AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / puhelinmyyjän palkka!

puhelinmyyjän palkka!

21 Vastausta 18 834 Lukukertaa
hei.

kyselisin puhelinmyyjän pohjapalkkaa esim. megalla. tahtoisin myös tietää kumpi kannattaa valita, puhelinmyynti pohjapalkalla, vai työ jossa saat vain provikan?

meillä päin näin....

Meillä päin palkka on 5€ tunnilta + proviikka.
kuus tuntisia päiviä.

Älä mene...

...megaan hommiin, olen ollut siellä ja palkkiot ovat huonot, pohjapalkka 4,25e/h ja provisioille vaikea tasaisesti päästä. Mutta mikä pahinta niin siellä ei arvosteta työntekijää pätkääkään, lähinnä pitävät pakollisena pahana. Suomessa on muitakin paljon parempia telemarkkinointi yrityksiä, mm se missä itse tänään myin paljon lehtiä ja tienasin 19,40e/h.

Provikka

Ehdottomasti kannattaa valita provikka pohjainen palkka. Itse tienasin liittymä myynnillä keskimäärin yli 20€ tunnilta. Tulos ei synny, se tehdään! KK palkka yli 3000€... Palkka riippuu siis sinusta itsestäsi

....

Myitkö Tuulilasia vai TM:ää?

Ehdottomasti provikka!

Jos itket jonkun pohjan perään, olet väärällä alalla. Hyvät myyjät eivät edes tule "pohjia" maksavalle töihin, he kun joutuisivat kustantamaan heikompien liksan omalla työllään.

....

Kuulostaa aivan kauppiaan puheelta

,.,.,

Tes:in mukaan pohjapalkan pitäisi olla yli 6 euroa tunti (en muista paljonko yli). Monet firmat yrittävät kusettaa. Kannattaa liittyä liittoon, niin voi sitten pyytää oikeet palkat.

itse pelkällä provikalla

Ite oon osa-aikaisena puhelinmyyntifirmassa,
ja saan pelkän provikan, joka on 6e/myyty akukirja/kirjakerhojäsenyys.

Saan 24-84 e/pvä...

En oo myyntitykki, eli huonosti menee, mutta
onhan tämä kevyttä siistiä sisätyötä.

....

Teetkö tuota sivutyönäsi?

pohjapalkka

tesin mukaan 6,05 tunti, mutta eipä sillä kannata olla... jos ei saa myytyä niin eihän se kannata itselle eikä firmalle.... Meitsi tekee lehtimyyntiä ja tänään just tienasin 6 tuntisesta päivästä 123 euroo, plus sit bonukset päälle mikä katsotaan koko kuukauden myynnistä

Puupäämies

Sain noin:1500 kuussa sekä
noin:3.50 avatulta liitymältä.
Niitä oli noin 200 minimissään kuussa,
eli reilu 2000 kuussa riippuen kuusta.
Kesälltä lähinnä.
Talvisin paremmin.

Btw:Ota ainha Pohjapalkka: RIITTÄVÄ POHJAPALKKA!
Älä suostu alle 1400 € palkkaa missään muussakaan hommassa, äläkä missään tapauksessa alle 10 % mieluiten 14-16% provikkaan, liike saa liittymästäsi 200 € eli siinä on tinki varaa!

Megan puhelin myynti

olen megalla kesätöissä ja sieltä saa 4.25e tuntipalkkaa se on varma palkka mut tuotteet määrittää provikan normi ja provikka palkka lasketaan erikseen esim 1 myynti ei tuota mitään provikkaa niin kannattaa vilä ottaa normi tunti palkkaa mut ne lasketaan työpäivän päätteeks.

meillä

Itse olen tehnyt puhelinmyyntiä noin vuoden verran, en tosin myy lehtiä. Mulla on pohjapalkka 8,47e/h + 30% provisio. Tienestit 5-7,5h päivillä 1500-3000e/kk.

Kysymys Miiah

Ihan kohtuulliselta kuulostaa, toki tuollainen palkka tietää aitoa sitoutumista ja ahkeruutta työhön (työssä kuin työssä).Saako olla utelias, missä yrityksessä työskentelet?

------

niinpä missä`?

provisio?

Mikä on provisio?
Menkää homonaamat oikeisiin töihin
oikeeta työtä toi puhelin myyntikin on vaikka vituttaahan se kun me soitellaan:D itsellä päälle 9e tuntipalkka ja provikka päälle,kannattaa myydä kanavapaketteja jos haluaa paremmat provikat,tietenki riippuu paikasta.itse sanoin että en ikinä tekis puhelin myyntiä,mutta tässä ollaan ja hyvin viihdytään,riippuu siis paikasta ja porukasta.ei tota kestä jos on huono työilmapiiri:)
aina pelkkä provikka. kun on pelkällä provikalla, niin työnantajan on voi maksaa huoletta isompaa palkkaa. pohjapalkka on aina vähemmän tekemästäsi tuloksesta ku provikka. jos on yritys jossa tehdään 10000 euroa myyntiä, 3 työntekijää pohjapalkalla vaikka nyt 8e / tunti ja 100 työtuntia, 1 tekee 6000 euroa, toinen 3000 ja kolmas 1000 euroa; kaikki saa 800 euroa palkkaa. käytännössä eniten myyntiä tehnyt maksaa muiden palkkoja...kommunistit varmaan keksiny pohjapalkan.
jos taas provisio vaikka 20%, niin 6000:n myyjä saa 1200e, 3000: myyjä saa 600e ja 1000:n myyjä 200e = reilu peli.
Palkka riippuu ihan paljonko myyt. Ite myyn paljon ja tuntipalkka on 11e/h. Oon Hyvät lehdet oyssä ja niitte palkkus on et saat 4.3e/h+4%myynnistä+päiväbonuksia 170eurosta 5e,240eurosta 10e,300eurosta 15 jne. Mut noita saat vaan jos myyt 25e tuntia kohden. Jos et myy 25e tuntia kohti saat korotetun provikan eli 13%myynnistä+samat päiväbonukset.
Jos myy 300e päivää kohti ni kannattaa vaihtaa pelkkään provikkaan+päiväbonuksii, joka on toi sama 13%myynnistä+päiväbonukset.
Mun normi päivä on tommosen 350e myyntii eli suunnillee 11e/tunti. Harva myy yhtä hyvin.
ei tosta tajuu mtn :D
 /   /  /  / puhelinmyyjän palkka!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta