AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / keltainen oksennus

keltainen oksennus

12 Vastausta 1 902 Lukukertaa
Onko keltaisten mahanesteiden oksentaminen ihan normaalia, jos koiralla on tyhjä maha?? Koiramme kävi huhtikuun lopussa eläinlääkärillä, se oli oksennellut ja ripuloinut viikon. Koiran mahalaukku oli ärtynyt, ja mahassa oli ilmansekaisia varjostumia. Sille määrättiin antibioottikuuri ja närästyslääkettä.

Ripulointi parani antibioottikuurilla, koira on sen loppumisen jälkeen oksentanut pari kertaa keltaista nestettä, aina silloin kun ei ole vielä syönyt.

mun

mun haukkuni aina välillä aamuisin kanssa kyökkäilee ja oksentaa keltaista nestettä. mutta se kuulemma johtuu siitä että on tyhjä vatsa. sillai olen kuullut! mutta meillä kaikilla on omia mieli piteitä...

mahanestettä

Koiran mahaneste on keltaista.

Meillä...

Jos koiramme ruuassa on ollut esim. suurempi perunan pala (ei syö pelkkää kuivaruokaa), tämmöiset sulamattomat kokkareet ja karvat tulevat joskus aamulla keltaisen "litkun" joukossa ylös.

Mikäli olet kovin huolissasi, varmista asia vielä eläinlääkäriltänne.

perunahan..

..koiralle. Juttu vain on näin että koiran elimistö ei pysty sulattamaan sitä. Tuosta on ollut jo vuosikaudet puhetta ja silti jotkut sitä koirilleen tyrkyttävät. Eihän se tietenkään vaarallista ole muttei koira siitä mitään saakaan.

Kyllä

Että tänäpäivänä syötetään koirille perunaa.
Kypsennettynä ja muussattuna.

Jokainen taaplaa..

Kyllä se on mulle aivan sama mitä moskaa koirilles syötät. Kyllä se on niin että ei se koira siitä ravintoaineita saa, vaikka sitä kuinka "tänäpäivänä syötettäs". Enpä oo löytäny vielä yhdestäkään laadukkaasta kuivamuonasta perunaa, eikä sitä taida olla näissä serteissä ja lurpissakaan. Jos tommosen väitteen tänne heität niin voisit sentään perustella sen jotenkin..esim. "ei rahat riitä muuhunkaan"

Tavallaan kukin

Mikä ruokamerkki on "lurpis" ??
Kyllä löytyy kuivamuonasta myös perunaa sisältäviä.

no joo joo..

aikani menee koirien ja työn parissa joten ei aina tuohon oikeenkirjoitukseen jaksa panostaa. Lurpis=lurppa (mitenhän itse sanoisit sen monikossa). Kuivamuonassa se perunan tärkkelys on käsiteltynä.

outoa

Voipi olla koiria, jotka ovat riisille allergisia ja silloin tulee kysymykseen eläinlääkärin myymät perunapohjaiset kuivamuonat. Sopii meidän koiralle ihan hyvin.

vpd

sisältää peuraa ja perunaa eikä mitään muuta! ja minun koirani ei muuta kuiva muonaa syö kun vatsa ei muuta kestä . kyseistä ruokaa saa vain eläinlääkärin kautta, joten tuskin laadussa vikaa.

heipä hei

En kyllä tiedä että monestiko päivässä ruoan annat mutta jos kerran vain (näin minä annan omalle cockerilleni) niin suosittelisin annoksen jakamisen kahteen (tai useampaan tapauksesta riippuen): kerran aamulla ja sitten iltapäivällä. Meillä ainakin koira oksentaa kun sille nälissään "lue:vähän ennen ruokaa" antaa vaikka nakkipalasen.

Meillä

On sillontällön yökitty keltaista nestettä kun ruokintaväli on syystä tai toisesta venynyt,mutten ole osannut siitä huolestua.
 /   /  /  / keltainen oksennus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta