AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

MOPONET.FI

10 Vastausta 11 012 Lukukertaa
katselin uusien kotareiden hintoja ja totesin moponetin hinnat ihan hyviksi! mutta miten onko kukaan sieltä tilannut pyörää? lähinnä kiinnostaa toimitus ajat kun kohta alkais varmaan saamaan -06 esim KTM vai löytyiskö jostain halvemmalla esim -05 7490.-

tilaa ihmeessä

..niin saadaan kuulla miten kävi. Enpä kyllä ite tilais mopoo internetin / sähköpostin välityksellä naamaa näkemättä ja nimeä paperilla saamatta. Mutta tilaa ihmeessä, ja kerro kuinka halvaksi kesä tuli kun ei tarvinnut ajaa ollenkaan pyörää odotellesa?.

Ei jumalauta Kotarimiähet, oottako te noin saatanan saitoja että säästelette uuden pyärän kanssa satasia ja satsaatte tällasiin "nettifirmoihin"..

saitoja satasia

no kai jengi nyt ostaa pyörän sieltä mistä saa halvimmin! toki tulee toimitus ajallekin joku merkitys!ei mua kiinnosta myyjän naama tai nimi jos kerran liikkeestä uuden tilaa/ostaa. kunhan ei ole suominen:)

Mitä sitä

osta äläkä kysele?? Sweduista saa uuden Yamahan 450YZZ 4500€!

Suominen

Nettikysely: Kuinka moni on ostanu uuden pyörän Suomiselta tänä vuonna huutais hep! tämän otiskon alle?

EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA

ei kyllä siltä ukolta osta meikäläinen yhtään mitää! onneks maahantuoja vaihtuu mut jos oikein käsitin niin se suominen jää sinne vielä pälyilemään! just laskin nopeesti niin 6 kotarii on ollu ihan lähi vuosina ja yksikään ei ole suomiselta ainakaan suoraan se lämittää.

osta vaan!

Minä ostin pyörän moponetistä.
Palvelu oli tosi nopeaa,soitin torstaina ja pyörä oli minulla jo maanantaina!
Tosin kävi säkä kun "kuorma" oli juuri lähdössä saksasta.
Ja pyörähän tietenkin maksetaan vasta vastaanotettaessa.

ai suosittelet

hyvä kuulla että suosittelet! miten muuten homma toimii? tuoko joku pyörän sulle himaan vai pitääkö se hakea jostain päin suomea? tuliko mitään lisä kuluja netissä ilmoitetun hinnan lisäksi?

moponet

Käsittääkseni tuovat lisämaksusta,itse hain pääkaupunkiseudulta.
Netissä ilmoitetun hinnan lisäksi meni toimitusmaksu 79 euroo.

mistä hait

ihan mielenkiinnosta haluisin tietää että mistä hait sun pyörän? vai muuan sprinteristä? nimittäin ei löydy mitään tietoja tosta moponetistä kun etsii! epäilen suuresti että tää HERRA HOKKASEN KUVIO!!! mut mitä väliä sillä jos homma toimii eli tuote saapuu kun sovitaan ja on mitä sovitaan niin ihan ok..

tavaraa tilattu?

mitäs vieläkö tavaran toimitus tökkii motukassa? vähän oli sivuja päivitetty mutta eipä paljon auta jos ei tilauksia kuulu! onko kenelläkään kokemuksia nyt lähiaikoina? vai voiko jostain pääkaupunki seudulta hakea tuotteita kenties?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta