synttärileikki-ideoita?

tytön äiti

tarvitsisin 4v tytön synttäreille leikki-ideoita! vieraat ovat 3-10-vuotiaita. teemaksi ajattelin keijukaismetsää. yksi leikki on jo mietitty: aarteenetsintä.

kaikki ideat ovat tervetulleita!

13

8120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • party animal

      Jos lapsilla on ykköset päällä, niin ei voi leikkiä sellaisia juttuja, missä vaatteet sotkeutuu. Se, mikä tonikäisiä kiinnostaa aina, on sormiväreillä maalailu. Voisit tyhjentää vaikka saunan pesuhuoneen, teipata sinne isoja papereita seinille ja varata pari sarjaa sormivärejä. Touhuajille suoja-asut isoista roskasäkeistä, joihin leikataan aukot käsille ja päälle.

      • kirjastosta

        perttunen: kelvoton koululainen bilettää -kirjan

        koululaishuumori tyyliin kirjoitettu kirja 9-13 vuotiaille.

        mutta sisältää sivukaupalla lapsille ja nuorille sopivia leikkejä.


    • Minä vain

      En tiedä,ovatko nämä edes sopivia 4-vuotiaalle, mutta kivoja leikkejä olivat lapsena: Taikapeili. Eli vaikkapa synttärisankari menee kasvot vasten seinää tms. ja muut yrittävät sitten lähestyä häntä selän takana hitaasti. Ideana on,että pystyy menemään niin lähelle,että pystyy koskettamaan synttärisankaria ja olemaan seuraava "peili". Sankari saa vilkuilla vähän väliä selkänsä taakse ja aina,kun hän tekee niin muiden on jähmetyttävä. Jos joku liikkuu/horjahtaa tms., hän putoaa pelistä. Tähän leikkiin tarvitaan kyllä aika paljon tilaa, ulkona onnistuu parhaiten.
      Jos teillä vaan on karaokekasetteja(esim.fröbelin palikat),niin kaikki laulamaan mukana tai sitten disco lapsille. =)

      • leikkitäti

        -tuolileikki (tuoleja 2 rivissä selkänojat vastakkain tai ympyrässä, yksi tuoli vähemmän kuin mitä leikkijöitä on, musa soi ja kun loppuu pitää löytää vapaa tuoli, se tippuu joka jää ilman)

        -tanssileikki (musa soi ja kun se loppuu niin pitää mennä kyykkyyn/"jäätyä" paikalleen tms)

        -mikä puuttuu -leikki (pöydällä on erilaisia esineitä, lapset katsovat tarkasti ja yrittävät muistaa esineet, sitten lapset menee toiseen huoneeseen ja joku leikkijöistä ottaa yhden esineen pois, se joka ekana hoksaa mikä lelu puutttuu saa olla seuraava piilottaja)

        -karhu nukkuu (yksi lapsi "nukkuu" piirin keskellä, muut laulaa "karhu nukkuu, karhu nukkuu talvipesässänsä, ei ole vaaraa kellään, näin sitä leikitellään, karhu nukkuu, karhuu nukkuu, EIPÄS NUKU ENÄÄ!" ja sitten karhu(keskellä nukkunut lapsi) lähtee jahtaamaan muita) vaatii hieman tilaa


    • somj

      no esim onginta, et ripustetaa joku sininen liina oveen (siihe voi vaikka kiinittää jtain pahvisia kaloja) ja joku aikuinen tai tms menee toiselle puolelle liinaa, niin että häntä ei näy. lapset onkivat liinan toiselle puolelle esim kepillä minkä narun nokassa on kori ja aikuinen laittaa koriin saaliin, esim joku karkki yms. ja nykii narusta kertoen että saalis on kiinni.

    • juku pöksy

      ottakaa omenoita ja vaikka kuusi punaista ja 1 vihreä jokainen yrittää nostaa sieltä silmät sidottuna jotakinmenaa jos saa punisen omenan ei saa toivo jos saa vihreän saa toivoa ja sanotaan että toive (toteutuu)

    • Doggiet

      No vaikkapas ostakaa joku suklaalevy esim.(Laktoositon) että kaikki pystyy syömään , ja laittakaa lapaset ja pipo ekalle lapselle, ja veitsi ja haarukka käteen, ja hän ei saa riisua niitä ja, niin paljon kun hän saa leikattua saa syödä.
      ja seuraava yrittää heittää noppaa, ja jos saa kuutosen niin annetaan suklaalevy, veitsi ja haarukka plus pipo ja lapaset seuraavalle jne.

      • Doggiet

        ite keksimä :)


    • - Cookie -

      www.keksihylly.fi.... sieltä voi löytyy jotai

    • keijukainen

      4.v tytöllesopin keijuteeman semmönen jutska että: ESIM. Roosa, emilia,maria,saara ja ninni istuvat ringissä ninni aloittaa ottaa lapun jota hänei saa lukea! keijukais musiikkisoi ja kun se pysähtyy ja jää Roosalle niin Roosa saa lukea kirjeen jossa lukee esim. kuraleikit hauskat nää satu metsään piloutuu kuka löytää arteen tän siitä keijukainen kaunein kaiksta tulee vaan!Tai jokutällänen ja kirjeessä on vinkki: (kura leikit hauskat nää) se voisi tarkoittaa ettäaare on kumisaappaassa ja siellä on paljon aarteita kaikille tai ainakin 1 kaikille..Ja vanhemmat voisi pukeutua keijumaan haltijoiksi :) Sitten keijumainen tietovisa! ja valo tikut oisi hauskoja koristeita pimeään keiju metsään (: Ja ihanasta vaaleanpunaisesta kimaltelevasta lakanasta voisi tehdä majan jonne kaikki mahtuu syömään ja napostelemaan karkkia salassa kun pienet keijut ja voitte leikkiä että vanhemmat pukeutuu metsästäjiksi ja pikku keijut menevät piiloon ettei metsästäjä löydä :) Pinkkiä vaan huoneisiin!! :D Ja kivoja juhlia :)

    • Abbey Bominable

      kaikkee siistii!

    • NatishaColicchio

      Hey there would you mind stating http://insideiphone.org/ which blog platform you're working with? I'm planning to start my own blog in http://depressionquiz.info/ the near future but I'm having a difficult time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and http://anxietymedication.info/ Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique. P.S Apologies for http://anxietyattackscure.org/ getting off-topic but http://depressiontreat.com/ I had to ask!

    • MinaDepaoli

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe