AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / rintojen kohotus

rintojen kohotus

12 Vastausta 7 544 Lukukertaa
Kertokaa kokemuksia rintojen pienennys ja kohotusleikkauksesta. Missä olette leikkauksen tehneet ja paljon maksoi ym?

melko

mutta elämä on.annankadulla hoidin. 5500€.harmittaa kun kyseessä on rintojen pienennysleikkaus ja tuntuu että rinnat on täysin saman kokoiset mutta vaan erin muotoiset:(hieman kyllä harmittaa!!!aika helppo operaatio ym paraneminen oli.ei ilmeiseti plastiikkakirurgit tajua ettei kaikki naiset edes halua isoja rintoja.itse halusin todella pienet mutta lekuri sanoi että jos hän sen tekee tulen seuraavaksi hakemaan silikonit..ei niin ei!te muut jotka ootte menossa, tehkää todella selväksi mitä haluatte.etsikää vaikka kuvia unelmatisuista tai jotain jotta tulos tyydyttäisi.:)

jatkoa

Kuka olikaan kirurgi joka leikkasi, jos saa kysyä? Tehtiinkö samalla kohotus?

se kohotus

siihen leikkaukseen halusit tai et.a.salmi suoritti.

jatkoo

Oon kattellu et tämä Salmi leikkaa muuallakin kuin Annankadulla. Esim Jyväskylässä ja hinta on 4000 egee. Miksiköhän? Ootko kuullu muita kommentteja kyseisestä kirurgista?

kyllä

ennen minun toimenpidettä tuli täällä kirjoitus vastaan että kyseinen lekuri olisi täysin vailla moraalia oleva ihminen.ihan ok:lta vaikutti, mutta jälkihoito olisi voinut olla parempaa...leikkaus on yllättävän kivuton ja helppo mutta lääkäriä kannattaa miettiä.kyllä kyseinen lekuri leikkaa muuallakin..pitää paikkansa kyllä!ja ymmärrän tuon hinnankin->jyväskylä ja muistaakseni hänen omat tilansa.itse jos saisin valita uudestaan menisin leikattavaksi joko hänen omiin tiloihin tai jollekin muulle klinikalle.mielestäni lekurin toiminta voi muuttua välinpitämättömäksi jos hän ei leikkaa omissa tiloissaan...omien havaintojeni mukaan, koska lekuria vaikea saada mistään kiinni.itse soittelin operaation jälkeen annankadulle(mm.kotihoito-ohjeista) jossa ensimmäisenä kysytään kuka leikkasi, ja kun kerroin antoivat lekurin numeron jota ei koskaan saanut kiinni!mitä sitten voi tehdä?eli tulee aika yksinäinen olo kun ei voi soittaakaan muualle, esim suoraan klinikalle...sairaanhoitajienkin kuuluu saada antaa jotain ohjeita mutta eivät niitä anna jos klinikka ei ole leikkaavan lekurin, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.:)

jatkoo...

Joo, taidan vielä miettiä muitakin kirurgeja. Kiitti että kerroit oman kantas!

tyytyväinen

Minut leikkasi Eiran sairaalan Eeva Zetterman,mutta Joensuussa eräässä lääkärikeskuksessa. Hinnaksi tuli Kela-korvauksen kanssa n.3300e. Pääkaupunkiseudulla taitaa olla korkeammat tila ym.kustannukset. Aivan ihana lääkäri ! Hän kertoili leikkaukseen liittyvistä asioista asiallisesti ja empaattisesti. Ja vastasi puhelimeen, kun soitin paranemiseen liittyvissä pulmissa (joita oli aika vähän).

......

rinnan pienennysleikkauksia tehdään myös terveyssyistä ihan tavallisissa kunnallisissa sairaaloissa....eikä maksa mitään....

Rintojen kohotus

Ihanaa!!! Kyselin aiemmin rintojen kohotuksesta. Nyt olen sitten käynyt leikkauksessa jossa pienennettiin ja kohotettiin rintani uuteen kuosiin. En voi kuin ihailla näitä täydellisen terhakoita uusia rintojani. En voi muuta kuin kiittää kirurgia joka leikkasi minut. Näistäkin rukkasista sai vielä aivan kuin parikymppisen rinnat. Suosittelen!!!!

MIssä

sinut leikkasi?
olisikin sellaiset terhakat rinnat, mitkä useimmilla parikymppisillä on.
olen 16-vuotias ja olen kärsinyt riippurinnoista jo jonkin aikaa.
ei voi muuta sanoa kuin että häpeän niitä yli kaiken enkä missään nimessä menisi saunaan muiden kanssa. todella noloa, kun hieman kumarassa istuessa rinnat roikkuvat navassa. ei siinä muuta kuin se, että olen 16. kaikkialla lukee, että rinnat alkavat roikkua kun ikää tulee lisää... mutta missään ei lue että näinkin nuorella voi tissit roikkua ja näyttää rumalta!

toivottavasti hieman vanhempana on sitten joskus rahaa mennä rintojen kohotukseen. sen verran näitä roikkuvia puikuloita vihaan.

Hei "roikkurinta"

Todella monella naisella rinnat roikkuvat jo nuorena. Omanikin kasvoivat 'katsomaan alaspäin', rintaliivien käytöstä huolimatta. Olen vihannut ja hävennyt rintojani, mutta hyvin olen pärjännyt, ja mikä hassuinta, monet miehet ovat kehuneet rintojani!
Mutta se on kyllä myytti, että kaikilla nuorilla naisilla olisi kiinteät töpötissit! (Lehdissä ja telkkarissa tietenkin on.)
 /   /  /  / rintojen kohotus
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta