AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Miten löysit oman tyylisi?

Miten löysit oman tyylisi?

12 Vastausta 1 639 Lukukertaa
Ihmiset jotka olette löytäneet oman tyylinne miten löysitte sen?(oma tyyli viellä hakusessa)

näin

En löytänyt tyyliäni, vaan se löysi mut.

näin

Nuorena hakemalla hain, sitten kasvoin isoksi, lopetin etsimisen ja huomasin tyylini olevan ja pysyvän.

vaisto

etsin, tein lukemattomia virheostoksia, löysin jotain kivaa, sain itsevarmuutta, löysin lisää kivaa,..

eniten se on sitä, että käytän vaatteita joista pidän piittaamatta siitä onko se sopivaa tai muodikasta. luotan sellaiseen "vaistoon", että pidän sellaisista mitkä minun tyyliini sopivat.paljon olen saanut positiivista palautetta ja joskus myös negatiivista, mutta tuossakin lähdekritiikki on suositeltavaa. :)

missä viihdyt

Itse aina palaan niihin vaatteisiin, jotka tuntuvat päällä hyvältä ja muös näyttävät! On sitä tullut kokeiltua hameita, jakkupukua, poikamaista, tyttömäistä, kaikenlaista. Mutta aina vaan palaan farkkuihin, tiukkoihin ylhäältä, väljiin lahkeesta. Riippuen päivästä valitsen tennarit tai korkkarit. Kengistä riippuen valitsen farkkutakin tai trenssin. Pusero voi tyylin mukaisesti olla rento, siisti tai seksikäs.

Ja siinähän minulla onkin siistimpi ja rennompi tyyli - molempien perustana hyvin istuvat farkut.

Mieti missä VIIHDYT. Varmasti sinulla on suosikkivaatteita, jotka käytät loppuun asti ja sitten niitä, joita olet käyttänyt ehkä kerran (nyt en puhu juhlavaatteista - nehän ovat tarkoituksensa puolesta harvoin käytössä). Tyylin löytäminen tulee kuin itsestään, valitset ikään kuin vaistomaisesti ne vaatteet, joissa tunnet olevasi kuin kotonasi. Tottakai kaikille tulee virhelyöntejäkin, mutta ajan kanssa ne vähenevät.

Tyyli pysyy

No, hius tyyliäni olen pitänyt samanlaisena pian 20 vuotta. Se on ollut sina aikana kaksi kertaa muodissa. Opetus: Kun löydät hyvän tyylin, pidä siitä kiinni!

KOK

EMALLA

mutta

On kovin vaikeaa löytää vaatteita jotka sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä (mahdoton yhdistelmä?)Mielellään en niitä vaatteita laittaisi ihmisten ilmoille missä oikeasti kotosalla viihdyn:mukavissa oloasun housuissa ja t-paidassa.Ihmisten ilmoilla tuntuisi olo sellaisissa vaatteissa epämielyttävältä.

unohda kotivaatteet

Kaikilla on kotivaatteet, ne eivät varsinaisesti ole sitä "tyyliä". Mutta osaat kai sanoa, missä vaatteissa tunnet itsesi itsevarmaksi, mistä vaatteesta haluat päästä pikimmiten eroon. Esim. itselläni tulee aina outo olo hameessa - en vaan osaa käyttää - huokaisen helpotuksesta kun pääsen vaihtamaan housut.

Monet aikuisetkin käyttävät lettejä - itse tunnen oloni ihan vieraaksi, liian lapsen näköiseksi - ei siis ole minun tyyliä! Näin kokeilemalla huomaat kyllä mikä on tyyliäsi ja mikä ei.

Oletko joskus pukeutunut niin, että että halusit vajota maan rakoon, vaiikei vaatteet varsinaisesti olleet mitenkään kauheat? Jos, niin se ei ollut tyyliäsi. On siis paljon helpompi sanoa, mikä ei kuulu tyyliin - mutta siitähän on hyvä aloittaa.

taisit itse vastata

"Ihmisten ilmoilla tuntuisi olo sellaisissa vaatteissa epämiellyttävältä"

Joten tuo ei selvästikään ole "julkista" tyyliäsi. Eikös kotityyli ole aina eri asia.

näin on

Oma tyyli alkaa siitä että heittää farkut roskikseen.

tällai löysin....

sillai et katoin siit vaatteest et sopiiks se mulle.vai onkse liian kiree tai löysä.väreistä katsoin ekaks mun ihon värii,et näytänks liian kalpeelt...mul vaa nykyäänkin tulee sellane olo ku on shoppailemassa,et kun frendi ehdottaa jotain vaatet mulle nii sanon vaan et se ei sovi mulle.tavallaan siin vaan tulee sellane olo jos joku vvate ei sovi:hei,ei tää oo mun tyylii.

uskallat vaan ostaa erityylisiä/värisiä vaatteita.niin se alkaa pikkuhiljaa luonnistua:))

oma tyyli

oma tyyli on se jossa tuntuu hyvältä,ryhti suoristuu ja itsevarmuus kasvaa!

Omaa tyyli löytyy vain kokeilemalla ja yhdistelemällä,siihen ei ole kaavaa!
persoonallisuus ja musiikkimaku voi myös vaikuttaa tyyliin,esim.hevarit.

Oma juttu löytyy yhdistämällä niitä pikku asioita johon on ihastunut(esim.nastavyöt,olkilaukut,joku väri)
 /   /  / Miten löysit oman tyylisi?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta