AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / sokerilla tärkkäys

sokerilla tärkkäys

6 Vastausta 21 620 Lukukertaa
tietääkö kukaan kuinka virkattuja enkeleitä voisi sokerilla tärkätä?kuinka se tehdään ja mikä on sekoitussuhde? Olen ottanut englanninkielisisistä sivuista täällä netissä ohjeet, mutta tärkkäyksestä ei puhuttu mitään,en ainakaan huomannut.Kiitos tiedosta jo etukäteen.

näin meillä

olen tärkännyt sokerilla ja hyvä on tullut.
Mitään mittasuhteita en osaa sanoa, mutta hienoa sokeria lämpimään veteen, niin että "vesi näyttää sokeriselta" (eli ihan reilusti?). Olen liottanut yön yli ja nostanut vaakatasoon kuivumaan aamulla.
Riippuu langasta kuinka sokerista pitää olla. Kokeilemalla huomaat. Jollei tärkkäänny, niin lisää sokeria ja uudestaan...

tärkkäys

Ja tärkkikin on nykyään melkein ilmaista. Taitaa sokeri maksaa enemmän.

tässä

Tässä linkki
http://cc.joensuu.fi/~tkkroger/lankatyot/tarkkays.htm

löytyy myös haulla tärkkäys.

Itse käytän ½dl sokeria ja ½ dl kiehuvaa vettä annan jäähtyä. upotan virkkuu työn hetkeksi liuokseen vettymääm ja nostan sitten pois. Puristan liiat märkyydet pois ja muotoilen halutun laiseksi. Pyöreät liinat laitan voipaperille nuppineuloin kiinni, paperiin olen piirtänyt ympyrän avukseni. Voipaperi on silityslaudan päällä. Annan kuivua seuraavaan päivään. Työtä ei silitetä.

sokerilla tärkkäys

Heippa !
Olen tärkännyt sokerilla virkattuja ruukunsuojia.
Sekoitan lämpöiseen veteen sokeria määriä en ole mitannut, mutta aika sakeaa saa olla, esim. lasi vettä vajaa lasillinen sokeria jos ei tule tarpeeksi kova, tärkkää uudestaan ja laittaa sokeria enemmän kannattaa kokeilla johonkin kangaspalaan kastaa palan liuoksessa ja antaa kuivua. esim. mitä kangasta on käyttänyt siinä työssä.

Hauskaa kevään jatkoa Kuusankoskelta T. Merja

sokeritärkkäys

kiitos kaikille vastanneille.Olen nyt tärkkäillyt noita enkeleitä ja paljon. Hyvä tärkkiohje oli kun 1/2 dl sokeria ja 1/2 dl kuumaa vettä.Nyt enkelini pysyvät pystyssä ja ovat valmiita uusiin koteihinsa.Kiitos kaikille.
Hei, toimiiko sokeritärkkäys myös lampunvarjostimissa (joissa tulee tosi kuuma) ja pitsikoruissa esim. kaulassa tai ranteessa (joissa tulee tosi kuuma) - vai sulaako sokeri?
 /   /  /  / sokerilla tärkkäys

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta