AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Keltarauhashormonin vajaatoiminta

Keltarauhashormonin vajaatoiminta

4 Vastausta 1 595 Lukukertaa
Moi!
Tahtoisin tietää, että kuinka keltarauhashormonin vajaa toiminta todetaan? Ja mitkä ovat sen oireet?
Paraneeko se lääkityksellä? voiko uusia?
Minulle määrättiin n. vuosi sitten Orgametril-merkkiset lääkkeet keltarauhashormonin vajaa- toimintaan, lääkäri joka ne määräsi, ei tehnyt minkäänlaisia kokeita eikä tutkimuksia. Olin silloin lääkärissä keuhkoputkentulehduksen takia ja mainitsin samalla, kun minulla oli 2 edellisen kierron aikana kp 14-15/29 tullut hieman verta yhdynnän jälkeen/aikana ja välillä nipisteli vatsaa. Itse kuvittelin että saattaisi olla ovulaatiokipuja, mutta lääkärin mielestä se oli keltarauhashormonin vajaatoimintaa (ja siis totesi sen vaan sen perusteelle mitä häneltä kysyin tuosta vuodosta).Söin kuurin loppuun, mutta aina välillä, keskellä kiertoa saattaa vieläkin tulla hieman veristä vuotoa, se ei kestä kuin hetken.
Mutta kertokaa te viisaammat ja jotka tiedätte tuosta vajaatoiminnasta enemmän! Kannattaisiko varata lääkäriltä aikaa tai kannattaisiko huolestua?

Se todetaan

verikokeella. Keskellä kiertoa tuleva pieni vuoto on varmastikin ovulaatiovuotoa.

Keltarauhasen toiminta verikoe kp 21

Ajattelin itse mennä kokeisiin, kun olen kärsinyt keskenmenoista. Viime kuussa minulla oli myös verenvuotoa oviksen aikoihin.
Verenvuoto yhdynnän jälkeen voi johtua myös hoitamattomasta klamydiasta.

minulla

Kummallista, mulle lääkäri määräsi Terolutia, keltarauhashormonia, eikä otettu mitään verikokeita. Onko lääkäri toiminut väärin?

Testit...

on näyttäny negaa, siis klmydian osalta! ikinä ei oo ollu sukupuolitautia, testejä on otettu muutama, toistuvien virtsatulehdusten takia, joten siitä ei ainakaan ole kyse...
 /   /  /  / Keltarauhashormonin vajaatoiminta
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta