen. Tuosta youtubessa olevassa haastattelussakaan ei muuta tee kuin valehtelee vilkuillen välillä eri suuntiin.

Jammun ex-vaimon haastattelu

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=227&start=45. Tämä vaimo epäili jo tuolloin, ettei vankilasta karkaaminen tule olemaan Jammun viimeinen rikos ja valitettavasti oikeassa oli.
Varmasti "Jammu" on vaarallinen, jos on vielä siinä kunnossa että kykenee rikoksia tekemään. Hyvin vastenmielinen juttu. En kuitenkaan jaksa hirveästi vihata häntä, vanha sairas ukko eikä varmaan järin älykäs. Helppohan sellaisen kimppuun on hyökätä. Ja tuntuu vähän tekopyhältä, että lasten tappajat ovat vankilassa alinta kastia samalla kun aikuisten tappajat ovat arvostettuja. Menettääkö lapsi ihmisarvonsa, kun hän kasvaa aikuiseksi?
Kyllähän sitä pystyy edelleen lapsia tappamaan, vaikka pyörätuolissa ja kuolemansairaana olisikin.
Ei tietenkään menetä ihmisarvoaan, mutta jaksan uskoa, että aikuinen (mies tai nainen) pystyy puolustautumaan paremmin kuin kaksi 8-9 vuotiasta tyttöä.
saatana,vittu,helvetin homo jammu kehtaaki sanoo et on aina ollu väkivaltaa vastaan

Siis hyi v*ttu mikä ukko

Ällöttää ajatellakin koko Jammua. Raiskaa ja murhaa pikkulapsia, siis hyi v*ttu!!
saatana jos nään sen äijän hakkaan sen paskaks!!**¥

VEIKKO SILTAVUORI

siis veikko siltavuori eli jammu-setä niin onko hän jo kuollut, 2005 ? elääkö hän vielä vai onko hän kuollut ?
Mistä näkee kuvia noista lapsista ja mistä voi näkeä millaisia ne öljytynnyrit jotka hän poltti niitä pikkutyttöjä, siis mä haluan kuvia, kuvia kuvia ja kuvia!! siis voi v*ittu mikä sa*tanan pervo! Elääkö hän vielä, vai onko hän kuollut jo?! oikeesti mä haluan infoa ja kuvia ! ja hän on tosi hirveen näköne mä näinkin videoita hänestä
mutta elääkö hän vielä vai onko hän JO KUOLLUT !!!??????????????????????
Vielä elossa... ainakaan toisin ei ole ilmoitettu. Ja luulisi, että kyllä hänen kuolemansa pääsisi lehtiin, ylittäisi uutiskynnyksen.
Varmaan tosiaan pääsisikin lehtiin... Suomen lakihan vain puoltaa näitä Jammuja ja hänellähän on yksityisyydensuojat ja henkivartijat oven edessä ja kaikki.
Viimeisin tieto Jammusta on se, että lokakuussa 2007 hänen hoitoaan määrättiin jatkettavaksi. Sen jälkeisiä tietoja ei jostain syystä kerrota.
Jammu Siltavuori on elossa mutta huonossa kunnossa. Jokunen vuosi sitten toinen vanki potkaisi Jammun alas portaita ja häneltä murtui lonkka. Myöhemmin suoritetun lonkkaleikkauksen johdosta hän on menettänyt liikuntakykynsä ja on rullatuolipotilas. Jammu viettää loppuelämänsä Niuvanniemen sairaalassa. Ihan tavallinen öljytynnyri sillä siellä mökillään oli. Ainakin kuvien perusteella. Jammu kertoi poliisiasemalla kuulusteluissa, että kun hän kohensi tyttöjen palavia ruumiita kepillä, heidän kallonsa posahtivat kuumuudessa. Toinen kuulustelijoista juoksi vessaan oksentamaan kuunneltuaan tämän sekopäisen hirviön selostusta tekemisistään. Veikko Siltavuorella oli ennen "Jammua" liikanimi "Näätä". Kuulemma siksi kun hän haisi. On hän kieltämättä myös vähän näädän näköinenkin, joskin se on julkea koukkaus niinkin jaloa eläintä kuin näätää kohtaan.

....

Siltavuoren asunnosta löytyi käsiraudat, puukko ja kaasusumutin.
"Pohjolan poliisi kertoo 1991" -kirjassa on myös valokuva Siltavuoren jääkaapista, josta löytyi kaiken kaikkiaan 300 suklaalevyä. Poliisi epäili, että Siltavuori käytti suklaalevyjä lasten houkuttelemiseen, vaikka Siltavuori itse väitti sairastavansa diabetesta.
Poliisit tutkivat samalla Siltavuoren omistaman auton, jonka tavaratilasta löytyi epämääräistä, eloperäiseltä näyttänyttä tuhkaa ja palojätettä.
'' Mitä tämä on, paikalla ollut ylikonstaapeli kysyi Siltavuorelta.
- Lihaa, Siltavuori vastasi.
- Ovatko tytöt tässä?
- Kyllä, Siltavuori vastasi, ja hänet pidätettiin.''
Tutkimuksissa palojätteen seasta löytyi muun muassa tyttöjen hampaita. Siltavuori oli kertomansa mukaan surmannut lapset, asettanut heidän ruumiinsa tynnyreihin, valellut ne bensiinillä ja sytyttänyt. Siltavuoren mökkinaapurit olivat luulleet, että tämä poltti mökkinsä pihalla roskia.
Siltavuori tuomittiin 14. joulukuuta 1989 Helsingin raastuvanoikeudessa kahdesta täyttä ymmärrystä vailla olevana tehdystä murhasta, kahdesta lapsenryöstöstä ja muista rikoksista yhteensä 15 vuodeksi vankeuteen ja eristettäväksi pakkolaitokseen vaarallisena rikoksenuusijana. Lisäksi Siltavuori velvoitettiin maksamaan Hopiavuoren ja Pirisen yksinhuoltajaäideille korvauksia henkisestä kärsimyksestä noin 200 000 silloista markkaa (noin 47 500 euroa) ja lisäksi työansiomenetyksistä, hautauskuluista ynnä muusta yhteensä 100 000 markkaa (noin 23 700 euroa).
Korkein oikeus antoi Siltavuoren puolustukselle luvan valittaa pakkolaitoseristämisestä ja vahingonkorvauksista. Itse teon osalta valitukset eivät siis olleet mahdollisia. Korkein oikeus kumosi lokakuussa 1991 pakkolaitoslausuman ja vahingonkorvaukset, jolloin Siltavuoren tuomioksi jäi 15 vuotta vankeutta. Korkein oikeus perusteli vahingonkorvausten kumoamista sillä, että vahingonkorvausvaatimus ei perustunut tekohetkellä voimassa olleeseen lakiin. Pakkolaitostuomion kumoamista perusteltiin sillä, että Siltavuori ei ollut viimeisen kymmenen vuoden aikana syyllistynyt muuhun törkeää väkivaltaisuutta tai erityistä vaarallisuutta toisen hengelle tai terveydelle osoittavaan rikokseen, että häntä tarvitsisi eristää pakkolaitokseen.
Vastoin yleistä käsitystä pahoin palaneista tyttöjen ruumiista ei kyetty löytämään seksuaalirikokseen viittaavia todisteita. Myöskään Siltavuori itse ei sellaista myöntänyt. Oikeus ei siksi todennut Siltavuoren syyllistyneen lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön.
Vankilassa Siltavuori joutui taustansa vuoksi useiden väkivaltaisten hyökkäysten kohteeksi. Kerran eräs toinen vanki pääsi livahtamaan sisään Siltavuoren selliin ja heitti tätä tuolilla päähän. Erästä toista pahoinpitelijäänsä vastaan Siltavuori nosti murhayrityksestä syytteen, joka hylättiin.
Suoritettuaan tuomiostaan 11 vuotta Siltavuori pääsi 31. tammikuuta 2000 tarkasti vartioituun ehdonalaiseen, josta hänet kuitenkin lähes heti siirrettiin Niuvanniemen mielisairaalaan tahdosta riippumattomaan psykiatriseen sairaalahoitoon (niin sanottuun pakkohoitoon).
Vuodenvaihteessa 2007 Siltavuorta hoitavat lääkärit ja Kuopion hallinto-oikeus päättivät jatkaa pakkohoitoa hallinto-oikeuden todetessa, että vapautuessaan Siltavuori olisi "vakavasti vaarantanut muiden henkilöiden terveyttä ja turvallisuutta".
Niuvanniemen sairaalalähteiden mukaan Siltavuori joutui murhayrityksen kohteeksi, jolloin hänet kaadettiin, ja hän loukkaantui vakavasti. Siltavuoren lonkka murtui pahoin ja se jouduttiin leikkaamaan. Leikkauksen johdosta Siltavuori on menettänyt kuntonsa eikä enää kävele, vaan joutuu liikkumaan pyörätuolilla. Todennäköisesti Siltavuori tulee viettämään koko loppuelämänsä Niuvanniemessä.
Siltavuoren varhaisemmista vaiheista on julkisuudessa niukasti tietoa. Siltavuoren lapsuus oli vaikea, mikä johtui muun muassa hänen isänsä alkoholismista. Isä myös pahoinpiteli Siltavuorta. Alakouluaikoina Siltavuorta kutsuttiin pilkkanimellä "Näätä" mikä johtui hänen haisevista vaatteistaan – köyhän kodin poikana hänellä ei ollut kovin paljon vaatteita. "Pohjolan poliisi kertoo 1991" -kirjan mukaan Siltavuori vaurastui myöhemmin perittyään ison omaisuuden. Murhatessaan Hopiavuoren ja Pirisen hän oli nuhjuisuudestaan huolimatta varsin varakas mies.
Kopsasit ton Wikipediasta Nice
Pelleille niinkuin sinä, jotka eivät osaa sitä tietoa itse sieltä etsiä.

Jammu rotille ruuaksi

Hyväksyyköhän edes lokit tai rotat Jammun raatoa syötäväkseen? Taitaa haisat niin pahalle, että pahimmatkin pedot sitä karttaa.
Saatanan ällöttävä kusipää, en voi sanoin kuvailla kuinka paljon vihaan ton saatanan Jammun kaltaisia pedofiilejä.
En voi myöskään sanoin kuvailla, kuinka paljon mieleni tekisi tappaa hänet kivuliaasti, jos tilaisuuden saisin.

Tekisin Suomen kansalle palveluksen tappamalla tuon sairaan kusipään.

Eniten surettaa tyttöjen kohtalo, he olivat vielä nuoria, heillä olisi varmasti ollut hieno elämä edessään. :(
Sairaan pedofiilin takia tyttöjen elämän valttikortit riistettiin ja heidät surmattiin.

Muistan, kun joskus nuorena poikana aina Jammun kuvan löytäessäni laitoin sen joko nyrkkeilysäkkiin kiinni, tai ilmakiväärin maalitauluksi.

Maailma olisi parempi paikka, jollei pedofiileja olisi.

innocent -63

Hei, Jammun kaikki yritykset eivät varmaankaan ole tulleet julkisuuteen , kuten omalla kohdallani kauan sitten selvisin täpärästi ja tajusin henkilön vasta pitkällä aikuisiälläni olleen takuuvarmasti Jammu-sedän.
Ja sinunko pitää tuo itse keksimäsi juttu vielä kaiken lisäksi toistaa moneen kertaan? Se on mahdotonta, sillä vuonna '69 Jammu oli yhä kärsimässä elinkautistaan.
Tajusit asian vasta 3 vuotta sitten ? Aika myöhäinen sytytys kun Jammu ollu tapetilla 20 vuotta... Olitko Kakolan saunassa saippuapoikana vuonna 1969 kun Jamppa istui siellä elinkautistaan ?
Minkäköhän "palveluksen"? Jammun kuolemasta et nykyään hyötyisi sinä, eikä kukaan muukaan.
Minkäköhän "palveluksen"? Jammun kuolemasta et nykyään hyötyisi sinä, eikä kukaan muukaan. Olisi pelkkää ajanhaaskausta tappaa Jammu ja siinä samalla veisit itseltäsi kymmenkunta vuotta vapaudesta.

onko

rami aalto edelleen linnassa, ja facebookissa.
kankaanpään sivuilta facebookissa löytyy yksi sen niminen, kylläkin intilainen papparaisen kuvalla.
508 kaveria edelleen, ja kuuluisia mukana? myös ex bänd member mukana

jepjep

kyllä vaan, pysykööt jammu setä siellä missä nyt onkaan niin pysyy suomi turvallisempana! ja tosiaan sinä 'innocent -63' taitaa kusetusta olla, jos jammu hei tosiaan oli vuonna '69 elinkautisella.... tais olla joku muu papparainen kuka sua yritti....

mikä on jammun olinpaikka nyt? ja olikos jammulla lapsia?
Älkäähän jankuttako siitä että Suomi pysyy turvallisempana, Jammu kun ei ole enää vaaraksi kenellekään. Vai oletko kuullut monenkaan pyörätuolissa olevan, kuuron, vanhuudenhöperön, lähes kasviksena elävän papparaisen, jolla ei ole minkäänlaista ajan tai paikan käsitystä, olevan vaarallinen?
inhaöklötys, ali-ihminen, imbesilli, henkipatto, oksetus, pervobasilli, paskakasa, petoeläin, runkkuämpäri, räkäpää, näätä, liuhuparta, pervouden ruumiillistuma, ihmisarvonsa menettänyt, sanoin kuvaamattoman oksettava örvelö, sadistinen paskaperse, paskasta rakennettu nukke, päiväkodissa viihtyvä pulunnussija

Pohjolan poliisi kertoo 1991

En muista minkä vuoden mutta Poliisi kertoo kirjassa oli pitkä juttu. Kuvia ja yksityiskohtia poliisitutkinnan vaiheista ja mitä uutta milloinkin ilmeni. Todella hyviä kirjoja. Muistan että tarinan nimestä en tiennyt, että oli Jammu kyseessä. Joten voi olla vaikea löytää kyseinen juttu. Pitäisköhän googlettaa.. hmm..

"Pohjolan poliisi kertoo 1991" -kirjassa on myös valokuva Siltavuoren jääkaapista, josta löytyi kaiken kaikkiaan 300 suklaapatukkaa."

Jep 1991 Poliisi kertoo :) Suosittelen lämpimästi jos vähemmän lämpimät tarinat kiinostaa.
ME SIIRRETTIIN TÄNÄÄN YHELLE MIEHELLE KONE ISKÄN KANSSA
SE MIES OLI IHAN JAMMU SEDÄN NÄKÖINEN
minun iskä näki tämän jammu sedän näköisen miehen eilen postissa
jammu setä oli vanha homo kusipää huora munapillupää
no se tappoi niin ku varmaan tiesit ja oli sekopää niin

Jammu ei elä kauaa_

meinaan joko se tappaa ittes niin siihen ei kosketa!mut jos se ei tapa ittees niin sit me tapetaan se porukoiden kaa! Mun mielest sen ei kuulus elä sen teot on niin hullui leikellä lapsia saamarin äijä!!!

tietoa:

muistaakseni jammu houkutteli 2 pikkutyttöä autoonsa, heidän ollessa leikkimässä pihalla.
siepattuaan tytöt hän raiskasi ne, ja murhasi ja poltti tytöt, ettei kukaan tunnistaisi niitä.
Naapurit luuliva papparaisen polttavan roskia pihallaan, eivätkä voineet varmaan edes ajatella, mitä siellä oikeasti oli.
Jammu jäi kiinni, melkein heti teosta. Kun poliisit kysyivät häneltä, mitä tynnyrissä oli, hän vastasi: lihaa. Poliisi kysyi häneltä oliko tytöt siinä.
Jammu vastasi suorasanaisesti Kyllä.
Hän kertoi että oli houkutellut tytöt, tappanut he ja polttanut. Hän oli kuulemma hämmentänyt isolla tikulla tynnyrissä tyttöjen ruumiita ja sanonut miten tyttöjen pääkallot olivat 'possahtaneet' siellä.
Jammu on ennenkin raiskannut lapsia, ja tarjoillut alaikäisille huumeita ja tupakkaa.
Jammulla oli myös vankila, minne hän telki lapsia.
On kai vieläkin hoidossa, ja toivottavasti pysyy siellä ja kuolee nopeasti ja tuskaisesti.
Se on vaan niin sairas tyyppi.

Eikös

hitaasti ja tuskallisesti olis parempi? :)))

jammu sitä jammu tätä..

tajuatteko miltä omaisista tuntuu, kun kaivelette tätä juttua vain? eikö olisi aika unohtaa.. Jammun teko oli hirveä, mutta tajuatteko, että hänelläkin on tunteet. Hän ei ole normaali ja jos olisi, hän olisi vanhain kodissa tjsp.. nyt hän saa itselleen hoitoa eikä pääse tekemään vastaavaa.. hän on varmaan itsekkin pahoillaan teosta, ja te pienet helari vauvat jotka sanotte pieksevänne hänet, tajuatteko että hän on jo vanha mies? jos aijotte hänet tappaa niin olette kyllä samalla tasolla kuin hän aikoinaan..

??

onko se jo kuollut vai ei??
mitäköhän se sua liikuttaa onko kuollu vai elossa?
vittu ::D:D:D: tsekakkaas wikipediastaaa, jammu on kuollu joskus 20 vuott sitte ! ja sitä ei tiietä olikose raiskannu ne 8 vuotiaaat tytöt ku ne ruumiit oli poltettu ja siel autost löyty niide tuhkat && hampaitaaaaaaaaaaaaa. mutjooo vitu vanha juttu tää jammu jo ::D:D::D

oikein

mä näin sen varmaan se oli wikin jammun näkönen vähän se oli RUMA KU paska

MURHATKAA SE!

hei please! ampukaa se jotta saan mielenrauhan
Voi rakas lapsi, mistä lie olet lukenut. Ei se vielä kuollut ole, ikävä kyllä.
Totta puhut. Tosin tuskin niiden tapettujen tyttöjen omaiset paljon näillä palstoilla aikaansa viettää.
scrollaa ylös niin löydät saman tekstin x10
Jammu ei ole vielä kuollut, valitettavasti.. mutta ainoa kuka tietää mitä kaikkea kauheaa niille pikkutytöille TODELLISUUDESSA tapahtui, on Jammu itse. Ellei ole jo unohtanut sekopäisyyksissään..
Toivottavasti ei pääse koskaan pois Niuvanniemestä. Ihan vaan omansa ja kaikkien muiden ihmisten turvallisuuden kannalta parempi niin. Ja onhan se jo vanha ja heikossa kunnossa oleva paskiainen..
tosin kannattaisi jo antaa olla. Niinkuin tuolla yhdessä viestissä lukeekin, herra on jo vanha mies ja varmasti katuu tekoaan ja omaisiahan tämäkin ketju vaan loukkaa :(
huh huh :D
onhan se niin että ihmiset tekevät virheitä ja jos tuon tason virheitä tapahtuu niin onhan se varma et porukka puhuu siitä vielä pitkään. ja turha mun mielestä jammua on alkaa säälimään, jokainen ihminen kantakoon vastuun teoistaan. ja tuon luokan rikollinen on vain ylpeä saamastaan huomiosta...'

ja ps. varma tieto on että hän eli vielä ainakin vuosi sitten...
ei noin sairaan pedofiilit kadu tekojaan, jos on tehny niitä kymmeniä vuosia niinku jammu.
jammu ei ole ainoa tässä maassa, mua vituttaa monet muut paljon enemmän mm. raiskaajat jne..
ja ovat istuneet kuulkaas helvetin paljon vähemmän linnassa tai laitoksessa kuin jammu joka on tuomionsa ihan takuulla kärsinyt.

vapaus menny ja ikä lopussa.
"Saatanan ällöttävä kusipää, en voi sanoin kuvailla kuinka paljon vihaan ton saatanan Jammun kaltaisia pedofiilejä.
En voi myöskään sanoin kuvailla, kuinka paljon mieleni tekisi tappaa hänet kivuliaasti, jos tilaisuuden saisin."

no voi vittu sun kanssas.... onko jammu ainoa? mies on ikäloppu ja istunut elämänsä laitoksessa... eli keksi jo toinen syypää?

entäs otto martikainen joka tappoi eveliinan, nuoren tytön? oliko elämä edessä? ei sillä ole silloin mitään merkitystä oliko otto pedo vaiko ei mutta sillä on että toinen kuoli.
ja tätä nykyä martikainen kävelee vapaana m iehenä...
ja moni muukin paitsi jammu joten pidä sinä jo turpasi kiinni ja keksi muuta ajateltavaa.

linna ei ole kenenkään paikka, eikä laitos. ne on perseestä.
enkä tällä tarkota että puollan jammun tekoa mutta älä unohda muita mitä kusipäitä tässä maassa liikkuu... niitä riittää ja osa ei ole suorittanut paskaakaan tuomiostaan mitä jammu on... helvetin monta vuotta.
KUULE

haista ny jo paska
Nyky-yhteiskunta olis antanut 12 vuotta -elinkautisen ja ulos 6-16 vuodessa.
Elinkautista istutaan väh.12 vuotta vankilassa!
J-setä riutuu lopun ikäänsä vankimielisairaalan yksinäisessä kopissa koko maailman vihaamana. Kuulo ja liikuntakyky on mennyttä. Uskokaa pois, siinä on sille äijälle pahempi rangaistus kun esim. sähkötuoli tai hirsipuu.
Ei sitä saa tappaa! Se olis ihan liian helppoo sille sairaalle paskiaiselle, se ois pitäny heti kiinnijäämisen jälkeen heitää pimeeseen kusiseen eristys-selliin.
Hei kuule?! SELITÄN SUlle asian a. Jammu setä on oikeella nimellä Veikko siltavuori toiseksi Jammu setä tappoi autossa 2 tyttöä hirtti ihmisen ja kiinnitti 2 tyttöä naruun ja naru tuoliin ja poltti tytöt siinä sulle tietoa!
Ja Jammu setä on tehnyt kaikkiea muuta löydät yhdestä osoitteesta kaikki jammun teot!!! en kerro sivustoa sivusto on suojattu ja salista mä en sulle kerro!
tönäis sen persreiän rullatuolista helvettiii
nii i
Sä tahdot vaan töniä persreikiä...
Ei ehkä ihan noin, mutta tiedät kyllä, että ilman trolaamistakin
saat googlesta tietoa...Ihan riittävästi.

Rangaistus oli ylimitoitettu ja Jammu onkin suomen
suurimman oikeusmurhan uhri ikinä. Hän on viimeksi 2009
pyytänyt vielä vapaalle pääsyä, eikä hänen turvallisuudestaan
ole pystytty huolehtimaan Niuvassa.

Tämä on yksi ja lähes ainoa syys miksi en kehtaa kutsua itseäni suomalaiseksi ulkomailla olessani, mutta onhan se niin,
että yhteiskunnan tason näkee sen vangeista ja siitä
miten niitä kohdellaan.
Jammu on hyvä esimerkki siitä, miten sairas ja paha ihminen voikaan olla.
mutta vaikka jammu setä ei olisikaan enää vaarallinen ja viruisi jossain mielisairaalassa, silti joka päivä tulee uusia pedofiilejä.
on siis hyvä muistaa, että kaikkia vähänkin tuntemattomia tyyppejä netissä kannattaa varoa, ja myöss oikeassa maailmassa.

Isäni asui aika lähellä sitä tapahtumapaikkaa silloin kun tämä hirveys tapahtui. Taisi nähdäkin sen hirviön tuolloin kun pidätettiin.

Mutta muistakaa, että täällä isossa ja pahassa maailmassa on varmasti vielä tuhansittain jammu sedän kaltaisia paholaisia.
Niinhän maija vilkkumaakin laulaa, että: kusipää kun kuolee, jossain syntyy uus.
noniin nyt voi ketjun sulkea. Jammu-setä on vihdoin päässyt sinne missä kosto on tapahduttava.
Äläkää lohduttako rumaa Jammu paskaa!
Se olisi pitänyt saada tuomio pahemman kautta!
Niin mutta oasta mielestäni ei mikään lastenraiskaaja, -murhaaja tai jammu ansaitse minkäänlaista levollista kuolemaa, enemmin se ois voitu jättää jonnekkin kitumaan ja katumaan. En ole paha ihminen, ja mielestäni näin ajattelu ei ole väärin kun kyseessä on tuo tietty siltavuori, jonka nimeä en kirjoita isolla alkukirjaimella koska osoitaisin siten liikaa kunnioitusta häntä kohtaan.

vittu muo vituttaa
Niillä tytöillä oli koko elämä edessä, toinen ois nyt ehkä opettaja ja toinen lääkäri, ehkä lasqtentarhanhoitaja, mutta tytöt tapettiin niin nuorena...:'(
vittu onneks se vitun paska on kuollu!!!!!!!! vittu sai mitä ansaitsi saatana kui joku vøi olla noi SAIRAS päästää !?!?! ;((
Se eli 85 vuotta ainakin onko se hyvä? Minusta sille 2v murhiensa jälkeen olisi hyvä Kuoleman tuomio olisi kelvannut minulle! Ja äläs ny sekoa siinä kun kiroilet vaan ;)
Sai mitä ansaitsi? tietääkseni me jokainen ansaitaan toi. Kuolema.
Nykypäivän mittapuun mukaan ei mitään.Mutta siihen aikaan se oli kova juttu.

Eli istui henki rikostuomion pääsi vapaaksi
oli vähän paranoidi ja kyttäili yhtä henkilöä ja siinä samassa
sitten sai "master idean" ottaa kaksi lasta siitä pihasta kyytiin
raiskata ja paloitella ja lopuksi polttaa
ja toki sen jälkeen haudata.

Tapauksesta tekee mielenkiintoisen sen, että 2000 kun
Jammu oli kakkunsa lusinut häntä ei päästettykkään vapaaksi
vaan oikeusmurhan uhrina hän kärsi aidosti ainoana suomessa
elikautisen ja kuoli vankimielisairaalassa.
Niin vankiloissakin kuin vankimielisairaalassakin
Jammun pahoinpitelyt onnistuivat useasti,
eli sanalla sanoen hän edustaa yhteiskuntaa... Jonka sivistyksen
tason näkee vankien kohtelussa.

1969 Pasanen listi muistaaksnei 1 ihmisen ja 4 poliisii ja on vapaalla jo..
Jammu kuoli vankeudessa..Siihen aikaan lapsen henki oli arvokaampi kuin aikuisen.
Jammu on vaarallinen kaikille ihmisille jotka se näkee
yäk mikä ukko, hyväku kuoli
ES PÄRISEE SAADANA XD
KUOLI saatana
Hänet tunnetaan kahden pikkutytön raiskauksesta, murhasta ja poltosta. Jammu-setä tuomittiin 15 vuoden vankeuteen.

Vuonna 2012 Jammu-setä oli ennen kuolemaa dementoitunut.
jammua ei tuomittu pikkutyttöjen raiskauksesta
jammu on ihan hullu miettis et entä jos iteleen tapahtuis noin.Mietin vähän et jos olisin toinen niis lapsi uhreist nii hui hyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Onneksi jammu on kuollu oon ite 11 ja asun hesas huiiiiii hyiii ja pyh
No onneks se oksettava kuspää on kuollut. Ei tommosella luuserilla ole/ollut mitään syytä elää!
Säätänä, Toivottavasti joutui Helvettiin :) Kärsis siellä saman verran kun ne tytöt tällä maan päällä sillon aikoinaan..
R.I.P. Päivi-Maria Hopiavuori& Tanja Johanna Pirinen <3
Toivon että nuilla kahdella pikku enkelillä on nyt tosi hyvä olla muiden enkeleiden luona<3
 /   /  /  / Jammu Siltavuori

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta