AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Kauna

Kauna

13 Vastausta 1 275 Lukukertaa
Onko kauna niiQ hyvä??
Mä katoin sen. Ei ollu muuta kauheeta kun loppu..
kun se ryömi siellä portaissa sen naisen perään..
jne.. Kertokaa omia juttuja siit Kaunasta.
Tietääkö joku mistä tulee nimi Kauna?

Ei ees pelottanu..

Melko tylsä,mielikuvituksetonta P**** ... En edes jaksanut katsoa loppuun...... Juoni menee näin kaikki ravaa ylös ja sit löytyy hulluina.. mielenkiintoistako? Heh ... Onko joku nähny ne alkuperäiset Kaunat? oiskohan ne hyvii..

Alkuperäiset kaunat...

on huomattavasti parempia ja pelottavampia kuin nämä jenkkien rahastus säikyttelyt. Kannattaa ehdottomasti hankkia ne jos jostain saa.

Nimi tuli...

Nimestä Kauna sen verran, että jossain oli kilpailu leffan nimestä jonka ehdotus Kauna voitti.

nimi

Nimi viittaa siihen, että japanilaisen uskomuksen mukaan talo (tai muu vastaava paikka), jossa on tapahtunut kauheuksia, kantaa kaunaa. Se kostaa kokemansa kauheudet. Siis talo, eivät ne murhatut ihmiset.

mielipide...

Luulin Kaunaa pelottavammaksi mitä se sitten oli, koska kaverit oli kertoilleet ja hetkuttaneet kuinka kamala se on. Saattoi tosin johtua siitäkin, että näin sen vasta dvd:llä, eli saatto olla leffassa vaikuttavampi... kuitenkin jouduin hieman pettymään...

nii...

mun mielestä kauna oli jotenkin sekava... siis se juoni..mä en välillä älynny ketä ne ihmiset oli... mut oli se aika jännä...

Siinä olet oikeassa...

Tuntuu että tapahtumat pomppivat miten sattuu niin hankala pysyä juonen perässä. Mutta joka tapauksessa ihan katsottava leffa.

Keskitasoa

Eli ei mikään kovin erikoinen eikä järin pelottava edes. Ja jotenkin pahasti tökki se Sarah Michelle Gellar ja sen "näytteleminen". (Sori fanit)

Nii...

...mielestäni melko kammottava. Välillä piti huutaa ääneen kun säikähin nii kauhiasti. Mieheniki sanoi ettei tekisi mieli nukkua nyt yksin..

plaah..

kaverit kehu kauheesti että hyvä leffa ja pelottava jne.. just joo... katoin ja petyin.
leffassa ei ollu mitään pelottavaa.. ikävä kyllä jenkkilässä on näköjään menossa tämmönen buumi että käytetään pentuja jne. muka pelottavina tehosteina mut ei ainakaan iske meikäläiseen kauhuleffojen ystävänä.. veikkaan että boogeyman yms. on kans lässynlässyn kamaa mut pakkohan ne joskus on katottava ihan vaan vaikka nauraakseen!!
vanhat hyvät kauhuleffat kunniaan!!!
The shining on ehoton ykkönen!!
joku muu samaa mieltä?

Hohto...

niitä Jack Nicholsonin kaameita silmiä siinä yhdessä kohtauksessa ja se pirullinen ilme...... huh. ;-)

näin

Stanley Kubrickin The Shining on paras kauhuelokuva.

Tämä Kauna ei ollut pelottava, siinä oli joitain hyviä hetkiä, mutta enimmäkseen aika uneliasta menoa. Ei auttanut vaikka katsoin sen ekalla kerralla yksin keskellä yötä. Lopputekstien jälkeen kaikki jännitys oli jo haihtunut ja kävin rauhassa nukkumaan.

No jaa

Odotukset leffaa kohtaan olivat kyllä suuret, mutta pettymys väistämätön. Ring:in jälkeen tältä odotti kyllä paljon, etenkin kun kaikki olivat hehkuttaneet tätä hiuksia nostattavaksi. Mutta ei voi minkään, naurun purskahdus tuli väistämättä viimeistään niiden äänien kohdalla, katsoi elokuvaa kuinka pimeässä tahansa. Kummitustalo teemakin kuulostaa jo jotenkin loppuun kuluneelta, eikä kalpeat kasvot oikein jaksa säväyttää kokenenutta kauhuleffojen katselijaa. Mutta samapa tuo, kai se kakkos-osakin vielä joskus ilmestyy, mutta toivottavasti pelottavampana.
 /   /  /  / Kauna

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta