AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

puheajan lataus

6 Vastausta 3 470 Lukukertaa
Onko saunalahden sellaista palvelua kuin soneralla että kun haluaa lisää puheaikaa
kun saldo loppuu sitä voi ladata netistä lisää?
Itse en löytänyt vaikka kuin etsin.

ei kai

Suljettu liittymä avautuu korottamalla saldorajaa, pyytämällä Saunalahden asiakaspalvelua lähettämään laskun kertyneeltä summalta tai automaattisesti seuraavan laskutuskauden alkaessa.

Ei ole ollut

Ei saunalahdella ole ollut koskaan tai vieläkään sellaista. Se on ollut kyllä hyvä palvelu aina Soneralla. Ite olen aikoinaan DNA:lla samaa toivonu, mutta sen jälkeen unohdinkin koko jutun kun muutama vuosi sitte poistin saldorajani.

Eipä olis yhtään hassumpi juttu tuoda vastaavanlainen palvelu.

Onko Prepaid

Prepaid liittymiin voit ladata itse lisää puheaikaa.

http://saunalahti.fi/prepaid/
Hyvä kysymys, tätä samaa itsekin olen etsinyt, eikä vieläkään tärpännyt! Vähän kumma, kun Saunalahti muuten toimii hyvin, niin miksi tosiaan tällainen palvelu puuttuu ???
Hei hölmäläinen ja Miksi puuttuu??? !

Saunalahden saldoraja toimii siten, että jos puhelujen veloitus ylittää sovitun saldorajan, estyy puhelimella soittaminen kunnes saldorajaa nostetaan tai laskutuskausi vaihtuu. Eli ei ole sellaista ominaisuutta, että voisi maksamalla saada saldoa lisää, mutta kesken kauden voi nostaa saldorajaa, jolloin liittymä taas toimii.

Mervi / Palstatiimi
http://palsta.elisa.fi
Alkuperäinen viesti oli vuodelta 2005. Varmaan moni asia on muuttunut lähes vuosikymmenessä? Jotkut trollit nostavat näitä vanhoja ketjuja ylös, kun Suomi24 ei estä sitä.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta