AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Henkilötunnus

8 Vastausta 1 442 Lukukertaa
TeleFinlandin myyjä soitti minulle ja tilasin häneltä liittymän. Liittymää ei ikinä kuitenkaan kuulunut ja tiedusteltuani asiaa TeleFinlandilta kävi ilmi ettei minun tietojani näkynyt siellä lainkaan. Muuten ihan sama, en enää haluaisikaan koko liittymää, mutta minua häiritsee suuresti se että menin antamaan henkilötunnukseni tuolle TeleFinlandin liittymän kaupittelijalle. En saa puhelimitse yhteyttä TeleFinlandin asiakaspalveluun, mihin voisin ottaa yhteyttä?

Henkilötunnuksesta

Lienee ollut enemmänkin häikkää sotujen käsittelyssä. Itselleni tuli tammikuun lopussa tilausvahvistus liittymästä, jota en ollut tilannut. Asiakaspalvelusta sai helposti tilauksen peruttua ja palvelu oli ystävällistä ja asiallista, mutta tapahtuman syyn selvittäminen oli kokonaisuutena aika työlästä. Syyksi lopulta osoittautui kirjoitusvirhe oikean tilaajan sotussa (lähes sama kuin minun).

Itse meinasin tuohtuneena ottaa yhteyttä Viestintävirastoon (sehän kai puhelinoperaattoreiden toimia valvoo?), mutta en sitten viitsinyt, kun asia oli jo selvitetty ja tahattomasta virheestä ei minulle suurempaa haittaa ollut.

Oliko

maksaa puhelusta, jonka soitit TF:n asiakaspalveluun??

Ei.

Ei erityisemmin. Tuli toisestakin syystä pieni sivukulu, mutta jäivät yhteensä ~1€:on. En pitänyt takaisinperimisen arvoisena.

Yteysvaikeudet

En saanut yhteyttä TF: n puhelimella eikä maileihin vastattu.
Jos PUHELINOPERAATTORIN valmiudet ovat tätä luokkaa olettaisin että muukin toiminta ontuu.
Telefinland voisi aloittaa savumerkkeihin perustuvan kommunikoinnin, käry tuntuu jo.

ihan

sinne saa yhteyden, eikä niillä mikään onnu.
paras operaattori halpiksista!

puhelinmyyjistä

Itse puhelinmyyjänä TF:ää myyneenä voin sanoa että se sotu on pakko ottaa sopimkseen. Ilman sitä ei sopimusta voi laittaa eteenpäin. Sotu itsessään ei minnekään lähde, paperisopimus on kansiossa ja sen tiedot sähköisessä muodossa. Jokaisella myyjällä oli meillä oma jäljitettävissä oleva myyjätunnus, joten väärinkäytöksistä ei ole pelkoa. Niin, ja toimin erään TF:ää kaupittelevan contact centerin leivissä.

joo

TeleFinlandilta sanottiin ettei heillä ole mitään systeemiä jolla he tietäisivät kuka soittaa ja kenelle

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta